Доган прогнозира гръцки сценарий у нас

И у нас може да стане като в Гърция - никой да не иска да поеме отговорност да състави правителство, каза лидерът на ДПС Ахмед Доган на събора в памет на жертвите от Възродителния процес, който се проведе в местността Демир баба теке.

Обратно в новината

Коментари - Доган прогнозира гръцки сценарий у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Напълно съм съгласен с изложеното от Вас . Нали бихте се съгласили, че е Вярно до Вчера ?! ... А ако Днес не Подготвим Нашето Наистина-Добро Утре ... ----- п.с. Ходил съм в Банкя ( Предполагам и Вие . ), но богове не съм виждал . Ни там, ни никъде . ... Имал съм Винаги Честа скромният-ми Път да ме среща с Хора . Стъпващи здраво на Тази Земя и грижливо-внимаващи Потенциалът на дори и стръкче трева да се Впрегне за Добро .

Прав е.

Не би било прилично да говоря от Името на Единствения Суверен . Затова и Винаги отбелязвам скромния Произход на Вижданията/Предложенията-ми . ... Конкретно в случая ( Благодаря Ви за уточняващия въпрос ! ) : --Оформяне на Ядрото (, аналогично по Роля на т.нар. Стари страни-членки на ЕС и/или де-факто Решаващите щати при Свободните ; Но задължително с друг Механизъм ! ) за очевидно-предстоящия Съюз Евро-Азия .

Тоя се обърна на политическа врачка... Перифразирам изказването на ББ - като миришеш на джибри ще ти мирише и на избори!

Какво се оказа? Защитниците на доганя - пак червените кратуни. Дали защото са си дружки от преди 4 години, дали защото Доган цели 4 години чалстри техниля любим вожд - Станишката, или защото Доган е агент на ДС (а както добре знаем БСП защитава агентите на ДС с всички сили), но е факт че Доган е любим герой на любителите на Червенбитре ескадрони. Същите тия, чието любимо занимание е да нахлузят червената бащина будьоновка и да запеят стари съветски песни. От времето на болшевишката революция или пък от времето на окупацията ан България от съветската армия окупаторка. Що се отнася до Доганя, пред неговите полуграмотни избиратели минават всякакви ингилъци. Но турските му иширети с привкус на ДС не могат да минат при никой нормален българин. Пък и хората в Брюксел и Вашингтон по-добре виждат нещата от възпитаниците на Шуменския Рабфак и докторантите по философия от АОНСУ.

още малко и да заплаче. липсва на края само да каже, че тои би се "жертвал" за балгарският народ и с голямо удоволствие би поел тази трудна задача.

Алчният фес и доносник Сава май доста огладня, стана 3 години е извън властта и орева орталъка:) Иди се цункай със СерГей Станишев и пак да ви гледаме сеира догодина на изборите! Само затвор за такива като теб, поне 20 годинки, да ти изгният дъртите кокали там!

Що е казал бившият терорист и агент на ДС Доган, се е сбъдвало.

Извинете -- а България, в комплект с приятели, на 5 ( Пет ! ) морета -- как Звучи ?!

А преди разправяха,че турците не са пияници.

Иска му се на Амеда отново, да яха кюпека, но както виждам и чувам и тез които му даваха сега вече няма да го помпат.

абе андрехко ти си достатачно инвестирал в дарявата и след това ги приватизира не ти ли стига .такива като теб само в казакстан там ги опрарават .ама не е добре захото нема да можеж да си ижарчих паричките от инветизии. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ПИШЕщИТЕ ПРОТИВ ДОГАН, ХАЙДЕ ЗАМИСЛЕТЕ СЕ МАЛКО ,АКО ИМА С КАКВО.НИКОЙ НЯМА ДА ИСКА ДА УПРАВЛЯВА ,ЗАщОТО НЯМА ДА СА ОСТАНАЛИ И СТОТИНКИ В КАСАТА. ВИНОВНИЦИТЕ ОТ ТРОЙНАТА КОАЛ. БЯХА ОСТАВИЛИ МИЛИАРДИ....,ВЕЧЕ МАЙ ГИ НЯМА. АМИ ТОГАВА КОЙ щЕ СЕ СЪГЛАСИ ДА ПОЕМЕ ПРАЗНА КАСА, А УПРАВЛЕНИЕ БЕЗ ПАРИ МОЖЕ ЛИ????

