Австрия може да избере крайнодесен политик за президент

Австрийците гласуват днес за нов президент. Претендентите за поста са двама – крайнодесният Норберт Хофер и Александер ван дер Белен, еколог и либерал.

Обратно в новината

Коментари - Австрия може да избере крайнодесен политик за президент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще видим след седмица дали и тези избори няма да се размиришат.

МЕРКЕЛ БРЪКНА С ЛАЙНЯН ПРЪСТ В АВСТРИЙСКИЯ МЕД... НЕЩО КАТО АНШЛУСА...

Дира, закъсняхте. Вече има резултати-новия президент на Австрия е от зелената партия. Честито на Австрия и на Европа.

Ще поживеем, ще видим да ли австрийците са избрали от трите най-дългото - "късата клечка".

Фамилия Хофер - с над 500 години традиции. Няма как фамилията да се съгласи с турското присъствие в ЕС.

Жалко но Хофер губи с 46 на 54.

Е, що се пропуска, че част от нередностите са били извършени точно от Партията на свободата? :))) Не, че истината вече има значение, ама все пак.

ДА ИДВА ПО СКОРО КРАЙНО ДЕСНИЯ ЧЕ МЕРКЕЛ ,ОЛАН,ЮНКЕР И ТУСК СА РЕШИЛИ ДА НАПРАВЯТ ЦЯЛА ЕВРОПА ХАЛИФАТ

Какъв "КРАЙНО ДЕСЕН" те е подгонил и тебе. Човекът си е просто нормален, но по лявата соросоидиотска скала се пада "крайнодесен". Ти соросоидиот ли си, че го наричаш "КРАЙНО ДЕСЕН". ДА ИДВА Н О Р М А Л Н И Я, ЧЕ БАКТЪН от меркели и оландофрени.

Значи нормалния иска всички да са като него? Ами, аз съм бял та чак прозрачен. Спортувам редовно и чета доста. Та, трябва ли да те бия, за да си смъкнеш шкембето, да почнеш да се къпеш в ден различен от неделя през зимата и да можеш да четеш на ум без да си движиш устните? А 6-те слънчеви бани дето ги имаш по рождение, как ще ги оправим?

Нека се поучат от чешкия опит за президентска интервенция отвън.

Има българи, които се радват, че в Австрия се оказва, че има много хора, които мразят чужденците, в частност - българите. Значи се получава така - обичате австрийци, които мразят българите. Ако има нещо, което е парадоксално това е, че в Европа се заражда някакъв странен националистически интернационал - всеки почва да обича тези, които го мразят. Струва ми се доста извратено. Има и друг парадокс - тези извратеняци пък се оплакват, че Европа била пълна с извратени хора и трябвало да има по-малко свобода. Явно има някаква епидемия, която предизвиква масова психоза. Дано се намери лек.

Човекът си е напълно нормален.

И кое му е "крайнодясното" - че не ще касапи и канибали от по света и у нас, да колят и еват по австрийските мегдани, под благосклонния поглед на гадта Меркел. А, междувременно, докато им доде реда за дръвника, австрийците да бачкат, за да осигурят на касапите си жилище и джобпарасъ.

Погледнете, моля ви, централния персонаж на снимката към статията! Това ако е австриец, аз съм швед. Някакъв мургавел м..нгал, индус, пакистанец или турчин, но в никакъв случай австриец. Виждате ли кой протестира в Австрия срещу патриота Хофер!

Ван дер Белен не е австриец, а холандец. Австрийците не щат чужденец и американски агент да им е президент.

Преди няколко месеца, когато австрийският патриот спечели изборите, агентите на Вашингтон фалшифицираха изборите чрез 30 хиляди гласа, които били "дошли по пощата"?! Така нагласиха еврогейският либераст и еколожец за президент. Но в САЩ спечели Тръмп, австрийският народ възнегодува от измамата и работата се обърка. На лъжата краката са къси!

Толерирана отвсякъде и гнусяри педеруги предатели! Австрия се опомни и ще избере хладния разума!

Австрия мъчително излиза от "медикаментозната кома", в която я държаха едни добри хора от Вашингтон в продължение на повече от 70 години. Австрийският народ се пробужда!

