Костов: Не може да ми мирише нито на избори, нито на джибри

Не може да ми мирише нито на предсрочни избори, нито на джибри. Това не е начинът, по който трябва да се говори за политика. Това са взаимни провокации на дребно, пилеене на нерви.

Обратно в новината

Коментари - Костов: Не може да ми мирише нито на избори, нито на джибри | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За левицата плоския данък, за костов монополите, а за другите цените, .......

Костов, често се питам като българин, като човек - ти имаш ри нещо общо с народа си? На Запад лидерите са любимци на на нацията, милеят за нея, дават й всичко от себе си, чисти и приятни хора. Ти ни спаси след валутната криза, защо не продължшщ с тази си мисия? Имате ли вие съвест, имате ли милост към вашите братя во Христе? Или си пребоядисан партиен активист?

Отговорете ми простичко,защо Костов има под 1%?!

Викнете ЛЕШОЯДИТЕ, че ми писна от вонята на тия разлагащи се кофи ла*на :)

Словореда направо 'кърти мивки'. НЕ МОЖЕ да ми мирише. Не "не ми мирише" а НЕ МОЖЕ... Командира пак командува.

На този престъпник винаги му е миришело на измами и далавери. Той унищожи СДС.

Майсторът който е създал сегашната политическа мозаяка е лишил 70% от българите от избор.Те имат право на глдс но нямат право на избор.Целта му е била за дъго време, до изпънение на плана с з0% агентурни гласове структурата на съществуващия на БЪЛГЛАРСКИ парламент в който има 6 етнически българи ( другите са турци цигани и евреи) да се запази.Мозайката трябва да се разчупи и тогава да се избира.

Майсторът който е създал сегашната политическа мозаяка е лишил 70% от българите от избор.Те имат право на глdс но нямат право на избор.Целта му е била за дъго време, до изпънение на плана с 30% агентурни гласове структурата на съществуващия на БЪЛГЛАРСКИ парламент в който има 6 етнически българи ( другите са турци цигани и евреи) да се запази.Мозайката трябва да се разчупи и тогава да се избира.

Майсторът който е създал сегашната политическа мозаяка е лишил 70% от българите от избор.Те имат право на глdс но нямат право на избор.Целта му е била за дъго време, до изпънение на плана с 30% агентурни гласове структурата на съществуващия на БЪЛГЛАРСКИ парламент в който има 6 етнически българи ( другите са турци цигани и евреи) да се запази.Мозайката трябва да се разчупи и тогава да се избира.

По - скоро бих гласувал за Костов, отколкото за Б.Б. ! Костов извади държавата от кризата през 1997 г. и ще си остане най - силният премиер на БГ през последните 23 г. ! Костов представя нещата в реалния им вид , а не си прави излишни пиари ! Костов разбира от икономика и за него политиката на доходите , докато беше премиер , доминираше над футболните зрелища . Това го прави силен премиер ! Ген. Атанасов, който е дясната ръка на Костов, изкара много кирливи ризи на някои оперативно - интересни лица, което още повече ме убеждава, че ДСБ е правилният избор !

Така е - парите не миришат.

Като гледам изборните резултати и праламентарното присъствие на всяка партия ... Костов не е в позиция да поучава нито Бойко, нито Доган.

Костов не създава събития-ТОЙ е събитие!Не знам този наш див и варварски народ кога ще го осъзнае това!Но да плюе и хули българинът най-го бива!Особено по кадърни и силни личности!!!!!

булгигринат мрази сичко, дори и себе си - та кво остава за силни личностти ..

"Костов не създава събития-ТОЙ е събитие!" Това ми хареса! Когато имаш 0.5% от гласовете на избирателите и ръсиш оценки и даваш акъл - това събитие е нахалство. Когато имаш 58% от гласовете на избирателите и със золумите само не един мандат ги ги сринеш до мерджинален %, а по-сетне до 0, тогава това събитие е късмет за страната (само че с горчивата цена на гибелта на синята идея.)

asen

Безспорно Костов е най-кадърния български политик! Не може да сесравнява нито с селяндура Бойко, нито с пияния крадец и развратник Доган, камо ли със СерГей и Гоце, както и с затлъстелите мозъци в СДС. За Атака и Нац. фронт да не говорим - те са си болни мозъци! Аз ще гласувам за ДСБ или ВМРО!

