Кандидатите на Путин спечелиха всички губернаторски постове

Кандидатите на управляващата партия "Единна Русия" спечелиха губернаторските постове във всички 21 региони, където вчера бяха произведени избори.

Обратно в новината

Коментари - Кандидатите на Путин спечелиха всички губернаторски постове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Опозицията приятел на Еврогея и Обама няма шанс. Гаранция за държавност и суверенитет е липсата на НПО-та. Не като Плювче у нас....

Браво! Аферим, машалах, ашколсун! Типично в духа на др. Хитлер. Или на др. Сталин. Ама чакайте, то май е все същото. ииционеро-социализъмът се е завърнал в Русия с всичка сила. Култът към личността на Путьо бушува както в най-тъмните сталинистки времена. И всъщност всички дето са си мислели че в Русия въобще се е случила някаква реформа сега ясно виждат че нещата са на нивото на СССР от 1989. Даже от още по-отдавна - в СССР от 1985 поне имаше перестройка. Русия върви с бързи крачки по пътя на СССР. И тъй като СССР с еразпадна като лайно на дъжд през 1990 няма никакво съмнение какво ще й се случи на Русия. Особено след авантюрата на Путьо в Украйна, на Запад никой вече не си прави илюзии що за птица всъщност е бившият офижер от КГБ, Вовката Путин. Догодина в САЩ има избори. Няма никакво съмение че Негърът-Президент ще си замине по живо по здраво. И ще дойде някой, който хич няма да с ецеремони с Путьо и путьовците около него. просто ще повтори модела на Рейгън с който вериода 1984-1988 съсипаха СССР. Просто Русия ще фалира. Още една година с ниски цени на петрола и Русия ще бъд едокарана до просешка тояга. Ще я натикат при развиващите се страни, където всъщност й е мястото. А дотогава Путьо нека си печели изборите. Всички избори. И за губернатори, и за кметове и селския пъдарин в село Горно нанадолнище.

Че там има ли други кандидати мухааа :))

Управлението на Путин,е градивно,позитивно и руснаците правят добре сравнение с предателското управление на Горбачов,който тласна с лекота руския народ в мизерията,безпаричието и унижението!!!Руският народ подкрепя Путин,защото той е спасител за този народ,независимо дали го наричат, украински беларуски!!!Всичко това е руски народ,което ако успее ще стане и обединител!!!Постави на място петата колона/тоест опозицията/,МАНИПУЛИРАНА ОТ САЩ!!!

Един е Путин, подарък за Русия. И партията му ще печели с огромна преднина винаги, а опозицията няма шанс.

И в Сев. Корея е така - несменяемостта на управляващите върви ръка за ръка с благоденствието на масите. Да живее азиатската демокрация!

Приятел, демокрация не е това което ти изнася, а всичко друго да е диктатура!

Ами хората там не са овце, като нашите. Виждат,че човекът завладява нови територии и гласуват за него :):) Следва Аляска:)

Трябва да отидат едни хамериканци и да им възстановя Демокрацията. Опс, забравих, там освен пица "ФАН" и "Макдоналдс" друго американско не може да оцелее ;)

Случайно ползват и американски самолети в Аерофлот. Случайно, тъпанар.

Що за олигофрен?! Купувам-продавам, но сложно е за промит, скачащ мозък "Кой не скача е червен..."

Смех. Абсолютен смех.

Смееш се, защото си тъпа, освен неграмотно.

При този икономически подем какво друго можеше да се очаква.

Там поне се избират. В Украйна ги назначава президента. А в САЩ да не говорим как бе избран Буш младши и то с много по-малко гласове. Във Флорида с 500-600 гласа печели, но там спечелилия квоти гласува и всичките им гласове отидоха за него. Като там губернатор е брат му, а имало май над милион невалидни бюлетини.

и руският народ отново показа уважение към президента си и партията му.

Щом ги влече

Хаирлия да са. Тия задминаха Сев. Корея :)))

Тука ГЕРБ като спечели всички кметски места, минахме ли Северна Корея?

Всички ???

Честито на Путин и Единна Русия.

Браво на Путин. Само дето Царят е гол и няна кой да му каже. Винаги след поредният Диктатор Русия е влизала в катаклизъм. А сега ще влезе и приживе

Пореден успех за руската "демокрация"!

А бе седесарско-герберунгелски тролове,вие не спите ли?И нощна смяна карате-заработвате,заработвате........ А през това някой друг работи жените ви!

Мноого полезна информация.Интересно как щях да продължа да живея, ако я бях пропуснал.Но има още една, за която дира прикрива.Наш Бойко си има новичко бронирано Ауди за 700 млн. левчета.Купено естествено от бюджета.Радвайте се, че той се вози в сигурна кола.

Ти си намерил Къде да търсиш истината! Ха сега си пусни БТВто, че ще си изтървеш сериала....

Къде е истината ?

