Най-оспорваните избори във Великобритания

Парламентарни избори днес се очертават като най-оспорваните във Великобритания от десетилетия. Очаква се никоя партия да не спечели абсолютно мнозинство.

Обратно в новината

Коментари - Най-оспорваните избори във Великобритания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и още нещо британците открай време си правят мажоритарни избори нашите дебилчета се гърчат че щели да си вкарат в парламента фолк певици а после що сме биле в групата на липсващите демокрации айде със здраве и мажоритарен вот и в бг

хихихи самнамбулчетата ще загубят с около 10 процента

В четвъртък работещите трудно ще гласуват - явно вота ще се реши от безработните и пенсионерите

Работещите могат да гласуват и по пощата, а също и да гласуват преди или след работа- изборите са между 7 сутринта до 10 вечерта. Освен това, не ти искат личен документ.

пример за справедлива демокрация... ама гнила! )))

няма.

в абсурдистан е по справедлива - можеш да си направиш някаква малка партиика с парите на мафята и дори да те излъчат за депутат в европеискя парламент - като бареков примерно. сигурен сам че всеки истински българин като теб се кефи как им показваме на европеиците как при нас може такива работи, каквито при тях не стават, нали

Щом и в Англия са на път да разбият двупартийната система явно светът не е същият.

Най-добрия СЛУГА на САЩ ще ЗАГУБИ тези избори!!!

Помня с каква радост влязоха в Европейската общност.Наскоро гледах филм за положението в Англия преди влизането в общността и разбрах защо са се радвали.

Кажи им британци и не ги обиждай повече

ПИПО

Ама моля те, къде са те къде сме ние. Има да се учат от нас на политика...

Някой питал ли е за мнението на Сульо със скъсаните потури?

Май и в Обединеното кралство ще се заформи четворна коалиция.... Да се поучат от Бат Бойко!

Защото после почва уикенда и не изтреняват до понеделник

ще има независимост за карираните полички. на там отива работата :)))

Една демократична страна, изборите в четвъртък и в понеделник , ново правителство, няма време за договорки... Така не може да се правят и далавери в последния момент. А у нас, една мудност.... Докога ????????????

Бе каква демократична страна бе братче.. Това е единствената страна, в която изборите нямат никакво значение... Буквално никакво.. Държавният им глава (монархия) е наследствен. Парламента им е двустепенен, като реалната законова власт е в горната камара (камарата на лордовете), които също са наследствени.... и те какво избират.... по големи хрантутници и от нашите 240 парчета.. Нашите поне знаем защо ги псуваме...А ония горките не знаят за какво са живи.. Демокрация.... Смешки!

Това е единственият начин да не се остави малоумното малцинство да води парада! Иначе със сигурност щяха по наше подобие да си сложат няколко футболни и кръчмарски фена на високите постове.

кога гласуват тия. Стискам палци да потъне острова!

и ще те намерят- със стиснати палци..

хаха харесва ми как в новината ни звук, ни тон за ЮКИП. :D leems segit

фак юкип