Цачева изпреварва Радев на вота в чужбина

Кандидат-президентът на ГЕРБ Цецка Цачева печели вота на българите в чужбина, сочат резултатите от преброяването на ЦИК при обработени 79,45% от протоколите.

Обратно в новината

Коментари - Цачева изпреварва Радев на вота в чужбина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как така Цачева спечели турските гласове от Турция? нали с никого не беше се договаряла.Май,че целувката от Местан е била поискана?Той не напразно посети Турция и президента й преди изборите-целта е била подкрепата на Цачева.Честито другарко Цачева,че зад вас стои ДОСТ!

Трябват гласове от страната.

Ми то заради мигрантската политика на ГЕРБ. Шашкат се хората.

бе, Дир? Тиквата не е ли васал на Ердоган или да?

Гласувайте за Цецка Цачева и ще получите жените - бурка, а мъжете - фес и безплатен сюнет. Това е "европейската" перспектива на България.

ТУРЦИТЕ ПАДНАХА! УРА!За първи път от над 20 години про-турските партии ДПС /ДОСТ изпаднаха от 3-то на 5-то място!!!! Преди избирателната активност е била 43-48% . Вчера беше само 54% и турците отидоха на 5-то място. Вече не са балансьор. ДА ИЗЛЕЗЕМ ВСИЧКИ НА ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ И ДА ГИ ПОМЕТЕМ ОТ ПАРЛАМЕНТА И ПОЛИТИКАТА! ХАЙДЕ БЪЛГАРИ !!!! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !!!!

Трябва ти специализирана помощ.

В Турция ... ..за ГЕРБ са гласували 12 000 Турци ! ...за ДПС 15 000 ! ГЕРБ или ДПС са По-Турска партия ??!! Трудно е да се прецени .

Цачева изпреварва Радев не в чужбина , а в ТУРКИЯ!!!

По данни от ЦИК партия ГЕРБ е Главният Избор на Циганите и Турците ! Гласуващите за ГЕРБ ,гласуват ..Заедно с тях ! Добре ли е ?

Да изпревари с гласовете наДОСТ-партията на Ердоган в България

Ашколсун, "Маме"! Двойно гражданство, сънародници зад граница , секции , а ? Спомняте ли си срещите на бай Ердоган с Баце ? А при електронно гласуване МИТ ще е в стихията си.

Естествено ,че ще изпревари с вота в чужбината.Сигурно печели и в тази секция в ЮАР с 185 на 0 а там имало само 100 бюлетини и 85 човека не са гласували.:)))Само ,че те взели и изпратили на ДАРИК радио списъка с неуспелите да гласуват:)))

От Турция екзактният е гласувал с колкото си иска гласа. На майчина територия се намира и под крилото на бащицата си ердоган. Да си беше останал в турското посолство, тогава!

"Екзактният" зове всички българи да гласуват на балотажа за Тетката. Така казаха по "Хоризонт".

Цялата работа си има просто обяснение. Бойко не иска вече да управлява, Бойко много добре разбира, че еврофондовите от които герб и компания цоцат, скоро ще бъдат или пренасочени или ще пресъхнат и тогава.... ко прай любимия ви генерал? Ами нищо и за да не изпадне в патова ситуация Борисов много хитро се опитва да се измъкне от властта . Той вече не я желае и прилага трикове, които видимо все още вървят без проблем у нас. Нима някой здравомислещ човек вярва, че ако наистина Борисов искаше да печели "Дондуков2" би заложи на Цачева , а не на къде по-добри опоненти на ген.Радев?

"НЕЖЕЛАНАТА" ОТ ФЕОДАЛА ПОДКРЕПА ОТ ДОС!!!ГНУСНО И БЕЗКРАЙНО НЕЧИСТОПЛЪТНО!!!

Почти английски хумор. Все едно, аз нямам мерцедес, но имам четка за зъби.

Цецка има повече гласове в чужбина, веднъж от Турция и втори път, защото в чужбина не са я виждали от близо.

