Собчак заля Жириновски с вода по време на ТВ дебат

Кандидат-президентът Ксения Собчак заля с вода лидера на Либерално-демократичната партия на Русия Владимир Жириновски по време на дебатите по канал "Россия 1".

Обратно в новината

Коментари - Собчак заля Жириновски с вода по време на ТВ дебат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека националните предатели-русофили у нас гледат внимателно. Това представляват!

Жалко за красивите им жени. Гнусна, нещастна и жалка нация.

Самозабравените идиоти "демонстрират" колко са демократични, но само докато не им избият нервите. Тия се карат като цигани, а претендират да бъдат голяма работа по света. Който има акъл, ще разбере. Другите да си лаят там.

един съвет до всички русофили''прочетете книгата на шукшин ''доѝдох свобода да ви дам''и ако казвам ако можете да мислите продължете да сте русофили'' ''

ВО ВИКИ И ВЕКОВ.

ТОВАРИШ ПИШИ НА БОЛГАРСКИ , ЩЕ НИ РАЗКРИЯТ

България,дойдат ли на власт комунягите.Те всичките и руските и българските са от един дол дренки.Хора бдете,готвят си повторно сценариите от 2013г. и КТБ.

На какво разчита краварския състав когато слага на дивендия нямаща нищо общо с организаторски качества или външна политика а за дипломатия и дума да не става . Позор

добре де, нямали поне един русский бок.лук да научи български , и чак тогава да пише в нашите форуми и да ръси мозък?? иди домой , нишчи! немедленно!

Ти кога ще научиш българския бе, герберски трол неграмотен???

определено има нещо диво в тях ........ още от деца ги учат за себеодаиност към род родина и издингнато в култ , може да са гладни мизерни но винаги ще се бият за родината си.......... задаите си ние въпроса къде сме ние ?????????? нагаждачи които винаги бягаме от отговорност и кумшията виновен те са виновни те те те на тутурутката тутката е виновна , никакво достоинство срамота ?

ти си нагаждач....аз не съм! говори за себе си, не прехвърляй собствените си недостатъци на другите! а хвалбата за мизерните, но горди руснаци...:))) няма какво да кажа...всичко е ясно...безнадежден си:)

Юнармия имаш впредвид? Руски вариант гитлерюгенд? От детство ги подготвят за пушечно месо. Не ги учат да могат да договарят на думи, а ги учат да воюват и че всички ги мразят. Ти Ом, Самый сок, Сотник не гледаш ли?Погледни, полезно.

Да, за роби вътрешна употреба. Ти би искал роб , който злоупотребява с бояришник или кокаин? Ето ...и цял свят не иска))

а бе русский крепостнико, ти не си ние бе! ти си нишч, крепостен без стойност! гладни сте, мизернисте, неуки и прости, а налитате на цял свят акъл да давате!

Кои са научени бе? Тези, които се предавах с милиони на вермахта ли? Те ли са научени? Смешник!

ето защо никои не иска русия, затова и на курнела синът и е в сащ и работи в банка на рокфелер. защо не я извикате в парламента да и зададете тези въпрос

Тези руски орки са по-примитивни от чехълчетата и амебите.

каква е тази гарга

И тази шамандура с необузданите си реакции иска да стане президент на държавата с най-големия ядрен арсенал???? Щатите пак се издъниха като я подкрепят.

Защото България и Русия са обречени да бъдат управлявани от КГБ и ДС, комунизма в тях беше много силен и варварски, а двата народа са робски и прости..

Тая руска ПРОСТАЩИНА и цирк вече сме я гледали , И Путин пак президент с 99 % !

Че кой друг, той изправи Русия на крака след ония двамата некадърника.

И пусна Бояришник за 28 рубли шишенцето - така всички русснаци сме щастливи и ще преизберем още 100 пъти, въпреки че е противоконституционно (има право максимум на два мандата без значение последователно или не). Какво е тук една Конституция, сравнена със щастието от Боярищник?! Щом той така е решил така ще бъде и 99.99% от русснаците го подкрепяме.

Лисица си ЩЕРЕВ

Добре че не се заливат с киселина

Както винаги КГБ греши...Никой нормален човек, следователно кравар не залага на нищо в русия. Това е един народ който се себеизбива от 100 години на сам. Нормалният човек се интересува от Русия, колкото и от Лудница...вълнува се от нея единствено да не хукнат да бягат от там лудите

Краварите отново са заложили на куцият кон Собчак.

хахахахахахаха! невеж русофилистик:) Собчак е ЛИЧЕН избор на Путин! За размиване на опозиционните гласове! Попитай един руснак за Собчак за да се ограмотиш малко.

