Орбан става за трети път премиер с гласовете от провинцията

Виктор Орбан беше избран отново за премиер на Унгария, по начина, по който изборите бяха спечелени във Великобритания и САЩ - с гласове от провинцията.

Обратно в новината

Коментари - Орбан става за трети път премиер с гласовете от провинцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЦЕНЗУРА!!!

Да ама в тяхната провинция не живеят като в нашата дето за кебапче пускат бюлетината на гербавите..Незнам какво искате да докажете с тези глупости за пореден път???В провинцията хората са по чисти духовно, по реалисти от тези в столицата дето са се нагледали на мръсотии, лицемерие, лъжи и освен да правят същото за да просъществуват друго не им остава..

Още малко и ще напишат, че маалата го е избрала.

ПИПО

От "Отворено общество" газ пикаете, а? :)

Омраза срещу мигрантите. Едва ли има на земятадори един толкова прост бежанец, който да иска да се мести в Унгария. Тия като аборигените гонят лоши духове, но са по-зле, щото и най -заблуденият а бориген има по-ясна представа за Унгария от унгарците.

Унгарският принос към цивилизацията е , както винаги , нула. Комплексирано и подозрително село , на което все друг му е виновен. Борят се с мигранти, никой от които не си и помисля да мигрира в селото им. Ама селото е с големи селски фантастични митове и представи за себе си , нали е село , не осъзнава, че мигрантите не са чак прости , нито облъчени със селските им митове за величие, че да не забелязват , че само едно село, което се вижда и от космоса . На такива комплексирани нацийки, докато се борят с реални врагове спира да им личи , че в нормални времена са си аграри без потенциал и капацитет за особен напредък .

А в България магалите са недосегаемии!!Убийства,изнасилвания,кражбии --- нищооо не се правии,нали са електорат!

Поредната манипуалтивна статия спусната от НПО центъра. :-) Отново са пропуснали да я обозначат, като платена статия. Знайте, че нищо в тази статия не е истина.

Ами вие ЗНАЧИ не считате провинцията, като съставна част от Унгария? Нали уж всеки град и селище се води към страната? В ЕДНА ДЪРЖАВА да не би да трябва да се считат гласовете от столицата ?

Не бе , полит коректност , казват им , че са прости селяни, нещо , което всички и без това знаят и виждат , ама така не звучи толова обидно. Унгарци : прасета, цигански танци и гулаш.

Човека овреме взе мерки и натири НПО-тата на Шорош

Негрите на Европа, славяни и унгарци, столетия бездържавни отломки , село на на бивши империи , инжектирани със савецки манталитет. Кво можеш да очакваш освен да бъдат яхнати тези изостанали селски роби от местни мафии с фантазии за величие , омраза към богатите нации и страхове. Принос към Европа нула. Ти го храниш и кръщаваш, то те пърди. Англичаните що излязоха , да си харчиш парите вместо за развитие на съюза за мафията на аборигени, които да те рекетират и вредят е безсмислено дело.

Браво на Орбан! Не трети мандат, а паметник приживе ще му издигнат, защото мисли за народа и Унгария за разлика от нас благоденства, не се дупи на Запада, отсвири Сорос, твърдо заяви на Брюксел, че няма да приема емигранти и че запази Унгария християнска! Хвала на такива лидери! Срам за нас, ще вече 30г. си избираме послушни Yes-men политици, гледащи не благото народа, а само своето благо...

Йес и след това , както си знаем.Ориенталско "да" . Нашто да е като тяхното не, затова сме побългарена Европа , цигания с държава. Ние ние ако бяхме на йес със Европа , щяхме да сме като Европа , а не милиони да мигрираме.

Глупости пишете, че Орбан нямал програма. Програмата му е да бъде все по-добре на унгарците и да няма мигранти, които да изнасилват жените и да правят атентати.

