Льо Пен обеща референдум ”Франция вън от ЕС” и без евро

Лидерката на френския крайнодесен "Национален фронт" (НФ) Марин льо Пен обеща да води кампания за референдум във Франция за излизане от ЕС след евроизборите.

Обратно в новината

Коментари - Льо Пен обеща референдум ”Франция вън от ЕС” и без евро | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГОСПОДИНЕ 111 ! ВСИЧКО КОЕТО КАЗВА ЛЙО ПЕН Е КОПИЕ НА ТОВА КОЕТО КАЗВА И АТАКА ! НИКОЙ НЕ ХАРЕСВА ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ В ЕВРОПА ЛЙО ПЕН ТОЧНО ЗАРАДИ УЖ НЕЙНИТЕ ИЗЦЕПКИ ! ТАКА ЧЕ НЕ ПОДЦЕНЯВАЙТЕ АТАКА И ВОЛЕН - ТЕ ЕДИНСТВЕНИ ИМАТ ПОЛИТИКА ПРОТИВ ТОВА ЧЕ ЕВРОПА НИ МАЧКА ! а ВИЕ ЩОМ ВИ ХАРЕСВАТ БОЙКО СТАНИШЕВ ДОГАН КОСТО КУНЕВА НИКОЙ НЕ ВИ СПИРА - БЪДЕТЕ ТОВА КОЕТО СТЕ - РОБИ НА СВЕТА ! ПРЕДПОЧИТАМ ДА СЪМ РОБ НА БЪЛГАРИЯ И ДА НЕ СЪМ ЗАВИСИМ ОТ ЕВРОГЕЙЦИТЕ КОИТО СЕ ЗАНИМАВАТ САМО С ПРАВАТА НА ЛЕЗБИЙКИ ГЕЙОВЕ ПЕДОФИЛИ ЗООФИЛИ ИНЦЕСТ КРИВИ КРАСТАВИЦИ ЩАСТЛИВИ КОКОШКИ И ПРАСЕТА КОЛКО ВОДА ДА ИМА В ТОАЛЕТНОТО КАЗАНЧЕ И ТН ! УЖАС ! ПО СТРАШНО ОТ ВОЙНА !

ILAY ,Европа ни мачкала?! Простотия и идиотщина!! Защо другите 27 членки на ЕС не говорят това? Кажи на твоя Болен, че Българския народе единствен го мачка неговата олигархична мафия от всички 240 идиоти на парламента и техните партии, заедно с олигарсите и мултимилионерите, които ограбиха България. Точно от тях твоя Болен си получава заплатата и за това вместо да крещи срещу тях, крещи срещу Европа. Крайни идиоти сте се сърбали в гнездото около Болен, понеже си получавате заплатата от Москва сте тръгнали да изпълнявате поръчките на Путин!! НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ, поставяте интересите на Русия пред България, искате да изкарате България от цивилизацията на Европа и да я вкарват в калкана яма на Путин Евразийски съюз, за да бъде спряно развитието на нейната демокрация и върнато общественото развитие на България с век назад, да бъде доизглозгана България от руските олигарси и направена суровинен придатък на Русия. Русия отдавна не ни е освободителна, а поробителка, защото ни донесе ново олигархично робство. Както Левски е казал:Който ни освободи, той ще ни пороби! Руските олигарси под предводителство на Путин, заедно с българските, изяждат малка България и изнасят парите и националните и богатства в десетократен размер заедно с небето, слънцето, водата, земята и свободата на българите и ги обричат на глад и мизерия, държат ги с най-ниските пенсии и заплати в света, без икономика, с унищожена загиваща държавност. Сега русофили са само путиновките комунисти свързани с руско-българските олигархични капитали и бозаещи от там, величаещи Путин и наричащи го велик държавник", както едно време наричаха Сталин и Брежнев. Тяхното е политическо русофилство и крайно вредно и пагубно за България. В днешно време не може да има понятия русофили и русофоби , те трябва да бъдат заменени с предатели и защитници на национални интереси.

Ето ти списък на оплакващи се от ЕС и все по-евроскептицизиращи се страни: Франция, Германия, Великобритания (прочети ги пак, кретен!), Гърция (въпреки, че я спасиха), Унгария... Това само на прима виста...