Ако вземе и кака Ленче да върне парите , дето окраде фондацията и , грешка няна да имат и двамата

"Аз ще гласувам за ДСБ" - това си е твое право, само ми е интересно кой ще е другия гласувал за ДС(б)? А за ВМРО - и аз съм за!

elena_ole

Един пиян политик насажда етническа омраза, един самозабравил се политик говори като селяндур, един политик говори като държавник, а всички го плюят. Боже пази България от българите.

"Един политик говори като държавник",но за съжаление само говори защото ако действаше като такъв когато беше на власт сега нямаше да ни управлява селяндур дошъл на власт с помоща на пияния политик с когото отново действат по сценарий и както се вижда за втори път ще "изработят" простия народ.

Казвал съм го и пак ще го кажа!По Костов плюят комуняги, кадесари, ченгета, турци и една многобройна група от парцаливи гащници-папагали, повтарящи безкрай комунистическите безумия!Тия папагали представляват едни продънени задници, съединени директно с една куха, вакуумирана кратуна!Нищо друго!

Забравяш, че костооолу беше протеже на луканката... И като го слушах как защитаваще от позицията на окъкалата се до ушите чикагска олигофрения (чикагския монетаризъм) освен към слуга на глобалистката мафия не може да се подпъхне никъде другаде освен към пандиза, където му е и мястото...

иване, не може или може но за теб ще са последни след разбиване на сдс и последни-ЗАВИНАТИ С ПОЛИТИКА иване

Кой беше този костов, той с какво се е занимавал и има ли почва у нас?

Да, да! Човекът с "кукувичето гнездо" в политическия си речник? Благодаря!

Щом до тук има 114 поста значи Костов остава велик.Злобеейте комуняги ,милиционери-гербаджии и други ченгета!Само ДСБ!Иначе,то се знае простаците сред българите винаги са били по-голям процент!!!

Тези твой 114 поста са повече от гласувалите за костов.

Ми така е то... Там където ти отиваш на нищо не мирише. Мирише само малко на пръсти на на цветя които можеш да гледаш отдолу.

За пръв път да се съглася с него.

Както обикновено, при изказване на Костов следва водопад от ругатни, празни приказки и лъжи , повтаряни като някакво заклинание. Без съмнение и Манго не прави изключение от този хор. Ако вършещите това с такава охота си дадат сметка, че просто повтарят, като развален грамофон, това което услужливо са насипали в главите им, то вероятно биха били поне малко по-обективни. На Костов се приписват ВСИЧКИ смъртни грехове плюс дежурните оправдания познати ни от социализма, или с други думи - ВСИЧКО лошо. Не е нито възможно, нито логично, а и е крайно непочтено - все още следваме реформите, които предприе преди 15 години. Не управлява обаче от 11 г. и ако се замислим обективно, всяко правителство - и минали и сегашно не правят нищо повече! За жалост потенциалната енергия е изчерпана, а никой друг не се наема да даде начален тласък с реформи /приказките за реформи на ГЕРБ са празна работа/. МИСЛЕТЕ БЕ ХОРА, НЕ СТЕ ПАПАГАЛИ! И помнете, вица за казана и българите в него. . .

Пита се какъв е жизненият стандарт на българите за Герберското Упавление. Това е критерият за успех - не Тигрите ,Волейбола , и показните акции, от които Галеви хванаха пътя за някъде.... Ще ви Управляват няма проблем

Защо ни занимавате с маргинали? Ако не са медиите, кой би се сетил за господина от снимката?

Мирише на ДС и сволоч!

"....кой с какво ще отиде на тях - с политика, която ГЕРБ води 3 години, без да има завършени реформи?", казва Костов. А нима неговото правителство завърши реформите?! И въобще, аман от реформи - вече сме полуживи от тях...