Другаря путлер върви уверено по стъпките на бай Тодор Живков........:-) Има обаче още много хляб да изяде докато го стигне!!! Живков печелеше всички избори с 99,9 % .......:-) :-)

Изненада, изненадаааа... Голям да порастеш!

"Той е мъничко човече, на децата лош другар..."

Скивали ли сте новата Лада- Веспа? От Ферари и искали модела, ама бушитата не го давали. Точно така ще е било...

Правилното обръщение е: скивахте ли а не скивали ли сте! Говори за провансалски произход...

Лада е собственост на държавната френската Рено....собственик на Нисан и пробутала през 1998 г. Волво тарикатски на Форд. Защото французите не успяха да стъпят на САЩ пазара. С Нисан избиха рибата с чипи коли...Особенно Дачия-Верса :) В интерес на сериозната наука, Русия е лидер на развойната дейност. Преди 2 години руски учени репрезентираха в СУ 3 нови изкуственно създадени химически елемета. Руснаците единствени държат патента за ядрени реактори на бързи неутрони - този реактор работи с отработеното гопиво от стандартните реактори. Един на бързи неутрони възтановяват 3 конвенционални реактора. Днес Русия строи в Турция такава система ...като единият конвенционален реактор е Козлодуйският. За технологиите в самолетостроенето и ракетостоенето няма....да засягам :)

Путин е ДЪРЖАВНИК ,номер ---1!

докато е жив в Русия е номер 1, друг няма да има! Но и на хубавите хора Ленин и Сталин, Господ се е погрижил-, ,на кучетата- кучешка смърт"/ Драготин Апис/.

Особено държавнически подходи при подаряването на Русия на разни ...ич, ...ски и т.н

на избори да се победиш сам?Или да спечлиш сам? Азиятци!

Азиатци, любезни.

вентилатор зад радиатор на ЗИЛ 131-М!

Заботится сердце, сердце волнуется. Почтовий пакуеться грузь. Наш адресс- не дом и не улица, наш адресс- Советский Союз. Песничка Волга-Волга....аре другари, е.ал съм му пенсията!

И 200 ГУБЕРНАТОРА ДА НАЗНАЧИ ПУТИН, РУСКАТА ИКОНОМИКА НЕ МОЖЕ ДА ПРОИЗВЕДЕ И ЕДИН НОРМАЛЕН ЦВЕТЕН ТЕЛЕВИЗОР!!! РУСИЯ, ЩЕ СИ ОСТАНЕ ЕДНА РЕСУРСНА КОЛОНИЯ НА ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ!!!

да те чете човек. И 1000 губернатора да назначи Путин,опасявам се,че ти ще си останеш пак толкова прозт...

Путин е ДЪРЖАВНИК -ПОЛИТИК ,НОМЕР ---1,...а не както ФЪФ Бг,....само политик-далавераджия.

В Русия имало ,,избори"? Сигурно и на Лада има автоматик и климатроник?

гого

Опозицията ги снимали как седят в кафето с посланника на ФАЩ точно преди изборите .... , цялата компания на Либералната партия "ПАРНАС" на другаря Навальный . ГОЛЯМ смях , какво няма да загубят .... , хората са се осъзнали , не са като тука овце

Абе ти що пишеш нормално сред тая ревяща платена галимация? Чак му става неудобно на човек да прочете коментара ти.Има чувството,че ще го вкарат в Гуантанамо за това.

Но на кому е нужно въобще да използва думата ,,избори" в Русия?Избори означава да избираш поне от двама, а не от един!

реалната опозиция, колко метра под земята са?

eдно време и другаря Живков печелеше изборите с 99.99 %.Нещо нормално за комунистическите режими в Южна Корея Вожда печели с 100% вота на избирателите .СМЯХ ,СМЯХ ..ха ха ха

Ами,к`во да каже човек... Сигурно са мобилизирали мъртвите от изборните списъци на САЩ да гласуват,разбираш ли.......

В Южна КУРея ли са комуняги? Толкова ти е промит мозъка, че и себе си като гледаш в огледалото виждаш комунист. А си само едно невръстно хлапе лепиларче.

АВЕ,ти като пикаеш ,защо си мислиш ,че свири военна музика?

"Губернатор" копие от САЩ ли е? Руснаците копират всичко от САЩ и после плюят.

Губерния звучи преди сичко и най вече на американски шъ знайш!

То останаха ли не негови кандидати бе. Губернатори отдавна няма, само в "катастрофи" с въртолети изби повече, отколкото помня (поне 5 бяха).

Ти мани рашътъ,ама що Нюланд псуваше:"Фак ИЮ"като каруцарка. Днес в Брюксел разбрахме защо? Такава простотията САЩ няма да направят както ЕС с емигрантите. Щото те знаят как да подберат необходимите им емигранти.