Този не се ли усеща как се изтърка?

дАЛИ ИМА И ЕДИН човек, извън безпросветните доганови роби и измекярите, на които плаща, да вярва на това човекоподобие? Дори измекярите, сигурен съм, не му вярват. А робската паплач ще намалее наполовина след явното фаворизиране на Касим Дал от страна на Анкара. И, о, Боже, дали ще доживея, този демон на българския преход, на следващите избори ДА НЕ ВЛЕЗЕ в Парламента? Дали е възможна такава СПолука за България???

Тоз сополив псевдо-сокол ала сава-не-знам-какво-си ... почва определено да Тъпче по ногите Наши боси . .. Да вземем да му пратим командоси ?!

Доган е прав за миризмата. То направо вони на тлъсто опашати овце с лоясали мозъци. Ако сте забравили през миналата седмица си гласуваха заплати до 3000 лева и бонуси до 80 % от размера на заплатата, сиреч увеличиха си доходите 2 пъти ?

ДПС знаят' че винаги ще управляват в коалиция с някой. Ясно е, че има уговорка между Борисов и Доган, за техните срещи никой не научава, и никой не говори ( това се казва свобода на медиите). Между другото записаното изказване на Доган преди парламентарните избори в едно село където казва "Аз съм инструмента на власта" е абсолютно режисирано. Знае се човека който е направил записа умишлено му е бил зададен този въпрос за да отговори по този начин. Тай че въобще не вярвайте на репликите които си разменят тези двамата пред медиите. Всичко е прах в очите. Няма да се учудя ако пак му запишат "уж случайно" някоя и друга изцепка преди изборите. Иначе и Борисов и Доган са си лика прилика, манипулатори от класа.

АЛО ФОРУМА! НЕЩО НЕ ХВАЩАТЕ ОСНОВНОТО БЕ! В МОМЕНТА ЛЮБИМИЯ ВИ Б.Б. ПРАВИ ОПИТИ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА НОВА ТУРСКА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ,ВИЕ СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ДОГАН. ДОГАН 22 Г. НЕ ПОЗВОЛИ ТАКОВА НЕЩО,НО СЕГА Б.Б. ЩЕ ГО НАПРАВИ ЗАЕДНО С КАСИМ ДАЛ. И ТОГАВА ЕДНАТА ТУРСКА ПАРТИЯ ВЪВ ВЛАСТТА,ДРУГАТА В ОПОЗИЦИЯ, ПОСЛЕ ОБРАТНОТО. ТУРЦИТЕ ДАВАТ МИЛО И ДРАГО ЗА ВТОРА ТУРСКА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ. ТОЯ ДОГАН ДА НЕ ИЗЛЕЗЕ ПО-БЪЛГАРИН ОТ ВСИЧКИ НАС,А? НА ВРЕМЕТО ИМАХ ПОЗНАТ ТУРЧИН,ГОВОРЕХМЕ СИ ЗА ПРЕДАТЕЛСТВОТО И ТОЙ МИ КАЗВА: "БЪЛГАРИТЕ СА СВИКНАЛИ ДА ТЪРСЯТ ПРЕДАТЕЛИТЕ СРЕД ТУРЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ И НЕ ПОГЛЕЖДАТ САМИТЕ БЪЛГАРИ МЕЖДУ ТЯХ СИ,КОИТО МНОГО ЛЕСНО СЕ СЪГЛАСЯВАТ НА ПРЕДАТЕЛСТВО СПРЯМО ДЪРЖАВАТА СИ И ТО В ПОЛЗА НА ТУРЦИЯ". КАТО СЕ ЗАМИСЛЯ СЛЕД ТОЛКОВА ГОДИНИ И СЕ САЩАМ ЗА ДОСТА БЪЛГАРСКИ ПРЕДАТЕЛИ И ТО НА ВИСОКО НИВО В УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА. А В МОМЕНТА ПРОСТО Е СТРАШНО,НЯКОИ ОТ МИНИСТРИТЕ ДАЖЕ ГО ИМАТ ЗА ГОРДОСТ ДА СЛУГУВАТ НА ЧУЖДИ РАЗУЗНАВАНИЯ.