Приятели, не плюйте Костов! Ние трябва да уважаваме добрите си политици, той е един от най-добрите. Ние обичаме да плюем и да повтаряме глупости и клюки до безкрай. Като плюете Костов, плюете и по мен и по стотици хиляди Българи. Това е отвратително. Ако имате политическа позиция кажете я, но стига с това плюене. То ни прави слаби и малки. Нима всички вие, които гласувате за другите партии подобрихте България, нима Вие не сте виновни с избора си? Костов вече е над 11 години опозиция, въпреки огромните реформи, които направи. Спрете се, ако имате самочуствие,спрете се, сега е време за него.

Да, но той е и ДЪРЖАВНИКV

Без съмнение Костов умее да говори и експлоатира народното недоволство, но я му дайте власт и ще видите, че всички приказки са само за парлама. Набързо ще опоскат каквото е останало на държавната софра. И ако някой ми каже че има политик в Б-я, който не гледа само личния келипир ще ме разсмее от сърце. А не само политиците. Българинът по принцип го интерисуват най-вече 2 неща - да не се мине и да не изстине.

Както обикновено, при изказване на Костов следва водопад от ругатни, празни приказки и лъжи , повтаряни като някакво заклинание. Без съмнение и Манго не прави изключение от този хор. Ако вършещите това с такава охота си дадат сметка, че просто повтарят, като развален грамофон, това което услужливо са насипали в главите им, то вероятно биха били поне малко по-обективни. На Костов се приписват ВСИЧКИ смъртни грехове плюс дежурните оправдания познати ни от социализма, или с други думи - ВСИЧКО лошо. Не е нито възможно, нито логично, а и е крайно непочтено - все още следваме реформите, които предприе преди 15 години. Не управлява обаче от 11 г. и ако се замислим обективно, всяко правителство - и минали и сегашно не правят нищо повече! За жалост потенциалната енергия е изчерпана, а никой друг не се наема да даде начален тласък с реформи /приказките за реформи на ГЕРБ са празна работа/. МИСЛЕТЕ БЕ ХОРА, НЕ СТЕ ПАПАГАЛИ!

pompai

Следващите избори ГЕРБ ще спечели ,но не достатъчно и или ще направи коалиция или ще е пак сама и ако нея подкрепят нови избори и така до споразумение.

Няма за кого да се гласува вече,хора.Изреди се куцо,кьораво и сакато на властта.Не се получи.Крадене и нищо друго.Народът омършавя духовно и физически.И чака,чака...23 г.Само експертни правителства и никакви партийни такива.Явно партизанщината е повсеместна и генно бетонирана.Няма за кого да се гласува,няма за кого.Трябва тотална промяна,но в България няма да се случи никога.Няма за кого да се гласува и няма и да има.Не вярвайте на обещанията им,хора.Не вярвайте!Бъдете предпазливи и не им се хващайте лесно както на всички предишни.И слепците видяха защо е борбата за властта.Тя обслужва самите тях и е примка за обикновения българин.

Ало, Тихия, чел ли си "Смешен плач" на Ботев? Или интелекта ти не се е докосвал до тези нива? Ами опитай...

Не виждам смисъл от злорадата ти реплика.Човекът си е много прав!

Ами не гласувайте бе, нещастните! Ние, щастливите от ДПС и БСП ще си гласуваме и ще сложим ръка върху 40 млрд бюджет всяка година. А вие после може и да емигрирате...

Ако Борисов реши да иницира предсрочни избори в момента, в Парламента ще влязат само ГЕРБ и ДПС. Всички други - сини, червени, кафяви, и останалите "дребни тарикати" са обречени, защото всички са се разпаднали по своему... Но това няма особен смисъл, защото ГЕРБ се чувства достатъчно стабилно в ситуацията на момента.