хаиде пиши като изтрезнееш, а?

Това е то и така се прави! Господа от АТАКА, поучете се и коригирайте това в поведението ви, което хората не приемат! Подсказвам: спрете с хулиганските си изцепки - дипломация е това, което ви липсва!

освен това им липсва и култура и етика им липсва като ги видя как вървят наперените простаци на купчина около ония дребния п..... лошо ми става

Меркел искаше да натиска всички. Забрави тупаницата отпреди 70 години. Нищо време е да се повтори.

БРАВО НА ЛЬО ПЕН - ОТ ЕВРОСЪЮЗА САМО КРЕЩЯТ - ВИКАТ-САНКЦИОНИРАТ - ВЗИМАТ ТИ ХЛЯБА - ЗАКАНВАТ СЕ - И НАКРАЯ - ТИ СИ ВИНОВЕН! АБЕ НИКОГА В СИВ НЕ Е ИМАЛО ДО ТАКАВА СТЕПЕН ДИКТАТУРА НА ОЛИГАРСИТЕ - ТОДОР ЖИВКОВ Е ЕДИН ОТ ПРИМЕРИТЕ - ПРАВЕШЕ ГО ХИТРО И ВИНАГИ В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ! ТОЗИ ЕВРОСЪЮЗ - НЕЩО МИ МИРИШЕ НА КИР И НЕЧИСТОПЛЪТНОСТ !!!!!!!

Добре, тогава... Волен Сидеров е ненормален идиот, на когото не може да му се има доверие, но ще гласувам за него - на такива мястото им е в ЕП, че да се свършва по-бързо с проклетия ЕС. По-добре там, отколкото тук.

хе хе :) верно тоя Воленката големо деграде - само стойки и гримаси и актьорски речи доде прилапа парата и некой млада деничка - мноо слаба личност - нее за държавник - за селски интригант става и европарланта ще дърпа надолу :)

ЕС ще се разпадне защото държавите не са представени равностойно в Ев. параламент. Представителството е пропоционално на населението , а ние сме малка държава. Държави като Германия налагат свойте интереси. Това не би се случило, ако всяка държава членка разполага с равен брой гласове. Тогава общите интереси ще надделеят , а не частните на дадена държава.!!!

Да, обаче тогава и вноските за бюджета трябва да са равни .... Не знам дали България може да внесе колкото Германия

Lucky expat , колкото и вноска да внесем и колко да ни дадат от ЕС ,без правова държава, те отиват и се изяждат от елита. Както се изядоха от елита ни 34 милиарда дадени ни от ЕС за последните 10 години ,без да влезе нито цент в икономиката на България !

Числата, показваш крайно ниска политическа и права култура и съдиш да останалите европейски държави в ЕС през очите на България. ЕС е икономически съюз с пожелателни директиви на 100% независими и суверенни държави сами да решават коя директива да приемат как да си оправят двора със собствени и интелектуални и мозъчни потенциали. Най- развитите страни в ЕС и моторът му, упражняват реална демокрация и имат силна правова, държава която гарантира на всички членки упражняването на реална демокрация и демократичните ценности на Европа- свободата на словото, политически плурализъм... Какви директиви да се приемат, кой частен интерес да се задоволи, решава единствено националния парламент и силата на правовата държава. Обран в Унгария не е приел 75% от директивите на ЕС, Германия- тоже! А отделно Германия има силно действаща правова държава и елита и не само не може да краде нито цент от държавната хазна, но е длъжен да се допита до обществото по всеки въпрос и ако политиците и не го вършат или работат за чужди интереси, правотата държава на часа ще ги прати на гилотината. България няма правова държава и има крайно корумпиран политически елит мафия, за това политиците ни приемат такива директиви, които са изгодни за тях без да питат въобще народа си, също работят и за чужди интереси, за дебели комисионни. От там идват богатствата на Пеевки, Бисеровски и още 240 бандити в Парламента ни.

Човекът не е посочил нито едно число, а коментарът ти показва пълен дебилизъм и неграмотност, напълно нормални за следващия дежурен в олигофренариума.