Циганина ДОган кво се сети да се появи, годинка преди изборите? ТРИ години не се е вясвал. Ся изведнъж се почва предизборната кампания с цел насаждане на етническа омраза.

Наистина не понасям този отвратителен манипулатор на мюсулманската общност в България, но не мога да отрека, че е абсолютно прав по отношение на инвестициите. Последните три години държавата не похарчи един инвестиционен лев за производство. А производството е това, което генерира истинска добавена стойност и води до реален ръст в приходите. Всички виждаме, че търговските гиганти се чудят как да поддържат структурите си у нас, а няко дори планират да се оттеглят (Темпо).

Този ферментирал нищо не може да прогнозира, защото има КОЙ!. И внимавай граблива птицо, да не се върне бумерангът върху размътената ти глава, защото народът е казал-който копае гроб другиму сам пада в него.

Много започна да пие това момче. не знам как се разбира с Аллах по тая тема, но ще си има проблеми на оня свят. И на тоя - с черния дроб. След като се изяви като велик хидроинженер, сега агент Сава започна да се изявява като велик икономист. Наистина доносниците на ДС стават за всичко. А възпитаниците ан Рабфак и АОНСУ по традиция от добрите времена на милиционеро-социализЪма дават акъл за всичко. като типични партийни функционери. Пълни са с акъл като свински мъди с кокали. Ама да ги накарашш да свършат работа и за 5 ст - забрави. Заклинанията на Доган сме ги чували. И пред полуграмотния му електорат може би минават. Но истината е че откакто ББ излезе на политическата сцена Доган вече ен е фактор. И понеже не може да дърпа конците както го е правил дълги години сега се опитва да се прави на интересен. Е пред мангалите може и да мине за умен. За нас, нормалните хора той вече се повтаря. И му знаем всичките иширети.

Както винаги е точен. Соколът е висока топка. Не само е в час, следи внимателно урока, но и стига до дълбочината на идеята. Догодина ще е във властта.

СоПоле,не е лошо,че у нас може да се повтори"гръцкия сценарий!!! Лошото е,че у нас е същото като при тях-изборът на избирателите е между чука и наковалнята,т.е.или да изберат повторно тези,които досега толкова години са ги..."онождали физически"или да тропнат по масата и да изберат нови,които тепърва ще ги...онождат!!! Така е и при нас,а такива като СоПола,Гоце,Симо и другаря станиШеф са живото доказателство за тези мои думи!!!

Да не би в момента Боко да има мнозинство? Управлява ли с коалиция? Който и маргинал да влезе в парламента, извън престъпниците от БСП и ДПС, ще ПОДКРЕПЯ Борисов БЕЗ КОАЛИЦИЯ. Защото ще е сигурен, че на едни повторни избори я влезе пак, я не влезе. А субсидията е 18 х. лв. на месец на депутат! Такъв келепир изпуска ли се? И никой няма да влезе(освен ако не иска да се самоубие) в коалиция с доказаните престъпници, КРАДЦИТЕ от БСП и ДПС. Лошото е, ако три партии само влязат в Парламента - Боко, СерГея и Алкохолика. И КРАДЦИТЕ имат мнозинство...Че БСП и ДПС са безскрупулни КРАДЦИ и с голям кеф ще започнат пак да КРАДАТ, само да им падне! Е, тогава ние, българите, ще видим "кон боб яде ли..."!

Още един мандат на другарите от Гроб ще направи Доган милиардер,а народа ще стигне до просешка тояга.

Ако не е турски, то поне гръцки да е, нали Доги? Важното за цървули като тебе е - да не е български...

