ГЕРБ, СДС и ДСБ заедно ще управляват София

Градските организации на ГЕРБ, СДС и ДСБ пописаха споразумение за предизборно сътрудничество за частичните местни избори за кмет на Столичната община на 15 ноември.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ, СДС и ДСБ заедно ще управляват София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Силно се съмнявам

Малките пиявици се прилепят към ракетата носител за да гепят някоя нова далаверка. Ама нещо ракетата се усуква, клати се под напора на акцизи и данъци...и може да гръмне заедно с пиявиците... Фандък е скапана тоталиталистка - никакви гласове за нея ! Децата трябвало да учат целодневно - марш в Китай бе, от вътре си червена като диня !

Е явно ще плачеме за Станишев!

каква е тази цензура бе дир.бг? само трябва да хвалим Бойко ли?

Е точно нова коалицийка ни липсваше! Това малоумно правителство се вижда вече, че към глад и мизерия ни води!!

бе много си наивен - те и свирка ще ти направят само и само да си останат, ти ми пишеш тук дрън дрън ярини

Градските организации на ГЕРБ, СДС и ДСБ пописаха споразумение...... организация на ДСБ се председателства от генерал :) Егати и гражданите. Само получават и изпълняват заповеди! На предните избори като ми издигнаха Костов за мажаритарен кандидат гласувах за кадиев. И сега пак така. Писна ми от синергетичен ефект. При мен ефекта е пургативен.

Нали казвахте че няма да правите коалиции с ГЕРБ-само в Народното ще подкрепяте. Сега-нали разбирате, че губите синя София. Тя вече се отврщава от новите-тази синяа, която гласува за Вас???

Как се бях затъжил за някоя и друга тройна коалицийка джанъм. Формулата е 3-5-8 . Помнете добре! 4-2-4 е само във футбола. С аритметиката дотук! Оттук започва бандитизма. Дивият запад така да се каже. Пусто нали София е в западната част.

Изпитваш ли удоволствие когато издаваш писменни заповеди с тон като старшина?Не съм компетентен да преценя дали императива у лево е нещо хубаво или пък лошо,но подобно страдание е точно описано в книгата Сексуална психопаталогия на Петров и Бостанджиев /баща/.Прочети я!

Появи се новата триглава ламя.

И БСП и ДПС и НДСВ да се присъединят към досегашните е все тая . Явно ,че в тази държава нищо положително няма да се случи . Тъп съм и се надявах ,че нещо ще се промени . Вече ще пиша под нов ник : тъп циганин

Комунистите във форума пикаят сярна киселина. ГЕРБ-СДС-ДСБ е печеливша формула и за България.Дано го проумеят!

Те червените няма да се докопат до София но май софиянци няма да се докопат до чисти улици липса на бездомни кучета и сравнително нормален трафик .

ти кат те гладм си все на обществнеи начала сигурно си пръв на портала на Козяк 16 ама си мишок де

та сдушиха се мишоците де...

СДС и ДСБ никога няма да управляват поединично затова подлизурстват пред Борисов!

Абе на свършиха ли парите на Позитано 20 за платени драскачи по форумите? Успокойте се, другари, няма да управлявате София в следващите 40 години. Айде у лево!

аз няма да гласувам за даскалката

Идват избори, ще видим!

Като сте против това, за какво сте? Защо не го кажете направо?

КОЛКО ЩЕ ИЗДЪРЖИТЕ, ДА УПРАВЛЯВАТЕ, ВАШИТЕ УЧИТЕЛИ СА СИГУРНО БСП. ПРЕМЕНИЛ СЕ ИЛИЯ ПАК В ТИЯ. АМА ИМА КРАЙ.

Там е работата, че болшинсквото се формира предимно от новодошли съграждани, които още не са наясно за какво става дума. Пример - последните местни избори в София - в новоизградените и престижни райони, масово населвани от новодошли от тук и там хора - над 80% за ГЕРБ. Както впрочем и на последните избори - не София, а страната избра кой да ни управлява. А би трябвало да е обратното - поне по места хората по-добре познават лицата, които са номинирани, знаят колко струват и какво да се очаква от тях....

ДО РУСЕНЕЦ . МАЙ И НА ТЕБ СА ТИ ПРОМИЛИ МОЗЪКА . ТОВА ИСТИНСКАТА ПОГРЕБАЛНА КОАЛИЦИЯ . И ТИ СИ ЗАБЛУДЕН ХАОТИЧЕН ЕЛЕКТРОН . АМАН ОТ НАИВНИЦИ , КОИТО НЕ СА НАЯСНО С НЕЩАТА .

