Какво стана всъщност в Холандия? - Имплозия на център-лявото

Когато човек живее в английскоезичния свят, е лесно да гледа на останалия свят през популистки оцветени очила. Нищо чудно.

Обратно в новината

Коментари - Какво стана всъщност в Холандия? - Имплозия на център-лявото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да обвиниш десните консерватори (като Льо Пен, "Партия на свободата" и полската "Право и Справедливост") в националсоциализъм докато се правиш, че не виждаш откровените нацисти в Киев и Рига, които маршируват с пречупени кръстове и вдигната ръка (само защото те са антируски настроени!) - ТОВА СИ Е ГОЛЯМА НАГЛОСТ! .... и двойни стандарти..

"Вотът за Вилдерс ЛЕКО се повиши и сега той ще има 20 депутатски... Напротив, десноцентристката партия на премиера остана най-голямата в парламента" Така се пишат манипулативни статии - като преиначаваш нещата. Всъщност Вилдерс "се качи" от 15 на 20 депутата, а Рюте падна от 41 на 33. Тоест единият има ПЛЮС 5, а другият - МИНУС 8! Казано правилно: Вотът за Вилдерс се повиши с 33%, а този за Рюте падна СИЛНО с 20%.

"международни институции, които от десетилетия опазват мира и помагат за благоденствието." Хахахаххаа... 1. И къде е мира бе? За последните 17 години имаше 5 войни. За последните 27 години бяха над 10, вкл. в Африка и Бл.Изток. За миграционната вълна и за радикалния ислям пък да не говорим. 2. Къде е благоденствието? От 2008 година има световна икономическа криза! Кво общо имат вашите институции с икономиката? Освен че харчат пари за ненужни чиновници и техния лукс!???

Тоя на снимката не е ли брат-близнак на Волен Сидеров?

И тя вместо "идеи" пише "проекти"... Търговски хибрид, не редактор.

Дир бг Dir . bg са купени от западна шпионска централа да сее мултикул, ислям и негризация в Европа.

dsco@

Колко изписани глупости за нищо. И тези хора вземат заплати.... "Какво става ..."? Как какво? Подменено е населението. Когато имаш 20% рязани и негри и те се чувстват заплашени - отиват и гласуват. Вдига се изберателната активност, както го казват по-завъртяно. Т.е. Европа ще става се по-толерантна и все по-малко европейска. Защото докато белите се борят за равни права с мъжете, забулените се шпоркат и раждат по много. Държавата пък им отглежда децата, с данъците на борещите се феминиски. Като добавим и тумбите скакалци от Африка и Пакистан, скоро белите ще ги показват, като експонати. Може и да ги препарират...... с или без глави.

Добър анализ, но според мен авторът пропуска много важен елемент: партията за свобода и демокрация на Рюте също има критики към сегашното положение в ЕС. Те не искат излизане на Холандия от ЕС, но определено са на мнение че в ЕС трябва да се намали бюрокрацията, да се оптимизира администрацията и така да се спре пилеенето на пари на на Европейските данъкоплатци. Също те обещават че влиянието на ЕС във вътрешните работи на страните - членки няма да се увеличава, а дори ще се намали. Така че, ЕС - да, но не и в сегашния му вид. Лоша новина за многобройния чиновнически апарат в Брюксел, състоящ се предимно от не ососбено интелигентни но добре платени бюрократи, излъчени по пропорционален принцип от всяка страна член на ЕС. Та полякът който в момента е 'президент' на ЕС Туск дори не говори английски!!! Колко компетентен може да бъде такъв човек? Също и комисарите от някои източноевропейски страни са очевидно некомпетентни, да не споменаваме че българската комисарка си правеше пр за председател на ООН, за наша (данъкоплатците в ЕС) сметка, което е върхът на безочието и некомпетентността :)