на мен ми е добре при капитализма в германия...в бг ще останат само мързеливци и необразовани/т.е. комунисти.... хаиде със здраве

"Доган не изключва радикални настроения в страната" тези настроения ги създава само птицата която се самоназовава сокол. П.с. Соколе днес направи ли си чаламба така ти повеляват твойте закон, ако изобщо ги знаеш

Доган лъже като дърт циганин. Не съм любител на ББ, но Доган е манипулатор и демагог пред своите наивни избиратели. Милиардите за които говори че са за магистрали са дадени от ЕК само за това по съответните програми. За съжаление ЕС не дават пари за заплати и пенсии . Ако държавата ни печаташе държавни облигации за стотици милиарди и ги раздаваше за заплати и пенсии като в Гърция, да, тогава щяхме да сме гръцки вариант още тази година. Но разликата ни е огромна, те имат бюджетен дефицит 170 %, БГ-само 16 %, т.е. почти 11 пъти разлика в наша полза, като облекчена от тежести държава. А за заплатите и пенсиите, защо Доган и сие не повдигат въпроса в НС по-гръмко, за рязко нарастване на МРЗ? - Защото и той, както всички олигарси и диви капиталисти в Бг. и политиците - тяхните подлоги в НС - искат да печелят на гърба на работните и служителите, а милионите и милиардите от принадената стойност да остават в банковите им сметки, да си строят и купуват палати, хотели, яхти и самолетчета, да се лигавят в лукс и да обиклят по екзотични дестинации света на удоволствието, да смуркат кокаин от скука и в търсене на разнообразие... Ако се вдигне МРЗ рязко,ще се вдигне цената на труда. От ниските ни заплати никой свестен инвеститор не се възползва, само мошениците от Гърция на ишлемето. Ниските заплати не стимулират да влизат високи технологии, защото и без тях капиталистите си докарват висока печалба.

Ха ха ха, дръндарският циганин го е фанало шубето от заразата, идваща от Гърция. СИРИЗА печели и ще омете олигархията и мафията в Гърция. Ако тази зараза дойде в България ще омете първо мафиота Доган и свитата му. ИДВАМЕЕЕЕЕ, СТРАУХУВАЙ СЕ МЪРШО...

ретиред, не сам ти "другар". другари са ти коминистическите бандити, а ти освен, че си "ретиред" си и "ретардед". а що се отнася до мене, за 25 години работа в балгаря получих 170 лева пенся, а за 20 години в америка 4 к. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И така, какво предлага Мастър Доган в икономическата, финансовата и инвестиционната среда в РБ към момента, в краткосрочен, средносрочен и дългосрочен план??? Казано честно и откровено Догане, кат искаш рая дай фермани! Инак не вади клечката, ми виж дървото в твоите очи къде се е забило, че ти пречи да гледаш! Пък ако се спънеш в бариерата 4 %, парламента ще го гледаш на ТВ-то! Сорри :( И така КАКВО ПРЕДЛАГА Мастър Доган??? С уважение Димитър Долнооряхов

аззз

хаха този покрай баловете май не е изтрезнявал.....

От позитано не знам,но Бойко е най-доброто другарче на Доган ефенди.Удвои държавните пари в Догановата Корпоративна банка и му подари Булгартабак,която беше "купена" с тези пари.

Разбиха феодализма му и сега сънува отново да лапа от властта.

Правителство ще се направи много лесно Бсп плюс Герб,но не 2-3 години,ами и 20-30 няма да им стигнат това което сътвори Боко и престъпната му дружина.

колкото и да е противен посран ефенди, толкова е прав в случая. не е човешко да се влагат милярди в магистрали, а пенсионерите да измират от недоимак с наи ниските пенсии в света. тапанарите, които управляват балгария да бадат заставени да живеят с по 150-200 лева месечно.балгарският народ трябва да свали това правителство и да разтури всички партии-паразити, клонинги на престапната формация бкп/дс.

Емигрант, вярно е че доходите и пенсиите на масата народ са ниски. Но Европейските програми не предвиждат да се дават пари за пенсии, а за магистрали дават. Така че спри да противопоставяш едно то на другото. По-скоро трябва да се вдигне МРЗ рязко, за да се вдигне цената на труда. От ниските ни заплати никой свестен инвеститор не се възползва, само мошениците от Гърция на ишлемето. Ниските заплати не стимулират да влизат високи технологии, защото и без тях капиталистите си докарват висока печалба.

И като се осигуряват над максималната заплата какво получаяат? Таван за пенсия и ред на опашката пред лекарски кабинед след цигани без ден трудов стаж. Сбъркана държава...

HPI

Не няма да стане колкото и да ти се иска