ДСБ се готви за самостоятелно явяване на изборите

ДСБ ще започне подготовка за самостоятелно явяване на изборите догодина. Това е било преобладаващото мнение на общинските председатели на партията, които вчера заседаваха в София, обявиха днес на пресконференция от ръководството.

Обратно в новината

Коментари - ДСБ се готви за самостоятелно явяване на изборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече стана безпределно ясно кои са червените слуги. Червените спамери тук се дуят напразно. Хората ще застанат зад истинскките демократи начело с Иван Костов- единственият успял Премиер и доказан държавник на прехода!

След като беше яхнато от бургаските червени вампири- братя Маркови- СДС(рожба на ДС и БКП) вече окончателно се маргинализира! Да живее истинското скиньо- ДСБ и КОСТОВ!

Тъжна работа-докъде докараха, след като нагло я яхнаха, една демократична в началото идея др. Костов и пасмината около него!...

Напразно се дуете вие, от червената пасмина. Вече сте в историята.

Естествено че ще се явяват самостоятелно, след като никой не иска да се коалира с тях, и в частност с другаря Костофф. И с право. Другарят Костофф разбира коалицията не като равноправно партньорство, а като възможност да командори. С него коалиция е невъзможна, все едно дървено желязо. Все пак може да опитат с вече вмирисаните трупове от Демократическата банда /спомня ли си някой вече, че имаше такива тарикати/ на другаря Помиярски. Те си бяха дружки от едно време и заедно си въртяха далаверките. По времето на Костофф шефа на кабинета му и вицепремиера бяха от тази банда. Да им се обадят, мисля че няма да им откажат една коалицийка.

Не дойдете ли при мене-нема Парламент за вас! Това е истината! Всички сте политически трупове

Елате Пиленца при Батко-за да ви вкара у парламенто....

Та плюйте хората от ДСБ, затова пък гласувайте за БСП.Тази партия е чиста като сълза- от 23години преход, те управляват 15 и цъфнахте та фързахте- даржаха ни 8години гладни, обра ни спестяванията, всички богаташи са от тази партия, и до днес ни предлагат на Русия, за дасе дъжи с нас като с роби.честита да ви е.

Един добър ход на ДСБ. Давайте момчета ! След вас сме много !

Под ДСБ се разбираше Костов. Не зная какво си мислят за себе си тези "квартално неизвестни" Кънев и Малинов... Записали се били нови 130 души - ами кандидатствайте за Гинес, за партия с най-малко членове, това ви е шанса някой да научи за вас...

Не, приятели! Надежда за синия избирател имаше на предишните избори, кагато формирахте Синята коалиция и дадохте заявка за една по-съвременна, обединяваща, хем модерна, хем автентична дясна формация. Сега, обаче, нямате никакъв шанс. Окончателно се превърнахте в маргинали и най-много приличате на БЗНС с техните 100 крилца, перца и фракцийки. Моята прогноза при самостоятелно явяване е 1.5% 2% за СДС и 1% 1.5% за Костов.

Тези ДСБ-ари се оказавт по- щастливи от кокошките в България. Смо, че кокошките ще снасят, а за тях няма, вече, какво да отнасят.

Хайде, като се явяват самостоятелно да ми кажат, как Костов даде Лукойл на руснаци, без да пита никого, а за референдум за Белене, в който народа да си жае се дърпат като ощипани!

Ако това стане,най-накрая Ваньо ще се пенсионира.Ще бъде хубав ден за БГ демокрацията.

С КОЕТО ОТ ТЯХ ЩЕ ОСТАНЕ САМО ЕДИН НЕЯСЕН ТЪМНО-СИН СПОМЕН...

Ще видят, че КОСТОВ ще размаже с резултата си Яне Янев! Може да не му стигат за влизане в парламента, но ще ПОБЕДИ оня шльоко Яне.

Ще е адски вълнуващо дерби на изпадащите. Нямам търпение да видя как ще се дърлят кой е по-по-най-демократичен антикомунист, русофоб, Гербо-фоб и прочее фоб.

Ха-ха.Да.И аз смятам,че това ще е най-забавната част от трагикомедията,която ще заформят тези комунистически изчадия,от които очевидно никога няма да можем да се отървем :(

с тези мазни физиономии не мислите за народа ,а за вашата изгода *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Правилно!!!

И гледай сега, каква фортуна от помия ще се излее сега. То не бяха стотици хиляди другари - корумпирани сомунисти, доносници, ДС-ари национал социалисти - живковисти, душащи преди и сега всичко по-демократично начало. Сега поставени на пост дежурните бивши и настоящи плювачи - пребройте се...

ДеСе-бари