Май ти си стоял под ябълката,когато са стреляли ?! И не са улучили ябълката ,а.....

pompai

Костов яхна хорското недоволство през 1997 и после унищожи демокрацията в зародиш. Не искъм да го помня ,но.....история

ГЕРБ Умело Опукаха 4 млрд. Резерв, близо 2 млрд. от Здр Каса, 2 млрд Нови Заеми през 2011 г. =близо 8 Милиарда !!! За 2012 Герб ще Ни Натоварят с още 4 млрд. За 3 г. ГЕРБ ще са Похарчили Над 10 Млрд. =10 000 Милиона Наши Общи пари ???

..ето затова лекарят каза да не спирате лекарствата!

ГЕРБ не дават пари за Лекарства и Здраве братче !Как да ги пия,като ги няма ! Не знам кво стана с тези 8 милиарда? Ти как се снабдяваш с твоите лекарства ?

...каза политикът с подкрепа в 1% от избирателите, докато се бореше да станат 1,5%...

Костов както винаги е прав стига да има кой да го слуша, само, че ние българите като отиваме на избори избираме не според програмата на партията, а ли със споемени за миналото, или пък сме късопаметни и така си избираме , все някой нов месия, да се обърнем назад и да видим , кой направи някакви истински реформи за да тръгнем към Европа и останалия цивилизован свят, да за мене е Иван Костов

..в смисъл, че предлагате да забравим миналото, в което Костов беше национален предател и грабител и да вземем да го изберем пак, че да видим дали се е променил?

Как забравихме ,че Борисов е бил най-младият Комунист в Симеоново, че беше едра Мутра със СИК през 90те ,и че с Ц.Бориславова станаха Милиардери ,само за 6-7 години ?? Виж колко ни е лесно,и хубаво с тая кратка памет .

кефи ме максимум Костов от изказванията му лъха ,самочуствие и ирония по един много фин начин Търсете драги съфорумци вината за живото си във всички ДС творения Мутри ,Банкерки,Бизнесмени - като почнем от 1992 -1998 -до сега -Аргументите на Костов са много силини защото са Истина. И Галеви бяха кандидати да ви О-правляват.

Мен ме интересува какво казва Костов, защото не говори празни приказки и знае как се управлява държава!

Костов е - както винаги - точен. Той е човекът, който не се страхува да нарича нещата с истинските им имена, той е човекът, който може да създаде визия за икономическото бъдеще на страната ни. Каквито и грешки да е направил, той си остава аристократ на фона на жалката ни политическа върхушка, нито една политическа фигура от последните 23 г. не може да се мери с него.

Вярно българинът си заслужава участта! Какво толкова ви направи Костов бе тъпаци освен, че ви даде хляб да ядете?! След комунистите и хляб нямаше по магазините, а заплатите бяха по 5 долара! Бил крал... Те толкова го мразят, че ако наистина беше крал досега хиляда пъти да са му извадили кирливите ризи! На някои му е мъчно, че е продал фалирали предприятия - а не ще ги държи!

Като прочета тъпата реплика, че някой ни дал хляб да ядем, веднага разбирам, че насреща стои селски цървул с два грама мозък.

Добре е да се види филма катастройка част 2-има го в интернет.Даваха го по т.в.Скат-предаването на Валентин Фъртунов.

Не мирише нито на избори,нито на джибри, а на политически трупове...

След изборите в Кюстендил и Съединение,започна да вони силно на труп,на ГЕРБав труп . А ако Сините не се обединят бързичко,и оттам ще завони . БСП се Втазумиха ,и предотвратиха инфекцията , ДПС пък,Български болести не ги ловят-само комшийски ! Останалите-амиии умрелите насекоми не миришат ...

Хора, които скриха крадците в собствените си редици и не въздадоха справедливост няма как и защо да се напъват повече за власт! Рубриката "Иване, кажи си" важи и днес - докато Костов не назове грозните неща с истинските имена по време на неговото управление, смело не заяви поименно кой и как краде и се облагодетелства, нищо добро да не чака. Само смелост и откровенност могат да го върнат в политиката - инче думите от този менторски тон на библейски мъдрец увисват. А и да ме прощавате, но всеки останал да живее в България заради оградеността със стрес, нерви и мизерия изтрещява.