Коментари - Руски експерт: Путин може да управлява още 12 години | Днес.dir.bg

Руски експерт: Путин може да управлява още 12 години

Русия върви към света на 21 век, както и България, като целият свят. Но ние все още не знаем какъв ще бъде този свят.

Обратно в новината

Коментари - Руски експерт: Путин може да управлява още 12 години | Днес.dir.bg

Коментари

Господина "експерт" ни е добре познат либерал-русофоб! Той друго и да иска не може да каже... Всичко казано е в рамките на нормалното русофобско мислене! :))

Тъпите мозъзи така виждат нещата! Всъщност човекът възхвалява Путин, който да две години сизифов труд ликвидира половин Русия, БВП-то и падна наполовина и зае дванайсто място след някакава доскоро никому неизвестна Южна Корея с територия по малка от тази на България! Така, че Путин трябва да бъде Президент на Русия, докато я довърши Името му със златни букви ще бъде вписано в историята като "Багатура победил хилядоглавия змей Боярышник"!

ДИР, не бъдете толкова жестоки - можехте да напишете нещо по-малко плашещо !

"Глеб Павловски в студиото на телевизия "Блумбърг"" По нататък може и да не четете ...

ЗНАЧИ ГЛЕБ ПАВЛОВСКИ Е ЕВРЕЙ И НА ВСИЧКИ ЕВРЕЙ В РУСИЯ ИМ ПРЕЧИ ПУТИН НО ЗАЩО ЛИ

....... и да стане генерален секретар на КПСС....

"Русия няма ориентири в този свят"-експертее ти си за лудницата не ТЯ Русия. Няма ориентир -хаха.Циониста Сорос ли ти го каза -вие ли ще оправяте Русия ,че Тя не може сама-а?

Да живее още минимум 50 години! Да си жив и здрав друже,продължавай в същата посока както си я подхванал и след не повече от 10 години и американците ще искат да се присъединят към ВЕЛИКА РУСИЯ! Да живее ХРИСТИЯНСКА ПРАВОСЛАВНА РУСИЯ.

Хаха)) Само провославна и христианска? Що винаги забравяте, че руснаците това е едно малцининство в русия?

Шумкарите преди викахте комунистическа Русия, сега православна Русия. От хора израсли в гората не се очаква да правите разлика. Просто няква интуиция , че Русия ви е дала власт , както на всички мекерета и отпадъци , където е стъпил руски ботуш и болно очакване, че няма да изостави боклуците и мекеретата си. Доста нереалистично, щото има по-големи негодници и от вас, които се хранят по-руска линия. Откъде тази убеденост, че сте по-големи боклуци и ще надделеете или просто очакване на подхвърлени трохи срещу мръсотия ?

отдавна ги няма вече! Светът се променя ! От еднополярен,стана многополярен,за нещастие на либералните соросоядни говеда!

Защо "дугаря" Путин. Нали той уж не е комунист вече. В Русия партията КПСС е забранена официално, т.е. ако той е "другар" значи е нарушил закона. Пък и Путьо никак не иска да е "другар". Той иска да е Государь-Император. Или Батюшка-Царь. Все едно, няма да се сравнява с разни там плебеи "другари". Що с еотнася до дълголетието, след още 50 г. Путьо ще бъде на 115 г. Добра възраст за да с екандидатира за 15 път за президент. Е, още от 75 г. вероятно ще се напикава, а от 85 нататък и ще се насира. Но какво от това? Идиотите, дето си го избират пак ще си го обичат. А родните руско-съветски мекерета пак ще иската да му лижат гъза. И накрая, когато стане полуидиот като др. Брежнев и посмешище за ВСИЧКИ ще го чакаме с нетъппение да хвърли топа. Облян в собствените си урина и фекалии. Като др. Сталин.

Това е шаман, а не юрист, но погледнато от тиранична гледна точка като са негодници и имат само един Путин явно ще управлява , докато е жив. А после? Говори се че руснаците били станали като онези будисти, които търсели в кое бебе се е преродил техния Далай Лама и след смъртта на Путин щели да бродят из руската земя да видят къде е прероден, че друг явно не може да управлява тази държава.

Ми да: Началото на 20-и век в Русия командва РазПутин. Началото на 20-и идва (два)Путин.

Путин, подобно на предшественика си Елцин, казал, че се е уморил да управлява. Коронацията е насроена за юни.

Руското общество е на ниво животински свят, затова и единствената възможна промяна е от биологично естество : колко ще издържи вожда.Руснаците всъщност живеят не социално, а биологичния живот на тирана, само фактите от неговата биология се променят.Други всички параметри на племето са гарантирано постоянни -тиран, гнет , изостаналост, безправие и тяхната пропаганда , като велика хармония, според предпочитанията на тирана- божествен ред, комунизъм, суверенна демокрация и пр .Единственото възможно смущение за стадото е здравето на вожда и смъртността му ,, което смущава и него и затова основна грижа е личността му да се мистифицира с неговото обожествяване и митологизиране и сливане на минало , настояще и бъдеще в едно вечно безвремие.