и в какво се състои тази програма "да им е добре на унгарците"? Аз мога да ти дам пример, В българия има една програма "да им е добре на българите, нека им санираме безплатно порутените панелки". В резултат на тази програма и на българите им е добре, и на фирмите на герб им е още по-добре. А и цели 7 блока са санирани с 2 млрд лв. Е това е програма! Орбан има да догонва баце, който скоро ще е с 4-ти мандат

аз не съм гугъл, соросче. в нета е пълно с инфо, идио-, какъв огромен пакет от подпомагане получават младите семейства с деца там, включително и кредити за дом. понеже споменах думата кредит, явно не става дума за безчестни подаръци на любимите ти цигани, а за нормални хора-данъкоплатци. ти си подскачай по форумята.орбан спечели, изборите свършиха.

В провинцията не живее ли унгарски народ? Не е демократично да се делят хората,но демократите от товя живеят, разделяйки народите.

На простаците от провинцията да им се забрани да гласуват! Само столичани трябва да гласуват, защото гласуват правилно!

Честито на Орбан!!!, НО да знае че партньорите от НАТО и ЕС няма да го остават да се радва на победата и ще му спретнат някои събития!

И двамата имат за цел да омайват пролетариата, че е велик, защото бачка за жълти стотинки и че това в бъдеще ще даде плодове.

Всъщност Унгария, както и Полша и въобще Вишеградската четврока се превърна в мечтата на българския пенсионер - страни, които се напълниха с всякакъв вид заводи и цехове. Или с други думи пълно е с бачкатори , които нямат никакво желание да бъдат предприемчиви. Обаче се дразнят, че в съседните страни колегите им взимат повече и решават, че това е целенасочено. Орбан и типичният пример на мечтания за бачкатора лидер. Някой, който да им обяснява колко са велики и ощетени за да ги мотивира да продължават да работят за по-малко пари от съседите. Орбан съсипва предприемаческия дух на унгареца, както междудругото това успешно го прави ГЕРБ и разбира се всяка псевдопатриотична организация от коалицията. Мечтата на бачкатора - да ми намалят лихвата по кредите, да не ми увеличават цената на тока, да ми дадат пари за отглеждане на деца за да може да не си сменям работата с по-добре платена. Бачкаторът иска да няма увеличение на разходите за да не се напъва да си увеличава приходите. И в същото време на едрия капитал, разбира се.

От думите ви излиза че Орбан е постигнал това за което се мечтае от ХИЛЯДОЛЕТИЯ !? Капиталистът и работника да имат една цел а не да са в постояна конфронтация.

Всъщност.... Се оказва,че тези страни извършват ужасно престъпление - развиват собствено производство и икономика. И отказват да се превърнат в колония - а това е недемократично и недопустимо в ес...

ама наистина ли СТРАНИТЕ развиват производство? Аз да ти кажа, като собственик на малък бизнес извън българия, никак не мисля че новата ми държава ми развива производството! Аз сам си го правя. А новата ми държава просто улеснено ми събира данъците. хихих :) в грешка си браат

"Виктор Орбан беше избран отново за премиер на Унгария, по начина, по който изборите бяха спечелени във Великобритания и САЩ - с гласове от провинцията." Значи Унгария е настигнала по демокрация САЩ и Англия, благодарение на Орбан.

...ръба на отчаянието... !!! Майната им!!! Да цункат Сорос и да мрат!!!

Много злоба бе ако не е марионетка на запада :) ама те разбиха и ссср ще го направят и на сегашните поробители :)

70% избирателна активност, печели 2/3 от гласовете. Каква по-категорична изборна победа от това. Соросоидчетата газ пикаят, защото в родната му страна сорос /нарочно е с малка буква/ неможе да наложи идеологията си.

интересно, а теб какво те грее това? Освен че е поредната провалена държава която преизбира за 3-ти мандат (хм.. познато) някакъв тупан. като казах поредната, сещаш ли се за някои други държави от поредицата? все велики и преуспели, и тъпия сорос (с малка буква) газ пикае а?

