ЕС иска в неделя избори в цяла Украйна

Европейският съюз призова днес парламентарните избори в Украйна, насрочени за неделя, да бъдат произведени без проблеми и в цялата страна.

Обратно в новината

Коментари - ЕС иска в неделя избори в цяла Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе кои са тези безочливи самозабравили се европейски пионки, които ще казват какво да правят другите! Нямало да признаят, че кой ги пита тези неофашисти! Време е вече да им се покаже къде им е мястото, така че да почнат да си мерят думите.

европеискят сауз сащо може да поиска избори в целя кипър......но нещо не му изнася....

даже агресорите имат спецялен статут,на икономически паркниори....

европеискят съüз,не си дава сметка че оправдава въораженият дарjaвен преврат в украина,и това е заплаха за демокрацята за цяла европа.....

и ние българите искаме избори в цяла у üгославия,ама на не можело....

Кой е ЕС та да иска избори в една независима, суверенна страна, която даже не е част от съюза !!!!!!

ЕС ИСКА! А ЕС да не би да трябва да се преименува в Съюз на някякви републики и монархии-нещо като СССР.Даже СССР не искаше от сателитите си толкова,колкото иска ЕС,па дори от страни,които не са нейни членове и както сами казаха,няма и да станат в обозримото бъдеще.В СССР поне не бяхме 16 република,а сега в ЕС сме 9-та дупка на кавала.Омръзна ми от далечни,демек европейски,пък и нашенски бюрократи,които добре се самообслужват за сметка на цялото ЕС.Време е не ЕС да иска,а ние да поискаме и най-добре вън от ЕС,защото то бавно,но сигурно ни унищожава.

политиците на ес навлязоха в етапа наречен "колкото повече се говори, толкова повече глупости се казват" ...може би трябва да се спрат малко и да се опитат да помислят.

Щерев, умнико нещастен, кога брои какво, колко и какъв е състава на населението на Крим и Украйна през 1932 .Или пишем просто ей така, да се броим за живи.

EC иска... ЕС да поиска не избори, а да не й крадат от газа - само това имат право да искат, или не могат да поискат по-настойчиво, защото тоз-оня от Украйна, ще изплюе неща, които не са за казване...

нито организационно изборите могат да бъдат подготвени толкова бързо, нито кандидатите могат за това кратко време да запознаят избирателите с платформите си. НЕ в неделя!

Тези много рано се сетиха да искат избори в "цялата страна". ли защото няма как да стане, после отговорността ще се прехвърли на други. Поредната куха декларация на ЕС.

МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО С КАКВО ПРАВО ЕС СЕ НАМЕСВА В УКРАЙНА

Не е такъв. Онзи беше демократичен. В Крим е менте руски Значи менте на квадрат

Това е ционистки Фашинфтонски съюз!!! Референдум за ислизане от този криминален "съюз"

Айде Юруш да се скривате в турската Алфа. Украйна победи Раша и рашизма!

още едни избори по време на гражданска война ... малеее ... тия ще се презадоволят с демокрация

не разбрах ... ес ще признаят ли изборите в киев ако домбас не гласува ,,,

ЕС недемократични формирования естествено, че не може да признае. В терористичните републики никаква демокрация не може да съществува

Осъзнаваш ли какво си написал. Република и демокрация са взаимно свързани. Т.е със своя пост казваш точно това, че в Донбаските републики има демокрация. Това кой и до колко е терорист най добре се съди по делата, а по този критерий хунтата си точно терористична организация

"...Република и демокрация са взаимно свързани..." България е "република" от 1945, а защо правихме уж революция през 1989 тогава?

Световния финансово-олигархичен капитал е ясно какво иска, независимо дали е в Брюксел, Москва или Вашингтон. А какво искат обикновените хора, които биват напъхани в месомелачката, можете да видите тук: "Украина. ВПЕРВЫЕ! Мозговой на скайпе с представителями АТО!"

ЕС ще даде ли дефиниция какво разбира под "цялата страна" и какво се случва ако няма гласуване в "цялата страна"

Не бързай! Дефиницията ще дойде след изборите, в зависимост от резултата...

евреискя саъуз да си седне на задника *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Избори не признавате,а признавате за избиването на хиляди мирни граждани!ЛИЦЕМЕРНИ БОКЛУЦИ!

В ЕС трябва да разбират ,,цяла Украйна", като Украйна без Крим и Новорусия. А ,,честните избори'', при управление на фашисти в Киев, приличат на честни избори при людоеда Мобуто в Африка

И аз искам ново ферари ама няма.

Може и да иска но Новорусия, не е Украйна.

Новороссия умря, преди да се роди Сега има Лугандон...