Много добре, ако вземе 20 места в националистическия алианс ще участва и ПП Атака, но естествено нашите медии решават да ни го спестят да не вземат да събудят българите!!!

Дали тази дама не получава кинти от КГБ,ЦРУ или МИ5, за да се бори против ЕС? Като гледам така наречените патриоти около кого кръжат се вижда,от кого получават парички. Тази мързелива блондинка се беше срещнала със също толкова русия Волен и около тях във въздуха бяха полетели розови глупости. сега националистите, които са най- необразованата и най- простата част от обществото основна част от ултрасите по агитките ще засмърдят с егоистичните си стенания за пари. Те не се различават от комунистите и евреите абсолютно по нищо особено като имаме предвид колко евреи са били комунисти.

Мадам льо Пен се е кандидатирала за Европарламента и това са нейните предизборни крясъци. И тя като нашите бай Ганьовци иска да влезе в Европарламента, защото там месечната заплатата е 15 000 евор плюс бонуси и лежачка под дебела сянка.

"Късно е либе за китка".

Добре е ,че Националния Фронт ще увеличи присъствието си в европарламента в Брюксел. Но пък както се очертава България няма да изпрати националисти и евроскептици в Брюксел.То и самата мадам Льо Пен не ще и да чуе за Белата Златка от Ямбол,България.Нали самата Златка щеше да проведе женски бой с жена от културния отдел на френското посолство. Опропо ,и френските и австрийските националсти застъпват анти руска позиция.!!! Така,че да не се радват много,много феновете от улица Врабча в София:-))))

Трябва да бойкотираме и да не се гласува на европейските избори.Като се получи избирателна активност 10% и след това референдум да излизаме и ние от ЕС , а избраните евродепутати в затвора.

От всеки призив да не се гласува печелят организираните общности като тези на националистите и социалистите и купувачите на гласове. Ако народът гласува масово тези общности ще трябва да плащат повече пари и няма да имат добър резултат без да пазаруват гласове. Затова трябва масово да се гласува.

Щом една задоволена Франция скочи срещу ЕС и еврото,предствете си какъв стандарт е мила преди да стане член на ЕС и в каква клоака сме потънали.А нашите политици продължават да правят метани да да прояваяват малодушие ,като че ли сме народ безгръбначен и без достоинсво.Плюем по Русия,но сега сме още по-зле.Добре са тези,които окрадаха народните пари.Обикновените хора сме роби.

Тези, които откраднаха народните пари не са американците а руските възпитаници, случая с Украйна показва какво значи клоаката русия. По добре беден, но далеч от нея. За да имаш шанс да оцелееш. Франция може и да може да си позволи да излезе от ЕС ама има 60 млн. население, силна армия и ядрено оръжие. А на нас във врата ни дишат азиатските деспотии русия и турция.

Манипулатор си! Народът български не е сляп, нито глух, нито пък непросветен! Не се напъвай да го лъжеш и манипулираш! Ти, на кого служиш? Чии тесни интереси защитаваш?!Мразиш Русия, но защо не питаш Народа български дали смята,че е "по-добре да е беден"?!Защо се опитваш да му налагаш манипулативното си верую? Аман от нагли, новоизлюпени, самозабравили се Манипулатори! Не вменявай на народа нарочните си Лъжи! Виж го ти...

Петко, много примитивна позиция заемаш, надъхан от примитивната пропаганда на Путин против ЕС и не виждаш повече от носа си. Мадам льо Пен е една примитивна националистка и крайно популистка като нашите фалшиви патриоти Сидеров, НФСБ и прочее. Тя не вижда истинската причина за огромната 15 % безработица във Франция в НЕОЛИБЕРАЛИЗМА, а го вижда в расизма и ЕС. Тя цели само да влезе в Френския парламент за топлото место и заплата. И въобще не може да си проведе референдума, защото никога няма да събере нужните гласове за провеждането му.

