Каталунците гласуват дали да върнат сепаратистите на власт

Каталунците гласуват на предсрочни регионални избори. Избирателните секции са около 2700 на брой. Право на глас имат 5,5 млн. души.

Обратно в новината

Коментари - Каталунците гласуват дали да върнат сепаратистите на власт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лицемерието на Западна Европа наистина няма граници. Европа се държи по един начин с Испания и съвсем по друг - със страните от Източна Европа и Балканите (пример: Сърбия). Европа на 2, 3, 4 скорости. Неравенство в заплатите, в шенген, във визите за САЩ и Канада, в еврото, в качеството на продуктите, които плащаме по-скъпо, а с по-ниско качество (Кока-Кола, Нестле, Ариел и мн. други). Докато България смирено свежда глава и корумпираните ни политици се съгласяват със всичко, Полша, Чехия и Унгария отново показват твърдост и безкомпромис спрямо нео-комунизма, пардон, неолиберализма и се обявяват против хомофашистката и толерастката диктатура на ЕС.

Днес ЗАКОННО И РЕАЛНО ще се разбере дали Пучдемончетата са били наистина 90%, или са грачили като за 90%.

Нищо няма да се разбере. Гласовете може да се броят само от една фирма, над която има 20 висящи дела в Мадрид. И само по елекронен начин.

така ли? как се казва фирмата? я кажи кой води дела срещу нея и от коя дата? Ей като почнете да си измисляте "факти" нямате спирка.

РАЗБУТАЙТЕ СЕ КАТО В ЮГОСЛАВИЯ И СЕГА АНГЛИЧАНИТЕ С ТОЗИ БРЕКЗИТ И ПОСЛЕ ПРЕЦЕНЕТЕ ДАЛИ Е БИЛО ПРАВИЛНО ИЛИ НЕ. НАИВНИЦИ

За какви ''избори'' говорите като ония от Мадрид са забранили паралелното, международни наблюдатели ,забранили са много неща за едни демократични реални избори..Просто мафията от мадрид няма как да изпусне авантата че и ония от еврогейския ще загубят а навързаниче черва при кражбите няма как да го позволят. Демокрация по еврогейски - каквото искаме ние това ще да е а НЕ каквото искат хората..

забранили са тараранци. Измишльотини на тъп путлерист умиращ от мъка, че не могат да разцепят Испания. Ходи с мечтите си някъде другаде. Тука не сме тъпи и не се лъжем на приказки като твоите без грам покритие.

Гласовете могат да се броят само от фирмата Индра, която е под пряк контрол на правителството. Не се признават никакви документи на хартия. И няма международни наблюдатели. Също така работещите няма да могат да гласуват, особено тези, които живеят по селата и работят в града. А това са именно коренните жители на Каталуния. Те не могат да отидат да гласуват. Тези, които живеят под наем в градовете нямат толкова проблеми. Да не говорим за вота по пощата, който минава задължително през Мадрид. Изобщо избори по демократично в Европа...

Какво стана с 97% подкрепа от референдума? Или тя се получи с експертна подкрепа от големия брат.