Отдавна трябва да се премахне т.нар. двойно гражданство. Никой не пречи на БГ граждани вече да пътуват и работят по Европа, скоро и в Канада. До кога тълпи изселници в Турция и още не знам си колко уж изселници, дето не само не знаят български, а нямат и представа изобщо от България, ще определят съдбата на българите!?

ББ нещо се обърка. Издигна неизбираема кандидатура, и то на жена в едно предвоенно време. Нека да осъзнае, че този вот е изключително мажоритарен. Този вот няма общо с вот за парламентарни избори. Освен бабичките и турските региьони, никой няма да гласува за БСП. А Корнелея червенееше като байтан г-з на пресконференцията. Тя много добре знае, че това не е вот за БСП.

Аз

Турция: 15 200 за Орешарски - ДПС. 12 000 за Цецка. ---------- 27 200. Общ брой гласували: 27 909. Значи - 709 души за всички останали. Гласувай за Цецка, направи свирка на Ердоган!

Поредният довод за това, че извън страната изобщо не трябва да се гласува. Да се маха двойното гражданство и право на глас да имат единствено хора, които живеят постоянно тук.

В Англия са против Боко и горе-долу са гласували като тук. Но. В Турция близо 99% са за Боко. Армаган от Ердоган. На следващите избори в Турция не трябва да има секции, просто няма нужда един средновековен мюсюлмански диктатор като Ердоган да ни вкарва гласовете на фесовете си в България за продажни личности.

Потърсете: "ДПС трябва да подкрепи "нелегално" ГЕРБ" Четете и се дивете!!!

Винаги съм го казвал и пак го заявявам - българи трайно пребиваващи в чужбина не трябва да се допускат до избори на управляващи във България. Точка. Едните нямат нищо общо с другите. Различни държави, различни финансови и политически интереси.

Е КАК НЯМА ДА ИЗПРЕВАРИ ГЕН. РАДЕВ, ЧЕ МАЛКО ЛИ СА 25 000 ГЛАСОВЕ ОТ ПАРТИЯ ДОСТ НА ЕРДОГАН В ТУРЦИЯ, ДА ГЛАСУВАТ ЗА ЦУЦА?

Това само показва колко не са в част нашите хора в чужбина със ситуацията в България. Винаги съм казвал, че зап. човек е бил по-манипулиран и зомбиран от хората в Изт. Европа, дори в годините на "развития социализъм". Да гласуваш за Цецка при положение, че за първи път имаме достоен и доблестен кандидат за високия пост, си е направо тъжна работа, драги ми съотечественици. Явно човек, за да не оглупява, трябва да си стои в родината!

Турците, турците на Местан са това. Едните са на Доган - за Орешарски, дригите на Местан - за Цачева.

Много ми е интересно в коя чужбина баба Цеце е фаворит? Там дето ходят с шалвари и забрадки и дето не знаят български ли???

Има ли някакво значение. Всеки може да сбърка, особено когато е извън нещата.

Браво на българите в чужбина и много жалко, че огромна част от тях, отишли да гласуват, пътували, чакали, не успяха да упражнят вота си. Учуден съм от ниската избирателна активност в САЩ. Явно българите там са зачертали България. Учудващо нисък вот на българите в Германия, където има толкова много българи. Но нито дума, че едва от 15 до 30% от чакащите са успели да упражнят вота си. ББ да се намеси за организацията. Хората не са глупави, милеят за България, критикуват, но оценяват направеното и не залагат на БСП+ДПС/ДОСТ!

МАСКИТЕ ПАДНАХА, СЕГА БЕЗ НИКАКВО СЪМНЕНИЕ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА РАДЕВ. НАЙ-ПОСЛЕ РАЗБРАХ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ГЕРБ , ЗА РБ ЗНАЕХ ЧЕ СА ИЗРОДИ.

Треперете министърчета...МитОФФ, Ненчев, треперете, защото треперите единствено за своите постове, на вас не ви дреме за обикновенния българин!

Никой не е в състояние да изплаши народа с комунистите...та самите комунисти са герберите, най мръсното и долно комунистическо котило!

Защо в България има ОТЛИВ на електорат от ГЕРБ ? ---ЗАЩОТО ГЕРБ НЕ ИСКА ДА ПРАВИ РЕФОРМИ В ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ , И ПО-СПЕЦИАЛНО , ..........В Бг-СЪД. СИСТЕМА . ЗАТОВА И АЗ , НЕ ГИ ПОДКРЕПИХ !

