5% разлика между ГЕРБ и БСП при избори днес, Плевнелиев е №1

По-малко от 5% разлика между ГЕРБ и БСП, ако изборите бяха днес, отчетоха от Института за модерна политика в изследване за обществените нагласи през декември. За ГЕРБ биха гласували 27% от гласоподавателите, а БСП би спечелила 22,2 на сто от вота на гражданите.

Обратно в новината

Коментари - 5% разлика между ГЕРБ и БСП при избори днес, Плевнелиев е №1 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е ЛИ НАРОД ТОЯ, КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА СИ ИЗЛЪЧИ ВОДАЧИ, А МУ ГИ НАЗНАЧАВАТ ОТВЪН? НЯМА ТАКЪВ СЛУЧАЙ В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ ОСВЕН ПРИ КОЛОНИИТЕ. ТА НИЕ ЧИЯ КОЛОНИЯ СМЕ? МАЙ НА ЦЕЛИЯТ СВЯТ.

Наистина имаме демУкрация в България. И то каква?!? Политик нарича народа си, избирателите си "мат'риал", дори не с правилното материал, а те мучат, блеят и му се кефят. Дори има готови да си го изберат отново?!? Не че вярвам на т.нар. социологически и рейтингови агенции, проучващи и измерващи общественото мнение, но фактът че все още има "мат'риал" одобряващ и позволяващ подобно отношение е най-малкото смущаващ. Ето това е управление от името на народа - стрижеш го, онождаш го, биеш го - а то блее, мучи и най-вече мълчи.

Благодаря!

Модерната лява имала Институт за модерна политика!

На избори гласуват 30 - 40 % от хората . Която и да е от двете комунистически парии ГЕРБ и БСП да вземе 20 - 25 % от гласувалите това е 20% от 40% е 8% от хората . Това означава , че управляващите ще бъдат подкрепяни долу - горе от един на всеки 12 човека .

Скъпи комунораст, и какво от това:) изборната система е следната: 12 човека гласуваме за БСП, от всички гласоподаватели, и БСП печели100 процента:) Ме разбра?

получи страната глътка въздух, трябва незабавна и радикална промяна на всички нива.

Ти вярваш ли си? Какви 12 процента2 БСП им диша във врата и ще ги надмине. Все още не се е развихрила лютата зима. Тогава да видим. Дано по-бързо се изметат.

като огладнее народа през зимата ще му дойде акъла в главата и ще се произнесе на изборите ,стига да са честни ще се получи резултат в полза на БСП

Само НФСБ!!!

Радост в моята душа,3 дни Бокича не се весна.

Дами и господа, Уважаеми пациенти и потърпевши на клиника "Република България", то се видя,че нищо не става, най-добре да закриваме тази държава и да почнем отначало! Водя преговори с няколко доставчика за АТОМНА БОМБА.

Тъп е като галош

Ами как няма да е къса като ежедневно ни я "опресняват"..Явно съвсем нямаме дори ежедневна памет та да се огледаме и видим за 3.5 години до къде я докарахме..

Боже господи, има ли те и няма ли да помогнеш?

Господ може да има наистина -или пък да няма- аз и ти е ясно , че не го знаем ... но Като спомена за него- не е добре да се споменава името господне често- но съм чул една стааата-престара поговорка , не знам дали я знаеш ти- но за случая е СТРАШНО ПОУЧИТЕЛНА : "ГОСПОД ДАВА- НО В КОШАРА НЕ ВКАРВА.........." Аз бих казал в контекст на поговорката- -ако ние самите започнем "УДАРНО"- ВСИЧКИ БЕЗ ИЗЛКЮЧЕНИЕ ДА СЕ ОСЪЗНАВАМЕ...- рано или късно- новото ни мислене - ще докара по някакъв начин СВОБОДАТА И ДЕМОКРАЦИЯТА И В НАШАТА МИЛА РОДИНА ,....- АКО ТРЯБВА -И С БОЖИЯ ПОМОЩ- НО СЪ УБЕДЕН , ЧЕ ТОВА ЩЕ СТАНЕ- ПРОСТО СЕ ИСКА МИСЛЕНЕ , ЧРЕЗ КОМУНКАЯЦИИ- РАЗГОВОРИ...- ДЕБТИ ДИСКУСИИИ- КАКТО ЩЕТЕ ГО НАРЕЧЕТЕ .... ДАНО СИ МЕ РАЗБРАЛ ПРАВИЛНО- И ВЕСЕЛА НОВА ГОДИНА -И ДА ТИ ДА ДОНЕСЕ ТОВА КОЕТО НАЙ-МНОГО ИСКАШ ............. :)))))