Даже и в преизбирането на Брежнев и Живков имаше повече интрига от сегашните избори в Раша за президент. Ама като са си овци рашките, нека си правят избори и пръскат пари за тях. Като са си намерили овчар да ги води и стриже, бърборейки само глупости и те му се възхищават, никой не им е виновен тогава

Собчак - еврейка. Жириновски - тоже. Жидовете се заливат с вода пред камерите. Ега ти и театрото...

Володя Шеломов какой?

Иам два въпроса Кво значи ГОИ и кога ще има новина за вики алмазиду

гой и гяур са едно и също

Евразийски ценности...

Жириновски правеше същото преди време, но това не му донесе одобрението на хората, Собчак пък изобщо да не се надява, че ще иберат за президент хулиганка.

верно ли е? краварите плащат за да подържате и кобилата ли ? хахах, тези са много зле, дават си парите за глупости точно ....

шаврантия е тази Собчак. По-малко от 1% ще гласуват за този крокодил

На този диспут нашият президент Путин се представи най-добре!

Вашия президент не ни интересува. На българите не им дреме какъв водач ще си изберат азиатските мангасари от Колхозия. Ние сме в цивилизована Европа а не в дива Азия.

Моето момче, много си се объркал - Азия в момента е много по-цивилизована от разплутата, препила и преоядена Европа, загубила всичките си християнски ценности и залята с пришълци. Китай, Корея и Япония са светлинни години вече пред залязващата европейска цивилизация.

тъпи, путин не участва, щото се е скрил като..... като амбриаж! а този ваш достоен президент когато призова да се връщате в матушка да помагате да я вдигни на колене, що не го послуша и да си идеш?

Много ти е готин путин, твоя президент...с най близкияите си приятели са чудесна тройка путин, хуимени и мадуро...еваларка

Вие , белите хора от Сибир къде научихте болгарский.

Връзват се, добре го играеш.

и жириновски и собчак са евреи и разиграват циркове за гоите ...ганю естествено е от най примитивните гои и коментарите го доказват тука

Путин ще спечели изборите. Всички негови опоненти са платени от американците, от Сорос, от германците от французите и др. капиталисти. Само Путин е платен от истински руски патриоти - притежаващи , всички находища на нефт ,газ , никел - казват им олигарси. А обикновените руснаци никой не ги пита. Те нямат нефтени и газови кладенци. Важно е да гласуват правилно , патриотично.

В Америка няма пряк избор на президент. Народът избира над 200 електори, които избират президента. Защо? Защото мафията не иска да плаща на цеия народ, а богато на двеста и отгоре няколко души.

И е важно да гласуват за т.нар."руски патриоти" които с парите от закуската са си купили нефтените кладенци - мафията,с други думи,може би?Братята от Metallica имат 1 хубан албум за подобни изроди: "Kill'em All"!Enjoy,asshole!

Хахаахаа.....ма кво друго да очакваме от азиатския цигански коптор, освен цигански изпълнения....хахахахаа....пълна диващина е в Колхозия

По големи цигани от нас българите няма бе ахмак. Господ ни е бил монголски Тангра. Добре че княз Борис Първи е изтребил 300 татарски рода и е извадил очите на сина сиу та е поставл Симеон, за да станем народ от племе хайдушко. Руснаците са произлезли от викингите. Първият цар им е Рюрих./История Британика/

да се кланяш на Кремъл и да целуваш задните части на съвецкия вожд. както си личи не си от нашите земи.

Абе резак, не говори от името на българин бе пустиняк. Ахмак ще викаш в русия, изклесък вигингски. Как проверявал викинг дали му е била верна жената по време на поход? Хвърлял по нея бойната брадва. Ако я уцелел - била му неверна...И ще ми говори за диващина капут, дето и през 13-ти век са се нападали като различни племена и са се продавали в робство....Алооооо и след 500 години под турско българите сме били по-свободни отколкото твойте азиатци-викингообразни ще бъдат някога на тая земя, понял?

Браво, Ксения! Сложи на място аргентински кокаинови наркомани! Водещея САЛОвьев явно го приема, щото испада в редовни истерики или почва да говори на развален украински. Единственния разумния там, е Явлински. Но няма шанс, щото е умен и има съвест.

а ти говориш развален български и навсякъде навираш укропия. А Явлински толкова ти се нрави, понеже смята решението на Крим да се присъедини към Русия за незаконно. ако беше нещо специално, нямаше от 1996 година да се опитва да стане президент.

Ей, недоделан русофил, кой ти е питал мнението ти? Подминавай ! Или се мъчиш, че няма да получиш тролска аргентинска доза? Какво е това укро? Майката ти?