Бе махни Брюксел давай за белите мечки в Арктика и прехвърлянето и м в Антарктика да си побъбрим или за поредния албум на някоя чалгарка. Какво са малко поизбити губернатори и дватрийсе милиона редови руснаци (Путин може все още да бие рекорда на Сталин).

Копейките са прави. Русия е модел. Русия пак гори кат съща пътеводна звезда. И копейките пригласят. Да живее олигархията.

Днес в ЕС олигархията гласува единно. Медиите не пропуснаха да го разтръбят.

Днес в ЕС под строй "лидерите" на 28 държави гласуваха "ЗА" за спуснатата отгоре им емигрантска директива. И Русия била авторитарна хахахахаха

Страхотна диктатура дааа, скрий се някъде да не те хванат, че злословиш срещу нея да не те пратят в концлагер.

Че България отдавна си е като концлагера на ЕС. Само сравни заплатите в ЕС с българските. Че те рашките взимат повече отколкото българите.

И това ако не е диктатура!!!!!!!!!!

Днес в Брюксел я видяхме диктатурата с 28-те. То и затова Нюланд псува :"Фак ИЮ"

Оф това руските слуи поне да знаехте кога сте прекалено жалки (жалки сте винаги) и да млъквахте само услуга бихте направили на господаря си.

жужето направо изби рибата!

се вмириса повече от рибата коментирайки Путин.

всъщност обидно е да коментирам диктатор/брежневче/хрушчовче/сталинче дето го мрази собствения му народ!

Бай ти Ганя се кефи на такъви избори, и попържа, че в България има опозиция.

Избори в Русия с Путкин начело...смех...смех...ако не беше толкова страшно за живеещите там!

Няма по-велик от Путин и неговите протежета !!!, по времето на комунизма пускаха по 1-2 безпартийни , за цвят, но при демокрацията на Путин не се допускат грешки !

не мога да разбера защо изобщо е имало избори. Както в БГ по време на комунизма - 99,9% избирателна актвност и всички гласували за БКП, предвид, че беше единствената партия.

имеет си хас. император путя си назначи покорни слуги, те това е демокрация по руски.

Вя власт советом.

Съветите днес са в САЩ и ЕС. Дори политиците им се наричат комишънери и комисари. Не си ли забелязал :)))) А Русия днес е прекият наследник на Н.В. Император Николай II. В кабинетите на Путин и ослепителната прокурорка на Крим Наталья Поклонская, стоят портретите на Н.В. Император Николай II. В това е драмата на световните революционери - Русия е отново световен играч с наследствени традиции. За разлика от България, на която днешните и дихломати са Пародия на Строителят на Съвременна България Симеон Радев. Той и съпругата му са били еталон но дипломация , култура и стил в дипломатическия корпус в САЩ. Госпожа Радева е била ценена художничка с умопомрачителни красота и стил.

Отново сталинско време. Страх. Рибаков.

В ЕС да,всички гласуват с ДА под строй. Днес видяхме нагледен пример как се гласува за спуснати отгоре директиви.

Като заваля платена соросоидна помия, та цяла неделя !

Не хвърляй бисери на свинете,защо се занимаваш с тях? Трябва да изпълнят норматива,иначе паре нема. Остай ги,толкова си могат-да плюят и да ореват орталъка за некой цент.

Квиииииииик квиииииииик квиииииик

Хахахахаха искрено ме разсмя :) Благодаря ти. Ю мейк май дей дюд :)

От интервюто на руски опозиционен журналист, който в предаване на негов авер, пред чаша уйски формулира: Путин мога да го обрисувам с: брат на войниците. Березовски ? Той иска да,застане отзад на Русия, да и навие около лакътя си дългата и плитка и да я траха с настървение. Както се казва- без коментар...за руската "опозиция".

Победата на Путин се постигна по всички демократични правила. При 115 млн руски избиратели са регистрирани само 200 сигнала за нередности. За сравнение - при 5 млн български избиратели - няколко хиляди нередности и изборни престъпления. Дори някакви глупаци разнасяха пълни чували с изборни бюлетини по центъра на София, пред ТВ камерите

са или в затвора или в гроба (НЕМЦОВ)!

...или на избори срещу него. По някаква причина все кандидатите дето ще го победят са опресирани. Защо изобщо ги споменавате, след като твърдите че изборите им са нагласени незнам...

Между другото ти имаше по големи шансове на изборите в Русия и щеше да получиш повече гласове отколкото Немцов. Немцов отдавна беше бита карта за спонсорите си и те предпочетоха да го отстранят,щото иначе трябваше да наливат милионни в загубена кауза. "Слава Украина,Слава Героям"

"Прозрачни сигнали" няма как да има за нередности на изборите в Русия,щото в Русия НПО-тата драстично намаляха и се преориентираха към Близкия Изток да партнират на ИДИЛ в Сирия,като финансират радикално настроените ислямски емигранти предимно от мъжки пол към ЕС,а истинските бежанци ги настняват в палатковите лагери в Турция,Йордания,Ливан.