Евродепутати танцуват в клип, за да привличат избиратели

В социалните мрежи стана популярен клип за Европейските избори, в който танцуват евродепутати. Целта е да се повиши активността на гласоподавателите на 25 май.

Обратно в новината

Коментари - Евродепутати танцуват в клип, за да привличат избиратели | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Накратко, ЕП=ужасно добре платени идиоти

По- добре кеч до посиране и по - омазания да спечели. Това ще е важен момент за доказване на евроготовността на кандидатите.

8901

Какво ли не правят парите.

За заплатите който получават и никаквата работа дето вършат и многото други привилеги, не да танцуват а голи на площада трябва да скачат и безплатни свирки да раздават.

Жадните за власт и кючек ще затънцуват. А и не е като да е само един травестит сред "разнообразието". Целият клип е повече от половината с гейове, лисбийки и чернилки, даже и една чалма се фръга. Малко в повече ми идва разнообразието на еврейският съюз. Явно е, че натам са ни подкарали, да не кажа, че и акостираха вече непоклатимо. Обаче е време да ги оставим да си се педерастеят и мешат с негрите и арабеските, щом така им харесва и да поемем по нормален курс като Унгария, преди и нашите, български, евротарани да са останали само педеруги, сирийци, цигани, резняци и да метат гюбеци на евроклипове, придружени с турска реч. Това е планът за "евроразнообразие", за България. За "европартньорите" ни, България е нужна само като територия, без българите.

Те могат да танцуват и другаде. Не е нужно в ЕП. На онези не им е това работата.

Еййй ........ ...........долниии ПУТ........мизерн.........да ва иб..........

Идеята на всеки чиновник, депутат, евродепутатсекретар на евродепутат, иконом на евродепутат ( испанския президент има един иконом, които само му поднася кафето и над сто човека които са му съветници и една част от тях нямат никакво образование но са избрани от него и това когато над милион испански деца са в бедност, знам, че ще кажете, че испанската бедност не е бедност но се лъжете ужасно )... Та всякаква такава набутала се във властта данекажемкакво има една едиснтвена цел... да е там, да е там , да е там... Освен заплатите имат и маса други облаги, някои се докопват и до служебни кредитни карти и харчат на корем... Та тези никога няма да се дадат, те са способни да направят всичко само и само купона да тече до славната пенсия или докато се оттеглят на някоя синекурна длъжност един ден в някоя компания на която са направили някоя случайна услуга... ( за справка всички бивши испански министри и президенти )

Как няма да танцуват, за 17 000 евро/мес. много други неща биха направили ;-)

За сравнение, заплатата на Путин е около 3 500 евро, макар и президент.

и към заплатата една цяла държава на поднос - подарък!

А на каква "зарплата" работят щерките на Путин за да живеят като принцеси в ЕС.