Добавка: Мари льо Пен много добре знае, че дори ЕС да подпише договор за свободна търговия със САЩ, той не е със задължителен характер и може да влезе в сила само след приемането му в националните парламенти на членките. В страни като Франция, считащи се за развита демокрация със силни правови държави, политиците са задължени да питат първо народа си преди да приемат каква да е директива на ЕС, в противен случай правовата държава ще ги прати начаса на гилотината. Във Франция дори и неолиберали да управляват, те ще се допитат до народа си преди са приемат договора ,така, както се допитаха до народа си за първата конституция на ЕС направена от Жискар Д'ЕСтени която обществата на Франция и Холандия отхвърлиха на проведените за целта референдуми. Със сигурност ниско развитото демократично съзнание на френското общество ще каже НЕ на договора. Той ще бъде приет само в пост комунистически страни като България, където няма и помен от демокрация и правова държава и управлява стария недемократичен комунистически елит, до зъби корумпиран, за нищо не питащ народа си и приемащ само тези директиви на ЕС, които са в изгода единствено за неговия джоб. Популизъм и лъжи извират от устата и полата на мадам льо Пен.

Нали великите демократи от ЕС непрекъснато говорят за свобода - защо не се организират подобни референдуми в Източноевропейските държави например - непълноправните членки, на които само се размахва пръст, че нещо не спазвали, а в същото време им се поддържат ниски заплати, с които някак си трябва да покрият огромните си разходи за оцеляване ? Нали ЕС е свобода - защо е незаконно да се направи подобен референдум - дали искаме да сме в ЕС и да сме белите им роби ?

щом се чувстваш бял роб, за теб си е, но това е следствие на един друг съюз, в който бяхме членки и ние...предишна работа, прекъснала на пръв поглед през 1989.

Защото, като се организират и ги загубите ще плачете, че са фалшифицирани и де факто нищо няма да бъде решено, само ще бъдат изхарчени едни пари. Колкото и много да са глупавите, не са повече от нормалните хора. Факт. Тия 2 милиона дето са навън за какво ще гласувам мислиш? Да ги върнат насила в държавата ли? При тебе? Не, благодаря :) Или те нямат право, и тия дето не са съгласни с тебе също нямат право... най-добре само ти и 4-ма приятели по твой избор да гласуват, а? :))

ЕС и свобода,това са две коренно различни неща.Напърно съм ЗА референдум и ЗА излизане на БЪЛГАРИЯ от ес.

по света ще искат и ще настояват за провеждане на Референдуми! В БГ- също! Народите няма да търпят Властолюбиви Политици в името на личните си интереси да жертват, да продават , да се подиграват на интересите им!

комундетата крещят от радост... ЕС се разпадало... да влизаме ли в СССР, а? Дали тази ще вземе властта във франция с тези призиви? Болшевики, казвайте!

А защо красивият ,представителен ,умен,многодетен български Президент не иницира референдум :1. Да бъдем ли в НАТО 2. Да останем ли държава " членка " на ЕС?

Защото броят на децата в семейството е обратно пропорционален на интелекта на родителите.

МАСОНИТЕ И илюминатите от ЕС са захапали здраво колкъла и няма да пуснат така лесно. Тва трябва да е ясно на госпожата, която между впрочем май си прави и предизборна евтина реклама...там сигурно ще се гледа и външния вид или банковата сметка, така, че ще бъдее трудно..:))

ЕС покрай полезната си дейност, много наврежда на европейската цивилизация с мекушавата си политика към емигрантите,другите религии и секти, но пък твърдата намеса в отделните страни-членки за отстъпки от националните си нужди и особености.

Тази мекушава политика е съвсем умишлена. Кукловодите няма да рискуват да допуснат истински държавници и политици в ЕС. А само такива недоразумения като г-жа Барозу и Ръмпито.

Вън на колонизаторите тирани->хамерикано еврогейски узурпатори!!! ДА на суверинитета на Държавите в ЕВРОПА-->какво е това сега--ероп. съюз??? Едно голямоо ЕООД-.което ни краде -->новия комунизъм но със по страшно лице!!! Да живее НАЦИОНАЛИЗМА-->Виктое Орбан може!!! Люпен може!!! ДАВИДИМ БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ЛИ??? БЪЛГАРИ ВИЕ ЩЕ РЕШИТЕ НА ИЗБОРИТЕ....