Поредната либерална простотия на ВП. Пак ни хвърлят като аксиоми определения - този бил ксенофоб, оня крайно-десен, а всички, които не са удобни на либералите са (естествено!!!) популисти... Имплозия на ляво - центъра, а?! ХА-ха! А що не пробваме да разделим политическото пространство не на ляво-център-дясно, а на две. В едната част са либералните глобалисти, чиято цел е глобализмът дори и с цената на ислямизацията и разрушаването и унищожаването на нациите. Затова имаме и Голямата коалиция - в Германия - социалистите на Шулц и Габриел с десните на Меркел, коалиция защитавана с всички сили дори и от крайните леви екстремисти от ANTIFA. Затова и у нас появиха за изборите безумия като Да, България обединила традиционно крайно левите "Зелени", десни и леви либерали, затова и някои от нашите уж "десни" спокойно приемат за съюзник ислямистката и националистическа ДОСТ... От другата страна са всички останали - напр. привържениците на идеите, че обединяването на Европа и света трябва да става по естествен и постепенен начин, а не с революционна "съветизация", не с "налагана отгоре" глобализация като напр. със СЕТА, ТТІР, NAFTA (само за 3 години след влизането й в сила са фалирали над 700 000 канадски фирми) смазваща и унищожаваща страни и народи, за която най-изгодната религия е ислямът, според който няма раси, народи и държави, а само една нация на мюсюлманите т.нар. Умма.

А, защо не пробваме да разделим на две - "задници и други". :))) Ти къде ще бъдеш? :))

Виж ся, личащото при тебе въздигане в култ на "задника" не ми е присъщо, така че не мога да ти помогна. :)))) Не ти отричам правото на тази "своеобразна" религия. А политическото пространство можеш да си го разделяш в съответствие с мирогледа на тази религия както намериш за добре - на мене не ми пука.

"обединяването на Европа и света трябва да става по естествен и постепенен начин..." А защо е необходимо това "неминуемо" обединяване на Европа и света, можеш ли да ми обясниш? Бог ни е създал различни даже и по външност ако щеш, ако трябваше всички да сме еднакви щеше да го направи. Иначе всякакви такива смешения са небогоугодни и няма да издържат дълго, спомни си за недостроената Вавилонска кула, то всъщност и Вавилон означава точно смешение. Това са налудни идеи на индивиди със заблудени болни мозъци.

Ми, реално, аз съм на подобно мнение. Просто мисля, че ако има някакво обединяване, то трябва да е по естествен, еволюционен път. За сега, това не става. Няма и как да стане. Нито 70 години налаган социализъм, нито 15 години налагана "демокрация" успяха да извадят Монголия и Афганистан от племенно-общинния стадий на развитие. Същото е и с мюсюлманите от Близкия Изток. Те не ни обогатяват, а ни унищожават...

типичен зловреден чифут, който е успял да заблуди някои, че е "националист"!!

работата на този е да загуби изборите, не да ги печели! цирк, цирк...

вземе мястото на САЩ в Транстихоокеанското споразумение ?

Интересно защо ли им е на китайците!? Така или иначе всяка стока, която може да обхване споразумението, се прави в Китай или в манифактура, която е собственост на китайци. Да не говорим, че на американците няма да им стигнат горите за да напечатат парите, които дължат на Китай.. Играта с тръмп е много по-висока. Сравнима е с глобално опитомяване.

Разбрахте ли какво стана в Холандия ?? Ами, турците и арабите, ПОКАЗАХА на целия свят , че където и да отидат, никога не стават част от Обществото и народа. Направили са си собствена партия. Турците и арабите си остават като чужденци ( Плевели ), чакащи да вземат ВЛАСТТА и да поробят останалите... Нали затова, арабите имaт по 20 жени.. Тъпата Меркел ще стане на обикновен ПРЕДМЕТ, ако живееше при арабите, и ако турците вземат властта в Германия.... Ето затова, Турци и араби трябва да бъдат убивани и изгонвани от Европа и САЩ.

Ти си за лудницата пич...гони те параноя...

Това с прическата изглежда че е някакъв белег за разпознаване,щото и наш Воленчо е със специална фризура.

свой основен приоритет, който е без алтернатива и гламавият протекционистичен тръмп направо му подарява водещата роля в света.

Глобализацията по китайски ще е по-различна от глобализацията по хамерикански - "Общество на всеобщата достатъчност" е издигнатия лозунг. Тоест достатъчно за всички, а не само за някои. Всъщност, ако започнеш да виждаш американските действия през призмата на "Ние и нашия капитал над всичко и всички" много техни действия стават напълно логични - дори появата на Тръмп.

Нещастнико, тичай да се влееш в редиците на всеобщодостатъчния чинизийски пролетариат и да те видим каква песен ще запееш ?

