Човекът, който иска да направи Франция отново велика

Франсоа Фийон навярно ще успее да надвие "Националния фронт" на Марин Льо Пен. Но това е едно от малкото положителни неща, което засега можем да кажем за него.

Обратно в новината

Коментари - Човекът, който иска да направи Франция отново велика | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сам ли си слагаш плюсчета, бе смотаняк :)

Поредната гнусна,платена статийка на ДВ. Интересно ,защо Дирът държи да ни облъчва с глупости.

Аха, значи хем католик, хем националист, пък хем - привърженик на неолиберални реформи?!? Има нещо гнило в тоя новоизбутан от кукловодите френски хибрид Фийон. Май ще се опита да дръпне гласове от националистите, а? - такава ли е играта?!?... Но трудно ще излъже хората, след като го тегли неолиберализмът! Боя се, че го чака един як шут отзад - така ще гласуват здравомислещите гласоподаватели!

В САЩ спечелиха десните, а сега се очаква и в Франция. Само България върви назад и улево.:)

...........тоо, нашите избори са за разпределяне на порциите само! Иначе, макар и неохотно понякога, следваме курса зададен ни отвън.

Много е относително дали това са десни. А в България такива никога не е имало. Тръмп наговори куп глупости и обещава невъзможни неща. Този тук - също. Май всички тези "победители" ще ни докарат големи беди на главата.

И за Тръмп така рихте, ама виж тя к'ва стана? Пак ще си останете изненадани :)

СТАТИЯТА Е НАПИСАНА ОТ БРАТОВЧЕД НА СОРОС,ТЕЗИ ОТРЕПКИ НА СВЕТА НЕНАВИЖДАТ МИРА С РУСИЯ ,ДРАЗНЯТ СЕ ОТ ВСЕКИ РУСКИ УСПЕХ .

То всеки е за мир с Русия, но Русия не иска мир. Иска да трака бомби и да сее страх у партньорите си, докато се опитва да произведе един що-годе работещ миксер.

Нищо подобно не виждам в Русия. САЩ и Западна Европа искаха да натикат Русия на 200 метра от Москва, за да не представлява алтернатива. Русия съответно се съпротивляваше, а за лумпенизираните псевдо-интелектуалци, които искат да направят от целия свят едно, ама каквото те решат, тази алтернатива и съпротива изглежда като настъпление.

Saura mon col que mon cul poise...

Holland?

Това дойче веле се оказа по-зле и от Работническо дело навремето. Истинска информационна клоака. Примерно защо услужливо сигурно, не пишат че Либия беше бомбардирана от Франция точно по негово време и това на Саркози като президент? Освен това Франция е една отдавна западнала велика сила, цялото и величие е едно минало ... Нищо повече.

Таке е! Друго си е великия съвеЦки съюз! То комунизъм, то бомби, танкове...простотия..алкохолизъм и мизерия...ВЕЛИКА държава.

Друго си е да си жалка българска свиня дето всичко знае и от всичко разбира ....

точно за Либия той отдавна каза че е голяма грешка, по негово време е, но и истината е че като 1ви министър не можеше да се противопостави на Саркози и цялата политическа номенклатура във Франция, твърдо решена да покаже величие в този случай.

Голям си е пич Фийон, ще им го на чука на тъпите социалисти, това което той каза е че Франция трябва да е независима както към Русия, така и към Америка. Смята че интервенцията в Либия е огромна грешка и ще премахне санкциите към Русия. Защото е справедливо.

ПАК ГЛУПОСТИТЕ НА ДОЙЧЕ ВЕЛЕ. Спрете се вече с тези немски пропаганди. Ако немците ги е страх от Франция - това си е техен проблем. Няма нужда да ни навирате в очите тъпите "констатации" на тази германка. Да си гледат собствените политици като Мерекел и Шулц. Доста положителни неща може да се кажат за Фийон. Бел и премиер цял мандат. Добре се е разбирал с Путин. Сега двамата ще са президенти. ... Това е доста лошо за Меркел, ама ще свикне! ))).

На вас- рашистите- това е най-важното, нали?!!! Да е близък с Путин. Останалото не ви интересува. Ние сме в ЕС. Също и Франция. А, Путин е основния враг на ЕС. Зная, че истината не ви харесва, но близостта с Путин не е позитив. И какво очаквате като е близък с Путин? Какво очаквате да се случи? Путин да завладява още територии...а останалите да му се радват...и да го подкрепят?

оди се пе ри бе глу пак, смо та няк

Тия от Дойче Веле съвсем май изтрещяха...

Ангела Меркел, която се опитва да охлади мераците на Путин за експанзия. - шъ охлади на бай Адолф ботушите тоа бабур най-добре да си избира отсега шишове за плетене че това я чака...

someone

смешно. във франция идва халифата.

Този смешник една училищна реформа не можа да направи ктао хората щял да прави Франция велика...смях

Време е да дойде новия Наполеон...а и вече има глобално затопляне и в тайгата няма такъв студ да убива и помага на врага

годинит еоьбаче тъпотата не се стопява а се сгъстява в кухандри ктао твоята...и чети кво е казал Фийон за Русия смешнико скоро съвсем без подаяниея ще останеш както е тръгнало)))

и Хитлер навремето същото говореше..

няма студ ли? Сигурен ли си? Днес падна сняг в Сауд.Арабия , а в Русия е минус 20 градуса през нощта.

франция свърши вече.

Отново "хибридна война" от клоаката на "Гласът на Америка" за Европа, наречена DW. И разбира се, все същите мантри за "диктатора" Путин, "фашистката" Мари льо Пен и добрите "герои": де Гол, Тръмп, Фийон ...