Коментари - ДПС може да загуби 5 мандата заради вота в Турция | Днес.dir.bg

ДПС може да загуби 5 мандата заради вота в Турция

Все още не сме получили оригиналните книжа от вота в Турция на българите, живеещи там, заяви в сутрешния блок на БНТ членът на ЦИК проф. Михаил Константинов.

Обратно в новината

Коментари - ДПС може да загуби 5 мандата заради вота в Турция | Днес.dir.bg

Коментари

кой собственик на фирма би назначил за директор човек избран от служители на конкурентна фирма. още ли е собственик?

БРАВО, ПРОФЕСОР КОНСТАНТИНОВ!!! ТЕ НАИСТИНА СА БЪЛГАРИ!!! 90% ОТ ТУРЦИТЕ СА С БЪЛГАРСКИ КОРЕН. И ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ КАЖЕ ПУБЛИЧНО !! ДА СЕ ОСВЕТЛИ ПРАВИЛНО ТОЗИ ВЪПРОС. АКО ИСКАТ ДА СЕ СМЯТАТ И ЗА КАЛИНКИ - НО ТЕХНИЯ КОРЕН, В БОЛШИНСТВОТО МАЙЧИНИЯ ИМ ЕЗИК Е БЪЛГАРСКИ.

кАКВИ 5 МАНДАТА, ДА СЕ ЛИШАТ ОТ ПРАВО ДА УЧАСТВАТ В ИЗБОРИ ЗА 50 ГОДИНИ!

Точно така. При Моята борба за живот (всеки ден получавам амнистия от Свети Петър), ГРАЖДАНСКИТЕ МИ ПРАВА СА НА ПЪРВА ПОЗИЦИЯ. Индивидуалното робство в социалната система не може да се пребори по друг начин. Като прибавим и колективното робство, задачата става свръх тежка, но не и невъзможна за решаване ежедневно, ежечасно, ежеминутно - ПЕРМАНЕНТНО.

Наборе, добри неща си наредил само с едно не мога да се съглася: ...да ПОЛУЧИМ полагащите ни се по презумция ГРАЖДАНСКИ ПРАВА... Запомни. Нищо няма да получиш! Най-малкото пък ГРАЖДАНСКИ ПРАВА! И не съществува такава презумция. Нито у нас, нито в САЩ, нито в Северна Корея /колкото и да сме различини!/ За гражданските си права трябва да се бориш. С шефа си, с президента си, с полицията, с жена си, с партиите - управляващи и опозоционни, и даже със щатните борци за граждански права. Непрекъснато: сутрин и обед, зима и лете. Иначе ни гражданин, ни права! Само чалга, болшевизъм и доганизация.

Драги ми смехурко, аз ли тиражирам ЛА*НА? Защо не вденеш следната новина: Световната банка: Намалете разходите с още 15% 17 септември 2009 / News.dir.bg и изискванията на кредитора, за да си получава вноските? Аз началник имам, ТОВА Е МОЯТ ИНТЕЛЕКТ! Тиражирането на манипулациите е прерогатив на други институции. Например: Пенсионата възраст ще се увеличава постепенно за ЖЕНИТЕ и МЪЖЕТЕ, докато стигне 68 годишна възраст. Много е лесно е на чичо от село да се репчиш, но пред фактите защо си затваряш очите? Ние може да пасем, но не блеем като тебе!

Коя държава е получила заем от МВФ ? С какъв акт е получила този заем ? Гласуван ли е заема в НС ? Включен ли е заема в бюджета на държавата ? Противоречи ли такъв заем на закона за валутния борд на тази държава ? Драги смехурко, за трети път тиражираш глупости които дори не знаеш нито какви са, нито каква е тази информация която си прочел ? Все пак форума не е тоалетната където спокойно можеш да си сереш ла*ната. Нямаш и грам икономическа култура, но тиражираш глупости и лъжи. Само не знам кой ти е началника - Гьобелс или Берия или пък наследниците им в България ? И какъв интерес имаш да го тиражираш ?