западняци през 1930-те години са се включвали в редиците на победилия съветско-сталински пролетариат и са изчезвали яко дим из полетата на необятния гулаг.

Егати логиката - Едната либерастка партия стана политическо джудже, спечелилата изгуби 9 депутата, което според ЕдЕоДската логика на либерастките медии означава ВЪЗРАЖДАНЕ на либерал-демократичните ценности..?!? Ултра дясната спечели 4-ма допълнително, като още две нови партии с подобни политики ще влязат за сефте, но това през либерастките-кафеви очила представлява крах и тотална загуба?!? Това не е опит за манипулация, а направо обида за средно-интелигентният читател...

ВАЖНОТО Е ГРОБ да не дойде никога повече на власт!!!! ВАЖНОТО Е да са махнат областните управители. ВАЖНОТО Е да се махнат областните управители на МВР. ВАЖНОТО Е да се махне главния секретар на МВР. ВАЖНОТО Е да се направят всички тези съкращения за има няма 2 месеца. ВАЖНОТО Е да се плаши народа с СЕТА с емигрантите, миньорите че ГРОБ ще им затвори мините, А НАШИТЕ ЕВРОДЕПУТАТИ/БСП и ДСБ/ ДА ГЛАСУВАТ ЗА СПИРАНЕ НА СУБСИДИИТЕ ЗА ДОБИВА. Това е ВАЖНОТО , нас не ни засяга ИЗБОРНИЯ туризъм. ВАЖНОТО Е ГРОБ НИКОГА ПОВЕЧЕ НА ВЛАСТ!!!!

Ако ще махаме ГРОБ та да се насадим на БКП по-добре да не ходим на избори.Нас и до сега ни управляваха червената върхушка и нейните слуги.

Промяната ще дойде с БСП , това че някакви меки китки им се иска Европа да спре супсидийте няма да стане ! Утре чакам Втората книжка на Телеграф там точно всичко е написано за Деформатори и Дай БГ , сега е модерно да Социалист!

Тъпотия е това което е написано , бъдещето принадлежи на център Ляво колкото и да не ви се иска ! Дясното и Либералното се оказа Водевил или по-скоро Сапунена Опера , със силна канализационна миризма ! Джордж Сорос загуби войната с истинските Европейски Ценности ! Скоро и в България ще има нещо подобно , сега е нужно Национално отговорно Правителство със стойностни ценности и стратегия за излизане от беднотията на Държава и Народ!

Дрън-дрън...

Госпожата се заяде с прическите, но накрая честно си призна: "Истина е, че този Популистки интернационал е усетил далеч по-рано, че драматичните промени, създадени от интернет, социалните медии и автоматизацията, както и търговията и глобализацията, означават, че демократичният Запад се нуждае от нови политически партии с нови философии." А тези, с "лошите" прически - нали и те същото казват ?

Разбрахте ли какво стана в Холандия ?? Ами, турците и арабите, ПОКАЗАХА на целия свят , че където и да отидат, никога не стават част от Обществото и народа. Направили са си собствена партия. Турците и арабите си остават като чужденци ( Плевели ), чакащи да вземат ВЛАСТТА и да поробжят останалите... Нали затова, арабите иамт по 20 жени.. Тъпата Меркел че стане на обикновен ПРЕДМЕТ, ако живееше при арабите, и ако турците вземат властта в Германия... Ето затова, Турци и араби трябва да бъдат убивани и изгонвани от Европа и САЩ.

И Нидерландия каза: Кор за еврейчето-нацист от Маскве!

военните никога не мислят-изпълняват заповеди.

Боклуци, като Сидеров се намират и по други места.

Доколкото разбирам, някъде вече съществува Министерството на ИСТИНАТА (по Оруел) - оттам определят кое "момче" е "с лошо поведение", та дори и "с лоша прическа". Според "експертите" на това Министерство, ние, публиката, трябва да приемем техните преценки за единствено верни и повече да не разсъждаваме !!!???

Ония, дето в последният четвърт век ставаме и лягаме с ценностите им, отдавна са оскотяли. Тичаме след тях, но все още сме във фазата на опростачването.

И ЕВРЕЙКАТА АПЕЛБАУМ СЕ ИЗСРА ПРЕЗ УСТАТА!