След изборите има шанс за Украйна.Ключът за обяснение на това защо точно град Славянск стана горещата точка на картата на Донбас и Украйна е шистовият газ.Това са измислени образи, създадени в кабинетите в Кремъл и вкарани в главите на обикновените хора от Донбас, за да бъде скрита истинската цел на спецоперацията на Русия.Общата площ на находището на шистов газ е почти 8 000 кв. км. Експерти посочват, че запасите от газ там могат кардинално да променят не само Украйна, но и Европа.

Че какво ще дадат изборите? Важните избори минаха. Украйна е ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА. Президент избраха ли - на първи тур още. А за Славянск като каза - какво стана с Руския Герой Витязът Гиркин? Дето разстрелваше хора за откраднати кифли. И измъчваше журналисти с ток?

забрави да кажеш, как всяка сутрин ядял и по едно печено на грил детенце. Бах ти тъпите тролове сте. По-смислена лъжа не можа ли да измислиш. Кой глупак за такива бози ти плаща пари.

Кои им дава прво да живеят такива простаци ! Нима БЪЛРАРРИЯ РАЖДА ТАЯ ИЗМЕТ, ТИЯ БОКЛУЦИ !!! Вън от Б-я говедо!

и тая помия е демократ !!!!!!!!!!

След като в българия десните партии са уж десни, а левите уж леви, защо и този безмозъчен да не се нарече демокрИК?

деер

Никъде не обичат демокрацията - нито на изток , нито на запад!

още в древна Елада са я обикнали.

В древна Елада е било робокрация. Робите и жените не са имали право на глас.

ЕС ИСКА?А какво е дала ЕС на Украйна ,изключая мизериите в последните месеци...

искат го от българската редакция. ЕС работи съвместно със страни, в които няма терористи и война. В противен случай не са на дневен ред по приемане в съюза.

В руската част на Украйна няма да се провеждат избори. За руснаците са подходящи само референдуми с предизвестен край. Например: 97% трябва да спечели референдума или там колкото зададат от Кремъл

И този резултат(на страх) се е постигнал благодарение на "вежливите" хора командировани от Москва с качулки и пълно бойно снаряжение.Затова Крим никоя държава не го признава за руски.

Абе глупак, в източна Украйна се недоволни и воюват, умират. Да си видял в Крим някой дори да протестира срещу Русия? НЯМА НИКАКВИ ПРОТЕСТИ. Имаше само един, от двадесетина човека, които всички се оказаха дошли от Майдана. Всичко това е много показателно какво действително искат в Крим. Нито протестират, нито се бунтуват. Тъпи пропагандаторе, ти на глупаци ли се опитваш да ни правиш. Ти подиграваш ли се на нас, българите?

Въпросът е много по сериозен от колкото се се показва на първо време !Новия м-р на У-на ще иска да покаже че тои може (както и го показа като кои на нацгвардията ) да убива изнасилва и дасе гаври И с мирното население ! ТЕ ЗАТОВА И ГО СМЕНИХА С ОНИЯ ПАЛЯЧО ! НУЖЕН Е СТРАХ !За няколко дена е не възмоно да се застави да гласува населението но ще има много много жертви ! т ми те стрелят нарочно в заводите фабрите и шахтите за не няма работа за населението!! тТОВА Е БЕЗУМИЕ !!!

Добре че е Русия да освобождава държави от собственото им население.Както в Крим (татарите бяха мнозинство).Както в Украйна 1932г освободи държавата от 7-10 милиона невинни деца,старци,жени.Браво но хората вече се информират и не четат руска пропаганда.

Е тука само един си пропагандатора от американското посолство, дето води някаква американска пропаганда. При това по един безумно тъп начин. Не разбра ли, че не можеш да лъжеш. Има интернет и всичко вече се знае. В теб има една специфична американска тъпота. И лъжеш точно по учебник, от тия как да манипулирате хората. Мястото на такива интернет измамници като теб е в затвор. Измамника си е измамник, дали краде от домовете на хората или лъже в интернет. Намери си почтен начин да си изкарваш прехраната. Измамата не е приемлив начин за цивилизованите общества.

Ivan Nenov

аи сиктир бе бливотина

ЕС разглежда Украйна като неделима територия. Не ги интересува Изтична Украйна с 2.5 милиона руско население. Надянаха им фашисткия хомот и искат да изцедят Донбас. Много удобно - 55 милиона потребители - какъв прекрасен пазар, още повече, че Украйна обденя и стоки от първа необходимост изчезнаха от пазара. НАТО - на една граница с Русия. От 20 години Натовските ястреби мечтаят за това. Какви избори, каква легитимнодт очакват от това крайнодясно, профашисто бандеровско правителство. Защо истината винаги има две страни - една за силния и друга за слабия, зависимия?