Добре, че сме ние шопето, та вие там отдоле да научите български. Па и шопски диалект не успехте да научите та говорите на развален шопски. А и друго, внимавайте сос вашите дпс-та, оти че ви се види нанагорно у дирнико, като оиде коньо у реката... Каквото сакаш, такова че получиш. Туй да не ти е баница, чопни си, ръпни си... :)

Дано се започне от някъде изчистването на Авгиевите обори. Не се ли свестим, не предприемем ли индивидуални и колективни мерки за да ПОЛУЧИМ полагащите ни се по презумция ГРАЖДАНСКИ ПРАВА, след 20-30 години изчезваме като етнос, а след това и като територия. Дано се отменят чрез национално отговорни депутати новините на турски език по БНТ. Иначе ни очакват нови рестрикции от СБ ( - 15%) и МВФ, още по-жестоки от днешните, заради заема от 1 милиард лева, който България взе миналият месец от Уоолстрийт чрез посредничеството на техният агент, Семион Дянков.

ти со товоj църни оки дека гльодаш. я сом булгарин со конска опаса. моята бабе е от Крушео,и она е булгарка. моя дедо е от Охрид и он е булгарин. И ти си булгарин. де да знаеш,ке нjе не сме татари. я сакам това да знеш,и товяна крув е булгаска,ама вие на сърбите вруите

мдаааам.браво ,браво. ама защо чак сега. толкова време това беше обществена тайна. ами замислете се върху най-простия факт. хем в Турция са най-много секцийте хем още толкова идвеат у нас да гласуват. ами,като искат тук да си дават гласа закакво са им толков амного секций там :DDD или иначе казано можеби и на двете места си дават гласа.

Е деца нали беше много умен този въшльо - Доган Ахмедов? Да ама НЕ! просто БСП го дундуркаше барабар с президентина - ти на мене това, а аз на тебе - онова! Просто и ясно. Когато обаче трябваше да каже макар и две думи на кръст и хоп ЛЪСНА МУ Г--А! И друг път съм писала - братя турци, тоя е най- големия ви враг - прост, нахален, мръсен, алчен доносник!

За 20 години антидържавна дейност - цели ПЕТ мандата глоба?! А ДПС-арите ще се червят в ъгъла от срам.

Vo Bugarija se e cirkus ,tea dojdoa na Balkanot kako divo tatarsko pleme so konski opas na kapata ,pa morase da gi civilizirame nije ,makedoncite !!

Най-големият враг на етническия мир в България и най-върлият враг на турскоезичното малцинство е лицето: АХМЕД ДЕМИР ДОГАН!!! Чисто, просто и ясно!!!

Много от турците в България вече НЕ гласиват за дпс!!!

Не само вота в Турция е манипулиран. И в България е така. И много ми е интересно, ако сега се проведат изборите какъв ще е резултата. Доста отворковци ще се охълцат, затова по-добре е да се промени закона за изборите, нали това щеше да е първото нещо, с което Борисов обеща да се занимава. Щеше да премахне и двойното гражданство. Или пак ще се сетят 2 седмици преди избори, след като видят накъде духа вятъра.

Imam mongolsko suznanie. Moje i adigeisko da e Не ти е ясно кавко съзнание имаш - това си е твой проблем. Моля пиши на бълграски с български букви, за да можем тези с българско съзнание (а ние сме болшинство и това тепърва ще проличава) да те разберем.

а бе плюете по доганчо, но май не осъзнавате, че вредейки, той всъщност и помогна много...Да, помогна. Даже след последните му изцепки, умишлени или не, даже аз отидох да гласувам. Е, питам аз, не е ли това стъпка напред :) Даже май май с този си ход (плануван или не) той направи доста повече за демокрацията, отколкото всички останали:) Защото мн хора вярваха, че ДПС няма да излезне от представителната власт. Е, излезна, благодарение именно на доган. Така, че аз лично му благодаря, че той, именно той, а не милите ни журналисти, ме накара да отида и да гласувам. Отчитам това като голям + в негова полза:)

Да ги губи!

Imam mongolsko suznanie. Moje i adigeisko da e. Oprede;leno smyatam, che DPS ne e edinstvenata partiya sus spodvijnitsi sred biznesa. Tia konglomerati deto vireyat po drugi raioni i ne sa se pruknali opt nishtoto. Elektoratut ne truabva da se ostavya da go vodyat emotsii. ...Dalech sum ot misulta, che DPS eidealno. No i dokato ne razbera, koi inspirira entusiazmana Qnev ne moga da buda siguren, che vodi kum absolyutni polzi. Moje i da vodi-moje i da ne vodi.