Кажи кога ще сменяме Баба Ангела и Бате? Ама докато модела работи, защо да пипаме нещо?

Бате е над 11 години по-малко начело от Путя по стаж и не можа да си изкара дори и двата си мандата докрая и хвърля оставки. Такъв подвиг от Путя не се е видя, пък за мужиците е нечуто.

Не се ласкай от илюзията, че руското общество е на нивото, на което си и ти. Май основанието ти за тези блянове е, че това е "краставицата" за която си знаеш. Моя съвет е - опитай да смениш поне "краставицата"!

Ако наистина пречеше на Запада отдавна щяха да г свалят, кат Кадфи, като Садам Хюсеин и т.н. Толковае прост и логично, че няма накъде повече

Дори повече - ако пречеше вътрре, отдавна да са го свалили, както Хрушчов и Горбачов или да са го пречукали, както Ленин и Андропов.

Все пак не забравяй, че в другите държави диктаторите падат , защото там живеят хора с достойнство и мъжесттво , не мужици , единствената позната форма на мъжество на мужика е да слави и служи на диктатора и да тормози враговете му.

Той ще продължи да управлява и след като го положат до ленин.

До дираджиите: пише се пролоНгирам (удължавам, от лонг - дълъг). Знам, че не ви е лесно, тъй като дори българският език ви затруднява, но все пак опитайте да се ограмотите ;)

Руски експерт: Путин може да управлява не още 12 години, а като Сталин и Тито пожизнено.

Ами като не виждате "алтернативни герои" КАКВО РИПАТЕ??? Я виж ние тука, избираме си кабинет 3, 4, 5....17, 18....30....и така, до края на света!!! Па какво....НИКОЙ НЕ РИПА!!!

латентното педерастче е за фризера - сега

Нов неуспешен тест на противоракетната отбрана на САЩ е бил направен рано сутринта в сряда 31.01.2018г.. Той е бил проведен на Хаваите, предаде Fox News. Това е втори провал от юни насам...тези некъдърници не могат да свалят своите допотопни ракети, а какво ще е със свръх модерните руски такива, дето се делят на 12 ядрени глави преди да ударят. Сега разбирам защо изпадат в истерии щом Русия разположи някъде ракети. Междудругото да ги оставим руснаците настрана, даже баце Ким има по-опасни ракети от това хвърчило, което НЕ са успели да прихванат....ясно е защо за разлика от Ирак, Либия и Сирия, Украйна, Грузия, Афганистан....СЕ НАКЕНЗАХА и не нахлуха в Северна Корея!

Това каква изобщо връзка с темата има!?

Жив и здрав да е и да управлява още 20 години.

Бюрократично "прологиране" ? Вероятно сте искали да кажете "пролонгиране" /от английски prolong - удължавам/. Когато "преводчикът" превежда от руски редно е да знае, че на български няма никаква нужда от глагол "пролонгирам", българският език разполага с достатъчни изразни средства.

30% от руснаците няма да гласуват 30% от тези които ще гласуват не харесват путин и вие твърдите че сорос е платил на половината руснаци???? евала!

Не вие твърдите, че ГЕРБ е първа сила, а тук сметката е трагична.

рускините за 10$ са готови на чудеса

На толкова дори украинса циганка няма да ти върже. Освен за гледане, може би.

Много важно какво бил казал някакъв никому неизвестен соросоиден коментатор на някоя си агенция! Вчера Путин се срещна с френски инвеститори в Ново Огарьово и в речта си каза много впечатляващи факти и цифри за състоянието на реалната икономика в Русия и сътрудничеството с френските най-големи компании - бизнес-климатът в Русия е оценен от международните агенции като много благоприятен за инвестиции, страната е на 35 място в света (Франция е на 31), и повече от 1200 - хиляда и двеста - френски големи фирми работят в Русия! Леки автомобили "Рено" се правят и продават в Русия, всякакви части за тях, многобройни предприятия в агро-промишлените отрасли, леката промишленост (дрехи и аксесоари), обувки, селско-стопанска дребна и едра техника ... какво ли не! Отделно, хиляди предприемчиви французи отиват в Русия и отварят собствени фирми - клубове, ресторанти, дребни ателиета за услуги ... Самите французи обичат да казват, че са много близки с руснаците по култура и манталитет, само дето французите имали "лош характер" и били по-сърдити ))))))))))) Това са реалните новини, а не глупостите и фантазиите на някого си, който нито има достоверна информация, нито може да направи някаква смислена прогноза - само собствени съчинения!

Сериозно! Въййй ами то да се предаваме на Путин тогава Тоя гол цар е в мат, бе Подлизурки

Много сме дотрябвали ние на някого! С преобладаващо циганско-турско и помашко население, главно от пенсионери, а всички млади се пънат да стават психоложки, синоптички и плей-мейтки (проститутки с много силикон), тук-таме някой програмист или меринджей, ама и той гледа на запад и се чуди как по-скоро да се регистрира на терминал 2 и да напусне! От развита държава с икономика, наука, изкуства и почти десетмилионно образовано, творчески настроено население станахме буфер за орди имигранти, които дори и не искат да остават тук, ами преминават транзит към белите държави ... Ако е за парче от Черно море и някакви планини - не се коси, в Русия си имат и от едното, и от другото в пъти повече от нас - и по-красиви, благоустроени, цивилизовани, и по-високи и интересни!

