Партията на Еманюел Макрон спечели смазващо мнозинство

Френският президент Еманюел Макрон си осигури абсолютно мнозинство на изборите.

Обратно в новината

Коментари - Партията на Еманюел Макрон спечели смазващо мнозинство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Газ !

425 !

Аут !

ВЪТРЕ Е! НЕЩО НЕ ДОРАЗБИРАТЕ КАКТО ВИНАГИ! АУТ СА ВАШИТЕ ДРУГАРИ СОЦИАЛИСТИ,КОМУНИСТИ И ПР. ПЕ.АЛИ!!!

Дано Франция се обнови при управлението на Макрон. Ние нямаме интерес да злоратстваме. Само, да не ни удрят по някакъв начин: да не приемат закони, които биха пречили на наши граждани да работят там или да се осигуряват. Също и да не дръпват конците на съюза в някаква посока, която по някакъв начин ще ни навреди. Успех на Макрон, ние тук си чакаме честната политическа класа!

ДА НЕ СТАНЕ КАТО В ГЪРЦИЯ?РАДОСТ И СЛЕД ГОДИНА-ТЪГА И ОСТАВКА???

КАКВА ИЗМЕТ НИ УПРАВЛЯВЯ ?

Глупакоооо, тези, които ги хранят безплатно са точно банкерите! Колко пъти им спасяваха банките от фалит с държавни пари, пък те си взимат милиони премии вместо да лежат в затвора за дългове! Па ти пак си мисли, че някой на теб ти е дал нещо безплатно, тъпанар!!

Да въведат на всякъде,че изборите са валидни,тогава,когато изборната активност е над 51%.Тогава ще има наистина демократично избрани политици.

нема да им стигнат дедовците и циганите дори и на Боко и Цвъчка...

Ако от изборите печелеха честните хора те със сигурност щяха да бъдат забранени.

Призрак броди из еуропа :) (добре че уредих моя съсел)

Аз мислех, че гласувам с отвращение или "против" го има само у нас, но явно и французите имат този проблем. Абсолютна безпътица, щом малцинството избира такъв образ, като Макрон.

Горките французи. Вече са окончателно в ръчичките на финансовата върхушка

ВИНАГИ СА БИЛИ ВИСОКОМЕРНИ И РАЗГЛЕЗЕНИ,ИМА ДА СИ ПЛАЩАТ!!! НИЕ СМЕ ПО-ДОБРИ ОТ ТЯХ,А СЕ ОКАЗА И ,ЧЕ ТЕ СА ПО-ПРОСТИ! ОТДАВНА СА СИМВОЛ НА РЕВОЛЮЦИОНЕН ПРОИЗВОЛ И ЖЕСТОКОСТИ-ГИЛОТИНАТА НЕ Е НАШЕ ИЗОБРЕТЕНИЕ!И ПО-ОТДАВН А ОТ НАС СА В РЪЦЕТЕ НА ЮДЕО-МАСОНИТЕ!

Ма Маро,Оланд нали отказа посещението на Путин във Париж,докато Макрон го прие в Елисейския дворец.Нещо си се объркАла.

този Макарон ми изглежда пет волтов, тоест неориентиран, смешник, комик и геронтофил...хич го няма..него ще го командва Оланд. Какво нова промяна нали е библ министър при Оланд пълни глупости, това е стратегия на Оланд да си сложи негов човек защото го отсвириха французите и този смешник Макарона и него ще го отсвирят скоро...

;-)

във всички европейски страни социалистическите партии губят тотално изборите.И на румънските социалисти им се клатят краката.Пълен крах и на ПЕС.Немедлено да им се смени и председателя им за поредните изборни загуби из Европа и стожер на развитие на прайд процесите из Европа.

Значи ни очаква ''светло'' бъдеще щом на преден план излизат банкери и корпоративни интереси:((((а не хората, живота им бъдещето на мнозинството..

Още ли чакаш някой да те храни безплатно?

"Пълна промяна във ФР" Баболюбеца да не е залюбил по-дърта бабичка?

Абе те и на Оланд му се радваха ама ... :)

Французите ..... така като гледам май също са гласували за Месията! и сега ще очакват той да ги спаси .... Ние българите сме в този филм вече над 20 години, изредиха ни се поне 4-ма различни месии, някои от тях даже по три пъти ... и така ни оправиха, че от 9 милиона сме вече само 7 !!! Господ да им е на помощ на французите ... а на нас само дявола може да помогне вече ....

