Парламентарните избори закрепиха нестабилността в Италия

Tри коалиции и една отделна партия заеха първите места и надхвърлиха изискваните от закона квоти от 10 процента за коалиционни и 4% за самостоятелно състезаващи се политически формации, които гарантират места в Камарата на депутатите на Италия.

Обратно в новината

Коментари - Парламентарните избори закрепиха нестабилността в Италия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗАПОМНЕТЕ: ИЗХОДЪТ Е САМО ЕДИН: Да се въведе НОРМА НА ПЕЧАЛБА - ПРИМЕРНО 10% И НИКОЙ ПО ВЕРИГАТА ПРОИЗВОДИТЕЛ - ПОТРЕБИТЕЛ ДА НЕ МОЖЕ ДА "СКУБЕ" НАРОДА С ОГРОМНИ ПЕЧАЛБИ!!!!

Защо лЕво... не беше ли лЯво... Проведете най-после едни ограмотителни курсове в ДИР-а!

Правописът на думата се подчинява на правилото за променливото я (ятовия преглас). Променливо е онова я, което при определени фонетични условия преминава в е. Пише се я, когато са изпълнени едновременно три условия: 1) я се намира в сричка под ударение; 2) сричката след я съдържа една от гласните а, о, у, ъ или я е в последната сричка на думата; 3) след я не следва никоя от съгласните ж, ч, ш, й.

delly

Благодаря Ви, че сте отговорили вместо нас, Ели!

Прави ли ви впечатление? Партии с праг - 4%, коалиции с праг -10%. Нещо, което отдавна настоявам за БГ! Така нашето НС ще се изчисти от навлеци и безсмислени лилипутски партийки!

Коалицията е враг. Аз ако гласувам за дадена партия и техните убеждения, после няма да ми е никак приятно същата да се коалира с партия която не споделям своите убеждения. Така, че коалицията е форма на оцеляване на партии мошенници.

Проблема не е в Европа , а в Китай. За съжаление, нашите конкуренти китайците бълват икономическа продукция към целия свят. Китаеца работи и не иска ''социална справедливист'' , а ''купичка ориз''. Работа в Европа ще има все по-малко, а социални придобивки се искат на ''килограм''. Е НЯМА ДА СТАНЕ. ИКОНОМИЧЕСКИЯ И ФИНАНСОВ ОРГАЗУМ СВЪРШИ,АКО НЕ ''СВАЛИМ ГАРДА'' И НЕ БАЧКАМЕ КАТО КИТАЙ, ЗАГИВАМЕ, ЦЯЛА ЕВРОПА.ДРУГИЯ ВАРИАНТ Е ПОСТЕПЕННО ЗАТВАРЯНЕ НА ПАЗАРИТЕ И РАЗПАД НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА.

Трябва да си реклива от БКП-то и разнасяш глупости!!! Китай вече е високо-технологична нация и по много показтели бие САЩ, да не говорим Европа. Квалифицирани китайци вече не напускат страната си.

При близо 2 милиарда китайци е нормално да има и много квалифицирана работна ръка, както ИТ специалисти, така и строители, чистачи икономисти и т.н., които съзират, че бъдещето им е в родината и не желаят да напуснат същата. А за тези които са на вън са икономически шпиони подпомогнати с пари от държавата си и в формата на бежанци се насаждат където ги изпратят. Много години съм на запад и нито веднъж не съм видял китаец да работи. Всеки си има я склад, я ресторант. И познай къде им отиват печалбите ежемесечно.....в Китай разбира се, на сметки. Така, че си далеч от темата за Китай. Не е само да се чете, трябва да го и видиш.

Напротив, мразя БСП. ''Купичка ориз '' е в кавички. Което значи, мого по-ниска себестойност на труда . Социална политика - никаква. Бачкат по 10 -12 часа. За 10 години се амортизират, ама гоялма работа, идват други. Факт е, че Европа загуби икономическата ''война'' . Европа освен финансово, започва да затъва и икономически. А автоматизацията и от там намаляването на работни места прогресивно ще влияе много повече на Европа, от колкото на Китай. Пенсионерите в Европа растът.... Темата е дълга...., но безспрно това е големия ни проблем.

Китай е носител на хилядолетна култура и история. И се пропърчва да се чете от неуките граждани на БГ. Китайската империя никога не имала завоевателен характер През последните 3-4 века Китай е бил подложен на експлуатация от Западните империи и САЩ. Няма лошо днес трътлестите западняци да поработят за благото на Великия Китайски Народ! хахах

Завоевателен характер ,ли? Само да са посмели!!! Или както казва колегата от шопско: А,бе,ние че ги тепаме,че ги тепаме,ама нема дека да ги копаме.

Затваряне на пазарите - България има земя която е много плодородна , само трябва да се запретнат ръкавите !!!

В Италия командва мафията, в БГ също, но там кусат с по малката лажица а не с черпака.

С два трилиона евро външен дълг, нестабилността в Италия ще е векове.

Valentin

С три евро вън дъ бил в Итали е век .

Проблемите са навсякъде. А нази ни лъжат че това е най хубавата система за управление - пълен произвол на група ненормални дъртаци и олигофрени , станали милиардери на база на тази насрана система.

Valentin

Проблеми на къде.А на лъжа хубава систем за ние пълен вол , упа нормални дърта и рени ,на милиард ба тази насрана система.

Valentin

хора това е по на кратко това което пише стре само за хора които не искат да четут . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тоя дърт перверзник и палячо Берлускони отдавна трябваше да бъде изгонен от политическата сцена. С националистическите си и популистки изказвания обира утайката на избирателите и ужасно пречи на управлението на страната. Пример е затова, че южняците не съдят незаконно забогателите и свързани с мафията думбази, даже им разрешават да правят политическа кариера. Ние също си имаме такива "герои" - влачим си ги от десетилетия вече. Затова сме и на това дередже де.