Защо нито една от агенциите, които правят проучванията не включва формацията "Национален фронт за спасение на България" /НФСБ/ Само за сведение, на последните президентски избори техните представители спечелиха много повече гласове от цитираните тук сателити на БСП, които непрекъснато се показват. Нека да посочат някакво класиране на НФСБ, за да видят, колко верни са им соц. проучванията, и колко ще бъдат изненадани.

Промени ще има. Аз съм сигурна, че на герберската паплач ще й дойде от най-неочакваната посока, от младите, които знаят, могат и не имитират, както го правят сега техните батковци и чичовци Борисов, Цачева, Плевнелиев и Цветанов и т.н. само и само да са на власт, за да не лъснат далаверите им.

Но ако е така, да му мисли първо БСП -то, с всичките си масларки и р.овч.-ци.

- И КАКВО- КАТО СЕ ДЕЛИШ ОТ НЕЯ- ТЯ НЕ Е ЛИ ПРАВА... ДАЛИ ЕДНИТЕ-ИЛИ ДРУГИТЕ- ТЕ САМО ИМЕНАТА СА ИМ РАЗЛИЧНИ...- А ВСИЧКО ОСТАНАЛО ПРИ ТЯХ- Е ЕДНАКВО.....

Това с номер 1, някакъв виц ли е?!

БЪЛГАРИЯ НЯМА ИЗБОР! В България НЯМА социалистическа партия! БСП- една организация с богато криминално минало, на която дължим и няколко финансови, социални и политически катастрофи, побугени младини и старини- е всичко друго, НО НЕ и социална партия! КРАЙНО ВРЕМЕ Е в България да се създаде една истинска Европейска Социал-Демократическа Партия: без деца, внуци, правнуци, съпрузи, съпруги, първи, втори и трети братовчеди на функционери от БКП и ДС! Ако България имаше този избор, то за БКП щяха да гласуват само близките им роднини! В Европа има истински Социал-Демократични Партии, има и комунистически партии, за които малко хора гласуват! В България има само една комунистическа партия- БСП, за които всички гласуват, понеже хората нямат избор, понеже няма социал-демократична партия! Искайте пари от Европа! Поканете истински социал-демократи от Европа, които да подпомогнат създаването на такава алтернатива!

ПРАВИЛНО МИСЛЕНЕ- поздравявам те -и от мене един гооолям + !!!!!!! само със дребната забележка -ако разрешиш- ако всички го поискаме това- ако сме мнозинство-и то голямо- от Европа -ЩЕ ОТКЛИКНАТ ... А ДОТОГАВА- ПОМАГАЙ НА ХОРАТА ДА ЗАПОЧНАТ ДА МИСЛЯТ КАТО ТЕБЕ И КАТО МЕНЕ- защото те подкрепям безрезервно...

Та кой казваш, че ще бъде наследника на провалената идея от Сашо ТОМОВ!!! Нали той щеше да я оглавява? Една от титлите му е ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРСКАТА СОЦИАЛДЕМОКРАЦИЯ! За партията на Дертлиев нещо да си чул! Костов и СДС я "изядоха" в своята всеядност и обезличиха. Та няма нито ДЯСНА, нито ЛЯВА социалдемокрация!!!