Е да ама нали им трябва достатъчно време да ФАЛШИФИЦИРАТ книжата от изборите в Турция! Ха дано ДПС изгуби 5 мандата - ще ми стане мноооооооого кеф :)))

Не съм луд. Дадоха ми зелника и аз ядох. Чудно ми е само защо някои се сетиха едва сега да ми потърсят сметка за всички изядени за последните двадесет години зелници ? Ако Вие ги ядяхте тези зелници дали щяхте да се оплаквате ? Дават ли ти - еж, гонят ли те - беж ! А сега да видим ще се намерят ли следствие, прокуратура и съд които да ме подгонят. А питате ли се какво ще стане с онова наследство което е завещано на ББ - мизерия, безработица, полуфукционираща икономика, полуколониална икономическа зависимост и СМИ(средства за масова информация) в мои ръце. Сега всичките проблеми ще се хвърлят на главата на новото правителство и то едва ли ще издържи колкото онова на Иван Костов , което бе компрометирано от колегата Бор(Тошо Тошев) иначе се справи чудесно с ла*няното наследство на Жан Виденов. Даже ни остави какво да си краднем с Царя. Надявам се и ББ да ни остави за крадене и ядене - ама аз пак стигнах до зелника. Е, кой е лудия ? Прост народ - лесно се манипулира.

За 20 години ДПС си свърши работата - приложи концепцията за национална (етническа) идентичност на едно малцинство в цели райони в страната, на базата на друга религия. Разгони българите от там. За целта и бъдещите последствия се сещайте сами! А в новото правителство взели да разсъждават за няколко мандата на това, по начало, незаконно движение! А какво става с националното самоопределяне на населението в Родопите, питам аз?

Тази антибългарска, етническа, противоконституционн и терористична партия трябва да се забрани завинаги а не да й се отнемат мижави мандати. Този кърлеж, това проклятие съсипа живота на милиони българи, без да правя разлика на етноса им. ПОЗОР!

Да се забрани - който иска да гласува за български парламент да си направи труда да е в българия за изборите.

Докато се разбере колко депутати са незаконни и докато се вземе някакво решение в създадената ситуация ще вземе да мине мандата но поне нека направят нов ,по-добър закон защото ако този път изпуснем тази възможност и хората се разочароват и на следващите избори пак решат да не гласуват със сигурност следващия Парламент ще реши да замени статуята на Царя освободител с тази на Доган яхнал на кон.

През лятото на 2007г. направих коментар в dir.във връзка с палежите на горите.Освен това очаквах през 2009г. ``бсп-дпс ``да изгуби изборите.Европа/Изра нямат нужда вече от ``бсп-дпс`` България вече е в евросъюза и ``бсп-дпс` си свърши своята роля.Новите две сили``Герб-Рзс`` започват невиждан /икономически,социал и инфраструкторен/поде за България.До 2015-2017г. България ще стане една от първите в европа.Бъдете здрави.

Сега е момента със законни средства да се смаже усойницата наречена ДПС.От Борисов зависи до голяма степен.Дано да покаже,че е мъж и българин.Досегашните не го направиха.

ВЕДНАГА ДА СЕ ДАДАТ НА ГЕРБ ТЕЗИ МАНДАТИ ЗА ДА МОГА СПОКОЙНО ДА УВЕЛИЧА ПЕСНИОННАТА ВЪЗРАСТ НА 90 ГОДИНИ

Интересно, ако не беше ЯЯ, щеше ли ББ да направи нещо по въпроса ? Сега само сайвантчето на Доган, където си правил кебапчета, било незаконно, (но и това било спорно). Иначе, всичко останало си е абсолютно наред и законно !

Само ГЕРБ да живее ГЕРБ , повиче не щем ДПС за тях саму сад и да отиват у историято!

МАЙ ИВАН КОСТОВ, ЧЕ И ВОЛЕН СИДЕРОВ ЩЕ ИЗЛЯЗАТ ПРАВИ. ;)

Доган пак обърка сметките на хората... да видим как ще се излезе от ситуацията.

Прав си братле но да не забравяме и комунистите ,и на тях трябва да им се вземе ВСИЧКОООООООООООООО.