Този късия с манталитет на фелтфебел от охранител-бодигард с преврат срещу Елцин се добра до върха. Виждате,че вече 18г. не пуска кокала. Така ще е до фризера като: Ленин,Сталин,Брежнев,Андропов и Черненка- ДО ФРИЗЕРА. Само че на този етап света освен оръжия,които не вършат работа трябва и ик. развитие. Този няма пипе за последното. Той е обладан от военните и крадат яко от руския народ. Колко милиардери за 20 тина години,а той най - паче мултимилиардер??!! Сега 21 в. трябва и ще стане бурно развитие на НОВИ ТЕХНОЛОГИИ,но Русия скърца и изостава. Всичко заради един фарфалак с изостанало мислене и жажда за вечност!!!!!!

че кво му пречи на човека? Бай тошо как си царува докъм 90 лазарника?

Че той не е ли...безсмъртен,бе?!

Коментиращия политолог се опитва да втълпи на руснаците че им трябва човек като Тръмп или Обонго и тъй като си нямат такъв, трябва да си изберат един от конгресмените на САЩ.

Сигурни ли сте,че това е Путин, а негов двойник? Къде е жена му? Сегашните му пръстови отпечатъци не съвпадали с предишните,според разсекретени материали на британските служби!

За останалия свят, това е добре. Всички го познават и той е предсказуем. Днешния свят е много динамичен. Тази динамика не само че не спира а се и ускорява. Света започна да се задъхва и започна да има нужда от малко спокойствие. Да за Русия вероятно оставането на Путин на власт може и да не е добре но за останалия свят е поне нещо познато. Благодарение на оста Москва-Пекин света все още подържа някаква стабилност. Промени там е добре да настъпят когато стария континент Европа и Северна Америка спрат с промените и измененията в своя ред. Да не забравяме Африка и Близкият изток които повлякоха крак и са част от тези промени. За това смятам че промяна в статуквото в останалата част на света не е здравословно. И дами и господа не забравяйте че всъщност когато гледате глобално на света няма добро и лошо. Просто гледайте на света и процесите в него така както гледате на природните закони от физиката. Те не са добри или лоши тях просто ги има и са такива каквито са.

Малко е! Путята трябва да бъде до живот руски цар. А след него - родата му по наследствен принцип. Пак до живот. Това е гарантиран начин, Рашата да бъде вечно в изоставаща позиция, накрая на опашката. Което пък е добре за останалата част от света.

Гледам щатните щатски тролове квичат като за последно. Значи Русия се движат във вярната посока.

...каза верният путински дупедавец...

Този дребен на ръст човек е много жаден за власт. Ама много жаден. Този ще направи всичко, за да остане на власт, защото знае че падни ли от власт ще се пресели веднага или на Запад или на оня свят. Така става в тоталитарните държави. А много чужди пари прилапа той...много....

Бате не е дребен? Ти за кой говориш??

По-изостаналите племена се управляват от вождове до живот. Напредналите народи са републики.

Така ли? А Великобритания, Холандия, Швеция, Норвегия, Дания къде са? Те напреднали ли са, или не са? Испания?! Саудитска Арабия - може би е бедна, изостанала държавица нейде из пустинните пясъци?! ... Ами Емиратите?! И те ли са адски изостанали? Нещо ви издишат опорните точки от сутринта ...

Какви емирати ,какви бедуини , какви 5 лева бе , думичко с 5 грешки .

В Русия винаги е било така. Там батюшка Царь е управлявал докато може. И няма никакво значение дали това е Цар от типа на Иоан Грозни, Государь-император, или ген. секретар на КПСС тип Сталин или Леонид Брежнев. Има няколко изключения - Император Миколай Втори през 1917 са го свалили от власт (всъщност той сам е напуснал властта), а Хрушчов през 1963 са го махнали след дворцов преврат в Кремъл. Путьо може да управлява не само 12 години. Той веднаж направи "врътка" с Медведев, няма никаква причина да не я направи още веднаж. Още два пъти, абе кполкото пърти си поиска. Така че да управлява до живот. Докато стане полуидиот като Брежнев. Докато започне да с енапикава и да се насира. Докато накрая умре в собствените си изпражнения като Сталин. И тогава ще славославят следващия "велик" вожд. Най-великия

плашиш бабето Меркел надмина Путин по мандати а педи това рекорда държеше Буерлускони.Само дето от Германия и Италия останаха едни халифати и местно население едвали ще остане /в момента 50% от него са само пенсионери/

Германия и Италия си ги виждал само по Первий Канал....

Който е тъпа Тиква да вярва на Еврея Глеб Павловски който живее от време на време в Русия иначе е с Израелски паспорт ! Кой еврей обича своята родина ,където се е родил ???