Основателна причина човек да се радва, че не е софиянец.

А ТАКА . ЧУДЕСНО . НОВА ТРИГПАВА ЛАМЯ . ОТ ЕДНАТА СЕ ОТЪРВАХМЕ , НО ДРУГАТА ЩЕ НИ ПОГЪЛНЕ . ХОРА , ОТЪРСЕТЕ СЕ ОТ НАИВНОСТТА СИ И НЕПОЗВОЛЯВАЙТЕ ТЕЗИ ТРИГЛАВИ ЧУДОВИЩА-ГЕРБ , СДС И ДСБ ДА НИ МАНИПУЛИРАТ . ТО ВЕЧЕ И НА ДЕЦАТА Е ЯСНО , ЧЕ ОТ ТЯХ , ПО -ГОЛЕМИ НЕКАДЪРНИЦИ И МОШЕННИЦИ НЯМА . ОСЪЗНАЙТЕ СЕ ПОНЕ ТОЗИ ПЪТ , ДОКАТО НЕ Е СТАНАЛО КЪСНО . СТИГА ВЕЧЕ ИКОНОМИЧЕСКИ ГЕНОЦИД , СПРЯМО СОБСТВЕНИЯТ СИ НАРОД .

Евр(оп)ейската народна партия и кмет ни назначи. То какво ли й е народното на евр(оп)ейската олигархия, ама що да не се прави на народна, щом има бедняци- идиоти да й вярват.

Ще поживеем, ще видим! Голям смях ще падне, като се случи както в онази приказка: Айдееее, айдеее.... та йок!

Ще настъпи грабеж като по стефчово време.

Браво,това е истинската спасителна коалиция за България !!Само така !!

ха ха ха ха, СДС си мислят, че няма да потънат ако падне ГЕРБ? ще потънат и още кааак, като Титаник-невъзвра и с потъване без спасителен пояс..

явно на болшинството им харесва какво стана със София при Янчулев, Софиянски и ББ...за останалите поне летище София все още е достъпно откъм транспорт. макар и трудно

Че то СДС и ДСБ няма.

Ив.Костов+ Б.Борисов+М.Димитров каква креативна комбинация само. Честито на гражданите на София. След 1 година, ако има останали в столицата, нека се обадят!!

Пази боже от тройни коалиции. Вече им сърбахме попарата 4 години. Сега дойде новата.

ГЕРБ в сдружението си с останалите народно демократични европейски партии е точно като ГЪЛИВЕР В СТРАНАТА НА на лилипутите! Необход му е обаче да не заспива, защото ще му се случи точно това което е описал Джонатан Суифт в едноименото произведение.

Докъде стигна СДС......а какво беше..

Приемаме подкрепата, но заявявам, че ГЕРБ е обществено отговорна партия и тя носи отговорността за това, което прави - отговорността е в единствено, а не в множествено число.

Какво само мрънкате? Не е сложно - само трябва да регистрирате партия, която не е синя или червена, или пембяна, и да спечелите скапаните избори с идиотски послания. После ще управлявате на ползу роду и всички са щастливи. Какво ви спира?

Селяндурин прост , тъп и твърд.....

Текста под снимката е тенденциозен или объркан.Комунизмът е такъв политически модел,при който само една партия /ГЕРБ/ е ръководна сила на обществото/ чл.1 от суспендираната Конституция/. Другите партии /СДС и ДСБ/ са обединени в един Отечествен фронт /ОФ/ и имат за задача да подкрепят ръководната сила.Знаят се добре и естествените противници на Комунизма-това са:Буржоазията/в лицето на Станишев и БСП/ ; Капитализма/ в лицето на Меди Доган и ДПС/ ; Монархията /в лицето на н.в. Цар Симеон II и НДСВ/. Други мнения?

Евр(оп)ейската народна партия и кмет ни назначи. То какво ли й е народното на евр(оп)ейската олигархия, ама що да не се прави на народна, щом има бедняци- идиоти да й вярват.

на ГЕРБ, СДС и ДСБ пописаха, пописаха, пописаха, пописаха... Не виждате ли си грешката?

ГЕРБ на изборите не прие подкрепа от Сините-сега приема! Догодино ще приеме защита и от Факултето, защото българин е магаре, а мъжко магаре един път дава да го оправят!

Поравете си заглавието! Не е пописали, а подписали. За втори път ви обръщам внимание. Като не го поправяте си е за ваша сметка.

В заглавието е написано пописаха, а не подписаха.