Предсрочните избори за НС може да са на 26 март догодина

Възможно е предсрочните избори за 44-то Народно събрание да бъдат на 26 март 2017 година, отбелязва Нова телевизия.

Обратно в новината

Коментари - Предсрочните избори за НС може да са на 26 март догодина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хаос и политическа криза.От НС зависи бъдещето на правителството на Бойко Борисов и на България.Оставката е грешка, по-голяма от тези, които направи Б.Борисов.Предстои приемане на бюджет 2017г.Без ГЕРБ това не може да се случи нормално.Без ГЕРБ България губи от тежестта си пред Европа.

Ше дойде паричния фронд /и РУМЕН ЙОНЧЕВ горкия колко партии обиколи/ Ше ни оправят с Курнелия

Много се забързаха всички от БПМ за предсрочните избори. Хайде първо този парламент да гласува точките от реферндума и тогава да се провеждат изборите.Щот иначе - пак същите и пак по същия начин. Айде стига!

Кой ще плаща сега 20 милиарда дълг, акумулиран от това правителство?Сега прочетох, че в Холандия е проведен успешен референдум, дълговете на правителството да не ги плащат хората.Не разбрах, кой ще ги плаща?

Предостатъчбо време на герберасите да организират шайката си защото завалиите без власт и крадене са едно нищо..Боко си е замислил нещата но дано и този път не му се отвори парашута както си мислеше че и магаре да предложи оФцете ще го изберът заради ''атлетичното му тяло и многото мозък в кратуната''..Дано са отминали времената на мутренския рекет, на гербераските калинки от ''колямата скамейка на професионалисти''

Е, най-после да се отървем от тези главунести герБери...колко мъка ,колко срам и простотия....стига си пълниха гушките.

Ако реално сравним,ще видим,че ББ е един от най добрите премиери.Ако не и най добрия.Това не означава,че като такъв изпълни напълно очакванията на народа.

И за това се перчи при мандати дето НЕ може да изкара от ''доброто си управление'' ама други пак са му виновни.Не ставайте смешен ако не сте вложили ирония в ''най добрия премиер''

За 2 години управление 20 милиарда дълг.Кое му е хубавато, че и внуците ни ще плащат!

ПАК ЛИ ОСТАВКА, БЕ, БОЧКА? АМИ ТО ТИ СТАНА НАВИК...

И пак,ще виете ,помияри!

Заз блажени са вярващите. Неграмотни сме, но вдяваме отдалече. 26 г. с едни и същи, с комунистически мисли, няма как да се случи промяната и затова който има възможност , колкото по-млад толкова по-добре, търсени са младите и работливите най-вече. шест пет няма. роб. но по-добре роб там-среда, обноски, няма я омразата, защото работят заедно с поляци, румънци, сърби, мюсюлмани, кюрди, а тук се подслушва, дебнат те в чата, омраза, диктатура, обиди, и то те обиждат хора, които са многократно над теб. от умните не се обижда бай ставри, но от по будалите храчки в очите им и до там... навремето прости бяха ама познаха и ни казваха така няма да върви ще дойде глад в града и се случи. стока вар, ама пара йок... гледат хората, олизват се и накрая пребират стоката от пазарите надвечер, когата я изхвърлят, а за контейнерите немам дуи, добре облечени, с колела българи ... не ми се мисли, не зная кой крив кой прав, но действителността я виждаме всеки ден вървейки по улиците , без средна класа-няма лекар, зъболекар, адвокат, с 300 лева заплата,

Абе, какво ще правят депутатите които са броили кинти за да ги изберат ? Как ще си върнат парите ? Разчета е за 4-ри, а не за 2-е годинки ? Сега по съвест ли ще му гласуват оставката или по разум, отчитайки, че много от тях ще останат зад борда на следващия Парламент . Каква депутатска драма - хахахахахха

политиците печелят от изборите а гласоподаватели те се карат за мутри, войници, терористи, тв.клоуни и войводи с потури и чалми. Беден народ, слаба икономика. прост народ, слаба държава. Не гласувайте това е единственият начин за промяна. Държавата трябва да капитулира след революция да се съдят всички с повече от 50000лв и имоти за над 200000 ново правителство с директен контрол от ЕС старите служби за шпионаж да се модернизират с нови некорумпирани личности които да контролират всеки един отрасъл в икономиката и администрация та. За 5 г заплатата ще е мин. 1800лв

Те си го казаха,, герб- 1; бсп- 1;дПс- 3!...Ц+М+3ххх. благодарим ви отсега. честито на старите шуробаджанашката шайка. в бг нямаш ли гръб няма как да просперираш... бг без средна класа,,

Единственните в момента които горе долу се борят за по хубав живот на хората са патриотите.И веднага ги обвиняват че са популисти.Поискаш ли по хубав живот си популист.Нека ген Радев застане зад тях.Да ама не му стиска.Веднага ще го отсвирят от БСП.Ето затова не вярвам че нещо ще тръгне у нас както трябва.Денят се познава от сутринта.Хайде да видиме кой изобщо ще го вкарат в затвора ипосле ще говориме.Блаженни са вярващите.