В най-най близкото минало /допреди три месеца/ имахме един виден политик който решаваше съдби, издигаше нравствени пардигми, направляваше финансови потоци, създаваше и рушеше обръчи от фирми, самоубиваше близки сътрудници. Знае ли някой какво стана с този титан на политическата и философската мисъл, че аз даже му забравих името? P.S. Благодарение на изборите този самозванец беше натирен в миша дупка. Дори само това да остане като заслуга на ГЕРБ и Б. Борисов, никак не е малко!

ДПС може да загуби..ама досега губи само България и Българите.Свещена крава ли е ДПС,че никой не смее да им разнищи далаверите?

ДПС си отива , спете спокойно деца!

ДПС просто се оляха с изборите , превърнаха ги в мероприятие.

дайте анулирайте ги и вижте какво става триста хиляди гласа по малко на изборите и царя е вътре в парламента и депутатите на герб стават по малко и сдс има помалко депутати иняма как да стане и янев може да има по малко депутати това не го мислят ли

Не 5, поне 10 мандата трябва да бъдат взети на ДПС.

Бойко, изпълни си обещанието!

Защо се дава право да се гласува в чужбина. Нека се промени закона и живеещите в чужбиха българи да нямат право да гласуват. Някои от тях никога няма да се върнат в България и защо ще могат да дават вота си за някоя партия. Ако ли пък толкова искат това да си дойдат и да гласуват.

Абе раздайте ни по една АК и кошница патрони ....

ДАЙ БОЖЕ!!!

Е нали му събориха барбекюто, какво повече да го наказват

Да докаже Бойко, че има топки и да отреже мандатите на Доган. Има си закон - книжата трябва да се представят в едномесечен срок, в противен случай точка, край, туто финито, оревоар Доган паша! В противен случай, защо изобщо има закони в тази държава, след като се спазват избирателно - за мой, свой и ничий човек различно! А що се отнася за вота в Туркистан - 200% измама, липса на контрол и чисто и просто фалшифициране на вота. Ние, които глесувахме тук идиоти ли сме, та един Доган паша ще прави каквото си иска?

Ама, защо ме занимават сега с някакви си 5-7 мандата на това наложено от вън, неконституционно движение?! Ако ще говорим за справедливост, то цялото трябва да се разпусне като незаконно! А не да се обсъждат 5-7 мандата!

Коментари - ДПС може да загуби 5 мандата заради вота в Турция | Днес.dir.bg

ДПС може да загуби 5 мандата заради вота в Турция

Все още не сме получили оригиналните книжа от вота в Турция на българите, живеещи там, заяви в сутрешния блок на БНТ членът на ЦИК проф. Михаил Константинов.

Обратно в новината

Коментари - ДПС може да загуби 5 мандата заради вота в Турция | Днес.dir.bg

Коментари

кой собственик на фирма би назначил за директор човек избран от служители на конкурентна фирма. още ли е собственик?

БРАВО, ПРОФЕСОР КОНСТАНТИНОВ!!! ТЕ НАИСТИНА СА БЪЛГАРИ!!! 90% ОТ ТУРЦИТЕ СА С БЪЛГАРСКИ КОРЕН. И ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ КАЖЕ ПУБЛИЧНО !! ДА СЕ ОСВЕТЛИ ПРАВИЛНО ТОЗИ ВЪПРОС. АКО ИСКАТ ДА СЕ СМЯТАТ И ЗА КАЛИНКИ - НО ТЕХНИЯ КОРЕН, В БОЛШИНСТВОТО МАЙЧИНИЯ ИМ ЕЗИК Е БЪЛГАРСКИ.

кАКВИ 5 МАНДАТА, ДА СЕ ЛИШАТ ОТ ПРАВО ДА УЧАСТВАТ В ИЗБОРИ ЗА 50 ГОДИНИ!

Точно така. При Моята борба за живот (всеки ден получавам амнистия от Свети Петър), ГРАЖДАНСКИТЕ МИ ПРАВА СА НА ПЪРВА ПОЗИЦИЯ. Индивидуалното робство в социалната система не може да се пребори по друг начин. Като прибавим и колективното робство, задачата става свръх тежка, но не и невъзможна за решаване ежедневно, ежечасно, ежеминутно - ПЕРМАНЕНТНО.

