Пучдемон: Ако се върна, ще е добре за Испания

Бих искал да се върна по-скоро в Каталуния, това ще е добре за Испания, заяви уволненият от Мадрид бивш регионален премиер на Каталуния Карлес Пучдемон.

Обратно в новината

Коментари - Пучдемон: Ако се върна, ще е добре за Испания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво Пучдемон, браво Каталуния, пожелавам ви успех и весели празници!

Този Рахой е Борисов 2.Мрази хората,които не споделят неговите прищевки.

Ха ха ха!!! Колкото повече смешници,безхаберници и прочие хал-хабер нямащи си представа какъв точно процес тече актуално в момента в Пиринейския полуостров,толкова повече ме забавляват бре!!!А там тече ИСТОРИЧЕСКИ ПРОЦЕС по юридическото отделяне на република Каталуня от кралство Шпаньолия,бре!!!Защото ФАКТИЧЕСКОТО отделяне отдавна вече се състоя бре!!!И най-много ме кефят разни случайници дето от тях АБСОЛЮТНО НИЩО НЕ ЗАВИСИ бре!!!А иначе правят оценки и прогнози плюс препоръки бре!!!Ха ха ха!!!Буууухахаха!!!Кефите ме,бре!!!Впрочем имената на Карлес и на Ориол,както и на Артуро Мас вече са записани с ПЛАТИНЕНИ букви в историята на Каталуния и Европа бре!!!Като велики борци за СВОБОДА и НЕЗАВИСИМОСТ бре???Омразните кастилци и подлите арагонци са обречени на ИСТОРИЧЕСКИ ПРОВАЛ бре!!!Не може подтисника да спечели бре!!! Например мракобесния ссср пукна само след 69 години само подтисничество бре!Същото неминуемо ще се случи и с РФ бре!Подтискаща и оковала във вериги цели 81 отделни етнически групи бре!!!А европейския съюз не само че няма да се разпадне,както им се ще на глупаците бре-а през 2025 година ще се е трансформирал в Европейски съединени щати бре!!!С независим регион-република Каталуня бре-и с президент великия Карлес Пучдемон или Ориол Жункерас бре!!!пп-Само да питам,бре???Вие що чествате 22 септември бре,смешковци бре!!!??? Viska Cataluna,бре!!!

ти мисли за бг-циганите как ще ти експропиират имотити бре!

Ха а ха!!! Некакъв се изсекнал с коментара си бре!!!А иначе аз моите имоти ошдавна съм ги преобразувал в конвертируема валута бре!!! Ха ха ха!!!А тоя смешко се загрижил за моите имоти и ми плямпа за некакви бг-цигани бре!!! Нерде Стамбул-нерде Ямбул бре,смешнико бре!!! Аз пиша за ВЕЛИКИ ИСТОРИЧЕСКИ ПРОЦЕСИ а тоя несретник ми казва за кво да съм бил мислил бре!??? Ха ха ха!!!

Лесно е да стоиш на топло в Брюксел и да даваш акъл!

Гаранция,че си представител на ония 85% имбецили,според правилната констатация на оня професор бре!!!

Този Пуч на всичко отгоре и демон е много страхлив, защо не се върне в Испания?

И ПАК СЕПАРАТИСТИТЕ СПЕЧЕЛИХА МНОЗИНСТВО ... КВО ЩЕ ПРАВЯТ СЕГА ИСПАНСКИТЕ НАЦИСТИ ??? ... ФАШИСТИТЕ ИСКАХА ИЗБОРИ - СПЕЧЕЛИХА ГИ ЕПАРАТИСТИТЕ .. ВАЙ , ВАЙ , ВАЙ :))

Пак не си пиеш хапчетата.

ЩЕ ТРЕПАМ ДЕТРОЙТИ ВСЯКАКВИ ... БЕГАЙ ДАЛЕЧ

Тъкмо испанският съд ще ти осигури спокойни и творчески старини.

Пучи да не се прави на бежанец, ами да ходи да се обяснява на съда. В пандиза му е мястото на този дегенерат.

Пишеш глупости. как ще вкараш в затвора Пучемон, когато е избран отново на власт и то пак ще е премиер. Соросоидите с конкурс ли ви избират по тъпота?

Тоя страхливец отплава от родния електорат за да си осигури избор. Що не застана начело при изборите!

Путкамон, ами върни се! Чакат те!

