Станишев: Хората имат право да получат промяна

Лидерът на ПЕС Сергей Станишев поздрави кандидат-президентската двойка, подкрепена от БСП - ген. Румен Радев и Илияна Йотова, за победата в първия тур на вота.

Обратно в новината

Коментари - Станишев: Хората имат право да получат промяна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Промяна ли? И кой го казва това серГЕЯ хахаах!!! Всички тези които гласуваха за червената отрпека ще бъдат смазани от изборната машина на ГЕРБ! Цачева ще ви смели на кайма! Всички знаят какво ги чака ако ГЕРБ не спечели, хиперинфлация, спрени еврофондове, масови безредици, фалити на банки, обедняване и т.н. Нашите приятели от западните държави са на наша страна, те никога няма да допуснат кумунист за президент на държавата, затова всички да гласуват за ГЕРБ или става СТРАШНО!!! Нека не забравяме, че Ердоган е личен приятел на Бойко и само една дума от Бойко и Ердоган ще напълни България с бежанци, които ще ви колят, ограбват, палят и изнасилват до последния неверник! Бойко години на ред гради България, а вие сте неблагодарни. Мразим ви българи, мразим ви! Вие сте длъжни да целувате ръцете и краката на ГЕРБ, те ви спасиха от гладна смърт, те ви спасиха от бежанците, те ви санират домовете. Бъдете благодарни и гласувайте за Цецка Цачева!

С номинацията на Цецка , Бойко спаси бсп,затова Корнелия не му исна оставката

се загрижил какво право имали хората..Боже събери си вересиите.

Другарката Нинова ще ви направи милионери. Обещала е.

Станишев: Хората имат право да получат промяна Тръпки ме побиват, като чуя за Станишевата промяна, на която бяхме потърпевши през 2013 г. проблемът в България за последните 27 г. е , че едно безумно управление е последвано от друго още по безумно, и така държавата си заминава в един безум кръг.

Промяна -да, но тя не идва от твоята партия бе, съсел.....

Плисна малко дъжд и охлювът Станишев изпълзя.

Съсела прави лоша услуга на Радев,когато го поздравява.Много хора не гласуваха за Радев поради присъствието на Съсела и подобните му влечуги в БСП.Съсела по-добре да си мишкува в Брюксел с останалите еврогейове и да не се бърка в надпреварата за президентският пост между двама истински мъже-Р.Радев и Ц.Цачева

Радев през 1992 г. е преминал офицерски курс в САЩ. Абе кои български офицери преминаваха курсове в САЩ през 1992 година?

Този е нашият - ЗОРГЕ

са били лоялни към БКП и които са били лансирани на бъдещи ръководни длъжности.

Станишко миличък къде беше преди първия тур???? Хората бързо забравиха какви добрини им правеше, че ще вземат да си изберат твой човек- генерал и йотова. Честито Станишко имаш място в кабинета на Корнелия.

Борисов, ако наистина е хитър като бай Тошо, щеше да наеме Станишев по цял ден да хвали Радев. До балотажа Радев щеше да има 1%, и то със зор.

Ако им липсва анархията, спрените еврофондове и източването на банки да искат..., но да днимават какво си пожелават!

Бате Серги! В група А всички места са заети, глей си живота в Брюксел!!! Sorry, брато....

Още един политически труп да се изкаже - може ли?Бат Бойко за това ли показа червения картон на пираните ти, за да изпълзиш когато нему е удобно? Ех, Станишко! Кога ще се научиш, че при два червени си аут!?!

Ама Станишка, ако ще има "преконфигуриране", ти трябва да не се показваш, ама ич.

мушмурок , изчезни

Помнете ми думата - децата на Станишев някой ден ще ръководят БСП и някой от поредните Тройни коалиции. Ако бяхме компютърна памет, щяха да ни обявят за дефектни.

Че ти по рождение си дефектна. Що да не водят? Ти ква си, че да им казваш кво да правят?

Ами като имат хората право на промяна върнете откраднатото!

Сержо отдавна поизхарчи заграбеното и го изритаха от Бсп.дадоха един пост в европарламента да си стои на службица.Бая познавам който гласуваха за Радев включително и аз само и само да не вземе Герб победата и да подаде оставка .Реално трябваше да подаде оставка обаче имало нов проблем.Не може да се подава оставака точно в края на президентския мандат.Тоест пак ни изработиха.

Да, и промяната си ти - ела си бързо другарю...... че ни липсваш....

Шило

Стига, де! За какво ти е? Да си стои там.

Шило

Сергейчо, изчезвай!

