Парламентът придвижи 4 проекта за промени в Изборния кодекс

Парламентът прие на първо четене четири законопроекта за промени в Изборния кодекс и отхвърли други два. Дебатите продължиха през целия пленарен ден.

Обратно в новината

Коментари - Парламентът придвижи 4 проекта за промени в Изборния кодекс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вече са приети измененията, които ограничават броя на независимите наблюдатели, така де, какво общо имат гражданите с изборите??? Различни организации опитват да отменят текста, който нарушава правата ни link

Наистина, може би е крайно време и у нас гласуването да стане задължително за всички с право на глас с изключение на тези от тях, които имат доказано уважителни причини, като болест, невъзможност за придвижване и др. подобни. Това е единственият начин да се противодейства на чинно гласуващия, обвързан партийно електорат. Лично аз не виждам, за кой бих гласувал - всичките ни политици са от едно и също котило, но все пак трябва да избираме ПО-МАЛКОТО ЗЛО - до там сме се докарали! Иначе идеалният начин е никой от нас да не гласува - ей тогава ще стане интересно, но за съжаление това е само утопия...

Ако хората бъдат задължени да гласуват, ГЕРБ са категорично out. С подобни законодателни промени ще си подпишат смъртната присъда. Сега чинно ходят да гласуват само най-зомбираните, които са и най-лесни за манипулиране.

И кои са най- зомбираните и лесни за манипулиране? Пенсионерите и циганите. Чий електорат са те? На бесепе. Ами сега?

Мога да ти кажа,че си в много голяма грешка...!!!

Какво, ще има санкции за негласуване? Това не го вярвам, ГРОБ ще се усетят и този текст ще падне. Ако гласуват повече хора, то тогава дела на циганите ще падне и герберастките пари за техните гласове ще идат напразно, затова предложението няма да го бъде!