Класира ли ,се изобщо?

съвсем открита си е руската пропаганда тук, само напиши ДС и веднага трият

Явно това е идеята на Слави с референдума, да направи Борисов несменяем абсолютен паша в бг.

Политиката на ЕС по отношение на страните от Централна Европа, каза той, принуждавайки страната да преразгледа своето членство в ЕС. "В процеса на вземане на решения, ние сме налице, но ние не се вземат решения. От всичко това е възможно само, единственото необходимо извод: че е време да започне да се подготвя за излизането на страната от Европейския съюз ... Това е единственият начин за запазване и защита на страната ни, което сме наследили от нашите предци и които са като отличителна идентичност за бъдещите поколения "

хахахах руската цензура в България ------------------------------------------------- дир.ру! руската намеса в изборите във франция не е извън темата! напротив! беше едно от основните неща обсъждани и белязали тези избори!!!! както и вие дир.ру сте нищо повече от зле прикрита путинска пропаганда!

Интересно човече си ти! Злобата и омразата ти към Русия не си заслужава да се коментира, ама малко мисъл няма да ти дойде зле. Ако джуджето Путин (не че Маркон е много висок, ама нейсе), се меси във всичко, то той е всесилен и управлява света! Значи му признаваш върховно господство!

Руската цензура ли изтри 320 от общо 340 коментара под статията за гей парада в Украйна?

Е и какво ти пречи путинската пропаганда? Или само сороска такава трябва да има в българските медии!!

На всяко гърне ''мирудия'' и то Русия. Както сте я подкарали Русия си назначава президентите на целия свят ама иначе пак според вас е много изостанала??????

На всяко гърне ''мирудия'' и то Русия. Както сте я подкарали Русия си назначава президентите на целия свят ама иначе пак според вас е много изостанала??????

Независимо от ухилените муцуни, тъпанарските журналистични изказвания и безумната пропаганда, очевидно е, че в Европа започва гражданска война! В края на краищата съществува чувство за самосъхранение. Толкова за "нео-либерало-демократите"!

са във българската лява социалистическа партия,доказано.Доре един е на висок европейски пост.Абе голям шеф.

Средно по-малко от половината избиратели във Франция са гласували на двата тура. На втория - 43%! От тях около 1/3 подкрепят Макрон. Т. е . той е получил подкрепата на около 15 процента от френските избиратели. От това следва: 1. Изключително лоша избирателна мажоритарна система във Франция. Изкривява вота на избирателите - с 15% от гласовете на избирателите се осигуряват 63% от депутатските места за победителя. Огромни маси от гласувалите остават излъгани, тъй като тяхната воля не е зачетена, а вотът е крайно изкривен. 2. Тъй като малка част от избирателите са гласували, то Макрон няма моралното право да се счита победител и съставеното от този парламент правителство няма морална легитимност да представлява френския народ! Пълно изборно фиаско както на Макрон, така и на френския избирателен модел!

е изсипал товарищ Путин във Франция на партията на Марин льо Пен и на левите и комунистическите партии.Пълен крах.Язък и за хакерските атаки и дезинформация.Товарищ Путин вече ежедневно получава удари от всички краища на света.

....От което пък ти получаваш ударна ерекция и облекчителна еякулация! И би трябвало да си благодарен на Путин, че ти помага за облекчаването на сексуалните ти проблеми, гейчо! /гей не е обида, да не ме трие дирът!/

И тази победа е толкова победа колко и е загубата е загубата на Мей в Англия.Лошо да не виждаш по-далеч от носа си и да не разбираш , че този един от гробокопачите на ЕС и няма нищо общо с идеите на де Гол !

Франция доказа, че и тя е дебилизирана страна. А ти нагъл умник се възползваш от тая уж "демократична" система, който е гласувал... При нормални с-ми, тези избори трябва да бъдат невалидни. Всъщност световното дебилство е заченато във Франция. Либералните романтици заблуждавани от глобалната банда са най-гъсто заселени в будоарите и по булевардите около Сена от поне 300 години. Ще съжаляват, че са си продали суверенитета на Сатаната, чийто инструмент днес е дегенарат-извратенягата Макрон. Когато французите помъдреят, ще им се наложи да превземат новата Бастилия.

Браво на Макрон. Така и Борисов трябва да има абсолютно мнозинство без фалшивите патриоти.

Защо ТРЯБВА?!?!