Без Националсоциализъм и Една "Кратка, но Съдаржателна диктатура" няма да се Оправим. Но Липсва ЧОВЕКА- ЛИЧНОСТ, който да я стъкне.

При нас има много Личности - може и ти да заповядаш. Диктатура е при нас - не се притеснявай.

Ако Левски беше жив днес как ли щеше да бъде наречен-крайно десен екстремист нали? Ако милееш за родината и не харесваш чалмите и бурките си крайнодесен нали?

Меркел е с Мисленето на "Дъщеря на Пастор от ГДР". Кол и за това я привлича след "падането на стената". Трябва му Солиден Антипод, за да взема Разумни решения. И това е Страхотен ход от негова страна. Това, че ти трябва да станеш " Втори Хелмут", след, като Кол си тръгна си е чиста ГРЕШКА на Германците. Те са много НАИВЕН и добродушен народ.

Крайно време е Чичо да си идва и да взима нещата в свои ръце! Аман от еврогейове, кравари, миратори и всякакви други маймуни и олигофрени...

До патриотите , националистите , родолюбците и подобни. Вие нещо полезно в живота можете ли да правите, освен да мечтаете за гарантирана държавна работа или за социални помощи? Едва ли - иначе щяхте да сте разбрали, че хората освен по националност се делят и на мързеливи и работливи, на отговорни и безотговорни.

Да изгоним шаро от форума.

Крайната десницата трябва да управлява на всякъде в Европа!!!

Кара Качаков от вътрешната МРО :)) бактъм беее... байгън! ;)))

Абе изгонете тези кучета от форума - писна ми от тях.

То работата е ясна!? Събираме башибозука и --обратно към ..Белград!?

НАЦИЗЪМ - това е Съкратената форма на Национал- социализъм в Германия. Самата Доктрина да си изкараш Народа от нищетата в която живее след Първата световна война е най-малко Похвална. И в нея няма нищо лошо. Това, че тя доведе до Нощта на Дългите Ножове, Кристалната Нащ и решението от Ванзее, само я компроментира в Онези Времена. Но БЕЗ тях, тази Доктрина - Теория си е НАПРАВО на МЯСТОТО. И тя СЕ ВРЪЩА. Тук няма Искам- Не искам ... Времето Управлява Хората и тяхната поведение...

национализма принадлежи на миналото. идеята за етнос е изчерпана,генетично дори ако искаш. бъдещето е общо и едно.

...или обратното - и аз вече се обърках, бау,бау...

Ти искаш ли да "изчерпиш" на моя катерок .течността.??!... мерак разкриваш!?....

Хайл фрау Меркел!!!

без борисов ще изчезнем.ще се сетите ама късно.

И аз така си мисля.

И така- мога да измисля и множество други данъчни облекчения, които д са правен стимул за РАБОТЕЩИТЕ майки. Би ли написал някой, какъв процент спрямо общата численост на циганското и арабското малцинство в ЕС, са работещите майки от същите малцинства?

фашистите във форума са платени.гадни комунисти

И комунистите и фашистите са инструмент в ръцете на световната лихварска пасмина за постепенното заробване на човечеството.

Абе голям кучкарник стана в този форум!

Моето предложение е да се стимулират само РАБОТЕЩИТЕ МАЙКИ, не и неработещите майки и работещите бащи- така възможността един арабин да вземе де юре парите, полагащи се на децата му от 4те му съпруги в ЕС ще бъде сведена до минимум. Ако никоя от 4те му жени не работи- тогава арабинът плаща : 1. за всяко дете- детски осигуровки 2.няма да се ползва от законното неплащане на ДОО 3. Доооста ще се позамисли дали да не се върне в арабската държава, от която се е довлякъл в Европа....

"Вече няма пряка връзка между между политиците и хората. Някои от тях дойдоха с идеята да подменят хора, но аз смятам, че ние трябва да подменим политиците", коментира Хофер, цитиран от БНР. Той залага на мотото "Австрия на първо място.

без технократи в правителството не можем да напреднем. политиците са корумпирани.искаме технократи!

Некорумпираността на технократите? Да защитиш интереса на сънародниците срещу 70 и кусур хиляди евро пред съда в ка4еството ти на свидетел технократско ли е?