Отново българския избирател е поставен на пангара. Кой да избереш, когато един плазмодий има най-голямо одобрение?

Пангар се нарича гишето в църквата, от което се купуват свещите. Обикновено то е ниско, така, че който купува се навежда в много удобна поза за забавления!

Дали са 5 или 15,а може би 25!Такива бяха разликите и на миналите избори ,а то какво излезе?

Това са лъжи и манипулации. Герб води на БСП с 12%. Шансове да влезат в следващия парламент имат само Герб, БСП, ДПС, РЗС и СДС. Аут са НДСВ, ДСБ, Атака и други подобни.

Ти вярваш ли си? Какви 12 процента2 БСП им диша във врата и ще ги надмине. Все още не се е развихрила лютата зима. Тогава да видим. Дано по-бързо се изметат.

Дишат им във врата с над 14 % разлика!Истината на Кънчо и Андро е пълна противоположност на действителната!Съотношение 30:16!

ТИ ДРАГИ МОЙ- изобщо не си обикновен гражданин ... С такава енергия да защитаваш мутрите и престъпниците- ти си "необикновен "- по скоро някоя нискочела мутра с лаптоп..-или поредния другар-милиционер...

Дето и да я бутнеш - в изпълнителна власт, парламентарна, съдебна, навсЕкъде партията се конкурира със себе си. Шизофрения. За резидентството нЕма да говорим. Там е ложата на патрициите.

най-хубавия коментар- БРАВО ......... ПРЕД НЕГО- ЩЕ ЗАТВОРЯ И АЗ УСТА НАКРАЯ :))))))))))))

Гледам, гледам и освен ГЕРБ, не виждам кой ще спечели следващите избори. Синьо-червената манджа и ДПС отдавна миришат на развалено. Кукловодите се опитват да подправят вкуса на разваленото ядене с червената подправка Кунева, ама електоратът трудно се лъже. Нови политически манджи за народа няма. Остават пак само ГЕРБ и Борисов.

Сложи си очила защото явно си късоглед и не виждаш БСП как здраво настъпва

Човек трябва да си сложи червени очила, за да му се привиждат такива работи. А ако се гледа нормално, БСП -то едвам крета...

Искате от мен-сиромаха да приема претоплена енторно манджа-с-грозде ?! - Простете, НЕ ! ------------ Всичко на скрап ! - Изграждане на Система за Управление чрез Работни Групи.

не забравяйте - хората гласуват за ГЕРБ защото другите партии се насраха и самоликвидираха. ГЕРБ не е партия, просто нещо което управлява

Да герб не партия а ЕООД

Най-добре да стане като в Белгия. Поне две години да не може да се състави правителство и да ни управлява служебно такова, назначено от президента, защото Росенчо поне малко, ама има повече акъл в главата от Бойко Алабаша, а и по-добре изглежда на екрана. По-добре е той да ни се води премиер. Такава е реалноста.

Борисов няма загубени избори, няма и да има. На демократите, пожелавам Весела Нова година, а на комунистите, да са все така щастливи, колкото в последните три години и половина!

Комунистите печелят. И да се прескундите, ще спечелят.Кукууу..

БЪЛГАРИЯ има нужда от управление на млади,способни хора,които да са необвързани с миналото на разни-безобразни,лакомни за власт и пари политици,корумпирани и обезличили се с времето дребни душици готови да продадат родината за шепа алтъни.БЪЛГАРИЯ има нужда от хора родолюбци със социално мислене,възпитание,милеещи за болката на обикновеният човечец,хора с развит интелект и богата ценностна система,хора патроти,които се събуждат с думата БЪЛГАРИЯ !!

...се надЕвай. Казал граф Монте Кристо.

Надеждата умира последна!!

по какви показатели е 1, та г-н президента не познава и не спазва Конституцията на държавата ни, ама дали не е 1 отзад напред,или "бурните" му аплодисменти за националите по волей - мъже............