"Смазващо" мнозинство от общо 23.5% от имащите право на глас. Е, няма що! Абе,неолиберална пропаганда в действие!

Да му пожелаем успех! А льопенката - на килимчето в кремъл - да измоли опрощаване на дълговете.

Май само почитателите на макрон са гласували, както и членската маса на останалите партии....гражданите са решили да не гласуват....

На Путин свършиха парите да финансира загубената кауза на Льо Пен.Сега траур в Кремъл

Какво става с коментарите за гей парада в Киев?

Баташко клане.

То и Оланд и меркози печелиха "УБИЛно" ама ей на сега и процент-два не взимат... С 20тина процента че и по-малко подкрепа от височко ще падне тоя либераст-ротшилдски банкстер !!!

За някакви си 60г. напълно скопиха и у-гейиха т,н, Европа, напълниха с амуджи ненавиждащи "белия човек" - готови винаги да му резнат .........

Отивай в неевропейска москва при кремълското хермафродитче и го питай радва ли се на мегаджамията която е построил.

Делът на негласувалите на днешния втори тур на парламентарните избори надхвърля рекордните 56 процента. Без коментар!!!

Ами не можеш да коментираш!

ПРОБЛЕМА НА ТЪЙ-НАРЕЧЕНИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ "ВЕЛИКИ НАЦИИ" .... АМИ ДОКАТО ПРЕХВЪРЛЯТ ВОЙСККИТЕ КЪМ ИЗТОЧНИЯ ФРОНТ ВЕЧЕ ЩЕ СА РАДИОАКТИВНА ПЕПЕЛ .... И НАТО ГОСПОДАРИТЕ ИМ ОТ ПРИ НАС В САЩ НЯМА КАК ДА ГО ПРЕДОТВРАТЯТ ... ЗАТОВА ПО РАЗУМНО Е ЕС ОТ ЛАМАНША ДО ВЛАДИВОСТОК ОТКОЛКОТО РАДИОАКТИВНО ПОЛЕ ОТ ЛАМАНША ДО БУКУРЕЩ :))

"...ЕС ОТ ЛАМАНША ДО ВЛАДИВОСТОК..." ХА-ХА-ХА! Заболя ме стомаха от смях! Пич, много си зле - на кой нормален му пука за населението между източните граници на Украйна и Владивосток? Москалските сибиряги да си живуркат в собствената си мизерийка - не ни трябват в ЕС.

Всички дето се правеха на социалисти и служеха на Меркел на помийната яма. Тоталитаризма дойде на власт във Франция.

Овйахнаха ви хризантемите, морзилки, а? Сороз паг купи исборите ваф Франциа.

Какви ,,ризантеми , зад Урал , бе пиндел?

А ИРАН УДАРИ С РАКЕТИ ЗЕМЯ-ЗЕМЯ ОТ ИРАН ПО САУДИТСКИТЕ ТЕРОРИСТИ В СИРИЯ :))) ... И КВО ПРАВЯТ ФРАНСЕТАТА ??? КУПУВАТ ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ КАТО САУДИТИТЕ В РИЯД :))

не става само с пропаганда ве юдове. Преди малко гледах Edge of tomorrow, дето гласяха хилари за президент, а Европата предимно в лицето на Германия и Франция ги беха отписали. Няма да стане. Отново не сте взели под внимание същността на европейските народи, вие просто не ги познавате. Тоя макарон е бита карта. Да си еве даскалицата и да не знае много

Няма нищо! Успокой се! Нали все пак Макрон ще оправи всичко, даже по-добре от Оланд. За какво са всичките тези тревоги?

Събитията от последните години във Франция показват ясно, че само 5 месеца след блестящ триумф управляващите изпадат в блестяща криза и изумителна изолация. Французите са всеизвестни скапризния си нрав. Днес са гласували само 48 процента от населението. Неясно и незавидно бъдеще.

ТИ ЩЕ ИЗКРАШ И ФРЕНСКИЯ МИ УНИВЕСИТЕТ ОТПАДЪЧЕН :))

Да правят каквото си искат в Франция! Само да напомня,че там велможите от буржоазията като станат много богати и веднага се появява гилотината на площада! След туй метани по революцията ,и така докато се нарои новата буржоа!

ХАХАХАХАХАХА ИЗБОРИ в раССия! Скоро не бех чувал по-смешен виц!

Поне Елцин не го ли избраха на избори, състояли се във Вашингтон?