Ако Унгария е провалена държава то тогава ние какви сме ? Трябва да сме умрели вече? А, соросоидче, че те са на светлинни години от нас по стандарт на живот и икономическо развитие! Не плещи глупости!

се състои по 1/2 от турске кораби и по 1/2 от руски кораби . Всички други да си ловят рибата в басейните на туроператорските базейни в хотелските комплекси от миналия век крайбрежието .

Унгарците и втората световна бяха много курназ, ама завършиха с 1/3 от нацията в други страни!

Така е-ПРОСТИТЕ ГЛАСУВАТ ЗА ПРОСТИ....и явно това не е само в Бг!!! ХО ХО ХО

е ти какво очакваш! разпознаваш ли този текст" "Не съм учил никак нито граматика, нито светски науки, но за простите българи просто и написах." жокер: това е основното литературно произведение, с което започва българското "възраждане" а то е тъжно...

Миналата седмица бях в Унгария. Всички признаци на опасна ксенофобия са налице. Омраза към чужденците, ограничения, имитация на решителни действия. Добре дошли в миналото. Приказки за чиста раса. Да изброявам ли още?

Велком ин Унгария,баш християните,с най-благозвучния език след турския и най-яките порно актриси!!! Всичко е точно,пазим християнството и неговите ценности независимо,че се намираме на хиляди километри от Турция!!! ХО ХО ХО

Поредните долнопробни манипулации, че Орбан е спечелил с гласовете на " простите провинциалисти". Той печели категорично както в столицата така и в провинцията!Унгарците са образован народ и тези в провинцията не са прости ! Що се касае до икономическото развитие на Унгария, по времето на Орбан то е безпрецедентно успешно! Четете статистика!

хам, не са не са. Те и в българия са същите, никак не са прости, що така само не разбирам, що преизбират баце всеки път? Орбан е пълно копие (но бледо) на баце ти. Той едва сега се дореди до 3-ти мандат.. Къде слагаш ти Баце и вдъхновителката му фрау меркелица ? образован народ били... маджарите хихих

Според Дирниците хората от провинцията не са хора! Те са малоумни, неграмотни, стари и необразовани и гласуват все за "популисти. Умните и красивите са 20 годишните келеши, на които акъла им е не бъдещето на родината, а с какво да се надруса, напие и на"""е!

Гледах по новините-Орбан пазел християнството!!! ХАХАХАХАХА Че къде е Унгария,къде сме ние!!! Кой е по-близо до Турция!!! И умрелите атакисти сега две седмици няма спрат да ми го превъзнасят!! ХО ХО ХО!

Не ги знам атакистите, кога са станали християни но все, любимата ти туркия ти е в устата. Ясно но не е тема бе, асанчо..

всичкото русофилистик на амбразурата да пази орбанчо. Нищо, че е изгонил руски дипломат. русофилистицита плачат, че бойчето не е като орбанчето нищо, че не е изгонил руски дипломат. русофилистиците са като амебите - където има келепир на там се обръщат.

селяндурите естествено са си отново прости и си поръчаха от същото. прост народ слаба държава.

В Унгария консерваторите са на село, в България в градът. Затова унгарската провинация гласува за Орбан а българската за "родните партизани". Причината е една: в Унгария комунистите не посмяха да национализират селото и земята. Такаа Унгария премина на летящ старт в ЕС с реална частна собственост и без комунистически олигарси. Затова в България до днес няма собственици а пролетариат.

zagubilite gaz pikaqt. Bravo na Orban

И от кога искането за действително равноправие между членовете на Евросъюза се възприема като антиевропейска политика?

поздравите от меркел и юнкер са с препоръки и предупреждения, като за малки деца... В Австрия днес започнаха да извозват кирливите обратно към културните им среди. Дано, с този, по бързо да опраскат сенилните изроди от европейската сцена. На хората им се повръща от нагли лъжи и безбожна простотия.