Помияр

Storen

От къде идва тази омраза към този човек от някои българи? Случая е много подобен с отделянето на България от Турската Империя. Би трябвало всеки нормален българин да им симпатизира. Пучдемон е безспорно смел човек и си изигра картите перфектно.

Путкамон е испанска путка финансирана от Московската путка Путкин

На турската република в Родопите ли бе синко? Май малко четеш.

Пич демон е демонът на старата испанска империя.

ЗА КОГО ЩЕ Е ДОБРЕ ВРЪЩАНЕТО МУ - за ИСПАНИЯ или за държавата КАТАЛУНИЯ която провее изборите за НЕЗАВИСИМОСТ ?? КОЛКО ЛИ МУ ПЛАТИХА НА ТОВА ПИЛЕНЦЕ ЗА ДА ЧУЧУНИЖИ ТЕЗИ ПЕСНИЧКИ?! САМО, ЧЕ ТОЙ ВЕЧЕ Е МЪРТАВ И ЗА КАТАЛУНЦИТЕ И ЗА КРАЛЯ НА ИСПАНИЯ.

Както се говори, ако Путин ,,даде малко пари ,, и на баските- Кралят ще я втаса! ?

Испания е еврофеодално кралство, достатъчно задлъжняло към феодалните банки, респ. към ЕЦБ, еврофеодалите няма да допуснат без бой Каталуня да се отдели. Това е като кърлеж доброволно да излезе от ухото на кучето и да спре да му смуче кръвта. Знаете ли такъв случай?!

го на чука до сливиците на фашиста Рахой

Интересите, които нагази са твърде големи. Ако се върне, за съжаление най-много ще му се радва прокурорът. Едно е да ти се иска, друго е да може.

ще се върне

За едни местни избори у нас имаше кандидати, които бяха подали заявления за освобождаване от ареста за да си водят предизборната кампания. Не съм сигурен в испанските закони има ли текст, позволяващ на някой, за когото има издадена заповед за арест да положи клетва за изборна длъжност. Не зная и дали изобщо това би предоставило някакъв имунитет и докъде би се простирал той. Все си мисля, че прокуратурата няма да го изтърве. Такова е височайшото нареждане, което е получила.

ПРОСТАТА ПАТКА САНТАМАРИЯ МОЖЕ ДА СЕ ГРЪМНЕ ЗАЕДНО С ВСИЧКИ МАДРИДСКИ ФАШИСТИ :)) .... ПАК ИЗБОРИ ПАК СЕПАРАТИСТИТЕ МНОЗИНСТВО ... СЕГА КВО ПРАВИМ ПАЛЯЧОВЦИ НАЦИСТКИ :))?????

Сорая Де Сантамария - веднъж фашист дядо и, втори път фашист татко и, завинаги фашист - самата тя.

Да не сте комуниЗ? Ма то все тая.

Каквото и да правят глобалистите, хората в Каталуния все гласуват за независимост и затова работата на глобалистите е спукано и им остава само да заплашват и да арестуват! Тези очевидни фашисти в Испания са подкрепяни от другите очевидни фашисти - от ЕС!

едно кралство, една държава да отстоява границите си и Конституцията си.

за Чечня! Нали така Кадирчо.

Че ще се върне в Испания, спор няма. Но няма да е както си мисли, а със стоманени гривнички, неръждавейка. Няма да му се размине панделата нито на него, нито на другите. Оставят ли ги на свобода, въпреки обвинението в държавна измяна, все едно че получават картбланш да правят каквото си искат. Едва ли.

се вижда, че не е читав човек. Превратаджиите в затвора, там им е мястото. Другарят Путин прокара в Думата Закон срещу сепаратизма. Само за призив за отделяне от РФ получаваш минимум 5/пет/ години затвор.

русия не е кралство, бе тъпан, от всяко кралство народите могат да искат република. това е развитието, това е демокрацията!

Не тъпан , а ..тупан! ..

когато Чечня иска свобода да се отдели от имперските граници. Нали пухльо.

Тоя Ако не го Осъдят , ще пламне Цяла Испания ! Още 3 области ще скочат за отделяне !

Напред Пичдемон!

пуч-демон, демек демон на пуча

Тоя страхливец провали хората, които гласуваха за независимост, а сега му се иска пак да ги яхне ...

Този е пухльо!

ти си шунда и си друж устата затворена да не ти влезе нещо голямо :)