МОЖЕ

не е виновна европа а са виновни вашите управници.я се огледаите на около и вижте колко скапи коли карат хората които грабяд фондовете

Евросъюза задължително трябва да се разпадне

Защо да се разпада, по-добре да се преобразува в това за което беше предначертан първоначално - икономически съюз, сегашният вид на ЕС - бюрократично чудовище налагащо извратени норми във всеки аспект на живота ще си намира все повече и повече противници

Кой ще го преобразува. Същите политици, които днес го управляват?

Няма смисъл от референдум, мадам льо Пен! Той , Евросъюзът ще се разпадне сам!

пфуу..какъв боклук е тая ! И във Франция си имат Сидеров явно ..

Затова и тази лидерка на френските националисти никога няма да спечели изборите!!! А тези обещания от нея ги чуваме,преди всички избори... Същия плямпалник си имаме и тук в лицето на Волен!!!

ако и се провери финансирането, 100% ще се окаже с путлерска жилка, както при Болен де ..

Айде либерастите изпълзяха, а приликата между Льо Пен и Болен е колкото между Костов и Рейгън

Явно, колониални държави от Европа разбраха, че САЩ се опитва да ги измести от хранилката и да стане ЕДИНСТВЕНАТА господарка на света и започнаха да ритат - просто трябва още време .

Правилно ! Както Шарл дьо Гол навремето и правителството на Франция напускат НАТО и с официална нота обявяват "евакуацията" на 29 бази с 33 хиляди души личен състав от територията на страната,както и преместването на централата на НАТО от Париж в Брюксел....

на пущим отново Козлодуй. или наще /разбирай нашите/ както се вижда от словесните и стилови възможности на някои от крайно агресивните писачи горко ти Бъпгарио-тези ли ще създават бъдещето ти

Тази леличка, както и оня фараж (по-старите хора наричаха така лопатите за боклук), клатят лодката в която самите те седят. Ясно е, че САЩ и Германия няма да оставят Източна Европа в лапите на Русия - има си хас, толкова пари похарчиха за разширяването на НАТО и ЕС. Ако Великобритания, Франция, Холандия и още някоя и друга дребна скандинавска държавичка решат да разтурят ЕС, ще се направи нов съюз между Германия и Източна Европа с подкрепата на САЩ и с безмитна търговия със САЩ, Канада и Мексико. Само че, задайте си въпроса, къде ще се озоват отцепилите се бивши европейски велики сили и техните държавици - спътници. Със сигурност, ще бъдат смазани от конкуренцията на глобалния пазар и ще се превърнат в една дълбока провинция, безгласна буква в световната политика и икономика. За щастие, във Франция все още има достатъчно разумни хора, които разбират тези азбучни истини. Англия и Холандия, обаче, трябва много да внимават в картинката!

Мунчо, Германия от години е партньор и съюзник на Русия в почти всиюки икономически аспекти. Днес се оказа, че обучавали дори специалните им части. Свери си тролския часовник, че ставате смешни вече.

Не може да бъде... Руснаците са номер едно във всичко, нямат нужда някой да ги обучава на нищо :))) Та ученика или учителя ще загуби повече, ако се разделят?

Мунчовото, май ще трябва да ти понапомня, че от едно такова горещо партньорство между Хитлер и Сталин загинаха има-нема 60 милиона души в Европа. Аз, специално, си мисля, че Германия си извадила достатъчно поуки от историята си - не знам за тебе!

Умният държавник ген. Шарл де Гол, преди години не се поколеба да извади Франция от НАТО и спести на французите милиарди франка, с които финансираха армията на US, разви собственна военна доктрина и направи Франция велика ядрена сила! Очевидно е дошло времето да се закрие и това раково образувание- ЕС, обслужващо единственно интересите на световния ционизъм!

Нещо много са се уплашили от родолюбците в ЕС. Свободната търговия и пазарната икономика вече не е в полза на всички колонизатори, а само на някой. Демократично да питат народа, ако не желае да напуснат. Много империи са се разпаднали, възможно е и ЕС. Има доста други по-добри варианти от сегашната неолиберална доктрина.