Ако на следващите избори спечелят комунистите сме обречени! Нека не забравяме че по времето на тяхното управление бяха спрени евро фондовете, можете да си отговорите защо. Надявам се да надделее разума сред хората а не простотията!!!

Комунягите започнаха сметките за Властта

Всички управлявали до момента, с изключение на Борисов, са КРАДЦИ! А все забравяме, че мястото на КРАДЦИТЕ е в ЗАТВОРА!!!

Най големият КРАДЕЦ е борисов. Предишните крадяха по някой милион, а борисов КРАДЕ направо милиарди!! Предишните, при спрени еврофондове построиха повече, а борисов сега се скъсва да краде еврофондове, и нито левче не остава за хората.

на тъп комунист! Такива като www се опитват да тикнат България отново в блатото. Те да си заминават, защо ни теглят и нас в тинята на мафиотският им комунизъм. Грешката на Борисов е че не успя да се пребори с корумпираната и зависима съдебна власт, и да прати червените милиардери на топло и сигурно място. Ако върнат открадното ще има и за образование, здравеопазване, култура, пенсии и т.н. Мазните "позитански" хрантутници ми дойдоха до гуша!

Жалка пропаганда... Фъндъкова и Бойко - дано заедно да се наслаждават на болестта на първата цитирана.

това само трябва да тревожи хората, защото ако не излязат да гласуват ще ни надрусат отново БСП+ДПС, тогава разрухата е 100%! Така, че по-добре да сплотяваме дясното пространство и да излезем да гласуваме!!!

Браво другарю, каза им го ! И ние от кварталното БКП ще гласуваме за Борисов. Той е наш другар, партиен член, той е другаря Бойко Борисов !!! Слава НА БКП !!!! Слава на другаря Борисов !!!

Бих гласувал за некомпроментирана партия с реални шансове да влезне в парламента. Всички изброени в статията са опетнени от кражби и национални предателства. Определям се като националист, но не и симпатизант на Атака.

за дир и публиката тук и сега не е новина. просто да знаете платени жабета да искате повишение на платата. нищо че сте некадърни и неуки. това се оправя с бройката. и конкуренцията. а аз ако като вас пиша под други никове..някои тук знаят че мога. и с друга граматика дори. опичайте си коментарите с мяра и уважение.

Колко грама твърдо си пернал по празниците???

Да не ви обиждам,но тоя наистина ми прилича на селския идиот.Наздраве за нова година

Който ще гласува за ГЕРБ - да натисне плюс. Който ще гласува за БСП - да натисне минус.

е, коя не може да избере да се натисне на м... писна ми от тъпи коментари. ще ви псувам комсополчета или някой друг ще ви уважава родата. аз помня дълго щото и да значи.

аз искам да гласувам за националистите какво да натисни баба.

зелето бабо. да отрезвее този беден народ. сполай ти. брзо припкаш. припкай и догодина. амин.

Аз съм убедена, че номер 1 е момченцето, което спаси от сигурна смърт две деца на белоградчишките скали, а не този малодушен никаквец Плевнелиев.

колко са майките които биха накарали детето си да рискува живота си за друго дете. колко майки пращат деца - войници. колко майки знаят за баба Тонка. и какво общо има Президента с нечия демагогия безотговорна.

И АЗ ГОРЕЩО ТИ ПРЕПОРЪЧВАМ ДА ПРОЧЕТЕШ БИОГРАФИЯТА НА СОБСТВЕНИКА НА Института за модерна политика ЦАРИСТА Борислав Цеков. Ако си мислещ човещ ще откриеш къде е връзката между Меглена Кунева , Бойко Борисов и Станишев. Първите двама са бивши депутати избрани от листата на царското НДСВ, а Станишев е най добрия ученик на Бойковия цар. КОАЛИЦИЯТА Е ЯСНА - БОРИСОВ - ПРЪМОВА КУНЕВА И СТАНИШЕВ !!!

