Френски министър подаде оставка, цели се в поста на Оланд

Министърът на икономиката на Франция Еманюел Макрон подаде оставка, за да се съсредоточи върху бъдещите президентски избори.

Обратно в новината

Коментари - Френски министър подаде оставка, цели се в поста на Оланд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По добре от Саркози.

Емануел Макрон се обявява за нито ляв нито десен . Макрон е бивш Банкер ! Прпуснали са да споменат най-важното : -Банкер в Ротшилди Банк ! А бивши банкери на Ротшилд ...Няма! Ето там ще отиде Франция ако Макрон стане президент !

Рот шилд винаги са били червени, а сорос е тяхно отроче. Никой не може да прави такива огромни кражби на пазара, без вътрешна информация и протекция (щит, шилд), която струва нещо... макар и дребно ;-), но винаги политически обвързано.

Те и Сорос са винаги с тези които се Поддават,Купуват, са Зависими , с тях са . Десните Консерватори и левите Лейбъристи до преди Корбин, десните Християн демократи в Германия ..ГЕРБ и Реформаторския Блок в България .... Леви,Десни .. Ротшилд са известни в историята че Винаги дават Заеми ни на Двете страни при Световни и Европейски войни в последните 4-500 години !

Писах ти плюс, въпреки, че си объркал малко. Ето така е: Критици на Макрон в Социалистическата партия го обвиняват, че той е предал левите педали...