бой между еврейка и жид

някой сорос тук да вярва,че Путин няма да спечели.Знам ,че на всички ви се иска обратното ама какво да се прави,че и президентите на САЩ избира хахахаахахаха

Увеличават тока, но постепеееннно от Юли.. Най-бедната държава в Европа На гол тумбак, чифте пищови Но коментиииррааамме Подиграваме сееее Затова и хан Крум е направил законите си. Племето е било предателско, крадливо, лъжливо и алкохоизирано

...ако изгледате целя дебат ..ще разберете ,че тази пача,провокира през цялото време жириновски !...много адекватно даже се даржи тои с нея !!!

Тя всъщност го провокира, като го копира. Той тва го направи преди 100 години. Иначе си е елементарен ПР

Рейтинг на Путин е 86% в момента ! Собчак се кандидатира с пари на Джордж Сорос , и няколко богати милиардери собственици на футболни клубове в Европа ! В Грозни за малко да я набият ,в Саратов също и на други места ! Целта и е след това като бъде в някоя водеща частна телевизия да печели големи пари !

Браво на Жирика ! След баща Гений , Природата Почива ! Тъпа и без мозъчна еврейка е Собчак ,майка и по милост е в Съвета на федерацията ,Путин я уреди Калинката Нарусува там при големите заплати 48 хиляди евро взима ! Матвиенко ще я гони скоро !

Статията е изключително манипулативна. Ако прегледате запис на дебата, ще разберете, как Собчак говори за минали неща, естествено угоднически на запада, което провокира думите на Жириновски. А иначе руснаците ще изберат Путин, убедено, с вяра и достойнство.

Някой тука спекулират какво би казал Путин ако тази шунда беше го обляла така с вода. Предполагам, че Путин щеше да каже с усмивка- Тази вода не е руска- руската вода е чиста и по- студена.

ах какъв мъдрец е нашият император батюшка Путин! Ние дори това, което не е казал , знаем какво би било ако го беше казал! Само мъдрост и човеколюбие струи от изящната му ботоксова минтчийска уста!

каквото и да си пишем, украинският евреин жириновски е доста по гаден от руският евреин путин!

Пич е Жириновски. Е.а и майката на тази американска джадия

американска викаш?? сигурно си прав! родена в ленинград баща съветският учен анатолий александрович собчак. майка рускиат сенатор, политик и член на федералното събрание на руската федерация людмила борисовна нарусова. жила в комуналке, занималас с балет, патом ермитаж, поступила факултет, завършила бакалавър и так дале! типична американка!

добре де, признавам не съм прав! руският евреин путин е по гаден от украинският евреин жириновски!

В СеСеСеРе-2 практически няма опозиция. Всички руснаци са лудо влюбени в Путин в и във Великая Российская Империя. Руснаците са най-велики а техния вожд - жужето Путин - най - големия. Пропагандата им е ликвидирала способността да мислят логически и ръкопляскат само на Путин. След тлкова много комунизъм им трябват още толкова за да разберат какво става в света.

Дебили, руснаци ,простаци все тая !!! Боклук на север от Монголия !!!

Дори и всички на тази маса да се разберат да съберат гласовете си, пак няма да стигнат и половината гласове за г-н Путин. А лошото възпитание никъде не прави добро впечатление и тази случка само още повече вдига процентите за действащия държавен глава.

Sm3hurk0

Карачка да управлява Русия ..... Да го видя няма да го повярвам. Никога не се доверявайна на лека жена, защото е въпрос на време и теб да те продаде. Това показва моя скромен опит.

майка ти те е продала?! кофти е постъпила

Някой чел ли е Оруел, Прозорецът на Овертон и Ришард Легутгко "The demon in democracy? Четете и ще разберете, какъв цирк са "изборите". Министър-председателят на Бавария Зехофър е казал: "Тези, които избираме, не решават нищо, а тези, които взимат решенията, не са избирани".

Селска свада

Добре че Путин не участва. Тази е щяла да го удави , какъвто е фъстък

Докато тези клоуни правят цирк, другарят Путин си пие водка и ще ги размаже на изборите. Руснаци-глупаци

Хубаво е всички така наречени русофили да гледат клипа и да видят какво представяват руските кандидати за президент и добре да се замислят на какво всъщност симпатизират.

Ти гледай внимателно как охраната бие успокоителни на Кица в гърба че да не скокне да утрепе некой тъпанар.

по какво се отличават от Жириновски и Собчак?

Ако изборите бяха решавали нещо, отдавна щяха да ги забранят.

Какви нецензурни думи е използвал Жириновски ? Просто каза истината,че Ксения Собчак е проститутка ,че е тъпа , глупачка и черна вещица, защото беше с черна рокля

СОБЧАК Е РУСКИЯ ВАРИАНТ НА ДЖЕНДЪР-БЕНДЪР ИЛИ ТРЕТИЯ ПОЛ НА ЕВРОИДИОТИТЕ