Нова пречка за Навални преди изборите, пак влиза в затвора

Руският опозиционен лидер Алексей Навални бе осъден на 20 дни затвор заради призив за неразрешени протести.

Обратно в новината

Коментари - Нова пречка за Навални преди изборите, пак влиза в затвора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВИДЕО ГУГЪЛ ГДЕ ВЫ, ПУТИНСКИЕ 86%?.. ОПРОС МОСКВИЧЕЙ

ВИДЕО ГУГЪЛ МОСКВИЧИ НЕ ПОПРОСИЛИ ПУТИНА НА ЦАРСТВО

РУСКИЯТ НАРОД НЯМА ДА ПРИЕМЕ ИЗТЪРКАНИТЕ НОМЕРА НА ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ!!!РУСИЯ СИ НАУЧИ ГОРЧИВИЯ,КЪРВАВ УРОК!!!

Същият модел руска демокрация договориха другарите Цацаров и Чайка. Правителство, парламент и президент остават рускозависими. От ЕС чакаме само пари, акъл не.

Навальный е много опасен преступник, който се опитва да уничтожи Русия. Най-добре е да бъде екстрадирован от Русия и пратен при свои иностранни господари!

Нямащи право да гласуват непълнолетни руснаци са основните привърженици на нямащия право да се кандидатира осъждан кандидат. И още нещо - Партията на регионите не е комунистическа. Руската комунистическа партия е опозиция в Думата. ПР са си капиталисти, от най-злите.

...ви го Казах, Домакини&Колеги...ви го Казвам Пак.. - Форумът е Целево докаран до Безсмислен.

корупция в Русия, както и навсякъде по света, дори в прехвалените в това отношение Скандинавски страни. Странното е само това, че периода с най-дива корупция е през 90-те години на миналия век, когато в Русия на власт са т.нар. "либерали". Навални тогава е функционер на партията Яблоко и е възприеман от руснаците като част от тази група хора причинили и участвали в дивото натрупване на първоначален капитал създало термина "олигарх". Е точно той да е лице на борбата с корупцията и да има успех е смешно.

"Либерали" никога не са били на власт в Русия. Някога бил ли си в Русия? Олигархията, която пое кормилото при Елцин си е на власт и винаги е била на власт, просто се сменят някои лица. Навални е или в най-добрия случай е бил част от тази система. Въпреки това, едно ново име би било добре... и име, което не е било свързано (поне директно) с КГБ.

в Русия се подразбира кръга около Елцин, поклонници на т.нар. монетаризъм и либералните икономически идеи, поне като такива са се афиширали. Всъшност това са групичка хора използвали момента да натрупат в хралупката несметни богатства за нашите, а и на обикновения руснак представи. Първоначално и Путин е смятан за част от тази група, а и дефакто е - Елцин го посочва за свой наследник лично.

проблема? Да е едно ново име, че Путин заприлича наистина на монарх по общоприетите стандарти на Запада? Не мисля така. За руснаците не знам кое ще е по-добре, това те трябва да си определят, но за т.нар. "Цивилизован свят" не името или личността е проблема, а политиката, която води Путин. Политика целяща възстановяване геостратегическото, полотическо и икономическо място на Русия като субект, с който трябва да се съобразяват, а не като послушен васал до каквато бе сведена през 90-те. Иначе Елцин е точно толкова демократ, колкото и Брежнев, но беше "приемлив партньор", а Путин не е.

Навални... или полезните идиоти в руската политика, ако случайно някой е чел Солженицин сигурно му е направило впечатление колко страници е отделил за да се жалва от КГБ която му крала ръкописите... за да ги разпространява на Запад и така да го представи като най-големия опозиционер в СССР като така неглижира опозиционерите които получават присъди за дейността си. А Навални няма как да се кандидатира за изборни длъжности в Русия защото има в влязла в сила в присъда за кражба... освен ако Кремъл за пореден път не му помогне, така както на кметските избори през 2013 година Путин му осигури необходимите гласове сред московските общински съветници и уреди отлагане на четенето на присъдата му за Кировлес така че да се яви на изборите като опозиционен кандидат за кмет, нещо което вбеси опозиционните лидери които покрай организираните съвместно с Навални протести през 2012 влязоха в затвора. В задачката се пита Навални, който напоследък избягва да се явява в едно и също ТВ студио с хората за които твърди че има компромати, играе за Путин или пък е избран от тия дето не се бъркат в чужди избори защото покрай неизбираемата му кандидатура могат да вдигат колкото си искат шум около скандлите с които Навални си вади хляба;)

Не е прав Навални. В Русия корупция няма. Е, около 50 хиляди не могат да се приберат в Родината си, около 30 хиляди чакат да излетят до платени почивки, Президента Путин обвинява министъра на Транспорта в порочна практика, ама какво от това ?

