Франсоа Оланд е новият президент на Франция

Франсоа Оланд е новият президент на Франция, а Никола Саркози призна поражението си на днешния втори тур на президентските избори и пожела късмет на съперника си.

Обратно в новината

Коментари - Франсоа Оланд е новият президент на Франция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чета тъпи реплики и не вярвам... Хора, Франция никога не е била зле при социалистите, а проблемите дойдоха от десните! Не забравяйте, че техните социалисти не са били комунисти и нямат нищо общо с нашите! А коментари от типа на "народни десници" показват само тоталното невежество и липсата на елементарно образование на днешния българин...

Щом са социалисти, значи е лъжлива работа. След тях идват истинските - комунисти, националисти, неонацисти и анархисти ... както в Гърция. Ще се види на следващите парламентарни избори. А някога Франция беше велика държава ... Но след тези социални революции, комуни и Марсилези за братство, равенство и свобода... вече не е така. Все пак Франция остана символ за демокрация в ,,най-демократичната страна" - САЩ...и на други места по света.

Хайде Боко стягай се, ти си следващия от групичката на "приятелите"! Нали се хилеше угоднически на Саркози, а след него и бабата от Германия да си стяга багажа! Прав е Оланд, само с икономии не става, трябва работа за хората и растеж на икономиката, оттам ще дойде края на кризата!

Наша компетентна "дясна" телевизия иази сутрин съобщи, че Оланд печели с 51,1%, а Саркози има 48,9%. Нищо чудно към обяд някоя още по-компетентна да ни информира, че Оланд печели с 49%!

Почти ужас, сега циганите тържествуват, има голям мегдан за крадене.

интересно, края на ЕС май идва.

Задава се първо краят на еврото, а после и на ЕС.

Ха ха ха, колко си задръстен. Кога Франция се напълни с черни и араби. знаеш ли? Да ти кажа да не се мъчиш, по времето на Ширак и Саркози. При Миитеран бяха съвсем малко. И каква "социалистическа помия" да сърбат като в момента сърбат капиталистическата помия сътворена от десните управляващи партии. Много обичам да чета коментари на "компетентни" българи!

Най-доброто, което можеше да се случи на Франция е да изпрати Саркози. Държавата е в криза точно заради неговата политика и за тези по-горе, чели недочели, не Оланд, а Саркози искаше да изкарва Франция от ЕС и да премахва еврото.

Браво!

УЖАС СОЦИАЛИСТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ, ГОРКАТА ФРАНЦИЯ, ПРЕДПОЛАГАМ СЛЕДВАЩИТЕ ГОДИНИ Ч ЧАКА ГОЛЯМА РЕЦЕСИЯ И ИКОНОМИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ.ЖАЛКО....

от трън на глог... тия трябва да си сменят името на държавата, шото с толкова черни и мургави там...

Леле, тия голям си го вкараха. Ааайде ще чакаме поредната Гърция. Честито на високомерните французи.

Един призрак броди из Европа ... Всички знаем, че това е комунизма ... Тежки минути за народняшките десници и либерално-глобалистко-консумативните кандидат господари на света. Социалистите във Франция са по същество "план Б" или резервният катапулт. Страшното започва от към Гърция, където в парламента влизат комунисти и националисти (там бушона на лъжливите социалисти вече изгоря).

persone

Един палячо по-малко на сцената.

Саркози о ревоа!