Ей, тези евреи, ако не са те кой ще е виновен, че си прост и ограничен! Отиди в Израел, виж какво са направили от пустинята там, за разлика от комшиите им арабии тогава пиши! По отношение на родолюбието: ти си пример, че в България то е на много низко ниво... Да си антисемит не те прави патриот, а само говори за папагалско повтаряне на идиотски постулати...

се казва плюенето от получателите на грантове в НПО от чужбина продължава но техните ръце са отрязани и те само могат да разказват виц след анекдот поради пълната си безпомощност.Кервана РУСИЯ СИ ВЪРВИ А КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ.

...керванът руски си върви, въпросът е накъде? И СССР вървеше към пълната победа на комунизЪма, но ...

Видяхме какво се случи в Русия по времето на Горбачов и Елцин. Все още Путин е човекът, който държи здраво юздите, иначе ще се вее там чуждо знаме.

Глеб Павловски сигурно е тяхната версия на Асан Генов? Или е Иво Минжев?

поредният проснат по корем и със спрени парички от хранилката на НПО в РУСИЯ.БРАВО НА РУСНАЦИТЕ ЧЕ ИМАТ ДЪРЖАВА И БРАВО ЧЕ ОБЕЗГЛАВИХА ПРЕДАТЕЛИТЕ И НПО ОЛИГАРСИТЕ В ЕДНИ ЧУЖДИ ПОСОЛСТВА.

Присмял се хърбел на щърбел.... Бат Бойко колко години е на власт???

А Меркел, която сега ще кара 4-ти мандат като канцлер на Германия?!

Руската икономика си е соц. икономика и не че изостава, ами никога не е можела да се мери с развитите икономики..Какво да се прави, такова е положението. Има германци, французи, шведи, японци...Има и руснаци..Едните са цивилизовани, умни, работливи, другите са пиЕници с полирани мозъци..Да им е жив и здрав тавариш Путин

а ти все още не си извадил тиквата си от селскят ти курник.И така ще си останеш с вицовете от прди 50 години и в пълно невидение.

Руската икономика винаги е била поставена на военни релси. Руснаците трябва да поддържат най-добрата армия и най-съвременното оръжие, за да се справят с надвисналите от всички страни заплахи. Добре, че бяха санкциите, че да обърнат внимание на селското стопанство и леката промишленост, сега очаквам кога ще им ограничат електрониката, че и там да излязат начело. Впрочем, ако погледнем списъка на Руските учени и го сравним със списъка на учените от други страни, всичко става ясно...

Путин ще е диктатор ДО ЖИВОТ , жалко за Руснаците !

толкова те е жал за руснаците?!?

Жали си колкото искаш. Руснаците си живеят живота по-добре от българите

не е хубаво да се кълнат така хората, че им остават само 12 години живот.

не пишете такива заглавия,че някои тук направо ще се капичнат като ги прочетат!

Абе имаше май един на времето, дето много се пенявеше за "колоса на глинени крака". Да си спомняте случайно как свърши?

В скута на една метеороложка. Скоро ще го ритне, едвам изчаква този момент както българския народ го чакаше с нетърпение.

Благодаря,ама въпросният изобщо не заслужава да си губим времето с него. Ставаше дума за Немачко преди 80-ина години...

Ти не реви на чужди гробища. По добре виж каква е нашата икономика и до къде ще ни докара правителството. За Путин има кой да мисли.

Путин може, но няма да бъде. Той е символ на разрухата и разграбването на Русия в продължение на политиката от повече от 20 години. В услуга на местните и чужди олигарси. И една малка подробност. Крим не е анексиран през 2014г., а преди няколко века от императрица Екатерина Велика след блестящи победи на ген. Суворов. От тогава руските войски не са напускали полуострова.

От кого? Ревеш за Османската империя май, така ли ПАЧА?

Абе ако иска да ги управлява 120, нас какво ни касае??

Ох не не не, полиичекия елит на САЩ, ЕС и Бъгария ще с разстроят много.

Ще подмине всички бивши съвеЦки ръководители, честито им диктатура на руснаците.

Диктатура е в България и то класическа.

Боже, каква драма в Русия. Имало избори и моье да не изберат Путин?!?!?! Ха ха. Прав е руснакът: изборите в Русия са формални и фалшиви като референдума в Крим. Пунта мара за замазване на очите. Период на застой, на стагнация, на нищо неправене, освен да подклаждат войни. И в още нещо е прав - нормализацията с Русия минава през връщането на Крим и Донбас на Украйна

Предполагам че говориш за САЩ, ЕС и най вече България.

Бе гей, Путин ще управлява още 12 год. Как ще преживееш ???

Бай Ставри

Радост за ушите на анализаторите от СИ АЙ ЕЙ Нищо ново, никой нищо не прави в Русия, само се намества и чака ако бащицата реши да промени нещо, Мафията си лапа, руснаците лапат мухи пред путиновизора. Всичко е шест

От къде се измъкна пак този Укропитек ? Ти не си Бегеец ти си лапнихуец !