Този Анални е голям мошеник, трябва е отдавно в затвора поне за 10 години. Този събира пари от ученици.

Другите не са толкова тъпи, че да му дават пари.

Между другото, само якето на Навални (Ralph Lauren), на снимката, струва около $2000 долара. А биомасата му верва ли верва, че е по-честен и от Дева Мария ...

Господа, според Конституцията на Руската федерация гражданите й не са длъжни да искат разрешение от власите да протестират срещу властите. Очевидно е, че Путинската управа нарушава Конституцията и е вече фашизирана. Гавра е над руския народ - дал най-много жертви в борбата срещу фашизма, да е управляван от фашисти.

Никой в Русия не си е чел Конституцията, добре, че един посерко на Козяк я е чел!

конституция примерно пише, че трябва гражданите протестиращи срещу финансовите тръстове на Уолстрийт да бъдат бити, затваряни, заплашвани и тормозени? Какво стана с хората от "Окупирай Уолстрийт"? Или това не е важно. Вие се борите за демокрация, ама само в Русия, другаде не.

Лъжете. 1. Твърдите, че се боря за демокрация само в Русия. Нито се се боря, нито в Русия, нито използвам чуждицата "демокрация". 2. С нарушаването на правата на американските граждани оправдавате нарушаването на правата на руските.

такова е положението в русия комсомолците избиха кулаците - селскостопански работници след 100 години кулаците още са лошите а комсомолците - добрите няма надежда май.. по-далече

Кой беше тоя?

този който великото жуже се страхува

жужето ли стои в затвора или тоя ненормалник?

Ако 3-4% от населението на Русия подкрепя НАСРАЛНИИ..ПАК ЩЕ Е ДОБРЕ! ВСЕ ПАК, СЕ ИЗЛОЖИ КАТ ПЪЛЕН КИФЛАДЖИЯ, КОГАТО ГО ХВАНАХА И ПОСТНАХА В ТУБА ПРЕДИ 2 ГОДИНИ С ПОСЛАНИКА НА КРАВАРНИКА, КОЙТО МУ СНАСЯШЕ ПАРИЧКИ:)Всички в Русия а и по света видяха, каква пасмина са либерастите:)

дни да бъде "нова" пречка след като още преди половин година тяхната ЦИК го е отстранила от изборите? Или просто поредния вопъл срещу лошавия Путин? Абе кога стана изведнъж толкова лош тоя Путин? Не беше ли след една среща по сигурността през 2007-ма, когато стана и каза в лицето на САЩ и лакеите му, че са се самозабравили и не зачитат международното право, но Русия нито е Гренада, Панама, Ирак или Либия и няма как да им се получи, а за "цветни" революции в Русия да забравят?

Браво за коментара!! Точно, вярно, пълно!

Само преди две седмици убиецът на Немцов - Рамзан Кадиров призова мюсюлманите на неразрешен митинг пред посолството на Мианмар. Никой не го арестува. Митингът премина с нарушаване на обществения ред, хвърляха се камъни и подръчни материали, а също и бутилки "молотов". Никой не ги арестува. Националната Гвардия си стоеше настрани и не си мърдаше и пръста дори. Само седмица преди това НГ гонеха хората по Тверская и ги вкарваха в камионетките само защото са се разхождали там където е бил обявен митинг СРЕЩУ КОРУПЦИЯТА. Тези хора не бяха скандирали, не бяха с плакати или някакви други агитационни материали нито пък са хвърляли предмети и не са оказвали съпротива. Това е СИЛОВО затваряне на устата на обществото. Това е ДИКТАТУРА с всичките и характерни черти!

Това не е САЩ та да приказваш за национална гвардия. Полицейските сили за борба с масовите безредици в Русия се наричат ОМОН от съветско време още. Поне имайте старанието да познавате "противника" си бе, смешни ставате с пословичната си липса на обща култура.

Протест на 400 километра от Москва. Да ти сера на опозиционера. БГ краварските подлоги протестират на 3000 км от Москва.

ето как се получава! когато чеченци убиват руснаци - журналисти и политици уж русофилите са на страната на чеченците?!?! а ние - уж русофобите сме на страната на руснаците...

Нова пречка за Навални преди изборите, пак влиза в затвора Демокрация по Путиновски.

76% от руския народ подкрепят Навални. Путин с войска и милиция държи народа си в робство. Време е Навални да вземе власта от путлерофашистите с оръжие..