Льо Пен обеща референдум Франция вън от ЕС и без евро Тази надмина Сидеров по простотия и популизъм. Интересно как си представя малка Франция да се конкурира с гиганти като Китай,САЩ,Япония , Русия.

пали свещи да не мине определена бариера и да трябва да си изпълнява обещанията. Така си ги представя нещата - вечна опозиция.

Защо ли пак се сещам за израза "да му имам акъла на българина, който му идва после"? Кога ли този заспал народ пак ще се събуди?

Лелята да изгони първо чернилките, мароканците и алжирците, че те загрозяват и задушават Франция.

собствената си кочинка за пример и после да даваш акъл на други, по-умни от теб! Не я мисли Франция! Тя ще се оправи, но ние в БГ - докато сме разединени, разнопосочни, без ясни приоритети ... тежко на всички ни!

Началото на края на ЕВРЕЙСКИЯ съюз Жалко е, че България така не намери сили да роди своя Льо Пен, а се забавлява с Болен, СКАТ-аните и смешника присвоил си абвеатурата ВМРО

България така не намери сили да роди своя Льо Пен, затова пък си имаме Хамстер льольо ПЪН!

си имаме Боко Тиквоч Васалний и Путьо Марийкин Плевньо.

Разбира се,че не им харесва пренасочването на някои фирми(не и към България),ама не казва,че Рено оцелява благодарение на евтината работна ръка в Румъния и изключително успешната Дачия...

чрез "успешната Дачия" ще реши всичките си проблеми, или тези , на Франция?! Не мислиш ли, че освен себе си, заблуждаваш и други! И защо го правиш?

Ми може да е защото съм чел интервю на Госн,сигурно е по-наясно от теб,а?И щом той казва,че оцеляват благодарение на Дачия,ще взема да му повярвам.И съм го дал като пример,не че ще реши всички проблеми на Франция...Има и една фирмичка ПСА ...Те пък имат завод в Чехия...Сигурно не им е изгодно...И чакат Льо Пен да им дава акъл.

Такъв референдум ще завърши с пълна катастрофа за Льо Пен!

На фона на тия еврогейфашоолигофрени евразийския съюз изглежда все по примамлив да ви кажа...

Хайл Путлер !

Хайл Обама!

Ми давай, заминавай. Аз съм в лошия ЕС и ми харесва.

харесва! "4engel" не те упреква! Защо не пишеш в тамошни Форуми?! Що се бъркаш тук, или "гониш" лични интереси?!

На много хора главите увират по-трудно, но все някога и това ще се случи... На фрацузите им омръзна да им спускат директиви с "правилни мисли"

Защото за да промениш системата трябва да си вътре в нея не отвън.Така беше и преди

ми то като си вътре що ще я про меняш? да останеш вън ли? ми то нали си вън

се влиза само заради личен келепир- нали! Е, докато има такива с жалко, тесногръдо мислене и разбиране за същността наЖивота, няма да има оправия в Света!

Срещу икономически гиганти като Китай и САЩ+Канда(на практика цял континент),Европа има шанс само обединена.Разбира се и там има идиоти,но повечето са разумни..В България е обратно,въпреки,че Кубрат е чупел пръчки...Тъпото си тъпо

Да бе, аз как не се сетих, че нашия Европейски шанс зависел от това. Само дето не успях някак си да го свържа с нашата родна действителност. Та, би ли уточнил, как точно България ще просперира като равноправен член на Съюза?

когато цялата тази политическа измет в момента потъне не на два ,а на три метра под земята и престане да краде и лапа от еврофондовете и от собствения си народ

Мога,но щом все още не си разбрал...Нали казах за Дачия?!И Рено имат изгода и румънците имат работни места..Същото е в Чехия,Унгария...Да не мислиш,че Шкода щеше да оцелее без ФВ?А ся ти ми кажи,какво точно ще произвеждаме и къде ще го продаваме?Самостоятелно,нали сме голямата работа.Ще се конкурираме със Сони?Самсунг?Ауди?Икея?Какво бе,питам ще произведеш?То не става само с лозУнги и дрънканици на Болни

Като са против ЕС защо се кандидатират за ЕП?! Е на това му казвам лицемерие!

