Ван дер Белен печели президентските избори в Австрия

Независимият кандидат Александър ван дер Белен печели президентските избори в Австрия, сочат първите резултати.

Обратно в новината

Коментари - Ван дер Белен печели президентските избори в Австрия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нужно ли е да се спомене, че това е само отсрочка. Ако Европа продължава да има същите проблеми като сега, то в крайна сметка и Хофер и Льо-пен и Геерт Вилдерс ще дойдат на власт и то с едно завидно мнозинство. Ако имат поне малко разум, то сегашните лидери ще се замислят. Тая радост е леко пресилена

Явно австрийската ЦИК е взела пример от нашата, как се фалшифицират избори. Само и двете ЦИК, забравят, че това може да се използва само до едно време, до един момент, след който ... настъпва нещо много страшно за всички.

Божо, признай си, че Ван Дер Белен е от руски произход. Не го крий!

Какво общо имат нормалните руснаци с путлер ??? Какво общо има между милионите руски жертви на сталинизма и хитлеризма от една страна и хитлер и сталин от друга ???

На типичен анархист. Руският народ подкрепя водача си с 89%. Съставлява част от стройна структура с водач, с ценности и цели, които преследва, воден от убежденията си. Виж, у нас е друга боза. Като няма нормален водач, народът става стадо, което разединено, само се навира в устата на ненаситния вълк.

Шило

Ба си провала. Разлика процент-два. На е нормално националисти да имат чак такива резултати. Но е факт. Доста хора от Брюксел трябва да се замислят "Защо". Да не забравяме, че за същото трябва да мислят и един Канцлер и един Президент.

щом като в Австрия се видя че могат да се фалшифицират избори за какъв ЕС говорим. А разлика от 2 процента е голяма победа!? Австрийците немогат още да разберат че ЕС в тази му форма при която някакви хора за които не си гласувал, не ги знаеш изобщо какви са и що са ти определят съдбините е една прогнила ябълка. Зелени хаха и каков им е зеленото ?

BBC: Италианският премиер Матео Ренци е подал оставка, след като получи тежка загуба на референдум за неговия план за реформиране на конституцията. Държавната телевизия RAI предпава че, 42-46% са гласували ЗА реформата,докато 54-58% са гласували с НE!.

Сас сигорнос Сороз е купил изборите вав Австриа. Намерисва на голяма маниполациа.

За разлика от Сорос, аз купувам само ЦИК. Няма нужда да пека кебапчета.

Българските путлеристи страдат от шизофрения като фюрера си !!! путлер подкрепя финансово откровени националсоциалисти, а се бие в гърдите , че едва ли не лично е избавил Европа от националсоциализма през Втората световна война !!! путлеристи, вие националсоциалисти ли сте, или антифашисти , щото джуджи не е много ясен :)))

Незнам кой страда от шизофрения.Статията е за Австрия.То бива,бива глупост ,ама чак толкова...

Божо, признай си, че Ван Дер Белен е от руски произход. Не го крий!

Признавам !!! Признавам , че хитлер е същия сатрап като сталин !!! Признавам, че руснаците са като австрийците и като българите , нормални хора !!!

Италия! Италия!

провал за ренци ,сега да си подава оставката ,по примера на борисоф !

Пълен провал 51 на 49. Поне като мама Цецка да се беше представил

Простата кремълска пропаганда минава в България, в напреднали държави- не!

Скоро по площадите в Австрия ще има "Кой не скача е зелен" ХОХОХО!!!))))

Фашизмът се отлага. Путин дращи с нокти по масата до кръв за пропиляните милиарди. Никъде грантаджиите му не печелят.

23 часа да пишеш тъпотии?

Те австралийците са ясни,важно е тук в БГ да не изберем отново герп!

Че кой иска фашизъм(нациоанлизъм) в Австрия пак?

Фашизмът в Австрия загуби.

Първото нещо с което щял да се заеме ,това е безработицата в Австрия.Тя все още била висока.В днешно време етикетите нямат значение и хората много добре разбират това.Дали са на леви или десни.Важно е съдържанието.

Хибридната война на Русия срещу ЕС не мина в Австрия, въпреки, че платиха доста.

Колко ?

Добре де и сега зеления дето си го избраха австралийците ще спре ли безразборното убиване на кенгурута и издевателствата над тях, питам!

Алоо ,ти ли си кенгуру, това е Австрия не Австралия.

Да де Австралия.Дето избраха днес зелен президент.

ЕС постепенно ще се стабилизира, но Русия с тия 117долара средна работна заплата никога.

Глупости! Русия ще се стабилизира на ниво Нигерия със сняг.

Моят познат от Петербург преподава математика и получава 1000 доллара заплата, средно не средно все 1000 се получава. А българските троли, май не са български а украински, все твърдят, че просперират, а Русия пропада. Изобщо не се беспокойте, Русия по определение не може да пропадне!

Фашизмът(национализма) в Австрия няма как да победи.

да като чета коментарите и стигам до извода че наистина не е лесно ида си прост това нещо те мъчи всеки ден

Австрийците не са прости хора.Националистите са едни комуняги или фашаги, което е едно и също.

Джамала щяла да пее на откриването на Евровизия в Москва заедно с Кончита и Ван дер Белен между тях тц!)))

Браво на австаралийците показаха,че са умни хора.