Наборе, добри неща си наредил само с едно не мога да се съглася: ...да ПОЛУЧИМ полагащите ни се по презумция ГРАЖДАНСКИ ПРАВА... Запомни. Нищо няма да получиш! Най-малкото пък ГРАЖДАНСКИ ПРАВА! И не съществува такава презумция. Нито у нас, нито в САЩ, нито в Северна Корея /колкото и да сме различини!/ За гражданските си права трябва да се бориш. С шефа си, с президента си, с полицията, с жена си, с партиите - управляващи и опозоционни, и даже със щатните борци за граждански права. Непрекъснато: сутрин и обед, зима и лете. Иначе ни гражданин, ни права! Само чалга, болшевизъм и доганизация.

Драги ми смехурко, аз ли тиражирам ЛА*НА? Защо не вденеш следната новина: Световната банка: Намалете разходите с още 15% 17 септември 2009 / News.dir.bg и изискванията на кредитора, за да си получава вноските? Аз началник имам, ТОВА Е МОЯТ ИНТЕЛЕКТ! Тиражирането на манипулациите е прерогатив на други институции. Например: Пенсионата възраст ще се увеличава постепенно за ЖЕНИТЕ и МЪЖЕТЕ, докато стигне 68 годишна възраст. Много е лесно е на чичо от село да се репчиш, но пред фактите защо си затваряш очите? Ние може да пасем, но не блеем като тебе!

Коя държава е получила заем от МВФ ? С какъв акт е получила този заем ? Гласуван ли е заема в НС ? Включен ли е заема в бюджета на държавата ? Противоречи ли такъв заем на закона за валутния борд на тази държава ? Драги смехурко, за трети път тиражираш глупости които дори не знаеш нито какви са, нито каква е тази информация която си прочел ? Все пак форума не е тоалетната където спокойно можеш да си сереш ла*ната. Нямаш и грам икономическа култура, но тиражираш глупости и лъжи. Само не знам кой ти е началника - Гьобелс или Берия или пък наследниците им в България ? И какъв интерес имаш да го тиражираш ?

Добре, че сме ние шопето, та вие там отдоле да научите български. Па и шопски диалект не успехте да научите та говорите на развален шопски. А и друго, внимавайте сос вашите дпс-та, оти че ви се види нанагорно у дирнико, като оиде коньо у реката... Каквото сакаш, такова че получиш. Туй да не ти е баница, чопни си, ръпни си... :)

Дано се започне от някъде изчистването на Авгиевите обори. Не се ли свестим, не предприемем ли индивидуални и колективни мерки за да ПОЛУЧИМ полагащите ни се по презумция ГРАЖДАНСКИ ПРАВА, след 20-30 години изчезваме като етнос, а след това и като територия. Дано се отменят чрез национално отговорни депутати новините на турски език по БНТ. Иначе ни очакват нови рестрикции от СБ ( - 15%) и МВФ, още по-жестоки от днешните, заради заема от 1 милиард лева, който България взе миналият месец от Уоолстрийт чрез посредничеството на техният агент, Семион Дянков.

ти со товоj църни оки дека гльодаш. я сом булгарин со конска опаса. моята бабе е от Крушео,и она е булгарка. моя дедо е от Охрид и он е булгарин. И ти си булгарин. де да знаеш,ке нjе не сме татари. я сакам това да знеш,и товяна крув е булгаска,ама вие на сърбите вруите

мдаааам.браво ,браво. ама защо чак сега. толкова време това беше обществена тайна. ами замислете се върху най-простия факт. хем в Турция са най-много секцийте хем още толкова идвеат у нас да гласуват. ами,като искат тук да си дават гласа закакво са им толков амного секций там :DDD или иначе казано можеби и на двете места си дават гласа.

Е деца нали беше много умен този въшльо - Доган Ахмедов? Да ама НЕ! просто БСП го дундуркаше барабар с президентина - ти на мене това, а аз на тебе - онова! Просто и ясно. Когато обаче трябваше да каже макар и две думи на кръст и хоп ЛЪСНА МУ Г--А! И друг път съм писала - братя турци, тоя е най- големия ви враг - прост, нахален, мръсен, алчен доносник!

За 20 години антидържавна дейност - цели ПЕТ мандата глоба?! А ДПС-арите ще се червят в ъгъла от срам.

Vo Bugarija se e cirkus ,tea dojdoa na Balkanot kako divo tatarsko pleme so konski opas na kapata ,pa morase da gi civilizirame nije ,makedoncite !!