ми то и тя такава кукувица като наща Златка

Виждам, че Партията е хвърлила доста средства в "правилни" мнения, но не е далеч деня, когато ще запеят новата "правилна" песен Обърнахте ли внимание - от 3 на 20 места в европарламента! Следващия път 200! Разказахме играта на Византия, Османската империя, съюзниците си от Първата и Втората световна война, свършихме със на "великия" Съветски съюз ... да се готви "еврейския"!

че ги съсипахме тези империи съсипахме ги кога ли ще сътворим нещо?

Руската империя само дебне някоя държава да излезе от ЕС за да я изяде !

Това сам ли успя да го измислиш или ти го диктуваха на инструктажа?

Къде е българската Льо Пен? Болен само се прави че е против ЕС, ама не е предложил референдум за излизането ни от това блато!

Просто французите не искат да търпят за щяло и нещяло да им спускат безмислени директиви от Брюксел. Все пак те са основатели на ЕС и са го замисляли по съвсем друг начин. Не като диктатура на чиновника. Пък и нали и ние бягахме от това след 1990 год.

jingiby

Очаквам и появата на новия чичко с мустачките в Германия. Идеята за Европа на европейците беше изродена с нахълтването на милиони мрачни субекти от изток след края на Студената война. Но приемането на България и Румъния и наплива на стотици хиляди мургави братя преля чашата. След като преди година ги последваха и нови вълни от стотици хиляди мургави просяци и крадци от бивша Югославия, Албания и т.н. национализма и нацизма се възраждат в Европа и махалото се обръща в другата посока. Иде краят на ЕС в този му вид.

МДАА СКОРО МАЙ ЩЕ ВИ СЕ НАЛОЖИ ДА ИЗБИРАТЕ МЕЖДУ ФЕСА И ПЕТОЛЪЧКАТА :)))

ИМА И ТРЕТИ НАЧИН ФЕДЕРАЛНА РЕПУБЛИКА СЪС СЪРБИЯ, МАКЕДОНИЯ И ГЪРЦИЯ(?) :)

те тогава брат вече ще си изтрепем да ни говорим че половин македония е албанци пък всички сме мързеливи

Идеята беше за Съединени Европейске Щати. Утопия която никога няма се реализира! Ако попитате един американец от африкански произход, например, като какъв се определя, то той ще ви каже че е американец, ако попитате един французин от Париж, например, като какъв се определя - то той ще ви отговори че е французин, а не, че е европеец. Ето това е галямата разлика между USA and EUROPE

Вчера Фараж в Англия,днес Марин льо Пен във Франция,а утре и други страни.Какво толкова не му харесват на този Европейски съюз!?

...това е началото на края....подобни нагласи има и в Англия, Испания и Италия....щом водещи западни държави се чувстват "задушени" в прегръдките на Брюксел, какво да кажем ние, източноевропейците??Винаги съм смятал, че този измислен съюз на двойните стандарти няма да изкара дълго. Националисти? Не съм съгласен, че те са "дежурните идиоти".Напротив, те все-повече набират гласове и подкрепа, защото изразяват, това което мислят народите. Уви, Европа не може да роди "Съединени Европейски щати", тук през няколкостотин километра има непреодолими етнически, културни и исторически различия.Брюксел бутна едни граници, за да създаде нови. За мен не е опасно, ако съюзът престане да съществува.Франсетата да не ги мислим.Опасно е за нас, защото за последния четвърт век, унищожиха националната ни сигурност, нямаше никаква концепция за национална отбрана! Все залагахме на "колективната"...но съюзи се създават, за да се разтурят след време.Никой не научи урока си.С такива раболепни политици у нас, какво да очакваме? Заради лични девиденти и финансова изгода, те са готови и майчиното си мляко да продадат...Какво ни чака - един ден ще се събудим без "евроатлантическите" ни партньори до една мощна и милитаризирана държава.Познайте коя е тя....А Монката Паси вероятно ще се е прибрал в някое имение в любимите му Щати...

Ба си и тъпотията. Скучно. Няма ли балове, приеми, манекенки, Саркозни, мръсни грозни зли иии това е от друг филм. Мацки с джанти 19-ки. Е гати кефа.