ЕС е създаден от 50-те най-големи концерни и картели и служи на техните интереси. Еврото е създадено от банките, които обслужват тези картели. Не се надявайте, че ЕС ще защитава интересите на България. ЕС ще защитава само интересите на концерните. И на банките. Въпроси има ли?

Забрави да напишеш , че всички тези концерни и банки работят за гърците .

медиите на лъженовините ще ги познаете по това: bbc, n-tv, new york times, cnn, дневник, NBC, ABC, CBS, "Гардиън" и "Вашингтон пост", rtl, медиапул, днес....

За мен в световната ранглиста номер едно по лъжовност е Дойче веле. Не че се отличават с нещо посочените, но в ДВ има страстна омраза към "популизма", има ярост, презрение. В българското медийно пространство за мен антикласацията се оглавява от в-к Капитал. Там има и "публика" във форумчетата под новините. Високомерието им е толкова отровно, че дори да не четеш, само да заредиш страницата и те е заболяла глава.

Съгласна с вас. Да добавя за високомерието - то е присъща черта на ПАРВЕНЮТАТА, каквито са българските новобогаташи, 99% забогатели по престъпен начин.

stan_posta@

Германците - един много трудолюбив и не особено съобразителен народ. Прецакани два пъти, разгромени от изток и от запад, завладени от чуждо етническо малцинство. Разминали се с шанса да бъдат лидери на света. Без собствена валута, без собствена армия, без собствена банка, без собствени СМИ, без ракетостроене, без собствено кино и с култура - блед спомен от славно минало. С назначавани отвън зависими послушни кукли. 70 г. промиване на мозъците. Все още плащат трилиони за вина, която дори не е тяхна, а на 4 поколения преди тях. С чужди бази на тяхна територия. Назначени за гаулайтери на една територия, която да държат в подчинение (Европа). И като такива са безмилостни. Към по-малките, към по-слабите, към по-бедните. Нито една добра дума, никаква милост към "хленчещата периферия". И Дойчевеле е изразител на това презрение, в отчаян опит да напомпи някакво самочувствие в унижената германска нация. Само дето никой не ги слуша вече.

Да припомним някои от лидерите на антибългарската пропаганда - bTV, Бългерия Он Еър, Дарик Радио, dir, Капитал. Пета колона.

Важното е да се слушат само руските медии и по изключение ПИК,Блиц,Дума и Пьотър Волгин.

Това което такива засукани и изрисувани статийки ВИНАГИ пропускат е че се случи имплозия на ФАЛШИВОТО ляво, което всъщност е заето с правата на гейовете, физически и психически "неравнопоставените" и прочее изкуствено проектиран фейк-пролетариат. А истинскато неравенство бедни-богати се подминава или възхвалява. Всъщност, освен имплозия на фалшивото ляво (което всъщност руши всички обществени връзки) скоро ще видим и инплозия на фалшивото дясно. Пътя напред е ясен за всички - традиционен морал (отговорност пред обществото) И социална справедливост (но не фалшива а истинска). Място за тунеядци няма,

Явно агитката на ББ се е включила активно тази сутрин! Спокойно, сигурно ще победите - ще купувате, манипулирате, лъжете, мажете! А и нормалните хора са напълно отвратени от "политиците". И после? С този капацитет какви ще ги дробите в тази объркана Европа?

Американския президент Доналд Тръмп: CNN, The New York Times, NBC, ABC, CBS, "Гардиън" и "Вашингтон пост"са врагове на народа!

И това на американския народ ! А той има ли си представа колко са "приятели" същите тези на българския народ !?

какво стана ли? ами "спечелилите" мълчат на ердоган и не му показват "рязък кант" или сектант. игра на бъз, като римата с дълбоко насран.. толераз. :-))) една, следизборна, либерастко-анархистка тишина, както се вика... :-)))

Май се започна. "Правилните" медии са решили да ни учат да отличаваме фейки от не-фейки като превеждат съответните "не-фейклви" статии и ни ги предлагат да се възпитаваме правилно. Аз пък обичам лошите прически - показват неординарността на носителя им. Например Борис Джонсън. По-непредсказуем е и от Тръмп.