Баста ! Баста с тези Вонящи еднаквости !! Баста с въртенето-Ни в един-същ Доказано-Порочен кръг !!! ---------- Всичко на скрап ! - Изграждане на Система за Управление чрез Работни Групи.

23 години след комунизма олигарсите са в паника, защото електората се подмени и вече го няма наплашеното и зомбирано стадо. Смелоста на българина се завръща и той е много близо до идеята да грабне лопатите. Всички подготвени кукли, като Кунева, Болен, Костов ще останат извън Парламента и нито ГЕРБ нито БСП ще минат 10%! Както каза и Светльо Витков, време е да изринем говната с досиета от Парламента. ...а тука комсомолците нека си драскат и да си мечтаят, на изборите ще им разкажем играта:)

да бе, паникьосали са се на кайманите от каймани. и най вече от витков....не със лощо..

Като най-обикновен грамополучател естествено че Ви плюсирах. ... Все пак - Време Е комай да подхващаме граморазпределянето От и За Нас-Всички.

Точно кои ще напправят следващото правителстгво всеки си има за него свой предположения.Аз също си имам свои убеждания.А те са че комбината БСП и ДПС вече никога няма да управлява.Защото явно нашият народ си има свой недостатъци и за това така и пати.Но да допусне още един път Доган до власта-ето това той никога повече няма да направи.

сите са крали . сите пазят доган за да ги пази..с война помежду ни. не помня и сега няма да потърся резултати от избори в Батак. ако си от Батак знаеш разликата между общото и безусловното на Апостола и герои от кланета. жертви причина за война, между гнили империи късащи се от вътрешни проблеми. и турците и руснаците станаха републики а ние напук на Дякона-царство. такова безродие и делене се плаща. дълго.а може и да е лош кредит. чечероне смотан.топче крайно виснало от дс.

Проблемът ни е че търсим справедливост. А справедливостта автоматично я превеждаме като равенство ("Я па тоя на къв се прай! Що да е повече от мен?") Истината е че има печаливши и губещи. Има ниски и високи. Има богати и бедни. Има силни и слаби. Има стригани и стрижещи. Проблемът е че има 1 печаливш и много губещи. Не е 1 печаливш и един губещ. В пирамидата на Мазлов 5% са богати, останалите дърпат каиша кой повече кой по-малко. Няма как. Така е устроен света. Всеки да се спасява поединично.

ех да си по близо. готов си и опекан за нара. нищо че леко си хванал червена болест. тук те разбираме и уважаваме.печелиш. другите само ще губиме поред.нема как. ... що не престанете с тъпи коментари ..

Така е, животът не е справедлив и това е най-близко до природата. И там има силни и слаби и изяждащи и изядени. Оцелява по-съобразителният, по-бързият, по-силният. Ако унищожим хищниците за да запазим жертвите им ще се наруши целият баланс в природата. Затова и теориите за всеобщо равенство, справедливост и благоденствие са против природните закони и рано или късно са обречени на неуспех. Прекаленият хуманизъм, грижата за бедни, болни, гладуващи и т.н., спасява човешки животи и ни кара да се чувстваме добре, но е също против природният закон за естественият подбор и скоро ще усетим на гърба си какво правим - земята се пренаселва, ресурсите и в близко бъдеще ще са недостатъчни, а човешката дейност нанася трайни повреди на природтата и климата. Накратко, с действията си да спасим всяко едно човешко същество ние на практика си режем клона на който седим и следващите поколения ще трябва да решават проблемите с разселване по други светове или намаляване на популацията. На вас оставям да прецените коя възможност ще е приложима когато дойде времето на недостига на енергия, храна, вода и промишлени суровини...

