Коментари - Ходорковски призова за бойкот на президентските избори | dnes.dir.bg
назад

Ходорковски призова за бойкот на президентските избори

Критикът на Кремъл Михаил Ходорковски прикани масите да бойкотират президентските избори в Русия през март. Той започна серия предавания по своя канал в ЮТюб.

Обратно в новината

Коментари - Ходорковски призова за бойкот на президентските избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руски избори, Са оксиморон, няма такова нещо в живота.

Изрод с белязаното теме,предаде СССР на дявола и вкара злото в кошарата. Сега,новите предатели на Русия ще подарят останалата част от света на краварника. Малко ще бъде да ги обесят.

Малцина са хората в Русия, които след споменаване на името му не биха добавили и бл-д

С наближаването на президентските избори в РФ все повече патени плъхове ще изпълзяват от дупките си, за да плюят по Путин и избора на руснаците. И преди сме били свидетели на такива ходове на запада. Путин пак ще бъде избран от руския народ, това е гарантирано и западът не е в състояние да го предотврати! Ето защо западняците ще съсредоточат силите си в опит да намалят избирателната активност в РФ, след което да твърдят, че всъщност подкрепата за политиката на Путин е съществено спаднала... Нямат друг полезен ход!

Руснаците нямат избор. тях никой не ги пита за нищо!! Те са роби.

Защото не искат да гласуват за антируската опозиция ли? Затова ли са роби???? :))

нали е обещал, че няма да се занимава с политика? лично го видях с очите си. Баси гнусните същества, могат само да грабят, да рушат, да лъжат

За Путин ли говориш?

Промяна в Кремъл може да се случи само чрез натрупване на недоволство от методите на управление, изолиращи страната от активните икономически процеси на световния пазар. Загуби понасят всички икономически субекти по веригата, като колкото по-високо стои субекта в скалата на производителите, толкова загубите му са по-големи. Великите държави стават такива , когато на международната арена, освен военното поемат и финансовото бреме на това величие. За да бъде велика държава Русия, която сега носи негативите на военното си величие, ще трябва да понесе и финансовото бреме на величието и точно тук е заровено кучето- без високи технологии внедрени в икономиката, обслужваща гражданските потребности на населението, популярността на царчето ще намалява прогресивно, до степен, когато ще му бъде невъзможно да управлява без репресии(потушаване на народното недоволство, което вие много обичате да наричате "цветни революции"). Но запомнете - никой не може да предизвика цветна революция в едно балансирано общество, чиито потребности са задоволени на ниво над средното, а в Русия не е така - там благосъстоянието на населението и достъпа му до блага намалява със същия темп, с който нараства географската му отдалеченост от Москва.

Аз като кандидат за президент обещавам: 1. Само за година всички ще сме заедно с Талин, Берлин, Брюксел, че и Вашингтон. Този път яма да пропуснем никой. 2. Ще населим Сибир, Чукотка, Аляска, Сахара и Марс, както искат другарите американци. Тях първи ще ги изпратим там. Имаме екскурзовод другаря Ким Чен Ун и в Китай строят космическите кораби.

гадно ли е да ти вземат всичко крадено дето си натъпкал в чувалчето и си си мислил, че завинаги ще си е твое, а?

Шило

Кой е пък този?

Интересното не е Ходроковски, а Собчак. И ми е много интересно как само бегло се коментира. Явно няма опорни точки за нея. Да я хулим ли, да не я ли хулим. Приятел ли е на Путин, враг ли е...

крадец дето беше на санаториум в Сибир?

Престанете да давате трибуна на престъпници ...

да наречеш този мафиот - опозиционер , е все едно да кажем че Цветан Василев е опозиционер , всъщност и двамата са измамници и крадци , и нищо повече .

Явно добре му плащат за да критикува. Дано да е решил на кого ще остави парите, щото няма да живее дълго, я гъбки ще хапне, я на лов ще го вземат за глиган, я градският автобус ще налети на него... Аха! Братушките не се церемонят много с предателите.

т.нар. либерални опозиция (всъщност западна агентура) не я подкрепят повече от 4-5% от населението. С това не се печелят избори. Даже Жириновски има 5 пъти повече подкрепа от тях. С изказването си, че ще връща Крим, Собчак се самозачеркна от надпреварата. Навални има повече "авторитет", но и неговите 5% не стигат доникъде. Либералите единствено могат да се "борят" за преврат и размирици, дето им викат цветна революция, с цел ДА СЕ НАВРЕДИ на Русия, а не да се помогне на народа. Примерите от 1917, от Либия и Сирия днес доказват докъде водят такива експерименти. Само до по-лошо! Така че Путин ще спечели пак. И после Володин!

който се обяви срещу Путин е заобичан от демократичния Запад. Навални, Ходурковски все олигарски, крадци, обирали държавата, лежали за това в затвора, а сега протестъри. Пфу!

Ха,ха,ха дебил.

Това е поддръжник на режима на Кремъл. Чрез бойкот се пречи на всяка случайност за спечелване на властта в Русия. И без това в Русия няма идеологическа, политическа, икономическа, културна алтернатива на властта. Там всичко е в името на "Рус" и всичко , което по- най- малък начин се отличава се заклеймява в зародиш. Затова е критично създаването на алтернатива. Опозиция не може да има, защото са безидейни. Който ви призовава за бойкот чрез бездействие срещу някаква политическа сила, той работи за нея и ви провокира към глупост. Всяко отклоняване на гласове е в полза на управляващите, които със сигурност ще са първите кандидати. Колкото повече време минава, толкова повече се вижда несъстоятелността на руската доктрина. Тя е олицетворение на имперската безнадежност и безидейност. Много факти знаят, нищо не раждат главите им, поради инфантилност и социална безпомощност.

Ходорковски ще му връчи 1 милион долара???? Стига бе, само толкова ли

Сорос нали даде 18 млрд. ПОЧВАМЕ

Либерастите си признаха, че руснаците не ги бръснат за сл.ва я Русия ...

Добре де, нали кандидатите ще стават президент с цел подобряването живота в страната (в случая - Русия). В момента изобщщо не личи някой от тях да казва нещо по въпроса. Ами ще махнат Ленин, ще върнат Крим - това с какво оправя икономиката? Сегашният поне се мъчи да прави нещо и тук-там дава резултат...

На изборите няма да има кандидати, а един кандидат с много статисти в качеството на подвижни борчета. Просто тази огромна държава е неспособна да изведе лидер без да са му на помощ службите за сигурност и без самият той да е отговорен за толкова голям дълг. Той все пак държи ядрения ключ и не може да е случаен човек. Дори и за нас не е без значение какъв човек застава начело в Кремъл. Затова в близко бъдеще не се очертава сериозна промяна на кадрите в Русия. И дано не е драматична.

Ленин няма да го махат, той си е техен агент - жидомасон, изпратен да разруши Русия. Той е бил ''Навални'' на своето време.