И Госопод няма да ви помогне тъпи и нещастни надменни гербери! Вие се самозабравихте и това се очакваше народната омраза да ви накаже!!

Тоя вот от чужбина е някаква мъгла. Звучи ми като някаква пълна нагласация. Нали бюлетините ги приемат в МВнР.

Пукайте се натовци, но Русия вече идва с генерал Радев!

А колко са гласовете не от Турция?

Да,това е въпроса-на практика за леля Цецка са гласували в чужбина предимно турците,а в България-циганите,част от турците и селяните..Радев почти няма гласове от Турция-фесовете не искат да гласуват за български генерал...навява им спомени може би...Страшен резил ще бъде за патриотите,ако даже споменат за подкрепа на Цачева на втори тур-това означава че са заедно с циганите и партията на Местан.....

да е жива и здрава цеци тетката...от 20 години гласувам срещу такива като тая лелка или просташките бокови кратуни, а този път гласувах за лидер и човек,който има силите, капацитета и желанието, да ни върне националната гордост.

ДА, ама не знаеш за кого гласуваш! Нямаше дебат. Той е анонимен. Сравни договора на ЕС с Ньойския договор - това дипломатично ли е, след като го гледат от цяла Европа и вече са готови да ни натрошат тиквите. Нали Плевневлиев е критикуван, заради недипломатични изказвания. Значи го заменяме с друг, но със супер наказания, понесени пак от обикновените хора.

Това е брутална манипулация. Подиграват се със всички. От всичките ми познати тук (над 30 човека) никой не е гласувал за Цачева. От споделеното с хората на опашката (близо 4 часа заедно мразуващи геройски) не чух също никой да подкрепя дъртата партийна секлецарка. Хора, ако оставите това да им се размине на герберите, няма да ме видите скоро да се върна да плащам данъци в тази държава. Имам двама приятели застъпници в България и в техните секции лелката е с четвърти резултат след Каракачански и Марешки, а генерала е с над 35% от гласовете. Всичко най-гнусно, измислено от комунистите на тоя свят, Боко го прилага по най-брутален начин.

Момче от чужбина,теа дето сте в чужбина само идиоти ли сте та не сте разбрали че господара на всички "партии" в БГ е един и това е свинара от правец.И само идиоти могат да гласуват за нещо различно от квадратчето не покрепям никого

Едната доблестна комсомолка, бранител на партийните интереси, другият ценен кадър на ЦРУ ( неслучайно от НАТО са сложили такъв човек за командващ ВВС). Да се чуди човек за кого да гласува, не може ли и за двамата и без това нямат различия в идеите.

И кой ти го каза това за цру.Или ти говориш в бъдеще време кво ше бъде.Когато цру ти назначи генерал тогава ше видиш кво става.А то е неизбежно.И тогава другарите ше требва да си ходат в москва а БГ да стане нормална държава.

Нямам сигурна информация, но дълго е бил в щатите, техен възпитаник е, твърдо натовски. Когато разпределяха постовете за командващи се проверяваше и майчиното мляко. Абсурд е да сложат руски агент на такъв пост.

Gal

Много филми гледаш...

