Десните печелят вота в Испания, но няма да управляват сами

Консервативната Народната партия (НП) води на парламентарните избори в Испания, съобщи БТА. Социалистите са втори.

Обратно в новината

Коментари - Десните печелят вота в Испания, но няма да управляват сами | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Светът е станал не само разграден двор, но светът става едно кошче за боклук където неудобните за днешната политика са захвърляни като боклук. Докато се смачка протестът на хората и те станат послушни роботи. Всички нагаждачи имат добри перспективи в бъдеще.

Същата мафия е и там - Народната партия в сговор със социалисти. Ами нали тоя Рахой и другите обичайни заподозрени ,се провалиха вече един- два пъти. Защо им и е пак - да си поправи грешките или да довърши започнатите?

Самият човек често се чувства раздвоен в душата и мислите си. Без това да е психично разстройство. Раздвоението в обществото е отражение на този факт. Смъртен грях на политиците , че тълкуват това като обществено противопоставяне. Обществената среда е изключително усложнена и не предполага монолитни възгледи. А точно върху такъв опростенчески подход се гради политическата система на съвременните общества. Голям системен проблем.

И какво стана с популистите в Испания?

Ами трети са почти наравно с вторите

Дори и да е имало корекция на изборните резултати, за Испания има надежда. Все пак, отсъстват новини за неудобни журналисти и опозиционни депутати, пребити от полицаи в съучастие с хора от криминалния контингент.

И сега ? Пак на избори? Докато десните не получат пълно мнозинство!:)

после, който плати повече печели.

Абе оправете си заглавието. Правилното заглавия в "десните водят убедително". Което всъщност е доста странно и противоречи на всички анкети, но е така. Десните партии нямат проблем да управляват. Абе май-всичко е гласуване по пощата.

Та това е следващата страна която се готви за Брекзит, и какво остава драги ми демократи.

Капиталистите постепенно губят позиции, хората бавно , но сигурно разбират, че мръсните капиталисти ги мамят.

Нагледни примери - Венецуела и Аржентина.

А бе където са минали комунистите освен бедност друго не се появява. Всъщност бедността е генетично обусловена. Дори едното поколение с убийства с цел грабеж да придобие собственост последващите го пропиляват заграбеното.

Гума, гума, трябва ти много, но време и да прочетеш вагони с книги за да "прозреш" че просто няма нито леви, нито десни, нито либерали, а чрез нарочно създадените партии, тия с големите носове командват света, от време оно, а иначе ти си драскай , лошо няма !

Не знаех, че комунистите са минали и през Испания! Хахахахах.

Слаби са ти познанията по история. Това може да се оправи, ако почнеш да четеш.

разделено всичко на кантар. Оръжейните магнати препоръчват гражданска война за намиране на най-силния и достойния водач. Купете си оръжия и започвайте търсенето!

Десните манипулират неубедително вота в Испания, защото не искат да управляват сами!!!

Леви, десни, прави, криви... в днешния свят това са само етикети без съдържание.и

Леви десни гащи тесни. Прави и криви няма щом става дума за власт и пари. По демократически.

Най-интересното е че всички анкети, дори и тези след излизане от изборите, които винаги са работели перфектно даваха други резултати -- с 20 дипутати в повече за лявата партия. А като ги прероиха излезе друго. Та 20 дипутати съответстват на 1,2 милиона. И тази година гласуващите по пощата бяха необичайно много -- 1,4 милиона. Ха сега съдете сами. Който веднъж има властта не я изпуска туку тъй.

Ха сега де, властта е сладко нещо, и Рахой ако иска да управлява ще трябва да се цунка със социалистите.Все едно Баце да се цунка с КУРнелия, ха ха, ей какво нещо е властта !