нито от пропагандни статии нито от прически на поставени лица за политици!Помня холан. евродепутатка която ни поучаваше как да се държим с нашите орки/имаше македонско оркче съветник/ и им гледам сеира до който се докараха=турски будала с мераци за султан да им дава акъл :Д

Пак си има дрога, червени фенери и Рембранд. За всекиго по нещо. Нашите политички и политици идеално ще се впишат според каквото там. Те обичат културата, и бахура обичат. Чърчил ни беше обидил на конекрадци, пиещи вкиснала каша, наричана "боуза". Оттогава нещата се промениха - ние сами добавихме като принос към световната технология...чушкопека и шкембе-чорбата! Какво повече да иска човек от такива таланти? На 26-ти явно пак сами ще си го....., за да има какво да обсъждат, винят и псуват на 27-ми.

ЕС е проект на транснационалния капитал. Шепа свръх богати фамилии, ненаситни да притежават света. Да имат неограничена власт. Парите са само средство. Манипулациите като горната статия целят да убедят робите че са свободни и че живота е ок. Идеята им е проста и ефективна. ЕС е средство не само за размиване на граници, а и за унищожаване на идентичност. Нямало нации, нямало пол, нямало цивилизация, нямало истина (пост истина е техен термин), нямало патриотизъм, нямало морал, културата била измислица (мултикултурата е отрицание на същински културното и приравняване към некултурното). Няма история или тя се подменя. Няма значение трудът например-получавате социални помощи с десетилетия. Като ви отнемат всички тези идентичности, ставате "граждани на света", т.е. лесни за употреба. На глобалистите не им трябват осъзнати, образовани, будни хора с реални ценности. Трябват им консуматори, арогантни, цинични, безкултурни, безценностни. На които тънко се внушава, че всъщност са носители на истински ценности. Така робите са приспани. Такива общества се управляват лесно-НПО спуска опорни точки за правилно мислене. Всичко това е заговор срещу всеки един от нас. Разликата между нас е в осъзнаването. Отделни самовлюбени юпита смятат че са ок и яростно защитават "ценностите", без да разбират колко ефимерен е "успеха"им. Онези, които се противопоставят, се сочат за популисти, простаци или прокремълски тролове.

в гламавата чутура е напълно ясно, че подобни теб екземпляри не са в състояние да се самоуправляват и се нуждаят от просветена колонизация.

Ти си живо доказателство, че човекът е абсолютно прав. Жал ми е за неграмотни плужеци като тебе - ти си роден роб, и ще умреш такъв. Това е в гените ти.

Очаквах такава атака. Чутура със сигурност не знаеш какво е, нито гламав. Не че интересува някого, но съм експерт в областта си, с 30 годишен опит, движа си самостоятелни проекти, с доходи в пъти над средните. И най-важното ми достижение е че имам много свободно лично време за спорт и четене. Ако това е "гламава чутура", пожелавам на всеки. Това, че съм "успешен на външно ниво" не ме прави нито "десен", нито безмозъчна овца. Глобализмът всъщност ще се провали, тъй като не може да приспи всички, гламави чутури като мен колкото щеш. Бъдете здрав, щастлив и все така любезен.

"ЕС е проект на транснационалния капитал." Това тежък марксизъм ленинизъм.

Много добре си формулирал същността на брюкселската хунта! Шапка ти свалям!

Перфектно написано!

Холандия не е в англоезичният свят , по-скоро в германоезичният свят. А Гилдерс загуби изборите защото Рююте направи предизборен трик като се сопна на турците и взе гласове от "лошият материал". Меркел преди изборите там прави съсщият трик със срещата си с Тръмп, но нещо не и се получи макар че Тръмп се преструваше че разбира немският й, нали корените му са от Германия, но не от Прусия и бившата ГДР.

ДОКАТО ИЗБИРАТЕ КОМУНИСТИ И ЦИГАНИ НЯМА ДА ВИДИТЕ ШЕНГЕН. ЩЕ ВИ СПРАТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ КАКТО ВИНАГИ, КОГАТО СА УПРАВЛЯВАЛИ КОМУНИСТИ. КАЗАХ.

Не помага! Битието определя съзнанието.

Като чета това изказване, ми става ясно, че простотията и глупостта нямат край по нашите земи! Ако "казах" и малко разбираше от еврофондове, нямаше така да разчита на тях като последен просяк-помияр!

Казах...ах..хх...

Това е истината!

Изберете сиганката Нинова и ще гледате Шенген през крив макарон. Ще ви спрат и европарите и ще мизерствате като рушняците.

Не думай?!

Днес заплатата е средно 1000 лева, което е 50% по-висока от рпеди ГЕРБ. ГЕРБ я увеличи по начин, който никой не нарича популистки! И съвсем не популистки безработицата падна с 40% при това. Странно... Явно бъркаш в представите си. Явно безуспешно търсиш обяснение на сбърканите си тези и зомби-левичарски мераци.

Не обичам Бойко. Не ми харесва герб. Ще гласувам за социалистите.

Работната сила се евакуира от България, затова спадна и безработицата. Тук никой не търси работа, защото младежите не желаят да бъдат роби на системата

Гледайте го.....

ПАК ИЗБЕРЕТЕ КОМУНИСТИТЕ И РОМКАТА НИНОВА И ЩЕ ВИДИТЕ КОН БОБ ЯДЕ ЛИ. МАМАТА ЩЕ ВИ РАЗПЛАЧАТ.

Аз

Така и ще направим. Поради липса на Български Путин, Тръмп или Вилдерс...

А, иска ти се Путин, за да ти паднат доходите наполовина?! Ами и сам можеш да си ги ограничиш с малко воля, не е нужно всички българи да влизат в просташка авантюра като руската.

ЩЕ СИ ОСТАНЕШ БЕДЕН НЕЩАСТЕН ПУТИНОИД ДО СМЪРТТА СИ.

Аз

Аз споменах също и Тръмп и Вилдерс, но нещастните изпедерастени лузъри видяха само Путин.

Яж ми у!. Пак почнахте песничката - Който не скача е червен! Абе вие защо не си е$! мамата, мазни лъжци такива! Кой изтегли най-големите заеми и разби заводите? БСП или всичкото "дясно" (разбирай сдс, царчето и гроб)?

Комунистите разсипаха България на няколко пъти. Докато не бъдат изтребени няма да мирясат.

след като изпълнямахме критериите, ни спираха за Шенген.

Аз

Щото ни смърдят копитата.

Най-вече на комунягите.

Щом някой искат по-добър живот и равен с управляващите , веднага слагат етикет -популисти ! Така е и в Българския Парламент , някой иска да дигне пенсии и заплати , повече безплатни лекарства или най-простото да махнат ДДС на книги и учебници скачат веднага и обявяват този предложил за популист ! Статията е много миришеща на Джордж Сорос и цели да задуши прогреса на мислещите ! Най-често употребяват думата популизъм ГЕРБ и РБ в Парламента !

Днес заплатата е средно 1000 лева, което е 50% по-висока от рпеди ГЕРБ. ГЕРБ я увеличи по начин, който никой не нарича популистки! И съвсем не популистки безработицата падна с 40% при това. Странно... Явно бъркаш в представите си. Явно безуспешно търсиш обяснение на сбърканите си тези и зомби-левичарски мераци.

Истината е една голяма лъжа от Хасково или Дулово , нали тъпунгер Главчо Кратунков с мирис на гнила Тиква!

когато тоя някой, дето иска да увеличи разходите, но не казва или не знае откъде ще дойдат приходите, наистина е популист. досега слушаме от бсп и атака "ние ще дадем", ама нито един път не чухме откъде ще дойде това, дето ще го дадат. 97-ма се видя докъде води това, че увеличаваш разходите на държавата, без да си имаш идея откъде ще ги покриеш. същите обещания обаче, когато са свързани с реален ръст на икономиката и се знае откъде ще дойдат парите за по-големи социални плащания, за лекарства и учебници без ддс, не са популистки и тоя, които ги дава, няма как да е популист. е това е тънката разлика между популистите и нормалните партии.

..."пренебрежение към местни и международни институции, които от десетилетия опазват мира и помагат за благоденствието."... Само дотук прочетох и повърнах! Глобалистка помия в неделя сутрин!

Ако от това повръщаш, скоро може и от много други неща.

тази публикация еабсолютно лайно. който го еизсрал да си го изяде!

Аз

Не е точно така. Всъщност го яде от едно известно време, ама от време на време повръща по малко - ето ти и статия.

Фамилията на журналистката обяснява целия политкоректен булшит, поднесен ни като анализ.

Very weak. Just for information: Internet doesn't create anything.

Poor English doesn't explain anything.