Ами хората като имат нужда от промяна укор врейски плъх що още си покава мазните очички. Да се хваща с европейските си колеги от гейския парламент и заедно с колегите си и гербарите към Анадола, Москва или в океана даже

Съсела веднага изпълзя от дупката си,къде без него...!!! Започват всички хиени да изпълзяват от дупките си,защото жаждата за власт е голяма,а и глада напоследък беше голям....

Поздравявам най-сърдечно и Корнелия Нинова! Тя постигна изключителен успех за млад лидер на партия! Структурите на БСП показаха жизненост, решителност и енергия да водят битка! Хората мразят ГЕРБ и гласуваха против ГЕРБ. Същото ще се случи и с БСП и ще бъде последния шанс за БСП. Ако и Нинова направи това което направи и ти Станишев, БСП ще отиде в историята.

Най-хубавата промяна е че тоя го няма вече в България!!!!

сега шанса му отново е голям...при всички случаи ще се кандидатира пак за премиер...

Махнете го тоя че ни се повръща като чуем или видим

Този да не показва и говори преди референдума,че ще провали Радев и БСП отново. Точно хората го бяха забравили.

започва се..лека полека,това отново ще иска власт и тъпите българи му я дадоха...

Този ли беше дето загуби всички избори но не преставаше да тръби че е спечелил.

Същият :) Ама явно е заразно - отснощи и Боце го прихвана тоя вирус :))))

спокойно,сега като падне правителството,отново ще се канидатира за премиер и нищо чудно тъпите българи отново да го изберат....

Плачете ли..... ПЛАЧЕТЕ и плювайте още на едни избори сте на биз

Той защо не ни даде промяната? Или Дебелян според него е промяната. Ай чупката. Писна ни от приказки и обещания. Да не се окаже парлаМента пак под обсада.

И всеки път подмяна вместо промяна ... Стига вече!

Писна ми да слушам за промени и конфигурации! Хората искат стабилна икономика и по-високи доходи, инфраструктура и качествено образование и здравеопазване. Нищо от това не се е случило, въпреки, че се изреждате да управлявате през няколко години и все обещавате. Вие просто сте крадливи, подли и глупави дърти комунисти, които е време да отпуснат кокала. Откраднахте си достатъчно, хайде ходете си вече! То бива наглост, ама вашето...

ами какво искаш бе-тъпите българи онтово показаха че не стават за нищоооо

Високите доходи си ги имаме. Само неуките некадърници са зле в България. Ама те са зле навсякъде.

Партии ни набивате, нали избираме президент! И защо никой не коментира референдума!

Съсела дезертьор да не се обажда от дупката.

Най сигурния начин Радев да загуби е този съсел и бандата около него да започнат да му оказват шумна подкрепа!

Скелет от гардероба!По-добре да си беше мълчал!

Размъти се водата и изпълзяха най-гадните влечуги. Марш обратно в комунистическата тиня, че почва да смърди на разложени трупове.

Не го оставяйте този хамстер жив, като почне патакламата.

България без комунисти е едно добро начало.

Промяната от вашата партия я видехме бе, съсел насран. Марш да се криеш из европейските дупки, посерко.

Този изявен лъжец (за незаемането на мястото в Брюксел - прецака безпартийния камунист - енергийната хиена .....), гласувалия заедно с Пирински и другите помияри от ДПС за скандалната резолюция за приемането на чужденци в БГ, отново се обажда от коневърза!! Голям наглец, голям тъпак, омразен предател на СВОИ и чужди!

Серьожа, в едно си прав - хората искат промяна! Но много грешиш ако си мислиш, че това е победа на БСП. И към тебе имам няколко въпроса. Засега ще ти задам един въпрос - Какво направи ти лично и партийните Ви членове в европейският парламент по въпроса за така наречените от вас скромно с термина "мигранти" и България. Защитихте ли България от разполаганета на тези твари у нас или играхте заедно с ГЕРБ в ПРЕДАТЕЛСТВОТО на България?

Този продажник не гласува ли резолюцията в ЕП в полза на правата на бежанците!!!

Бягай от тук, плашиш избирателите !

Трай си по-добре плъх отвратителен, че ще прецакаш балотажа на Радев!

Щом тоя хамстер се изказва ласкаво значи има нещо гнило в цялата работа-отново!

Смешник!

айдееее започват да излизат от дупките си ужас

Защо бе станишев си толкова завистлив?Не давай мнение,защото хората ще направят точно обратното,защото много те мразят.И с право.Тъкмо почнахме да вярваме ,че генерала е независим.