Най-големият враг на етническия мир в България и най-върлият враг на турскоезичното малцинство е лицето: АХМЕД ДЕМИР ДОГАН!!! Чисто, просто и ясно!!!

Много от турците в България вече НЕ гласиват за дпс!!!

Не само вота в Турция е манипулиран. И в България е така. И много ми е интересно, ако сега се проведат изборите какъв ще е резултата. Доста отворковци ще се охълцат, затова по-добре е да се промени закона за изборите, нали това щеше да е първото нещо, с което Борисов обеща да се занимава. Щеше да премахне и двойното гражданство. Или пак ще се сетят 2 седмици преди избори, след като видят накъде духа вятъра.

Imam mongolsko suznanie. Moje i adigeisko da e Не ти е ясно кавко съзнание имаш - това си е твой проблем. Моля пиши на бълграски с български букви, за да можем тези с българско съзнание (а ние сме болшинство и това тепърва ще проличава) да те разберем.

а бе плюете по доганчо, но май не осъзнавате, че вредейки, той всъщност и помогна много...Да, помогна. Даже след последните му изцепки, умишлени или не, даже аз отидох да гласувам. Е, питам аз, не е ли това стъпка напред :) Даже май май с този си ход (плануван или не) той направи доста повече за демокрацията, отколкото всички останали:) Защото мн хора вярваха, че ДПС няма да излезне от представителната власт. Е, излезна, благодарение именно на доган. Така, че аз лично му благодаря, че той, именно той, а не милите ни журналисти, ме накара да отида и да гласувам. Отчитам това като голям + в негова полза:)

Да ги губи!

Imam mongolsko suznanie. Moje i adigeisko da e. Oprede;leno smyatam, che DPS ne e edinstvenata partiya sus spodvijnitsi sred biznesa. Tia konglomerati deto vireyat po drugi raioni i ne sa se pruknali opt nishtoto. Elektoratut ne truabva da se ostavya da go vodyat emotsii. ...Dalech sum ot misulta, che DPS eidealno. No i dokato ne razbera, koi inspirira entusiazmana Qnev ne moga da buda siguren, che vodi kum absolyutni polzi. Moje i da vodi-moje i da ne vodi.

Е да ама нали им трябва достатъчно време да ФАЛШИФИЦИРАТ книжата от изборите в Турция! Ха дано ДПС изгуби 5 мандата - ще ми стане мноооооооого кеф :)))

Не съм луд. Дадоха ми зелника и аз ядох. Чудно ми е само защо някои се сетиха едва сега да ми потърсят сметка за всички изядени за последните двадесет години зелници ? Ако Вие ги ядяхте тези зелници дали щяхте да се оплаквате ? Дават ли ти - еж, гонят ли те - беж ! А сега да видим ще се намерят ли следствие, прокуратура и съд които да ме подгонят. А питате ли се какво ще стане с онова наследство което е завещано на ББ - мизерия, безработица, полуфукционираща икономика, полуколониална икономическа зависимост и СМИ(средства за масова информация) в мои ръце. Сега всичките проблеми ще се хвърлят на главата на новото правителство и то едва ли ще издържи колкото онова на Иван Костов , което бе компрометирано от колегата Бор(Тошо Тошев) иначе се справи чудесно с ла*няното наследство на Жан Виденов. Даже ни остави какво да си краднем с Царя. Надявам се и ББ да ни остави за крадене и ядене - ама аз пак стигнах до зелника. Е, кой е лудия ? Прост народ - лесно се манипулира.

За 20 години ДПС си свърши работата - приложи концепцията за национална (етническа) идентичност на едно малцинство в цели райони в страната, на базата на друга религия. Разгони българите от там. За целта и бъдещите последствия се сещайте сами! А в новото правителство взели да разсъждават за няколко мандата на това, по начало, незаконно движение! А какво става с националното самоопределяне на населението в Родопите, питам аз?

Тази антибългарска, етническа, противоконституционн и терористична партия трябва да се забрани завинаги а не да й се отнемат мижави мандати. Този кърлеж, това проклятие съсипа живота на милиони българи, без да правя разлика на етноса им. ПОЗОР!

Да се забрани - който иска да гласува за български парламент да си направи труда да е в българия за изборите.