ла.ла ла..и ги няма яките и с повече мозък на грамаж неандерталци---претрепани от социални дребоси чиито сме генетични наследници. подозирам че някой недоносен неандерталец се е престорил на човек и имаме замърсяване. боклук за метене сиреч.

Щом в най-дълбока икономическа криза и при толкова лишения на народа Борисов е пак напред от БСП, това ме освежава. Разбирам, че българският народ започва да се доближава до достоен народ. А не като циганите срещу кебапчета и комат хляб да гласува за царете на лумпените. Появява се достойнство в народа ни и е способен да преглътне лишенията, когато са инвестиция за по-добра икономика. Нещо повече - осъзнава, че лишенията са неизбежни след управление на комунисти. Вероятно вс еповече от българите вече са забелязали, че след всяко управление на БСП идва крах на икономиката. И че междувременно опитват да го лъжат като циганки на пазара. Разбира се има и лумпени, които гласуват мандат за мандат и си заслужават глад след глад. Трудно му е - гласува за по-лесно, а не за по-хубаво. Но глупаци и сбърканяци има по целия свят, а в България очевидно намаляват. Пожелавам и появата на нова и прогресияна политическа сила, която да надмине ГЕРБ по грижа за народа и по експертиза. Но това са по-далечни прспективи. Сега да разчистят и този мандат БСП от политиката и като им свършат милиардите (а те се харчат бързо във Виена и Женева), ще пият студена вода и шредполагам ще се разкарат ЦК производните и лакеите им от Позитано. Тогава ни очаква нещо по-добро като нация.

Не бъркай платената социология, с гласовете които даваме по изборите и после с резултатите оповестявани от ЦИК.

Личи си, че си простак. Да бе погледнал кой е направил проучването и чия собственост е Института за модерна политика. НАБИРАШ В ТЪРСАЧКАТА ИМЕТО НА СОБСТВЕНИКА НА Институт за модерна политика ЦАРИСТА 4Борислав Цеков" иблесва цялата истина за това "ОБЩЕСТВЕНО ПРОУЧВАНЕ" Борислав Цеков и екип от оглавявания от него Институт за модерна политика изготвят доктрина за "граждански и надпартиен кандидат за президент" и лансира тази политическа формула чрез президентската кандидатура на Меглена Кунева, получила 1ч % от гласовете на 2з.10.2011. Цеков е политически мениджър, член на Инициативния комитет и оглавява Стратегически комитет, който написва президентската платформа, основните политически тези и послания на кампанията. Той е автор на предизборният слогън на Кунева - "Гласът на хората". Представителите на Гражданската мрежа за модерна политика събират повече от з000 подписа за седмица в подкрепа на кандидатурата на Кунева и ръководят корпуса на доброволците на кампанията. В местните избори Цеков координира създаването на граждански листи в няколко областни града (Пазарджик, Пловдив, Сливен, Враца) и по-малки общини (Садово, Лом, Криводол, Хайредин) като част от създадената Гражданска мрежа за модерна политика. ТАКА, ЧЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА УНДУРМА , А НЕ ЗА ИСТИНА КОЯТО Е СМРАЗЯВАЩА !!!!1

Браво другарю, каза им го ! И ние от кварталното БКП ще гласуваме за Борисов. Той е наш другар, партиен член, той е другаря Бойко Борисов !!! Слава НА БКП !!!! Слава на другаря Борисов !!!

ЯЗюЪК САМО ЗА МНОГОТО ТИ ПИСАНЕ- НЕ СИ КАЗАЛ ЕДНА ИСТИНА -ИЛИ ЕДНО НЕЩО СЪЩЕСТВЕНО- ЯВНО ОТ ЦЕНТРАЛАТА НА ГЕРБ- АНАЛИЗАТОРИТЕ ВИ СА В ОТПУСК- И ВИЕ , НИСКОЧЕЛИТЕ- НЯМА КАКВО ДА НАПИШЕТЕ ОСВЕН ИДИОТИЗМИТЕ СИ .... КОЛКО ