Коментари - Премиерът Марк Рюте печели изборите в Холандия | Днес.dir.bg

Премиерът Марк Рюте печели изборите в Холандия

Партията на премиера Марк Рюте печели парламентарните избори в Холандия, сочат резултатите от екзит пол.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът Марк Рюте печели изборите в Холандия | Днес.dir.bg

Коментари

Рюте губи една четвърт от мандатите си , а ортаците му-над45% . Типичен пример за пирова победа. Но нали е наше момче-либерастче нека го подкепим.

Тука либерастката кретения се активизирала яко и обяснява как евтаназията на Европа няма да боли. А истината е че Холандия вече не е на холандците, а на чалмите.

Нищо чудно. То там толко сган има и като са имат поспорт и право гласуват - фъргат на номер. ... а и броенето е важно. Повече нов Тръмп няма да се разреши. Е ако в Европа Ердоган прави митинги то при нас вече участва с партия - кандидат депутат. Е там в Анадола ще си ги избере и прати да ни управляват. Само не знам - дали зет му ке дойде или ще прати щерката.

Значи Путин хакна изборите в САЩ, пък една Холандия му се опря?

Даа, ислямистите печелят и в Нидерландия! И не става въпрос за обикновени "правоверни", а за джихадисти, т.е. за ислямистки фашизъм, чието предназначение е да унищожи европейската цивилизация и християнството. Идеята и планът са на Куденхов-Калерги, но най-добрите изпълнители се оказаха европейските марионетки на "християните" Барак Хюсеин и Дьорд Шорош. И промитите мозъци гласуват за тях. Всъщност, те вече им избраха президент в Австрия, че и в България: "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията.Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа. Спорната резолюция е приета на заседанието на Европейския парламент в Страсбург във вторник с гласовете на Партията на Европейските социалисти и АЛДЕ - в първата членува БСП и неин председател е Сергей Станишев, а ДПС е член на АЛДЕ.... Документът е одобрен с 339 гласа "ЗА", 333 - "ПРОТИВ" и 25 - "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ". .....Резолюцията е подкрепена единствено от евродепутатите от БСП и ДПС. Против гласуват всички останали....", 27.октомври.2016 / 16:07, Телевизия "Европа". Ама според промитите мозъци тия не са гласували в полза на ислямисткото нашествие, нали?!

Жалко че холандице се хванаха на евтиния трик на глобалистите с турския референдум.Ще гонят турски министър,няма да позволяват митинги...Досега плашилото беше Русия,сега пък това.Само и само да не спечели десния кандидат.След изборите ще обърнат листото.Това е тъй наречената демокрация.

Да, жалко че се хванаха, но ПС нямаше да я допуснат до властта в парламента независимо от мястото в изборите, пък и трика не беше много евтин. Бяха включени много играчи като Берлин, Брюксел, Анкара, а следователно Ситито и вашингтонските седименти. Марк Рюте не загуби толкова много места в парламента, колкото предполагаха благодарение на съдействието Анкара и лично на Ердоган. Турските митинги в Германия и Холандия по време бяха синхронизирани с изборите в Холандия, а не с гласуването в Турция. Пак ключови бяха масонските медии, които втълпяваха колко решителен е Рюте, как изведнъж се е променил и е станал водач в съпротивата срещу едни или други проислямистки набези в Европа. Поради влиянието върху медиите ключови факти бяха пропускани като това, че първопричина за митингите са появилите се съвсем неотдавна в исторически аспект (благодарение на изпълнители подобни на Рюте и Меркел) мюсюлмански анклави, нямащи каквото и да било намерения да се променят и интегрират и самите терени на противостоене вече не са Балканите или при подстъпите към Виена, а далеч по на запад и на север; че всички мюсюлмани в западна Европа се солидаризират с турците срещу местните по религиозен критерий; че новопристигналите търсачи на убежище с удоволствие вземат паспорти, ако им бъдат дадени и ги използват безкомпромисно, за още по-широкото разтваряне на вратите за всякакъв вид миграция. Също това че има предпоставки, които биха били смайващи само преди десетилетия, Холандия да е част от политическите кючеци в Анкара е без значение; както и това че мигранти продължават да идват и не се екстрадират. Много по-важно оказва се е, че Марк Рюте върнал самолета на турския външен министър, ха ха ха... Ако Рюте и Меркел обещаят на Ердоган, че ще продължават демографските и ислямизиращите си политики непроменени, той несъмнено би им осигурил по полет или два за връщане всеки месец на който си искат министър.

Браво! Да пожелаем същото и на наш батко, да 'победи' като спечели 35 места в нашия парламент! Само така до победата.

Най-вероятно холандците са наблегнали на електронното гласуване или са ползвали Австрииските пощи за бюлетините. ЕС си играе на строителство на нации и това е страшно. Вчера млад турчин заменяше стар холандец като местният бакалин, но утре него ще го смени още по-евтин афганистанец. Кой печели? Защо Европа от десетилетия умишлено дава 2ро гражданство на турци? За да могат те да гласуват в Холандия или за да може Европа да гласува в Турция? Ние(Българите) бу трябвало това поне да го разбираме... Четейки коментарите тук обаче - много малко нашенци виждат реалните опасности, а България е загинала за всички права и цели.

Рюте печели защото навреме се сети да говори за исляма почти като Вилдерс. Затова няма за какво да подскачат доволни евролиберастите. Нищо вече не е същото в Европа. Утопията за мултикултуризма и толерастията изтече в канала!

На такива примитиви като теб трябва да се забрани достъпа до мрежата, а също така и участие в избори.

Ааа, обиди, забрани... Това ли са твоите евроатлантически ценности?!

Няма нужда нищо да му се забранява - той сам си забранява да живее добре. Нека си гласува, нека си пише глупости, нека се изолира. Сам, без забрани.

Всъщност, ако и във Франция спечелят ислямистите, както преди в Австрия и сега в Нидерландия, със Западна Европа е свършено. За Източна Европа не знам, щото: "Повече от милион вече се противопоставят на нахлуването на нелегалните мигранти в ЕС. Такива сдружения съществуват в Чехия, испания, Германия, Словакия. В България паравоенната милиция включва повече от 50000 души. Тази информация е потвърдена от политици от Източна Европа...", писаха вчера френски алтернативни медии под заглавието "Източна Европа: групировки на народни милиции за противопоставяне на миграционната политика на ЕС" ("Europe de l'Est : des groupes de milice populaire pour contrer la politique migratoire de l'UE", 15 mars 2017, Planetes360). У нас за съжаление също са на път да спечелят ислямистите: "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията.Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа. Спорната резолюция е приета на заседанието на Европейския парламент в Страсбург във вторник с гласовете на Партията на Европейските социалисти и АЛДЕ - в първата членува БСП и неин председател е Сергей Станишев, а ДПС е член на АЛДЕ.... Документът е одобрен с 339 гласа "ЗА", 333 - "ПРОТИВ" и 25 - "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ". .....Резолюцията е подкрепена единствено от евродепутатите от БСП и ДПС. Против гласуват всички останали....", 27.октомври.2016 / 16:07, Телевизия "Европа". Или според Вас тия не са гласували в полза на ислямското нашествие, а?!

Налагат се няколко извода. Първо ЕС е по- жизнен от оценките на българската антиевропейска пропаганда. Второ богатите не са толкова глупави, за да не си знаят интереса. Трето французите дори и да излязат от ЕС вече е ясно, че ще има силно ядро на хора, които искат безмитна търговия на хора и капитали. Четвърто, ние българите имаме ясен хоризонт за следващите години и той може да запази капитала, без инфлация и война. Просто стига, да си мълчим и да работим. Пето губят онези, които са извън еврозоната и са скандалджии. Скоро ще се види, че ЕС е по- жизнен от онова, което се вижда.

Ти си класически пример за тотално промит мозък. "Да си мълчим, да работим, ясни хоризонти, свободно придвижване на хора и стоки"... С други думи повтаряш като зомбиран опорните точки на юдо- масоните, които целят превръщането на света в огромен концлагер. Заради едното "свободно придвижване" си готов да се лишиш от собствената си идентичност. Те и кравите в оборите и овцете в кошарите се придвижват свободно, но това прави ли ги свободни спрямо този, който ги е затворил там???

Да бе, много си свободен като чакаш кварталният милиционер да ти даде открит лист до Петрич, Калотина, Синеморец, Резово,..., а пък за "изходната виза" да не говорим. За всеки конвертируем специалист Европа е отворена, а завистливите посредствени примати крещят путлерастките лозунги.

аз на времто преди да избягам , си мисех че от нашата бурокраця , по страшна няма :))) оказа се че на запад бурокрацята е по страшна от нашата , и крадат много повече , защото има повече за крадене ... от 78000 годишна заплата получавам 3500 на месец ... къде отиват другите ли ? там ! в джобовете на мазните и мързеливи служители и чиновници ...

В развитите Западни Държави нормално е да ти взимат 46% данъци, социални, здравни, пенсионни и други екстри.

И сега като трябва да издържа и пълчища чалми? Какво им е развитото на развитите ви държави? Развит им е упадъка ще ти кажа аз. Европа си отива такава каквато е, а вие цинично повтаряте, че черното е бяло, даже и в буквалния смисъл на думата /пример за това е как черните примати щели да станат цивилизовани бели европейци/. Няма да стане и вие това добре го знаете.

Аз у нас взимам малко по малко, ама брутото ми около 40000.И спазвам нашите закони-плащам си данъците,осигурен съм на тавана и съм си добре.Остава само да направим схема при която да взимаме повече от брутното.

George wins! Интересно как сега ще съставят управляваща коалиция, след като десните и националистите, макар и разпокъсани) са повече?

Спокойно, ще съставят, важното е че путлерастките копе.енца не победиха.

Гледам проруските шушумиги се преориентираха.Довчера вещаеха разпад на ЕС като бяха сигурни че националиста ще спечели,сега обаче включиха на другия режим,че холандците щели да затънат в проблеми. Кофти...много кофти ...другаря Ван Дер Любе не успя.Язък за усвоените рубли /във вид на евро/. Да видим каква ще я свърши и другарката Льо Пен че бая кредит получи от Руска банка за развитие.

братле , орташкото и кучетата не го искат ... не разбирам от политика , но не ми се пие турска бира и не ми се гледа как германци друсат кучек ... дано се сещаш за какво става на въпрос оcтавете русuя на мира ... те са други хора , както и ние , както и китаиците ...и бог не случаино дори и външно е направил да не си приличаме

Всички са оставили рашия на мира, но тя не оставя на мира Балканите с нейните мераци за Босфора и Дарданелите, а също така тормози и другите си комшии - грузинци, японци, финландци, поляци, румънци,...

Уверявам те, че турската е против бирата. В Турция има малко видове бири и Ефес е като монополист. Тя има една разновидност кафяв Ефес "Lager", която е много добра бира. Синият Ефес се прави с ориз. Така или иначе турците не приеха да се яде и пие алкохол по едно време. Определено имат много разумно отношение към храненето и може да се поучим за някои неща.

Абсолютно сте прав! Както върви, ЕС няма да се разпадне, само ще смени табелата и на нея ще пише "Европейски ислямски халифат". Всъщност затова и е създаден ЕС, за да унищожи европейската цивилизация и християнството! Куденхов-Калерги! Писано е достатъчно по въпроса, но то е само за грамотни!

Пропуснал две опорни точки :за славянството и за православието. Не съм сигурен че ще си получиш хонорара.

Ясно е,че холандците са избрали исляма за национална религия!От утре започват строежа на джамии!

Язък че Путя наля толкова пари на откачалката Вилдерс. Ниска възвращаемост напоследък - Тръмп не му играе по свирката, сега провал и в Холандия... Жалко, че Кремъл харчи толкова пари да подкрепя разни кукувици в чужбина докато обикновените руснаци тънат в мизерия и беднотия.

Tе поне са кукувци, а и са в чужбина. Hо нищо не казваш за евгейците, които харчат поне хиляда пъти повече пари за новодошли зеленокожи, докато обикновените европейци са в мизерия.

Обикновенните европейци в мизерия... ХИ-ХИ По-скоро необикновенните европейци като теб са в мизерия, които все още вярват светлния комунизъм

Марк РУте се пише!!!!!

В цяла Холандия имало към стотина избирателя, от които днес 81 са гласували и заради тях се наложило удължаване на изборния ден до 22ч наше време! Много бавно гласуват тия. Сигурно пускат молба до Шефа, после я разнасят из прашни канцеларийки и накрая гласуват! Ей това разбрах аз от тези така дълбоководни текстове!

Политиците по своята природа са паразити. Няма съществена разлика между отделните партии. Партийната демокрация отдавна се е изчерпала. Тя обслужва главно партиите. Крайно време е да преминем към професионална демокрация. Професионалните общности сами да решават проблемите в своите области(вкл. да избират своите министри). Това предложение не е за партийните подлоги, които пишат тук.

Радвайте се... Отивате към чалми и фереджета! Процесът е необратим! после ще плачете, но ще бъде късно. Тогава пак Путин ще ви спасява от "Ислямска държава" със столица Ротердам!

И какво сега? С 1/5 от гласовете ще управлява ?! Баси демокрацията.... Че то Брежнев имаше повече привърженици в СССР!

В Холандия влизат по дедетина партии и управлявашите мнозинства се правят от половината. Сега около 5 партии ще сформират мнозинството!

един отбор на "избори"... аде моля ви се

Ал

Холандците за пореден път надянаха розовите либерални очила, упорито отричайки очевидните проблеми на Европа и на собствената си страна. Но проблемите колкото повече се отлагат, толкова по-големи стават...

Нормалния, работещ и плащащ данъци и осигуровки човек е разумен и мислещ ... сладките обещания са много примамливи, но леко неизпълними! Браво на холандците и жалко, че в у нас има много наивни, нищоправещи хора ... които все чакат - някой да ги оправи!

Соросоидите са се активизирали здраво. Вилдерс си печелеше по всички, предварителни изследвания. Изведнъж като в Австрия - еврогей. Но ако холандците бяха нормални, с всичките номерца на глобалистите, пак щяха да бият. Явно им е рано и още не са толкова мобилизирани. Или вече губят битката с чалмите и приматите и се превръщат в малцинство в страната си.

Ако глупоста можеше да лети вие щяхте да пърхате като гълъбица

Добре, че хората се усетиха, преди популистите да завземат още правителства. Единственото по-лошо от професионални политици е политици любители.

Браво на Холандия!! Във Франция Льо Пенка ще бъде размазана и Путин ще получи инфаркт!!

Колкото и да ритат, ще сложат чалми и фереджета! Процесът е необратим! Рибата се вмирисва от главата. От там тръгна ЕС (БЕНЕЛУЮКС) и от там ще се свърши. "Barış onlara selam olsun!"

Spirit

2017 та действително ще бъде ключова, но няма да има Тръмп ефект, напротив ще има АНТИ Тръмп ефект. Първо беше Австрия, сега Холандия, напролет Франция. Помнете ми думата Льо ПЕН ще бъде втора още на първи тур, а либералът Макрон ще бъде президент. В Германия независимо кой ще стане канцлер- Меркел или Шулц, германската политика ще си остане същата. Вълната на десния популизъм приключи. Идват тежки времена за Путя. Ще изпадне в пълна международна изолация.Съюзник ще му остане само лудият Ердоган.

толко сте тапи.... секи мусулманин знае и разбира какво се случва, те затфа са толко организирани срещу вас будалите. да, това е жихад и да, това е религиозна воина. сега отиважте да четете, дано се хванете за нещо което да ви спаси. не се предвижда да оцелеете, на вас се греда като роби (гои, рая, роби ец). аиде тичкаите да четете калерги и да фанете замисала. да, еурогеиския саюз е основан на базата на калерги...и тои е идеолога на нати-вхите геноциде идеологя. сащо калерги е прав преател на основателя на зионизма...четете бре! и нищо не е скрито между другото....всичко е публицчно. просто вие сте тапи .....кога точ1но ше шванете кавко ви се случва? точно като животни на заколение...мда...сега ми идва наум, че ислама и зионизма и двете обичет халал...животното се завежда на заколение и вижда края си и не може да направи нищо, и смарта му се счита за жертвоприноение на бог.... тека и вие...виждате си края и още не вервате и не се защитавате...гледаите видeо на halal slaughter .....

sorry -вхите геноциде идеологя = anti-whites genocide ideology aman ot transliteraciata na tapia dir....

добре бе ора, не е ли болезнено ясно, че това е религиозна воiна, какво се маете още? да, религиозна воiна е, изчетете си иztочниците, намерете си какво е план калерги, намерете защо е съставен и какво преследва! разберете какво ви се случва, или немате нищо против да ви изколът като уфце? и куманизтите са яхнали сабитията и вие още ги избираiте и се надаiте на малка пенциика и на паничката на кучето... толко сте jaлки, и не ви виjдам да оцелеете в тия големи сабития... затова и ви избиват толко лесно... сами се избивате...сами работите срещу себе си...перфектната религиозна воiна, и бог гледа отгоре без да си цапа рацете.... perfect jihad......

Няма надежда за холандия, пренаселено и само араби както в големите градове в Германия. Щом им харесва халал да им е, няма да е за дълго !

Всеки арабин може да има по 4 жени, всяка средно с по 2 деца. От което следва че арабите нарастват 8 пъти по-бързо от коренното население от неверници.

базирано е на идеологя за jихад. осазнаите се, изколват ви, а вие още не разбирате какво ви се случва.... отиваiте да четете за калерги, зионизма и ислама. колко точно още ше се маете? какво още не е ясно. това е jихад! религиозна воина!

"...Пред урните са се явили 81 от регистрираните избиратели"...значи обшо са гласували 100 човека. браво на автора, явно е завършил 5 клас.

Е кво е спечелил тоя, като има 20.6% от гласовете? Едно време и в Белгия осъмнаха с подобни резултати, и откараха без правителство почти 3 години. :))

Спечелил е 12 депутата повече от Вилдерс. Пък ти го върти както искаш, как е загубил. :)))

НароденСъд 2

Е браво на него! С 31 депутата в 150 местният им Парламент, мнозинството му е вързано в кърпа.

Отиде му националистчето-идиот на путлер.

Ще му се на мангасаря нови потури, ама друг път. Путин е християнин, а холандците не цепят басма на чалмите. Не зависимо кой им е премиер. Нали настоящият отцепи турчулята, какво му се радваш толкова.

това беше нарочно устроено, театро.

Каракачанките с руските знамена и тука ще го ду.

Повече ще го духат мръсните либерасти, които си мислят, че гласуването се провежда в гнусните им сайтчета /напр. дневника/ или във феса. Тука не е деградирала Западна Европа и българите мразят чалмите!

То българите мразим не само чалмите а всичките си съседи

Холандци този ще ви натресе всички мангали които са дошли барабар с Мелихата , да и го тура в задния двор!

Ердоган ще чака мароканците и бежанците да се размножат достатъчно и ще присъедини Холандия към Османската империя.

Жал ми е за Холандците с този мек избор ! Трябваше другия , той много прилича на Тръмп !

холандците са по-умни.

Бях се отчаяла, но сега виждам че разумът е наделял в Холандия. Успех и се надявам да ни се извинят на Ердоган

Никой няма за какво да се извинява на вашия ерДухан! Не можеш да одиш от къща на къща и да правиш сборища, без да си канен! Митингите си ги правете в Анадолия, а не из Европа! Ако се пуснат турските политикани да шетат и да агитират из ЕС, без дори да са членове на ЕС, каква ще стане тая?! Ще излезе, че ЕС е някаква турска провинция, нали? Иска ви се, ама йок, олмаз!

Мога да ти кажа само едно - Учете турски език за да ви е по лесно после

Мелихче, сложих ти +, защото си права... Но невярвам че радостта ти ще е за много дълго...

Друго също е важно да се отбележи - избирателна активност е 81%. Тук може само да си мечтаем за това. Хората явно си живеят по-добре от холандците и не им се занимава с избори.

Аз чакам официалните резултати щом е имало гласуващи до 22 ч. Най-нормалното е да избереш крайно десния ултранационалист, освен ако не си мръсен либераст или болшевик, но е факт, че цялата паплач се обединява срещу нас само и само да не спечелим напр. Австрия. Ако е така нека ги колят ислямските животни. Всеки си заслужава съдбата в крайна сметка!

ноо е голема разликата ,едва ли ше има промяна. просто изборите са биле хубафко манипулирани, защото холандците са си паче десни по натура. за мен, като живела и холандия, мусулманите са зели вота и са надвили на кореняците холанци, което е ясен признак, че холандците са си изгубили страната и немат kонтрол над собствената си страна. подсказка: това е основната причина да ни вкарват мусулмани.....аиде сега ключовеи думи план калерги и изламизация.... и ако стоплиш, че ти дам плюсче....

дългоочаквания край на ЕС пак се отлага

Боли ме ... за ЕС. Важното е да се убиват мръсни чалми по улиците! А това няма как да се случи с деградирали толерасти по улиците. Рюте е такъв гнусен либераст, който заяви, че било опасно да се говори против всички фесове. Абе либерасти, всички резаци са измет и трябва да бъдат клани, не само джихадистите! Кога ще го разберете мърши?

пак си заблуден, отде ви намират текива натурално глупави за куманизти? напротив, сека победа на куманизма ще забарза изламизацията на европа....и вие сами работите за собствения си краи, и точно това е плана калерги.... направете си поне труда да го прочетте и обмислите де.... плана калерги предвижда избиването и унищояването на белата раса и на европа такава, каквато я знаем. и за целта...зионизма ...използва куманизтите (защото нема по-продажни от тхе и са платен от зионистите, и са зионисти те самите...просто на вас това не ви се саобщава...) и куманизтите с парите на зионистите вкарват ислама е европа...защо ислама? защото ислама е натуралния враг на християнството и защото се предвижда палното изтребление на хирстиените по света ...и техната култура.... аиде си прочетете плана калерги ако обичете, има го насекаде, това е документа с които цру е основало ес....и затова калерги е бил финансиран за да саздаде европеиския саюз.... мраднете се малко де...напанете ги тея празни междуушия....

Добре е, че има по-умни от теб и любимия ти Дъмп в Европа. Ако на теб не ти харесва стремежа към свобода /либерализъм/ и демокрацията има много места с "добра" диктатура, насочи се на там.

каква победа, като 31 от 150 са малко над една пета от местата?!?

Още си малечок и не ги сфаташ тия работи! :)))

математиката е вечна и няма грешки в нея, но ти едва ли можеш да събираш дори.

ама като го фанеш ще разбереш , че не е толко малечок....само не разбрах холадците сега с вазелин или без ще ги гласят, но ти ще ни светнеш щото имаш опит по тая част.

Малките държави са по-лесни за вътрешна промяна. Три милиона са достатъчни за да спечели една етническа партия мнозинство в парламента. И най-демократично-честит шериат. В Норвегия и един милион стигат.

След като недоволстващите пенсионери (Шовинистите) натовариха Майка Тереза със задачата да направи от Великобритания Рестотобритания , след като един Нарсиц във своята ренесансова италианска кула във Ню Юрк разбрал , че и той е нищо повече от една Розамунда , след като една обща параноя от последната борба обхваща една цяла държава , кандидат-член на Евро Съюз , извъенъж се оказа , че и младите ходят до урните .

Абе я ми кажете, партия, която побеждава антиислямска партия, не е ли проислямска партия? Или нещо не разбирам? Че обяснете де!

Партия която побеждава БСП, некомунистическа ли е?

топло, топло, топло.... ше почекам 15 минути ако не стоплиш окончателния отговор, и ше ти го каем...

Не разбирам въпроса? Ако смятате за комунистическа партията на най-едрите капиталисти и олигарси, каквато е БСП, сте в дълбоко заблуждение! Освен това у нас за победа не можем да говорим, а само за смяна на играчите, според както наредят от Козяк! За разлика от другите играчи, които се появяват и изчезват, БСП се явява неотменима козяшка номенклатура и то напълно заслужено: "Премиерът Орешарски е разпоредил спиране на всякакви дейности по изграждането на газопровода ЮП...Това обяви вчера министър-председателят след среща с делегация от американски сенатори, водена от републиканеца Джон Макейн....", 08.06.2014, 24 Часа). "...Председателят на ПЕС Сергей Станишев се появи на антиправителствения протест в Македония, за да пожелае успех на протестиращите срещу правителството на Никола Груевски...Вашият глас се чува в ЕС.... лидерите на ПЕС подкрепят Заев и протестите в Скопие...", 17.05.2015, Webcafe bg. "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията.Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа. Спорната резолюция е приета на заседанието на Европейския парламент в Страсбург във вторник с гласовете на Партията на Европейските социалисти и АЛДЕ - в първата членува БСП и неин председател е Сергей Станишев, а ДПС е член на АЛДЕ.... Документът е одобрен с 339 гласа "ЗА", 333 - "ПРОТИВ" и 25 - "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ". .....Резолюцията е подкрепена единствено от евродепутатите от БСП и ДПС. Против гласуват всички останали....", 27.октомври.2016 / 16:07, Телевизия "Европа".

парво, е либерална (либерасти) и те сами си го казват. либералите са куманизти, разновидност, леви са, краино леви всаштност. после, познаи защо левите управлеват европа - меркел, оланд, руте ....и защо вкарват ислама? и защо куманягите са така нахасани да вкарват ислама в европа? подсказка: зионизам, план калерги, исламизам..... тоталитаризам....команизам..... аиде сега почни да сабираш 2+2 и кажи отговора...

Вълчанов

Ти си тотална щета между ушите и еталон на неграмотност! Я вземи малко се поограмоти що е то ляво и що е то дясно в политическия живот, пък тогава разтягай простотии по форумите!

Написал си абсолютни глупости! Ти така изкарваш, че всички партии по едно или друго време са все ислямистки! Тъжно ви е, реве ви се, ама така ще е. Съединението прави силата! Хората, още от началото на човешките общества, търсят обединение, а вие, рублофилчета нашмъркани, подтиквате към разединение, за да бъдем по-лесно мачкани и завладявани от азиатската орда! Е, няма как да стане! Обединението - това е пътят на човешката цивилизация!

тука става въпрос за Холандия, а ти пак за русофили говориш? То според теб целия свят принадлежи на Путин, а? Клиничен случай ли си, какъв си?!?

ако нещо е срещу червеното означава ли че е синьо? Или е възможно да бъде и други цветове. Ама малко си тъпичък и няма да загрееш. тъп опит за манипулация сельо

Май си далтонист, да те светна няма само черно и бяло

АКО ВИ СЕ ЧЕТЕ ПРОСТО НАПИШЕТЕ НА АНГЛИЙСКИ: ВИЛДЕРС - МАЙКА, БАЩА, ИЗРАЕЛ, КИБУЦ, 5 ГОДИНИ В ИЗРАЕЛ, СЪПРУГА - УНГАРСКА ЕВРЕЙКА И ЕДНА НЕГОВА МИСЪЛ: КОРАНА=МОЯТА БОРБА :)

и да не забравиш, калерги план, и защо ислама се вкарва е европа насилствено. сега ако сваржеш двата необорими факта и те признавам. чекам :) podskazka: zionisam, kalergi plan, nasilstwena islamizaciq.

обесневам. ислама произлиза от зионизма (знам, че не ви се верва). ислама е копрал 1:1 стария завет писан от зионистии евреи, и тената тора (пак старата част) и точно в тая една книга (защото тората и библията се базират на едни и сащи документи - точно на тая база е саздаден и ислама. но ислама не признава новата част на библията както и тората не признава новата част на библията и самия иисус. и тека, зионизма и ислама се явяват естествени са\зници срещу християнството. и двете са базирани на тоталитаризам и геноциде (защото по ония старби пред-библежски времена е било жестоко и е било вапрос на оцеленване). и двете споделят особено жестока философия на оцеляването - убиж, за да останеш жив. точно това е фашистката част на тая философия. да, тази част от зионизма и ислама се нариче фашизам. точно тоя фашизам е набарал хитлер. намерил се е некои да обесни на хитлер перфектната философия как да вземе властта над целия свет. точно затова хитлер е зеал философията и е подгонил зионистите, демек евреите, ама е бил аиляк и още не е правил разлика между зионисти и юдаисти. има ноо евреи, само зионистите почитат старата част на тората и библията. има ноо исламисти, само исламофашистите почитат старата част на яурана буквално копирана от старата част на тората. и тека, си имаме сега една зионистка вожна, и ислама бива вкарван насилствено за зионистки цели, за да избие христиените, които почитат христос, и белата раса, целата приела хисторс и нещо, което зионизма смета за секта.

сега накрая да го кая в едно изречение. зионизма иска нов световен ред (както иска и ислама). новия световен ред и в двете религии сметат христиените и белата раса за врагове. и зионизма сега използва ислама за да избие европа и да настани новия световен ред с рацете на ислама. после, и на ислама ше му видът сметката...защото не се предвижда да има ноо властвщи. целта е да изчезнат цели раси, и да останат само такива, които зионизма иска да са роби, и една малка вархушка да владее целия свет, те наричет това 'световно правителство'. просто не и'м е нужен свет с мелиярди хора. те искат планетата за себе си, ресурсите, и световния ред.... и то се случва...избиват ви, а вие дори не разбирате какво ви се причинева....

добре бе ора, не е ли болезнено ясно, че това е религиозна вожна, какво се маете още? да, религиозна вожна е, изчетете си ицочниците, намерете си какво е план калерги, намерете защо е съставен и какво преследва! разберете какво ви се случва, или немате нищо против да ви изколът като уфце? и куманизтите са яхнали сабитията и вие още ги избиражте и се надажте на малка пенциика и на паничката на кучето... толко сте ялки, и не ви вивдам да оцелеете в тия големи сабития... затова и ви избиват толко лесно... сами сее избивате...сами работите срещу себе си...перфектната религиозна воiна, и бог гледа отгоре без да си цапа рацете....

Тъжен ден за азиатомонголските поклонници на Фаса, той и Бледият молец, той и Жижи Късокраки! Все пак здравият разум надделя и то по категоричен начин. Всички еврофоби-русофилистици са в дълбок траур. Друго очакваха на тези избори, но... колелото на историята се върти! Сега остава да си получат шамара и във Франция, а после и в Германия! У нас, в България, е ясно какво ще им се случи на рублофилчетата!

Че какво като "еврофоби-русофилистици са в дълбок траур"? Нали ислямистите ликуват!

Вълчанов

Аз не намирам разлика между вас, еврофобите-русофилистици и ислямистите-джихадисти! И едните, и другите искате да унищожите ЕС!

Щом т.нар. Деснолиберална народна партия побеждава антиислямската Партия на свободата, значи в Нидерландия печелят ислямистите! Европейските умници упорито и неотклонно тичат към установяването на Европейски ислямски халифат, с най-вероятен първи халиф - Ердоган!

голяма пукотевİса,накрая нİŞто,ха да го вİдİм как Şте İзпилнİ обеŞтанİята,Şте İде да селуне рика на турскİте представİтелİ. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това е добре! И е зле за Ердоган и Путин.

Коментари - Премиерът Марк Рюте печели изборите в Холандия | Днес.dir.bg

Премиерът Марк Рюте печели изборите в Холандия

Партията на премиера Марк Рюте печели парламентарните избори в Холандия, сочат резултатите от екзит пол.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът Марк Рюте печели изборите в Холандия | Днес.dir.bg

Коментари

Рюте губи една четвърт от мандатите си , а ортаците му-над45% . Типичен пример за пирова победа. Но нали е наше момче-либерастче нека го подкепим.

Тука либерастката кретения се активизирала яко и обяснява как евтаназията на Европа няма да боли. А истината е че Холандия вече не е на холандците, а на чалмите.

Нищо чудно. То там толко сган има и като са имат поспорт и право гласуват - фъргат на номер. ... а и броенето е важно. Повече нов Тръмп няма да се разреши. Е ако в Европа Ердоган прави митинги то при нас вече участва с партия - кандидат депутат. Е там в Анадола ще си ги избере и прати да ни управляват. Само не знам - дали зет му ке дойде или ще прати щерката.

Значи Путин хакна изборите в САЩ, пък една Холандия му се опря?

Даа, ислямистите печелят и в Нидерландия! И не става въпрос за обикновени "правоверни", а за джихадисти, т.е. за ислямистки фашизъм, чието предназначение е да унищожи европейската цивилизация и християнството. Идеята и планът са на Куденхов-Калерги, но най-добрите изпълнители се оказаха европейските марионетки на "християните" Барак Хюсеин и Дьорд Шорош. И промитите мозъци гласуват за тях. Всъщност, те вече им избраха президент в Австрия, че и в България: "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията.Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа. Спорната резолюция е приета на заседанието на Европейския парламент в Страсбург във вторник с гласовете на Партията на Европейските социалисти и АЛДЕ - в първата членува БСП и неин председател е Сергей Станишев, а ДПС е член на АЛДЕ.... Документът е одобрен с 339 гласа "ЗА", 333 - "ПРОТИВ" и 25 - "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ". .....Резолюцията е подкрепена единствено от евродепутатите от БСП и ДПС. Против гласуват всички останали....", 27.октомври.2016 / 16:07, Телевизия "Европа". Ама според промитите мозъци тия не са гласували в полза на ислямисткото нашествие, нали?!

Жалко че холандице се хванаха на евтиния трик на глобалистите с турския референдум.Ще гонят турски министър,няма да позволяват митинги...Досега плашилото беше Русия,сега пък това.Само и само да не спечели десния кандидат.След изборите ще обърнат листото.Това е тъй наречената демокрация.

Да, жалко че се хванаха, но ПС нямаше да я допуснат до властта в парламента независимо от мястото в изборите, пък и трика не беше много евтин. Бяха включени много играчи като Берлин, Брюксел, Анкара, а следователно Ситито и вашингтонските седименти. Марк Рюте не загуби толкова много места в парламента, колкото предполагаха благодарение на съдействието Анкара и лично на Ердоган. Турските митинги в Германия и Холандия по време бяха синхронизирани с изборите в Холандия, а не с гласуването в Турция. Пак ключови бяха масонските медии, които втълпяваха колко решителен е Рюте, как изведнъж се е променил и е станал водач в съпротивата срещу едни или други проислямистки набези в Европа. Поради влиянието върху медиите ключови факти бяха пропускани като това, че първопричина за митингите са появилите се съвсем неотдавна в исторически аспект (благодарение на изпълнители подобни на Рюте и Меркел) мюсюлмански анклави, нямащи каквото и да било намерения да се променят и интегрират и самите терени на противостоене вече не са Балканите или при подстъпите към Виена, а далеч по на запад и на север; че всички мюсюлмани в западна Европа се солидаризират с турците срещу местните по религиозен критерий; че новопристигналите търсачи на убежище с удоволствие вземат паспорти, ако им бъдат дадени и ги използват безкомпромисно, за още по-широкото разтваряне на вратите за всякакъв вид миграция. Също това че има предпоставки, които биха били смайващи само преди десетилетия, Холандия да е част от политическите кючеци в Анкара е без значение; както и това че мигранти продължават да идват и не се екстрадират. Много по-важно оказва се е, че Марк Рюте върнал самолета на турския външен министър, ха ха ха... Ако Рюте и Меркел обещаят на Ердоган, че ще продължават демографските и ислямизиращите си политики непроменени, той несъмнено би им осигурил по полет или два за връщане всеки месец на който си искат министър.

Браво! Да пожелаем същото и на наш батко, да 'победи' като спечели 35 места в нашия парламент! Само така до победата.

Най-вероятно холандците са наблегнали на електронното гласуване или са ползвали Австрииските пощи за бюлетините. ЕС си играе на строителство на нации и това е страшно. Вчера млад турчин заменяше стар холандец като местният бакалин, но утре него ще го смени още по-евтин афганистанец. Кой печели? Защо Европа от десетилетия умишлено дава 2ро гражданство на турци? За да могат те да гласуват в Холандия или за да може Европа да гласува в Турция? Ние(Българите) бу трябвало това поне да го разбираме... Четейки коментарите тук обаче - много малко нашенци виждат реалните опасности, а България е загинала за всички права и цели.

Рюте печели защото навреме се сети да говори за исляма почти като Вилдерс. Затова няма за какво да подскачат доволни евролиберастите. Нищо вече не е същото в Европа. Утопията за мултикултуризма и толерастията изтече в канала!

На такива примитиви като теб трябва да се забрани достъпа до мрежата, а също така и участие в избори.

Ааа, обиди, забрани... Това ли са твоите евроатлантически ценности?!

Няма нужда нищо да му се забранява - той сам си забранява да живее добре. Нека си гласува, нека си пише глупости, нека се изолира. Сам, без забрани.

Всъщност, ако и във Франция спечелят ислямистите, както преди в Австрия и сега в Нидерландия, със Западна Европа е свършено. За Източна Европа не знам, щото: "Повече от милион вече се противопоставят на нахлуването на нелегалните мигранти в ЕС. Такива сдружения съществуват в Чехия, испания, Германия, Словакия. В България паравоенната милиция включва повече от 50000 души. Тази информация е потвърдена от политици от Източна Европа...", писаха вчера френски алтернативни медии под заглавието "Източна Европа: групировки на народни милиции за противопоставяне на миграционната политика на ЕС" ("Europe de l'Est : des groupes de milice populaire pour contrer la politique migratoire de l'UE", 15 mars 2017, Planetes360). У нас за съжаление също са на път да спечелят ислямистите: "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията.Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа. Спорната резолюция е приета на заседанието на Европейския парламент в Страсбург във вторник с гласовете на Партията на Европейските социалисти и АЛДЕ - в първата членува БСП и неин председател е Сергей Станишев, а ДПС е член на АЛДЕ.... Документът е одобрен с 339 гласа "ЗА", 333 - "ПРОТИВ" и 25 - "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ". .....Резолюцията е подкрепена единствено от евродепутатите от БСП и ДПС. Против гласуват всички останали....", 27.октомври.2016 / 16:07, Телевизия "Европа". Или според Вас тия не са гласували в полза на ислямското нашествие, а?!

Налагат се няколко извода. Първо ЕС е по- жизнен от оценките на българската антиевропейска пропаганда. Второ богатите не са толкова глупави, за да не си знаят интереса. Трето французите дори и да излязат от ЕС вече е ясно, че ще има силно ядро на хора, които искат безмитна търговия на хора и капитали. Четвърто, ние българите имаме ясен хоризонт за следващите години и той може да запази капитала, без инфлация и война. Просто стига, да си мълчим и да работим. Пето губят онези, които са извън еврозоната и са скандалджии. Скоро ще се види, че ЕС е по- жизнен от онова, което се вижда.

Ти си класически пример за тотално промит мозък. "Да си мълчим, да работим, ясни хоризонти, свободно придвижване на хора и стоки"... С други думи повтаряш като зомбиран опорните точки на юдо- масоните, които целят превръщането на света в огромен концлагер. Заради едното "свободно придвижване" си готов да се лишиш от собствената си идентичност. Те и кравите в оборите и овцете в кошарите се придвижват свободно, но това прави ли ги свободни спрямо този, който ги е затворил там???

Да бе, много си свободен като чакаш кварталният милиционер да ти даде открит лист до Петрич, Калотина, Синеморец, Резово,..., а пък за "изходната виза" да не говорим. За всеки конвертируем специалист Европа е отворена, а завистливите посредствени примати крещят путлерастките лозунги.

аз на времто преди да избягам , си мисех че от нашата бурокраця , по страшна няма :))) оказа се че на запад бурокрацята е по страшна от нашата , и крадат много повече , защото има повече за крадене ... от 78000 годишна заплата получавам 3500 на месец ... къде отиват другите ли ? там ! в джобовете на мазните и мързеливи служители и чиновници ...

В развитите Западни Държави нормално е да ти взимат 46% данъци, социални, здравни, пенсионни и други екстри.

И сега като трябва да издържа и пълчища чалми? Какво им е развитото на развитите ви държави? Развит им е упадъка ще ти кажа аз. Европа си отива такава каквато е, а вие цинично повтаряте, че черното е бяло, даже и в буквалния смисъл на думата /пример за това е как черните примати щели да станат цивилизовани бели европейци/. Няма да стане и вие това добре го знаете.

Аз у нас взимам малко по малко, ама брутото ми около 40000.И спазвам нашите закони-плащам си данъците,осигурен съм на тавана и съм си добре.Остава само да направим схема при която да взимаме повече от брутното.

George wins! Интересно как сега ще съставят управляваща коалиция, след като десните и националистите, макар и разпокъсани) са повече?

Спокойно, ще съставят, важното е че путлерастките копе.енца не победиха.

Гледам проруските шушумиги се преориентираха.Довчера вещаеха разпад на ЕС като бяха сигурни че националиста ще спечели,сега обаче включиха на другия режим,че холандците щели да затънат в проблеми. Кофти...много кофти ...другаря Ван Дер Любе не успя.Язък за усвоените рубли /във вид на евро/. Да видим каква ще я свърши и другарката Льо Пен че бая кредит получи от Руска банка за развитие.

братле , орташкото и кучетата не го искат ... не разбирам от политика , но не ми се пие турска бира и не ми се гледа как германци друсат кучек ... дано се сещаш за какво става на въпрос оcтавете русuя на мира ... те са други хора , както и ние , както и китаиците ...и бог не случаино дори и външно е направил да не си приличаме

Всички са оставили рашия на мира, но тя не оставя на мира Балканите с нейните мераци за Босфора и Дарданелите, а също така тормози и другите си комшии - грузинци, японци, финландци, поляци, румънци,...

Уверявам те, че турската е против бирата. В Турция има малко видове бири и Ефес е като монополист. Тя има една разновидност кафяв Ефес "Lager", която е много добра бира. Синият Ефес се прави с ориз. Така или иначе турците не приеха да се яде и пие алкохол по едно време. Определено имат много разумно отношение към храненето и може да се поучим за някои неща.

Абсолютно сте прав! Както върви, ЕС няма да се разпадне, само ще смени табелата и на нея ще пише "Европейски ислямски халифат". Всъщност затова и е създаден ЕС, за да унищожи европейската цивилизация и християнството! Куденхов-Калерги! Писано е достатъчно по въпроса, но то е само за грамотни!

Пропуснал две опорни точки :за славянството и за православието. Не съм сигурен че ще си получиш хонорара.

Ясно е,че холандците са избрали исляма за национална религия!От утре започват строежа на джамии!

Язък че Путя наля толкова пари на откачалката Вилдерс. Ниска възвращаемост напоследък - Тръмп не му играе по свирката, сега провал и в Холандия... Жалко, че Кремъл харчи толкова пари да подкрепя разни кукувици в чужбина докато обикновените руснаци тънат в мизерия и беднотия.

Tе поне са кукувци, а и са в чужбина. Hо нищо не казваш за евгейците, които харчат поне хиляда пъти повече пари за новодошли зеленокожи, докато обикновените европейци са в мизерия.

Обикновенните европейци в мизерия... ХИ-ХИ По-скоро необикновенните европейци като теб са в мизерия, които все още вярват светлния комунизъм

Марк РУте се пише!!!!!

В цяла Холандия имало към стотина избирателя, от които днес 81 са гласували и заради тях се наложило удължаване на изборния ден до 22ч наше време! Много бавно гласуват тия. Сигурно пускат молба до Шефа, после я разнасят из прашни канцеларийки и накрая гласуват! Ей това разбрах аз от тези така дълбоководни текстове!

Политиците по своята природа са паразити. Няма съществена разлика между отделните партии. Партийната демокрация отдавна се е изчерпала. Тя обслужва главно партиите. Крайно време е да преминем към професионална демокрация. Професионалните общности сами да решават проблемите в своите области(вкл. да избират своите министри). Това предложение не е за партийните подлоги, които пишат тук.

Радвайте се... Отивате към чалми и фереджета! Процесът е необратим! после ще плачете, но ще бъде късно. Тогава пак Путин ще ви спасява от "Ислямска държава" със столица Ротердам!

И какво сега? С 1/5 от гласовете ще управлява ?! Баси демокрацията.... Че то Брежнев имаше повече привърженици в СССР!

В Холандия влизат по дедетина партии и управлявашите мнозинства се правят от половината. Сега около 5 партии ще сформират мнозинството!

един отбор на "избори"... аде моля ви се

Ал

Холандците за пореден път надянаха розовите либерални очила, упорито отричайки очевидните проблеми на Европа и на собствената си страна. Но проблемите колкото повече се отлагат, толкова по-големи стават...

Нормалния, работещ и плащащ данъци и осигуровки човек е разумен и мислещ ... сладките обещания са много примамливи, но леко неизпълними! Браво на холандците и жалко, че в у нас има много наивни, нищоправещи хора ... които все чакат - някой да ги оправи!

Соросоидите са се активизирали здраво. Вилдерс си печелеше по всички, предварителни изследвания. Изведнъж като в Австрия - еврогей. Но ако холандците бяха нормални, с всичките номерца на глобалистите, пак щяха да бият. Явно им е рано и още не са толкова мобилизирани. Или вече губят битката с чалмите и приматите и се превръщат в малцинство в страната си.

Ако глупоста можеше да лети вие щяхте да пърхате като гълъбица

Добре, че хората се усетиха, преди популистите да завземат още правителства. Единственото по-лошо от професионални политици е политици любители.

Браво на Холандия!! Във Франция Льо Пенка ще бъде размазана и Путин ще получи инфаркт!!

Колкото и да ритат, ще сложат чалми и фереджета! Процесът е необратим! Рибата се вмирисва от главата. От там тръгна ЕС (БЕНЕЛУЮКС) и от там ще се свърши. "Barış onlara selam olsun!"

Spirit

2017 та действително ще бъде ключова, но няма да има Тръмп ефект, напротив ще има АНТИ Тръмп ефект. Първо беше Австрия, сега Холандия, напролет Франция. Помнете ми думата Льо ПЕН ще бъде втора още на първи тур, а либералът Макрон ще бъде президент. В Германия независимо кой ще стане канцлер- Меркел или Шулц, германската политика ще си остане същата. Вълната на десния популизъм приключи. Идват тежки времена за Путя. Ще изпадне в пълна международна изолация.Съюзник ще му остане само лудият Ердоган.

толко сте тапи.... секи мусулманин знае и разбира какво се случва, те затфа са толко организирани срещу вас будалите. да, това е жихад и да, това е религиозна воина. сега отиважте да четете, дано се хванете за нещо което да ви спаси. не се предвижда да оцелеете, на вас се греда като роби (гои, рая, роби ец). аиде тичкаите да четете калерги и да фанете замисала. да, еурогеиския саюз е основан на базата на калерги...и тои е идеолога на нати-вхите геноциде идеологя. сащо калерги е прав преател на основателя на зионизма...четете бре! и нищо не е скрито между другото....всичко е публицчно. просто вие сте тапи .....кога точ1но ше шванете кавко ви се случва? точно като животни на заколение...мда...сега ми идва наум, че ислама и зионизма и двете обичет халал...животното се завежда на заколение и вижда края си и не може да направи нищо, и смарта му се счита за жертвоприноение на бог.... тека и вие...виждате си края и още не вервате и не се защитавате...гледаите видeо на halal slaughter .....

sorry -вхите геноциде идеологя = anti-whites genocide ideology aman ot transliteraciata na tapia dir....

добре бе ора, не е ли болезнено ясно, че това е религиозна воiна, какво се маете още? да, религиозна воiна е, изчетете си иztочниците, намерете си какво е план калерги, намерете защо е съставен и какво преследва! разберете какво ви се случва, или немате нищо против да ви изколът като уфце? и куманизтите са яхнали сабитията и вие още ги избираiте и се надаiте на малка пенциика и на паничката на кучето... толко сте jaлки, и не ви виjдам да оцелеете в тия големи сабития... затова и ви избиват толко лесно... сами се избивате...сами работите срещу себе си...перфектната религиозна воiна, и бог гледа отгоре без да си цапа рацете.... perfect jihad......

Няма надежда за холандия, пренаселено и само араби както в големите градове в Германия. Щом им харесва халал да им е, няма да е за дълго !

Всеки арабин може да има по 4 жени, всяка средно с по 2 деца. От което следва че арабите нарастват 8 пъти по-бързо от коренното население от неверници.

базирано е на идеологя за jихад. осазнаите се, изколват ви, а вие още не разбирате какво ви се случва.... отиваiте да четете за калерги, зионизма и ислама. колко точно още ше се маете? какво още не е ясно. това е jихад! религиозна воина!

"...Пред урните са се явили 81 от регистрираните избиратели"...значи обшо са гласували 100 човека. браво на автора, явно е завършил 5 клас.

Е кво е спечелил тоя, като има 20.6% от гласовете? Едно време и в Белгия осъмнаха с подобни резултати, и откараха без правителство почти 3 години. :))

Спечелил е 12 депутата повече от Вилдерс. Пък ти го върти както искаш, как е загубил. :)))

НароденСъд 2

Е браво на него! С 31 депутата в 150 местният им Парламент, мнозинството му е вързано в кърпа.

Отиде му националистчето-идиот на путлер.

Ще му се на мангасаря нови потури, ама друг път. Путин е християнин, а холандците не цепят басма на чалмите. Не зависимо кой им е премиер. Нали настоящият отцепи турчулята, какво му се радваш толкова.

това беше нарочно устроено, театро.

Каракачанките с руските знамена и тука ще го ду.

Повече ще го духат мръсните либерасти, които си мислят, че гласуването се провежда в гнусните им сайтчета /напр. дневника/ или във феса. Тука не е деградирала Западна Европа и българите мразят чалмите!

То българите мразим не само чалмите а всичките си съседи

Холандци този ще ви натресе всички мангали които са дошли барабар с Мелихата , да и го тура в задния двор!

Ердоган ще чака мароканците и бежанците да се размножат достатъчно и ще присъедини Холандия към Османската империя.

Жал ми е за Холандците с този мек избор ! Трябваше другия , той много прилича на Тръмп !

холандците са по-умни.

Бях се отчаяла, но сега виждам че разумът е наделял в Холандия. Успех и се надявам да ни се извинят на Ердоган

Никой няма за какво да се извинява на вашия ерДухан! Не можеш да одиш от къща на къща и да правиш сборища, без да си канен! Митингите си ги правете в Анадолия, а не из Европа! Ако се пуснат турските политикани да шетат и да агитират из ЕС, без дори да са членове на ЕС, каква ще стане тая?! Ще излезе, че ЕС е някаква турска провинция, нали? Иска ви се, ама йок, олмаз!

Мога да ти кажа само едно - Учете турски език за да ви е по лесно после

Мелихче, сложих ти +, защото си права... Но невярвам че радостта ти ще е за много дълго...

Друго също е важно да се отбележи - избирателна активност е 81%. Тук може само да си мечтаем за това. Хората явно си живеят по-добре от холандците и не им се занимава с избори.

Аз чакам официалните резултати щом е имало гласуващи до 22 ч. Най-нормалното е да избереш крайно десния ултранационалист, освен ако не си мръсен либераст или болшевик, но е факт, че цялата паплач се обединява срещу нас само и само да не спечелим напр. Австрия. Ако е така нека ги колят ислямските животни. Всеки си заслужава съдбата в крайна сметка!

ноо е голема разликата ,едва ли ше има промяна. просто изборите са биле хубафко манипулирани, защото холандците са си паче десни по натура. за мен, като живела и холандия, мусулманите са зели вота и са надвили на кореняците холанци, което е ясен признак, че холандците са си изгубили страната и немат kонтрол над собствената си страна. подсказка: това е основната причина да ни вкарват мусулмани.....аиде сега ключовеи думи план калерги и изламизация.... и ако стоплиш, че ти дам плюсче....

дългоочаквания край на ЕС пак се отлага

Боли ме ... за ЕС. Важното е да се убиват мръсни чалми по улиците! А това няма как да се случи с деградирали толерасти по улиците. Рюте е такъв гнусен либераст, който заяви, че било опасно да се говори против всички фесове. Абе либерасти, всички резаци са измет и трябва да бъдат клани, не само джихадистите! Кога ще го разберете мърши?

пак си заблуден, отде ви намират текива натурално глупави за куманизти? напротив, сека победа на куманизма ще забарза изламизацията на европа....и вие сами работите за собствения си краи, и точно това е плана калерги.... направете си поне труда да го прочетте и обмислите де.... плана калерги предвижда избиването и унищояването на белата раса и на европа такава, каквато я знаем. и за целта...зионизма ...използва куманизтите (защото нема по-продажни от тхе и са платен от зионистите, и са зионисти те самите...просто на вас това не ви се саобщава...) и куманизтите с парите на зионистите вкарват ислама е европа...защо ислама? защото ислама е натуралния враг на християнството и защото се предвижда палното изтребление на хирстиените по света ...и техната култура.... аиде си прочетете плана калерги ако обичете, има го насекаде, това е документа с които цру е основало ес....и затова калерги е бил финансиран за да саздаде европеиския саюз.... мраднете се малко де...напанете ги тея празни междуушия....

Добре е, че има по-умни от теб и любимия ти Дъмп в Европа. Ако на теб не ти харесва стремежа към свобода /либерализъм/ и демокрацията има много места с "добра" диктатура, насочи се на там.

каква победа, като 31 от 150 са малко над една пета от местата?!?

Още си малечок и не ги сфаташ тия работи! :)))

математиката е вечна и няма грешки в нея, но ти едва ли можеш да събираш дори.

ама като го фанеш ще разбереш , че не е толко малечок....само не разбрах холадците сега с вазелин или без ще ги гласят, но ти ще ни светнеш щото имаш опит по тая част.

Малките държави са по-лесни за вътрешна промяна. Три милиона са достатъчни за да спечели една етническа партия мнозинство в парламента. И най-демократично-честит шериат. В Норвегия и един милион стигат.

След като недоволстващите пенсионери (Шовинистите) натовариха Майка Тереза със задачата да направи от Великобритания Рестотобритания , след като един Нарсиц във своята ренесансова италианска кула във Ню Юрк разбрал , че и той е нищо повече от една Розамунда , след като една обща параноя от последната борба обхваща една цяла държава , кандидат-член на Евро Съюз , извъенъж се оказа , че и младите ходят до урните .

Абе я ми кажете, партия, която побеждава антиислямска партия, не е ли проислямска партия? Или нещо не разбирам? Че обяснете де!

Партия която побеждава БСП, некомунистическа ли е?

топло, топло, топло.... ше почекам 15 минути ако не стоплиш окончателния отговор, и ше ти го каем...

Не разбирам въпроса? Ако смятате за комунистическа партията на най-едрите капиталисти и олигарси, каквато е БСП, сте в дълбоко заблуждение! Освен това у нас за победа не можем да говорим, а само за смяна на играчите, според както наредят от Козяк! За разлика от другите играчи, които се появяват и изчезват, БСП се явява неотменима козяшка номенклатура и то напълно заслужено: "Премиерът Орешарски е разпоредил спиране на всякакви дейности по изграждането на газопровода ЮП...Това обяви вчера министър-председателят след среща с делегация от американски сенатори, водена от републиканеца Джон Макейн....", 08.06.2014, 24 Часа). "...Председателят на ПЕС Сергей Станишев се появи на антиправителствения протест в Македония, за да пожелае успех на протестиращите срещу правителството на Никола Груевски...Вашият глас се чува в ЕС.... лидерите на ПЕС подкрепят Заев и протестите в Скопие...", 17.05.2015, Webcafe bg. "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията.Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа. Спорната резолюция е приета на заседанието на Европейския парламент в Страсбург във вторник с гласовете на Партията на Европейските социалисти и АЛДЕ - в първата членува БСП и неин председател е Сергей Станишев, а ДПС е член на АЛДЕ.... Документът е одобрен с 339 гласа "ЗА", 333 - "ПРОТИВ" и 25 - "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ". .....Резолюцията е подкрепена единствено от евродепутатите от БСП и ДПС. Против гласуват всички останали....", 27.октомври.2016 / 16:07, Телевизия "Европа".

парво, е либерална (либерасти) и те сами си го казват. либералите са куманизти, разновидност, леви са, краино леви всаштност. после, познаи защо левите управлеват европа - меркел, оланд, руте ....и защо вкарват ислама? и защо куманягите са така нахасани да вкарват ислама в европа? подсказка: зионизам, план калерги, исламизам..... тоталитаризам....команизам..... аиде сега почни да сабираш 2+2 и кажи отговора...

Вълчанов

Ти си тотална щета между ушите и еталон на неграмотност! Я вземи малко се поограмоти що е то ляво и що е то дясно в политическия живот, пък тогава разтягай простотии по форумите!

Написал си абсолютни глупости! Ти така изкарваш, че всички партии по едно или друго време са все ислямистки! Тъжно ви е, реве ви се, ама така ще е. Съединението прави силата! Хората, още от началото на човешките общества, търсят обединение, а вие, рублофилчета нашмъркани, подтиквате към разединение, за да бъдем по-лесно мачкани и завладявани от азиатската орда! Е, няма как да стане! Обединението - това е пътят на човешката цивилизация!

тука става въпрос за Холандия, а ти пак за русофили говориш? То според теб целия свят принадлежи на Путин, а? Клиничен случай ли си, какъв си?!?

ако нещо е срещу червеното означава ли че е синьо? Или е възможно да бъде и други цветове. Ама малко си тъпичък и няма да загрееш. тъп опит за манипулация сельо

Май си далтонист, да те светна няма само черно и бяло

АКО ВИ СЕ ЧЕТЕ ПРОСТО НАПИШЕТЕ НА АНГЛИЙСКИ: ВИЛДЕРС - МАЙКА, БАЩА, ИЗРАЕЛ, КИБУЦ, 5 ГОДИНИ В ИЗРАЕЛ, СЪПРУГА - УНГАРСКА ЕВРЕЙКА И ЕДНА НЕГОВА МИСЪЛ: КОРАНА=МОЯТА БОРБА :)

и да не забравиш, калерги план, и защо ислама се вкарва е европа насилствено. сега ако сваржеш двата необорими факта и те признавам. чекам :) podskazka: zionisam, kalergi plan, nasilstwena islamizaciq.

обесневам. ислама произлиза от зионизма (знам, че не ви се верва). ислама е копрал 1:1 стария завет писан от зионистии евреи, и тената тора (пак старата част) и точно в тая една книга (защото тората и библията се базират на едни и сащи документи - точно на тая база е саздаден и ислама. но ислама не признава новата част на библията както и тората не признава новата част на библията и самия иисус. и тека, зионизма и ислама се явяват естествени са\зници срещу християнството. и двете са базирани на тоталитаризам и геноциде (защото по ония старби пред-библежски времена е било жестоко и е било вапрос на оцеленване). и двете споделят особено жестока философия на оцеляването - убиж, за да останеш жив. точно това е фашистката част на тая философия. да, тази част от зионизма и ислама се нариче фашизам. точно тоя фашизам е набарал хитлер. намерил се е некои да обесни на хитлер перфектната философия как да вземе властта над целия свет. точно затова хитлер е зеал философията и е подгонил зионистите, демек евреите, ама е бил аиляк и още не е правил разлика между зионисти и юдаисти. има ноо евреи, само зионистите почитат старата част на тората и библията. има ноо исламисти, само исламофашистите почитат старата част на яурана буквално копирана от старата част на тората. и тека, си имаме сега една зионистка вожна, и ислама бива вкарван насилствено за зионистки цели, за да избие христиените, които почитат христос, и белата раса, целата приела хисторс и нещо, което зионизма смета за секта.

сега накрая да го кая в едно изречение. зионизма иска нов световен ред (както иска и ислама). новия световен ред и в двете религии сметат христиените и белата раса за врагове. и зионизма сега използва ислама за да избие европа и да настани новия световен ред с рацете на ислама. после, и на ислама ше му видът сметката...защото не се предвижда да има ноо властвщи. целта е да изчезнат цели раси, и да останат само такива, които зионизма иска да са роби, и една малка вархушка да владее целия свет, те наричет това 'световно правителство'. просто не и'м е нужен свет с мелиярди хора. те искат планетата за себе си, ресурсите, и световния ред.... и то се случва...избиват ви, а вие дори не разбирате какво ви се причинева....

добре бе ора, не е ли болезнено ясно, че това е религиозна вожна, какво се маете още? да, религиозна вожна е, изчетете си ицочниците, намерете си какво е план калерги, намерете защо е съставен и какво преследва! разберете какво ви се случва, или немате нищо против да ви изколът като уфце? и куманизтите са яхнали сабитията и вие още ги избиражте и се надажте на малка пенциика и на паничката на кучето... толко сте ялки, и не ви вивдам да оцелеете в тия големи сабития... затова и ви избиват толко лесно... сами сее избивате...сами работите срещу себе си...перфектната религиозна воiна, и бог гледа отгоре без да си цапа рацете....

Тъжен ден за азиатомонголските поклонници на Фаса, той и Бледият молец, той и Жижи Късокраки! Все пак здравият разум надделя и то по категоричен начин. Всички еврофоби-русофилистици са в дълбок траур. Друго очакваха на тези избори, но... колелото на историята се върти! Сега остава да си получат шамара и във Франция, а после и в Германия! У нас, в България, е ясно какво ще им се случи на рублофилчетата!

Че какво като "еврофоби-русофилистици са в дълбок траур"? Нали ислямистите ликуват!

Вълчанов

Аз не намирам разлика между вас, еврофобите-русофилистици и ислямистите-джихадисти! И едните, и другите искате да унищожите ЕС!

Щом т.нар. Деснолиберална народна партия побеждава антиислямската Партия на свободата, значи в Нидерландия печелят ислямистите! Европейските умници упорито и неотклонно тичат към установяването на Европейски ислямски халифат, с най-вероятен първи халиф - Ердоган!

голяма пукотевİса,накрая нİŞто,ха да го вİдİм как Şте İзпилнİ обеŞтанİята,Şте İде да селуне рика на турскİте представİтелİ. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това е добре! И е зле за Ердоган и Путин.