и в Нова Зеландия са наши пръчки!

Кви австралийци,бе ? Статията е за Аржентина !

Карай шоу да става :Д,а те и анголците също не са глупави както отбеляза.

Това не беше ли някъде по пътя между Провадия и Айтос?

Откъде накъде тия ги пишат крайна десница???? Крайно десен съм аз, щото смятам левите за тъпи и мързеливи, а от нацистите по-леви няма; кое им е дясното на мвро и атака, дето само от наеми и държавна субсидия живеят?

Тю-у да ге...

ШЗО,, Хр. Ботев", под . 110 ! Forever young, комбата Симов!

Гласуват 80% олигофрени, нито познават кандидат, да не говорим смисъла на въпросите в референдума и последици, никаква политическа култура! Такива са и за ГЕРБ , и за БСП, и т.н. Демокрацията не е за България!

Даа, както и у нас, така и в Австрия, избори се печелят само от онези, за които наредят от Козяк! У нас сега това са БСП, пък и те са се доказали като най-послушни чичосамови слугувници: "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията.Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа. Спорната резолюция е приета на заседанието на Европейския парламент в Страсбург във вторник с гласовете на Партията на Европейските социалисти и АЛДЕ - в първата членува БСП и неин председател е Сергей Станишев, а ДПС е член на АЛДЕ.... Документът е одобрен с 339 гласа "ЗА", 333 - "ПРОТИВ" и 25 - "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ". .....Резолюцията е подкрепена единствено от евродепутатите от БСП и ДПС. Против гласуват всички останали....", 27.октомври.2016 / 16:07, Телевизия "Европа". Е, някои пък си мислят, че този вот не е в полза на САЩ, Сорос и Ердоган, а само и единствено в полза на българския народ! Мислят си също, че фактът за хамериканското обучение на натовския генерал от БСП е чиста случайност и че в САЩ обучават в патриотизъм и русофилство, а не агенти, които да служат на техните интереси! И си мислят така само защото не виждат делата, а вярват на приказки: "Премиерът Орешарски е разпоредил спиране на всякакви дейности по изграждането на газопровода ЮП...Това обяви вчера министър-председателят след среща с делегация от американски сенатори, водена от републиканеца Джон Макейн....", 08.06.2014, (В.Иванов, 24 Часа). Даа, и това действие на бесепарското правителство не беше в никакъв случай в полза на САЩ, ами абсолютно патриотично и русофилско, нали?!

Е, и? Десният скокондрел Цецка Цачева също се провали в България, ама писачите не правиха драми от това.

да напуснат Европа, да се заселят в путлеристан и там да построят общество за чудо и приказ, и с този пример да натрият носа на европейските соросоиди.

Апчетата,сельо !

Те в цивилизацията не щат да бачкат, ти ги пращаш да разработват пустинята?

Ккаъв зелен е тоя Белен та той на пръст мирише пенсийката...виж Хофер мооже да кажете,че е зелен...млад е перспективен,а не изкуфял папардак.

Европейци !!! Не на азиатските въглеводороди, ДА на чистата Зелена Енергия !!! Суровинните варвари зад Урал, Евразия от Урал до Улан Батор !!!

Да живее санирането,само левски,БМВ е яко Power,свинско на промоция,айфон на изплащане,милка с лешници,студентски град... Да живее ЕС !!

Не помня случай български патриоти да са вземали 50% от гласовете, да са първа политическа сила, ни статуквото да се крие зад зелена мишка, шото хората не искат и да чуят за техен оригинален кандидат!

Няма как да помниш, защото няма такъв случай! Но ние нямаме и патриоти, а самозванци!

Въпроса е риторичен. Другото няма да го оспорвам.Да, на светлинни години сме от австрийците и по тази линия. Мерси за подкрепата.

Кончита-та за кого ли гласувал(а)???? хехехе

Кому война, а кому мать родна!

От сега намисва на импийчмънт на бан дер келен jaja;-))))

Социал-демократ, зелен,с баща потомък на емигрирали в Русия холандци и майка естонка, евро-федералист, евангелист в католическа страна... вероятно ще стане президент на Австрия;)

дългата ръка на Сорос, Шаренкова и Кутев!

То този Ван дер Дебилен е еманация на всичко тъпо в ЕС - удобен зелен комунист, издигнат от маргинална партия, но подкрепен от всички, за да не спечели десния и да даде възможност на всички медии да реват "бежанската политика на Меркел е одобрена в Австрия". Сега всеки изнасилвач с бежански претенции да си го прибират във Виена.

Spirit

Днес е тъжен ден за ПутКин.

Сами факт, че си се написал "десен", а се радваш на този изборен резултат, показва че си фундаментално (п)объркан индивид.

Spirit

Ти си побъркан, ти и другит такива като теб- нещастни шизофреници и объркани фашизоидни типове. Жал ми е за вас.

На чичката бан дер незнамсикой му "спечелили" изборите,а Евровизия 2017 няма да е в Киев,а в Москва ХАХАХА ХИХИХИХИ ХОХОХОХО!!! Лапайте соросчета недни;-)

Сашко ван дер Белен, дали всяка вечер си ляга препрочитайки Вазов, Елин Пелин и т. нар. ,,българска класическа литература"?

Щото и аз не съм сигурен. Изобщо не съм сигурен.