Коментари - Руски експерт: Путин може да управлява още 12 години | Днес.dir.bg

Руски експерт: Путин може да управлява още 12 години

Русия върви към света на 21 век, както и България, като целият свят. Но ние все още не знаем какъв ще бъде този свят.

Обратно в новината

Коментари - Руски експерт: Путин може да управлява още 12 години | Днес.dir.bg

Коментари

Господина "експерт" ни е добре познат либерал-русофоб! Той друго и да иска не може да каже... Всичко казано е в рамките на нормалното русофобско мислене! :))

Тъпите мозъзи така виждат нещата! Всъщност човекът възхвалява Путин, който да две години сизифов труд ликвидира половин Русия, БВП-то и падна наполовина и зае дванайсто място след някакава доскоро никому неизвестна Южна Корея с територия по малка от тази на България! Така, че Путин трябва да бъде Президент на Русия, докато я довърши Името му със златни букви ще бъде вписано в историята като "Багатура победил хилядоглавия змей Боярышник"!

ДИР, не бъдете толкова жестоки - можехте да напишете нещо по-малко плашещо !

"Глеб Павловски в студиото на телевизия "Блумбърг"" По нататък може и да не четете ...

ЗНАЧИ ГЛЕБ ПАВЛОВСКИ Е ЕВРЕЙ И НА ВСИЧКИ ЕВРЕЙ В РУСИЯ ИМ ПРЕЧИ ПУТИН НО ЗАЩО ЛИ

....... и да стане генерален секретар на КПСС....

"Русия няма ориентири в този свят"-експертее ти си за лудницата не ТЯ Русия. Няма ориентир -хаха.Циониста Сорос ли ти го каза -вие ли ще оправяте Русия ,че Тя не може сама-а?

Да живее още минимум 50 години! Да си жив и здрав друже,продължавай в същата посока както си я подхванал и след не повече от 10 години и американците ще искат да се присъединят към ВЕЛИКА РУСИЯ! Да живее ХРИСТИЯНСКА ПРАВОСЛАВНА РУСИЯ.

Хаха)) Само провославна и христианска? Що винаги забравяте, че руснаците това е едно малцининство в русия?

Шумкарите преди викахте комунистическа Русия, сега православна Русия. От хора израсли в гората не се очаква да правите разлика. Просто няква интуиция , че Русия ви е дала власт , както на всички мекерета и отпадъци , където е стъпил руски ботуш и болно очакване, че няма да изостави боклуците и мекеретата си. Доста нереалистично, щото има по-големи негодници и от вас, които се хранят по-руска линия. Откъде тази убеденост, че сте по-големи боклуци и ще надделеете или просто очакване на подхвърлени трохи срещу мръсотия ?

отдавна ги няма вече! Светът се променя ! От еднополярен,стана многополярен,за нещастие на либералните соросоядни говеда!

Защо "дугаря" Путин. Нали той уж не е комунист вече. В Русия партията КПСС е забранена официално, т.е. ако той е "другар" значи е нарушил закона. Пък и Путьо никак не иска да е "другар". Той иска да е Государь-Император. Или Батюшка-Царь. Все едно, няма да се сравнява с разни там плебеи "другари". Що с еотнася до дълголетието, след още 50 г. Путьо ще бъде на 115 г. Добра възраст за да с екандидатира за 15 път за президент. Е, още от 75 г. вероятно ще се напикава, а от 85 нататък и ще се насира. Но какво от това? Идиотите, дето си го избират пак ще си го обичат. А родните руско-съветски мекерета пак ще иската да му лижат гъза. И накрая, когато стане полуидиот като др. Брежнев и посмешище за ВСИЧКИ ще го чакаме с нетъппение да хвърли топа. Облян в собствените си урина и фекалии. Като др. Сталин.

Това е шаман, а не юрист, но погледнато от тиранична гледна точка като са негодници и имат само един Путин явно ще управлява , докато е жив. А после? Говори се че руснаците били станали като онези будисти, които търсели в кое бебе се е преродил техния Далай Лама и след смъртта на Путин щели да бродят из руската земя да видят къде е прероден, че друг явно не може да управлява тази държава.

Ми да: Началото на 20-и век в Русия командва РазПутин. Началото на 20-и идва (два)Путин.

Путин, подобно на предшественика си Елцин, казал, че се е уморил да управлява. Коронацията е насроена за юни.

Руското общество е на ниво животински свят, затова и единствената възможна промяна е от биологично естество : колко ще издържи вожда.Руснаците всъщност живеят не социално, а биологичния живот на тирана, само фактите от неговата биология се променят.Други всички параметри на племето са гарантирано постоянни -тиран, гнет , изостаналост, безправие и тяхната пропаганда , като велика хармония, според предпочитанията на тирана- божествен ред, комунизъм, суверенна демокрация и пр .Единственото възможно смущение за стадото е здравето на вожда и смъртността му ,, което смущава и него и затова основна грижа е личността му да се мистифицира с неговото обожествяване и митологизиране и сливане на минало , настояще и бъдеще в едно вечно безвремие.