Иво Инджев и Асен Генов се срещнали на по бира, след поредния усвоен грант от "Америка за България". - Асене, заслужих си грантчето! - Започнал да се хвали сина на видния партиец, възпитаник в Москва, понастоящем пръв русофоб и евроатлантик. - Какво направи бе, Иво? - С интерес попитал професионалния протестър и блогър Асен. - Изсрах се насред Червения площад, да видят гадните руснаци! - заразказал подвига си Инджев. - Брей! - Ахнал Генов - и какво стана като те хванаха руснаците, какво ти направиха? - Нищо, Асенчо... не ме хванаха! - Е, как, това е центъра на Москва, сърцето на империята на злото. Как не те хванаха?! - Лесно! Срах тихо, без да си свалям гащите!

такива тъпоотии от колхоза не вървят тук защото ние нямаме вашите азиатски цености на варвари..ха.ха

Стар виц от татово време, тъпо...

Интересното е, че са го арестували и осъдили за НАМЕРЕНИЯ, преди да извърши деянието. По тази точка всички путлерасти трябва да бъдат арестувани и осъдени за намерение да избият всички които не са съгласни с малоумните им виждания за света, когато се докопат до власт.

кОЛКОТО ПО МАЛКО СЕ ЗАНИМАВАМЕ С БЛЯДОВЕТЕ ТОЛКОВА ПО ДОБРЕ

А, същата попара е и у нас, добре е да се чува какви ги вършат рашките, щото много от дупетатите ни са им подлоги.

НЕВАЛНИ ЕЛА ДА ЖИВЕЕШ В ХАСКОВО ... АКО СИ ГЕРБЕРАСТ И СЕ ИЗСЕРЕШ В ЦЕНТЪРА НА ГРАДА ПРЕД КМЕТСТВОТО МИЛИЦИОНЕРИТЕ С РЪЦЕ ЩЕ ПРИБЕРАТ ЛАЙНОТО В НАЙЛОНОВА ТОРБИЧКА КАТО КУЧЕШКИТЕ :))

Насрални, се мсили за много велик! Да беше крещял и той като укробидлото, Краварника е с нас! Се едно ще уплашиш някого в Русия, че Краварника е с Насрални:)

а и друга голяма радост за путинофилите е че руските националисти от чечня убиха немцов...

Навални - или как от един интернет -драскач се прави " борец" за какво - за чужди интереси.

НАВАЛНИ ЕЛА В БЪЛГАРИЯ БЕ ПИЧ .... ТУКА МОЖЕШ ДА ИЗНАСИЛИШ ТЕМИДА В ЦЕНТЪРА НА ОБЛАСТЕН ГРАД КАТО ХАСКОВО И ДА СИ НАПРАВИШ СЕЛФИ С НЕЯ:))

в русия темида не може да бъде изнасилена защото никога не е стъпвала там! само виж как са избили милиони кулаци за да им вземат храната кулаците са били просто бачкатори трудолюбиви не ми говори просто щото си смешен

Оставили са ги да мрат от глад, а житото е изнасяно за $! link

русия става все повече имперска кочина навремето милицията арестува хора от ФСБ които слагаха взрив за да взривят жилищни блокове за да набедят чеченците това се знае публично ония от ФСБ лъгаха че са слагали захар а не взрив!!!! за учение!!! в русия всичко е фалшиво

пълзиш ли стоножке пред любовта на живота ти,ПУТИН,не крий че го обичаш,вижда се

ничто ново под сланцето *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

язък за парите на нпото дадени му на тоя тиквеник,всяка прилика с наште нпо дураци е поразителна

Добре да приемем че Сорос давал пари на Навалани.. Но аз питам : Има ли право Русия да има опозиция във властта ? Питам само де

и къде видя сорос бе,защо на вас мандръсаните сороси все дъртия ви е в главите,нпота много,ама нали е важно да се знае за вас,а колкото до дали има опозиция в русия иди и виж,а че тиквеника му плащат да се изфърга е друг въпрос и затова си пати

Да , има право да има опозиция в Русия. Но не такава създАДЕНА, ПЛАТЕНА КУПЕНА И УПРАВЛЯВАНА ОТ Чужди интереси. тОВА НЕЩО МИНАЕВА ЛИ ТИ ПРЕЗ МАЛКОТО МОЗЪЧЕ, БОРЕЦО ЗА СВОБОДА В рИСИЯ. а НАВАЛНИ Е ЕДНАА МИЖИТУРКА, СЪЗДАДЕНА И ТИКАНА - АМА НЕ СТАВА.

Къде са червените мекотели които говореха вчера за Евро-Демокрация , ценности и прочие... Да ви имам и феодалната кочина към която се стремите да ни насочите с тъпоумните си петоколонни коментарчета , медийки и сайтове...

Чук, чук, къде е демократичният чук. Там където бие демократичният чук, има много разрушения, смърт и постепенно тотално обедняване на малкият демократичен човек.