Ако имащите право на глас са 6,5 милиона души то нормалните БГ са 170-180 хиляди.Останалите са идиоти. Сметката е: 6,5(млн)0,45(гласували)0,06(не подкрепям никого).Това наистина е отчайващо.Едно от определящите пропъртита на глупавото простото тъпото двиного е НЕСПОСОБНОСТА МУ ДА МИСЛИ А ОТ ТАМ И ДА ПРИЕМА НОВИТЕ НЕЩА.Явно това дето случва вече 27г не е достатъчно за БГ говеда които са 94% от всички БГ за да поискат нещата да се променат.Очевидно БГ НЕ ИСКАТ промяна.Те искат да бъдат ограбвани-М-Тел,външния дълг,ктб,белене,цена на бензина,парното,искат да бъдат унижавани от милиционери,съдии ...от всеки който се сетите.Това е провинциализма на БГ.Колко жалко.За първи път БГ имаха възможност да ИЗБИРАТ а не само да гласуват.И те заради провинциализма си ,заради простотията си заради това че ПРОСТО СА НИЩОЖЕСТВА,НИЩИ ДУХОМ не се възползваха от възможноста.Това требва да е стокхолмския синдром.Шегувам се разбира се.Не е синдром щото синдроми имат цивилизованите същества.Говедата немат синдроми.Говедото очаква да бъде ръгано в ребрата за да се движи в неква посока.ЗА да можеш да преценяваш и да избираш своя път требвая да имаш некакви качества.Ако не ги притежаваш,ТИ ТРЕБВА ДА БЪДЕШ ВОДЕН ЗА С ЮЛАР.Неспособноста да мисли очевидно е определящото качесво за БГ.Това не е злорадство.Защото наистина не е лесно да живееш заобиколен от ...

Некои говорат за "мъдроста на народа".Колко требва да си тъп за да изръсиш подобна глупост.На БГ им требва остен и доилка.И ако за възрасните е това - остена и доилката за младите е остриганата кратуна(сбъднатата мечта на добри джуров),и първото място в европа по употреба на анаболи и стероиди.То говедото се родило торба с лайна ама иска да е атлет.Ми не си атлет бе.След като си се родил торба с лайна...тва е. За това не чакайте цивилизованите хора да се отнасят към вас като към цивилизовани хора.Вие сте нищожества с претенЗии.Хаха.Върва по улицата и гледам около себе си некви изглеждат ужким като хора от 21 век.И в следващия миг в пред очите ми излизат теа 6%.И веднага ми иде на акъла как едно нищожество може да се представа за НЕ нищожество.И то добичето се има за нещо и то говедото се самоуважава.Без да има квито и да е основания за такова себеуважавне.И това е щото ама ич хал хабер си нема кво аджеба представлява.Тъпа работа Прочее,нема нема никво значение кой ше бъде избра.Цивилизованите страни нема да търпат повече БГ да е руски анклав.А и генерала и цецка това означават.Така че как точно ше стане нема никво значение.Щом като в украйна го направиха,БГ не е проблем.

НИКОЙ НЕ МИ ОТГОВАРЯ не може ли да караме пет години без президент ще икономисаме малко пари за някоя магистралка.

Аз не желая някой който не живее тук да ми определя съдбата.Те не хранят политиците а ние тук.Ако бяха голямо родолюбци щяха да са тук а не на готово някаде си.

Хммм, странно, уж българската емиграция избяга от комунизма, а пък гласуват за комунистка, що така ????

Gal

Не, неграмотните турчиля дето грам български незнаят са гласували за нея щото Боко и Местан си пият кафето заедно...

Почна нагласяването на изборния резултат. Сега ще се окаже че българите зад граница са 3-4 милиона

Цялата власт на Бай Х_Й не давам и Втори Плевню - не ща!

Тия в чужбина са изтрещели, вместо да подкрепят бившия натовски генерал, гласуват за бивша комунистка.

правоверните от фесландия пускат ли пускат бюлетинките за цачева, защото плювналиев, боко и целият герб обещаха да ги подкрепят за премахването на визите за европа. иначе герб са много българска партия, шъ знаИти!

Gal

Да и Европейските ценности, както кандидат-президентката няколко пъти натърти, са най-важни за нея.....а да както и евро-атлантическите ....само българските не са им важни...

Другари и другарки, изкарващи прехраната си в сайта Дир.бг, стига се ловяхте за сламката, стига за тази Цачева, не ви ли е ясно, премиера ви и цялата герберастка гмеж си отива, колкото по-рано се коригирате и станете безпристрастни, толкова по-добре за вас, иначе, безработни....

Не става въпрос за Турция, а за Западна Европа и САЩ....ясно е какви са хората там, интелигентни, образовани!

кои са интелигентните и образовани, миячите на кенефи ли ?

Деййба........ Още не сме превели последния милиард за Белене, а вече се задава нова фигура от типа на Седефчов Първанов който да ни закопае на ново. Вие луди ли сте бре :D