Позицията на ЕС ми е непонятна! Ние вече проведохме изборите за украински парламент в нашето посолство в Киев и има готови резултати.

За ЕС няма значение какво искат хората в южна и Източна Украйна. Важното е, какво искат пишман-господарите от ЕС. Това започва да прилича на робовладелска организация. Което е силно обезпокоително. За 6-7 години ЕС се трансформира в някакво странно образование, като робовладелска империя. А ние се превръщаме в крепостни граждани и селяни. понятието демокрация вече се превръща в празна дума. А ЕС преди да дава съвети и да се държат като абсолютни кретени, нека първо да обяснят какво се случва с Косово. Чакаме да залепят отново Югославия. И тогава да се изказват за Украйна. Правят ни на идиоти. И това е обезпокоително съвсем.

ЕС СЕГА РАЗДРА ЧЕ ДОНБАС УКРАНА НЕ ИМ ТРЯБВА ! НАМАЛЯТ СЕ КОЛИЧЕСТВОТО ХОРА ОТ КОИТО МОЖЕ ДА СЕ ВЗЕМЕ ДАНЪК ЗА ВРЪЩАНЕТО НА ЗАИМИТЕ ОТ МВФ( ТЕ СИ ВЗИМАТ ПАРИ КОИТО СА ЗАЛОЖЕНИ ЗАЕДНО С ТОКА ИЛИ ПАРНОТО ВОДАТА ЛИ И вместо 40 млн ще плащат 32 и цената е вече повисока Но укр-те плащат най -скъпите квартирни данъци света и получават наи малката заплата а пенсионер около 30 дол и тези пари са по малко от данаците ! Ето защо ЕС почна всичко да смята !Ук-ските служби не дават и международни паспорти задите парите на МВФ и се получава че те до МАИДАНА ЖИВЕЕХА В СТО ПЪТИ ПО ДОБРЕ ОТ СЕГА !НЕ случаино и новия министър почна да убива по 20-30 мирни жители с помоща на новия вит оръжие ! да се уплашат и да избягат от там (а защото е тъпо и ръководсвото на ук-на

ЕС СЕГА РАЗБРА -- ПАК ГРЕШКА И ТОВА МИЕ ТРАДИЦИЯ

Звучи като избори в цяла Югославия.

Американските и европейските лидери сгрешиха дълбоко, опитвайки се да превърнат Украйна в бастион на Запада по границите с Русия. Сега, когато последствията от тези неразумни действия станаха очевидни, би било още по-груба грешка да се продължава с тази необмислена политика. Джон Миаршмаър-професор от Чикаго. Българските антируснаци са разбира се много по-умни от този професор.Те знаят как докараха България до импорт на над 64% и я превърнаха в колония на Западната метрополия!!

Поезд ушел,дами и господа от ЕС!

ЕС тръгна като икономически съюз, с което създаде предпоставки за по-добри търговски отношения и взаимопомощ на икономиките на страните членки. В днешно време икономиката е в рецесия, което вкарва в действие политиците. Санкции за това, ограничения за онова. Какво да им пука на новорусите? В утрешния ден ЕС ще се разпадне и сигналите, които идват от там няма да значат нищо, освен кръгла нула.

В коя държава не може да бъде извършен държавен преврат? В САЩ! Защото в САЩ няма американско посолство!

Тия от ЕС съвсем се Вдетениха и Оглупяха. Взеха да наричат нацитата от кИев "Управници" ,а и нямало да признаят избори в Донецк и Луганск, като че ли ги пита някой. Тия същите, дето ни Командорят, как да живеем все по-лошо. Щото все още намират Балами,като нас, за да се упражняват.

ЕС искaл ,aмa " Едно е дa искaш,друго е дa можеш,a трето и четвърто е дa го нaпрaвиш "

Опълченците дори с Путин не се съобрaзявaт и му извивaт ръцете,зaщото знaят,че руското обществено мнение е нa тяхнa стрaнa, тa ще се съобрaзявaт с ЕС,мили боже,блaжени сa верующите !

за тишина в Украйна, ще ги освестят с клъстер-бомби. Все пак си трябва и лечение.

ЕС имa много здрaве,ДНР и ЛНР никогa нямa дa бъдaт чaст от Укрaйнa ,който си мисли друго е нaивник ! Особено след кръвопролитнaтa войнa,която Киев проведе срещу нaродa нa ДонБaс,двaтa нaродa не могaт дa живеят в еднa държaвa !

дя-до

ЕС може да си иска каквото си иска, а дядя Путин ще реши какво ще стане.

Вовката предложил 2008 на Шикорски да поделят Украйна. След Кримския "подвиг" пък Жириновски предложил същото на Полша, Унгария и Румъния... Големи 4инженери" са това мужиците.