Който и да дойде на власт, дорогие друзя, все ще си останете същите - тъпи, грозни, без пари, че и с меки ...ишки.

Бочко подава оставка от 6-ти вечерта, ама друг път!

Вървете всички, дето сте щастливи от оставката на Боце да си купите кремвиши от 3 лева и да празнувате.

Голямата заблуда ...ЗА ВСИЧКИ е тоя ГЕНЕРАЛ БЕЗ ПАГОНИ.По долу изповядващия по добре да иде на църква.Там по може да ме се помогне.И сега генерала ще поднесе хубавия живот на ТЕПСИЯ.Питайте го ГЕНЕРАЛА КОГАТО СПИ СЪНУВА ЛИ?Бедите ни идват от МАЛОДУШИЕТО и от липсАта на РЕФЛЕКС да осъзнаеш какво да правиш.

Бочко подава оставка от 6 вечерта, ама друг път!

В статията са пропуснали стъпката за вкарване на крадците в затвора. Една междинна стъпка е изгонването на корумпираните съдии (с тях трябва да се занимава специалния съд) и един по един в съда да се вкарват тези мизерници

За генерал Радев гласувахте, нали? И аз! И баща ми, и майка ми, и брат ми! Всички! Крайно време беше мутрата да ни се разкара от главите! Представяте ли си -15 години от моя живот гледам тая муцуна да ми се пъчи по телевизорите, да ми вика Аз, аз, аз!, той давал, той пускал, той спирал, той разрешавал, той забранявал! И все другите му виновни! Все той света вода ненапита! А бе, бай Х, България не е само магистрали, София не е само метро! Ще ме плаши той мене, че щял да си даде оставката! Ха-ха! Все едно да плашиш куче с кренвирш! Айде пътувай! Знаете ли защо гласувах за генерал Радев?! Защото си искам държавата! Искам да живея нор-мал-но! Кой живее нормално в България?! Никой! Накъдето се обърнеш мизерия! Даже богатите и те не живеят като хората в тая джунгла. Защото може да си облечен в кралски дрехи, ама като си в джунглата, не си никакъв крал. В джунглата си една маймуна!.

Е сега ще гледаш други мутри по телевизора. Това ли те е разнообразието и целта в живота ? Завиждаш на света около себе си от който си отритнат, както другите неудачници от семейството си. Я се вземи в ръце.......

Е,както виждаш взел се е в ръце и е направил първата стъпка като е гласувал против Бойко!

И той ни оправи,за 800 дена,нали глупаци?!

Господин Борисов,гласувахме за вас,просто не се предавайте,всеки прави грешки,вие направихте,като се отказахте бързо,изпревете се ,и се извинете пред народа и продължете напред!

Всички искат да управляват, а всички ще върнат мандата? Що тъй? Театъра ще продължи през Март.

Защо се правиш на ударен като Бойко?Никой не е глупав да поеме управлението в момент в който парламента се държи от Бойко!

Какъв е поводът за оставката? 2014 ГЕРБ идва на власт с 32,68 %. Сега на балотажа за Герб са гласували 36%. Просто това е подкрепата за тази партия и никакви изненада не е този резултат.

36% от балотаж на вот за Президент-21% са само на Герб,останалите са събирани от Патриоти,Реформатори,Дост и т.н.

Този път му напомниха на битият премиерм, че трябва да си изпълни казаната дума! И все още чакаме, станаха 10 дена!

Добро утро, товаришчи! Каквото и правителство да дойде вие ще си останете все същите - тъпи, гпозни и без пари..........

Най-после.

Когато въпроса с референдума на Слави излезе на дневен ред, мнозина коментатори се нахвърлиха върху него, че е учиндолски чалгар. Без да съм му фен, аз го защитих. Тогава писах - ще видите, ч е освен дълъг, Слави още е и силен. Особено когато е прав. Ето че нещата започнаха да стават такива, каквито каза той - избори по неговите правила. Няма как да не е нещо ново и да не е по добро за България. Задушаваме се вече в досегашното политическо блато. След като Слави хвърли в него камък, то се размърда.

Тепърва ще се разбере какво всъщност се случи и случва.Ще анализираме сегашните събития след 10тина години,само да сме живи и здрави.

Слави нито е прав, нито е умен, просто е дълъг за което той няма никаква заслуга. Всеки ром от махалата, ако има кой да му даде 5-10 милиона ще извади два пъти по-добър резултат от него с въпроса "Искате ли да отпадне плащането на данъци?" За съжаление ние не сме швейцарци, които на въпрос за намаляване на данъците гласуваха "Не". Същият отговор дадоха и на въпроса "Искате ли да се въведе безусловен гарантиран месечен доход в размер на 2500 франка", или с други думи въпросът беше "Искате ли комунизъм".

Нова телевизия, пак прави тъпо предложение...Възможно е само теоретически..Никой няма да направи избори на дата в. която въртим часовниците за лятно часово време... Само тъпаци могат да предложат това!

Абе 27 години уж демокрация нато съюзи все "хубави неща" и какво младежите на запад гласуваха за червения генерал. Еми то гладна мечка на демократично хоро не играе :-)