Надявам се забележката да е удачна. NAZI - Z е по немски Ц /цет/, така че НАЦИ, а не НАЗИ. Този които знаят английски, а не немски, трябва да знаят, че бъркането на Ц със З е съществена разлика. ------------ Нацизмът в Германия - Неговата Родина, не се е "заселил" там ей така, без причина. Фашизмът е Основата на зараждането на Германският Нацизъм, като германско Развитие на Фашизма. А Фашизма е с Италиански корени - от Фашио - снопа пръчки, още от времето на нашите Ханове. Нацизмът се ВРЪЩА и трудно някой може да го спре.

ще го спреm.длъжни сме

На снимката се вижда кой протестира и то е ясно защо. Все пак е редно след като Австрия е бяла европейска държава да попитат белите австрийци какво искат, пришълците да ходят да си гласуват в техните държави.

А в България съвсем скоро ще има поредният Луков марш. По масов и по многоброен от всякога. Униформите са изгладени, кубинките лъснати, факлите готови. Българският дух се пробужда. Смърт на комунизма.

АМИН

Днес в Австрия, утре и в други европейски държави...

Политиката на "мама Меркел" по отношение на терористите ще доведе до разпадане на ЕС и възраждане на една нова и силна Германия. Тевтонският дух се пробужда.

Идеално ще е в Австрия да живеят само австрийци, в България само българи и в Европа само европейци. Но същите тези крайно десни наричани по рано фашисти разпалиха Втората световна война и унищожиха десетки милиони народ от няколко поколения. След това Германия, Холандия, че и самата Австрия бяха принудени да канят стотици хиляди гастрбайтери от изтока за да спасяват икономиките си. Днес без тях европейската икономика е обречена на пълен провал. Европа старее, местното население ускорено застарява и скоростно намалява. Не един, а дори трима десни президенти да си избере Австрия проблемът ще си остане и задълбочи. В Европа днес еднополовите бракове са далеч по популярни от създаването и отглеждането на деца.

Прирастът на населението на Европа може много лесно да се увеличи с подходящи правни мерки, стимулиращи увеличаване на числеността на МЕСТНОТО, КОРЕННОТО население на всяка една европейска държава, а не паразитирането на чужденците в нея.

Подскажи КАК, Европа ще те позлати, ще получиш дузина Нобелови награди за това, не го крий за себе си сподели го, веднага го патентовай, за да не се закриват всеки ден училища, за да не опустяват селата и препълват гробищата.

Aвстрия не "може" а ще избере крайнодесен президент. Все пак това е родината на Хитлер а не булгаристан.

И родината на Ото Скорцени междувпрочем.

не на фашизма. европа е на всички.омразата към различните, да се забрани с закон и у нас. време е.

Нямам нищо против "различните" каквото и да означава това!Не съм съгласен обаче откровени нарушители на Българската Конституция да бъдат издържани с парите за пенсии на моите родители, вместо на момента да бъдат вкарвани в панделата .

1.парите за мигрантите ги дава европа. никъкви наши пари не се дават за тях. отгоре на всичко се отварят работни места и мигрантите остават много пари у нас. 2. Българската Конституция е под тази на европа. следователно,ние правим и трябва да изпълняваме всичко,както се случва по европа.

Кои сте тези различните? Мюсюлманите, ли? Ми да- вие НЕ ПРИНАДЛЕЖИТЕ КЪМ МЕСТНОТО ЕВРОПЕЙСКО НАСЕЛЕНИЕ, НЯМАТЕ КОРЕНИ В ЕВРОПА- ВИЕ СТЕ АЗИАТЦИ! Що не се ориентирате към великата русия или да акостирате в китай, м?:) Ето- най-голямата джамия се намира в москва- тогава какво търсите в Европа и защо искате тук, а не е русия, която ви е създала условия- т.е. множество джамии? И в същото време ПЛЮЕТЕ МНОЗИНСТВОТО в Европа и искате то да ви приеме, все едно сте в азия?!

За различните има различни държави !

Ти като отидеш в Ирак, Авганистан и Пакистан,в САЩ същите права ли имаш и издържат ли те местните доживотно поради културните ти традиции, теб и цялата ти популация от 10 родилни машини?

Англия набързо се измъкна по терлици от Европейският съюз, Швейцария въобще не си и помисли да членува в тази ялова организация, наред е Австрия да направи всичко възможно за се спаси като християнска държава.