Европейски организации разкритикуваха изборите в Русия

Руските парламентарни избори, спечелени от управляващата партия "Единна Русия" са били белязани от чести нарушения при преброяването на гласовете, както и изборни измами, включително гласуване с повече от една бюлетина или предварително поставяне на бюлетини в урните.

Обратно в новината

Коментари - Европейски организации разкритикуваха изборите в Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искам да знам ОКОНЧАТЕЛНОТО СТАНОВИЩЕ на тези международни наблюдатели. Искам да знам посмяли ли са открито да заемат позиция. Защото всичко до тук са отделни фрагменти. А окончателното становище се изразява във фразата - "изборите протекоха без/с нарушения, влияещи забележимо на крайният резултат"

Браво! Путин разбий враговете и на запад и на изток.... колкото повече плюят, повече ги бий....

Не Европейски, А ЕВРЕЙСКИТЕ организации по Света, вият на умряло:) Дори ДЖУ ЙОРК ПОСТ се кахъри, че Единна Русия е "загубила" изборите спечелвайки 50%. Наистина дебелашка наглост и връх на лайнояденето от страна на ДУГАРИТЕ ЕВРЕИ. Путен е изключителен мръсник и гад, ЗАЩОТО НЕ ПОЗВОЛЯВА НА БЕЗРОДНИТЕ ЧИФУТИ, ДА РАЗГРАБЯТ РУСИЯ ! ДАВАЙ ПУТИН, БИЙ ПРЕЗ ПРЪСТИТЕ КРАДЛИВАТА ЕВРЕЙСКА СГАН:))) ...пс. ПЪК ПОСЛЕ ЕЛА ДА ОТЪРВЕШ И НАШАТА БЪЛГАРИЯ ОТ ЕВРЕЙСКАТА ЧУМА, ЧАКАМЕ ТЕ С ХЛЯБ И СОЛ БРАТКО МИЛИ !

...бе то тъй ама нее баш...не че Шаломов (пардон по известен като Путин) много с еразличава от тия дето ги описа ама карай...)))) та такива ми ти работи.... то и при нас тъй...хортуват , че Барух Бехар бил по изваестен като Бойко Борисов ама карай)))))

Ми ТЕ и мен ще изкарат жид, ако им е изгодно:))) все пак става въпрос за ДЖУ ЙОРК ПОСТ !!!! - бастион на еврейската мисъл. А Путин и Бойко са си истински, каквито и лайна да мятат ЖИДОВЕТЕ.

Че то да не би нашите избори да бяха по-честни???

Що за глупости, цял ден по телевизиите показват интервюта с наблюдатели на руските избори, нито един не каза, че е видял някакво нарушение. Всичките бяха чужденци от различни организации и дипломати в Москва. Бяха ходили и по провинцията, не само в града. Имало е 96 хиляди изборни секции, ако в стотина някой си наблюдател от политическа партия се е сбил с друг от друга партия, това не е голямо нарушение, нито е проблем изобщо - навсякъде се случва. Чудят се от кой комар да направят слон, пристрастни журналюги такива!

Много бързо реагираха западните наблюдатели за изборите в Русия. Къде бяха те за проведените в нас избори.Сигурно сме рекордьори по пошлост на избори, пълен провал, но те спяха спокойно, мълчаха като риби.Срам и позор за демокрацията.

нефт ли други ресурси ли ???

У нас не беше ли същото и ако е така къде беше тази организация?

Доколкото се разбира от горната статия,изборите в Русия се печелят от ЧЕТИРИ ВИДА КОМУНИСТИ.Всички от гореописаните четири партии са"сходни"и поне аз не виждам никакви съществени "противоречия"помежду им! :)))

Нищо ново под слънцето! Другарят Сталин е казал: "Важно е кой брои гласовете!"

Западът воден от САЩ говори за партньорство с Русия, но винаги действа против нея. Ако тя не разполагаше с достатъчно въздържащо оръжие САЩ и НАТО ще постъпят по същия агресивен начин както в Ирак и другаде. Западът иска слаба и марионетна Русия и ако за сега не маже с оръжие ще действа чрез подтикване на вътрешни предатеулски сили, каквито има във всяка държава. Тяхната демакрация е лъжлива демокрация. Може ли в САЩ да се избере друг президент освен от двете партии, подкрепени с милиарди средства при пълно господство на медиите, пълна диктатура на финансовите капиталистилески монополи. Само наивниците и малограмотните не разбират всичко това

Ако някой западноевропеец ми каже,че не е имало изборни нарушения в някоя бивша соц република,бих се учудил много.Винаги те са изрядни,винаги те са прави и до къде ни доведоха?До просешка тояга,защото над 22 години слушаме техните съвети и им обираме огризките.

Браво, Ко Шъ Ям, прав си, бг не е независима държава, а и е мнооого малка, няма защо да се перчим пред Русия