Докато се разбере колко депутати са незаконни и докато се вземе някакво решение в създадената ситуация ще вземе да мине мандата но поне нека направят нов ,по-добър закон защото ако този път изпуснем тази възможност и хората се разочароват и на следващите избори пак решат да не гласуват със сигурност следващия Парламент ще реши да замени статуята на Царя освободител с тази на Доган яхнал на кон.

През лятото на 2007г. направих коментар в dir.във връзка с палежите на горите.Освен това очаквах през 2009г. ``бсп-дпс ``да изгуби изборите.Европа/Изра нямат нужда вече от ``бсп-дпс`` България вече е в евросъюза и ``бсп-дпс` си свърши своята роля.Новите две сили``Герб-Рзс`` започват невиждан /икономически,социал и инфраструкторен/поде за България.До 2015-2017г. България ще стане една от първите в европа.Бъдете здрави.

Сега е момента със законни средства да се смаже усойницата наречена ДПС.От Борисов зависи до голяма степен.Дано да покаже,че е мъж и българин.Досегашните не го направиха.

ВЕДНАГА ДА СЕ ДАДАТ НА ГЕРБ ТЕЗИ МАНДАТИ ЗА ДА МОГА СПОКОЙНО ДА УВЕЛИЧА ПЕСНИОННАТА ВЪЗРАСТ НА 90 ГОДИНИ

Интересно, ако не беше ЯЯ, щеше ли ББ да направи нещо по въпроса ? Сега само сайвантчето на Доган, където си правил кебапчета, било незаконно, (но и това било спорно). Иначе, всичко останало си е абсолютно наред и законно !

Само ГЕРБ да живее ГЕРБ , повиче не щем ДПС за тях саму сад и да отиват у историято!

МАЙ ИВАН КОСТОВ, ЧЕ И ВОЛЕН СИДЕРОВ ЩЕ ИЗЛЯЗАТ ПРАВИ. ;)

Доган пак обърка сметките на хората... да видим как ще се излезе от ситуацията.

Прав си братле но да не забравяме и комунистите ,и на тях трябва да им се вземе ВСИЧКОООООООООООООО.

В най-най близкото минало /допреди три месеца/ имахме един виден политик който решаваше съдби, издигаше нравствени пардигми, направляваше финансови потоци, създаваше и рушеше обръчи от фирми, самоубиваше близки сътрудници. Знае ли някой какво стана с този титан на политическата и философската мисъл, че аз даже му забравих името? P.S. Благодарение на изборите този самозванец беше натирен в миша дупка. Дори само това да остане като заслуга на ГЕРБ и Б. Борисов, никак не е малко!

ДПС може да загуби..ама досега губи само България и Българите.Свещена крава ли е ДПС,че никой не смее да им разнищи далаверите?

ДПС си отива , спете спокойно деца!

ДПС просто се оляха с изборите , превърнаха ги в мероприятие.

дайте анулирайте ги и вижте какво става триста хиляди гласа по малко на изборите и царя е вътре в парламента и депутатите на герб стават по малко и сдс има помалко депутати иняма как да стане и янев може да има по малко депутати това не го мислят ли

Не 5, поне 10 мандата трябва да бъдат взети на ДПС.

Бойко, изпълни си обещанието!

Защо се дава право да се гласува в чужбина. Нека се промени закона и живеещите в чужбиха българи да нямат право да гласуват. Някои от тях никога няма да се върнат в България и защо ще могат да дават вота си за някоя партия. Ако ли пък толкова искат това да си дойдат и да гласуват.

Абе раздайте ни по една АК и кошница патрони ....

ДАЙ БОЖЕ!!!

Е нали му събориха барбекюто, какво повече да го наказват

Да докаже Бойко, че има топки и да отреже мандатите на Доган. Има си закон - книжата трябва да се представят в едномесечен срок, в противен случай точка, край, туто финито, оревоар Доган паша! В противен случай, защо изобщо има закони в тази държава, след като се спазват избирателно - за мой, свой и ничий човек различно! А що се отнася за вота в Туркистан - 200% измама, липса на контрол и чисто и просто фалшифициране на вота. Ние, които глесувахме тук идиоти ли сме, та един Доган паша ще прави каквото си иска?

Ама, защо ме занимават сега с някакви си 5-7 мандата на това наложено от вън, неконституционно движение?! Ако ще говорим за справедливост, то цялото трябва да се разпусне като незаконно! А не да се обсъждат 5-7 мандата!