Кажи кога ще сменяме Баба Ангела и Бате? Ама докато модела работи, защо да пипаме нещо?

Бате е над 11 години по-малко начело от Путя по стаж и не можа да си изкара дори и двата си мандата докрая и хвърля оставки. Такъв подвиг от Путя не се е видя, пък за мужиците е нечуто.

Не се ласкай от илюзията, че руското общество е на нивото, на което си и ти. Май основанието ти за тези блянове е, че това е "краставицата" за която си знаеш. Моя съвет е - опитай да смениш поне "краставицата"!

Ако наистина пречеше на Запада отдавна щяха да г свалят, кат Кадфи, като Садам Хюсеин и т.н. Толковае прост и логично, че няма накъде повече

Дори повече - ако пречеше вътрре, отдавна да са го свалили, както Хрушчов и Горбачов или да са го пречукали, както Ленин и Андропов.

Все пак не забравяй, че в другите държави диктаторите падат , защото там живеят хора с достойнство и мъжесттво , не мужици , единствената позната форма на мъжество на мужика е да слави и служи на диктатора и да тормози враговете му.

Той ще продължи да управлява и след като го положат до ленин.

До дираджиите: пише се пролоНгирам (удължавам, от лонг - дълъг). Знам, че не ви е лесно, тъй като дори българският език ви затруднява, но все пак опитайте да се ограмотите ;)

Руски експерт: Путин може да управлява не още 12 години, а като Сталин и Тито пожизнено.

Ами като не виждате "алтернативни герои" КАКВО РИПАТЕ??? Я виж ние тука, избираме си кабинет 3, 4, 5....17, 18....30....и така, до края на света!!! Па какво....НИКОЙ НЕ РИПА!!!

латентното педерастче е за фризера - сега

Нов неуспешен тест на противоракетната отбрана на САЩ е бил направен рано сутринта в сряда 31.01.2018г.. Той е бил проведен на Хаваите, предаде Fox News. Това е втори провал от юни насам...тези некъдърници не могат да свалят своите допотопни ракети, а какво ще е със свръх модерните руски такива, дето се делят на 12 ядрени глави преди да ударят. Сега разбирам защо изпадат в истерии щом Русия разположи някъде ракети. Междудругото да ги оставим руснаците настрана, даже баце Ким има по-опасни ракети от това хвърчило, което НЕ са успели да прихванат....ясно е защо за разлика от Ирак, Либия и Сирия, Украйна, Грузия, Афганистан....СЕ НАКЕНЗАХА и не нахлуха в Северна Корея!

Това каква изобщо връзка с темата има!?

Жив и здрав да е и да управлява още 20 години.

Бюрократично "прологиране" ? Вероятно сте искали да кажете "пролонгиране" /от английски prolong - удължавам/. Когато "преводчикът" превежда от руски редно е да знае, че на български няма никаква нужда от глагол "пролонгирам", българският език разполага с достатъчни изразни средства.

30% от руснаците няма да гласуват 30% от тези които ще гласуват не харесват путин и вие твърдите че сорос е платил на половината руснаци???? евала!

Не вие твърдите, че ГЕРБ е първа сила, а тук сметката е трагична.

рускините за 10$ са готови на чудеса

На толкова дори украинса циганка няма да ти върже. Освен за гледане, може би.

Много важно какво бил казал някакъв никому неизвестен соросоиден коментатор на някоя си агенция! Вчера Путин се срещна с френски инвеститори в Ново Огарьово и в речта си каза много впечатляващи факти и цифри за състоянието на реалната икономика в Русия и сътрудничеството с френските най-големи компании - бизнес-климатът в Русия е оценен от международните агенции като много благоприятен за инвестиции, страната е на 35 място в света (Франция е на 31), и повече от 1200 - хиляда и двеста - френски големи фирми работят в Русия! Леки автомобили "Рено" се правят и продават в Русия, всякакви части за тях, многобройни предприятия в агро-промишлените отрасли, леката промишленост (дрехи и аксесоари), обувки, селско-стопанска дребна и едра техника ... какво ли не! Отделно, хиляди предприемчиви французи отиват в Русия и отварят собствени фирми - клубове, ресторанти, дребни ателиета за услуги ... Самите французи обичат да казват, че са много близки с руснаците по култура и манталитет, само дето французите имали "лош характер" и били по-сърдити ))))))))))) Това са реалните новини, а не глупостите и фантазиите на някого си, който нито има достоверна информация, нито може да направи някаква смислена прогноза - само собствени съчинения!

Сериозно! Въййй ами то да се предаваме на Путин тогава Тоя гол цар е в мат, бе Подлизурки

Много сме дотрябвали ние на някого! С преобладаващо циганско-турско и помашко население, главно от пенсионери, а всички млади се пънат да стават психоложки, синоптички и плей-мейтки (проститутки с много силикон), тук-таме някой програмист или меринджей, ама и той гледа на запад и се чуди как по-скоро да се регистрира на терминал 2 и да напусне! От развита държава с икономика, наука, изкуства и почти десетмилионно образовано, творчески настроено население станахме буфер за орди имигранти, които дори и не искат да остават тук, ами преминават транзит към белите държави ... Ако е за парче от Черно море и някакви планини - не се коси, в Русия си имат и от едното, и от другото в пъти повече от нас - и по-красиви, благоустроени, цивилизовани, и по-високи и интересни!

Този късия с манталитет на фелтфебел от охранител-бодигард с преврат срещу Елцин се добра до върха. Виждате,че вече 18г. не пуска кокала. Така ще е до фризера като: Ленин,Сталин,Брежнев,Андропов и Черненка- ДО ФРИЗЕРА. Само че на този етап света освен оръжия,които не вършат работа трябва и ик. развитие. Този няма пипе за последното. Той е обладан от военните и крадат яко от руския народ. Колко милиардери за 20 тина години,а той най - паче мултимилиардер??!! Сега 21 в. трябва и ще стане бурно развитие на НОВИ ТЕХНОЛОГИИ,но Русия скърца и изостава. Всичко заради един фарфалак с изостанало мислене и жажда за вечност!!!!!!

че кво му пречи на човека? Бай тошо как си царува докъм 90 лазарника?

Че той не е ли...безсмъртен,бе?!

Коментиращия политолог се опитва да втълпи на руснаците че им трябва човек като Тръмп или Обонго и тъй като си нямат такъв, трябва да си изберат един от конгресмените на САЩ.

Сигурни ли сте,че това е Путин, а негов двойник? Къде е жена му? Сегашните му пръстови отпечатъци не съвпадали с предишните,според разсекретени материали на британските служби!

За останалия свят, това е добре. Всички го познават и той е предсказуем. Днешния свят е много динамичен. Тази динамика не само че не спира а се и ускорява. Света започна да се задъхва и започна да има нужда от малко спокойствие. Да за Русия вероятно оставането на Путин на власт може и да не е добре но за останалия свят е поне нещо познато. Благодарение на оста Москва-Пекин света все още подържа някаква стабилност. Промени там е добре да настъпят когато стария континент Европа и Северна Америка спрат с промените и измененията в своя ред. Да не забравяме Африка и Близкият изток които повлякоха крак и са част от тези промени. За това смятам че промяна в статуквото в останалата част на света не е здравословно. И дами и господа не забравяйте че всъщност когато гледате глобално на света няма добро и лошо. Просто гледайте на света и процесите в него така както гледате на природните закони от физиката. Те не са добри или лоши тях просто ги има и са такива каквито са.

Малко е! Путята трябва да бъде до живот руски цар. А след него - родата му по наследствен принцип. Пак до живот. Това е гарантиран начин, Рашата да бъде вечно в изоставаща позиция, накрая на опашката. Което пък е добре за останалата част от света.

Гледам щатните щатски тролове квичат като за последно. Значи Русия се движат във вярната посока.

...каза верният путински дупедавец...

Този дребен на ръст човек е много жаден за власт. Ама много жаден. Този ще направи всичко, за да остане на власт, защото знае че падни ли от власт ще се пресели веднага или на Запад или на оня свят. Така става в тоталитарните държави. А много чужди пари прилапа той...много....

Бате не е дребен? Ти за кой говориш??

По-изостаналите племена се управляват от вождове до живот. Напредналите народи са републики.

Така ли? А Великобритания, Холандия, Швеция, Норвегия, Дания къде са? Те напреднали ли са, или не са? Испания?! Саудитска Арабия - може би е бедна, изостанала държавица нейде из пустинните пясъци?! ... Ами Емиратите?! И те ли са адски изостанали? Нещо ви издишат опорните точки от сутринта ...

Какви емирати ,какви бедуини , какви 5 лева бе , думичко с 5 грешки .

В Русия винаги е било така. Там батюшка Царь е управлявал докато може. И няма никакво значение дали това е Цар от типа на Иоан Грозни, Государь-император, или ген. секретар на КПСС тип Сталин или Леонид Брежнев. Има няколко изключения - Император Миколай Втори през 1917 са го свалили от власт (всъщност той сам е напуснал властта), а Хрушчов през 1963 са го махнали след дворцов преврат в Кремъл. Путьо може да управлява не само 12 години. Той веднаж направи "врътка" с Медведев, няма никаква причина да не я направи още веднаж. Още два пъти, абе кполкото пърти си поиска. Така че да управлява до живот. Докато стане полуидиот като Брежнев. Докато започне да с енапикава и да се насира. Докато накрая умре в собствените си изпражнения като Сталин. И тогава ще славославят следващия "велик" вожд. Най-великия

плашиш бабето Меркел надмина Путин по мандати а педи това рекорда държеше Буерлускони.Само дето от Германия и Италия останаха едни халифати и местно население едвали ще остане /в момента 50% от него са само пенсионери/

Германия и Италия си ги виждал само по Первий Канал....

Който е тъпа Тиква да вярва на Еврея Глеб Павловски който живее от време на време в Русия иначе е с Израелски паспорт ! Кой еврей обича своята родина ,където се е родил ???

Ей, тези евреи, ако не са те кой ще е виновен, че си прост и ограничен! Отиди в Израел, виж какво са направили от пустинята там, за разлика от комшиите им арабии тогава пиши! По отношение на родолюбието: ти си пример, че в България то е на много низко ниво... Да си антисемит не те прави патриот, а само говори за папагалско повтаряне на идиотски постулати...

се казва плюенето от получателите на грантове в НПО от чужбина продължава но техните ръце са отрязани и те само могат да разказват виц след анекдот поради пълната си безпомощност.Кервана РУСИЯ СИ ВЪРВИ А КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ.

...керванът руски си върви, въпросът е накъде? И СССР вървеше към пълната победа на комунизЪма, но ...

Видяхме какво се случи в Русия по времето на Горбачов и Елцин. Все още Путин е човекът, който държи здраво юздите, иначе ще се вее там чуждо знаме.

Глеб Павловски сигурно е тяхната версия на Асан Генов? Или е Иво Минжев?

поредният проснат по корем и със спрени парички от хранилката на НПО в РУСИЯ.БРАВО НА РУСНАЦИТЕ ЧЕ ИМАТ ДЪРЖАВА И БРАВО ЧЕ ОБЕЗГЛАВИХА ПРЕДАТЕЛИТЕ И НПО ОЛИГАРСИТЕ В ЕДНИ ЧУЖДИ ПОСОЛСТВА.

Присмял се хърбел на щърбел.... Бат Бойко колко години е на власт???

А Меркел, която сега ще кара 4-ти мандат като канцлер на Германия?!

Руската икономика си е соц. икономика и не че изостава, ами никога не е можела да се мери с развитите икономики..Какво да се прави, такова е положението. Има германци, французи, шведи, японци...Има и руснаци..Едните са цивилизовани, умни, работливи, другите са пиЕници с полирани мозъци..Да им е жив и здрав тавариш Путин

а ти все още не си извадил тиквата си от селскят ти курник.И така ще си останеш с вицовете от прди 50 години и в пълно невидение.

Руската икономика винаги е била поставена на военни релси. Руснаците трябва да поддържат най-добрата армия и най-съвременното оръжие, за да се справят с надвисналите от всички страни заплахи. Добре, че бяха санкциите, че да обърнат внимание на селското стопанство и леката промишленост, сега очаквам кога ще им ограничат електрониката, че и там да излязат начело. Впрочем, ако погледнем списъка на Руските учени и го сравним със списъка на учените от други страни, всичко става ясно...

Путин ще е диктатор ДО ЖИВОТ , жалко за Руснаците !

толкова те е жал за руснаците?!?

Жали си колкото искаш. Руснаците си живеят живота по-добре от българите

не е хубаво да се кълнат така хората, че им остават само 12 години живот.

не пишете такива заглавия,че някои тук направо ще се капичнат като ги прочетат!

Абе имаше май един на времето, дето много се пенявеше за "колоса на глинени крака". Да си спомняте случайно как свърши?

В скута на една метеороложка. Скоро ще го ритне, едвам изчаква този момент както българския народ го чакаше с нетърпение.

Благодаря,ама въпросният изобщо не заслужава да си губим времето с него. Ставаше дума за Немачко преди 80-ина години...

Ти не реви на чужди гробища. По добре виж каква е нашата икономика и до къде ще ни докара правителството. За Путин има кой да мисли.

Путин може, но няма да бъде. Той е символ на разрухата и разграбването на Русия в продължение на политиката от повече от 20 години. В услуга на местните и чужди олигарси. И една малка подробност. Крим не е анексиран през 2014г., а преди няколко века от императрица Екатерина Велика след блестящи победи на ген. Суворов. От тогава руските войски не са напускали полуострова.

От кого? Ревеш за Османската империя май, така ли ПАЧА?

Абе ако иска да ги управлява 120, нас какво ни касае??

Ох не не не, полиичекия елит на САЩ, ЕС и Бъгария ще с разстроят много.

Ще подмине всички бивши съвеЦки ръководители, честито им диктатура на руснаците.

Диктатура е в България и то класическа.

Боже, каква драма в Русия. Имало избори и моье да не изберат Путин?!?!?! Ха ха. Прав е руснакът: изборите в Русия са формални и фалшиви като референдума в Крим. Пунта мара за замазване на очите. Период на застой, на стагнация, на нищо неправене, освен да подклаждат войни. И в още нещо е прав - нормализацията с Русия минава през връщането на Крим и Донбас на Украйна

Предполагам че говориш за САЩ, ЕС и най вече България.

Бе гей, Путин ще управлява още 12 год. Как ще преживееш ???

Бай Ставри

Радост за ушите на анализаторите от СИ АЙ ЕЙ Нищо ново, никой нищо не прави в Русия, само се намества и чака ако бащицата реши да промени нещо, Мафията си лапа, руснаците лапат мухи пред путиновизора. Всичко е шест

От къде се измъкна пак този Укропитек ? Ти не си Бегеец ти си лапнихуец !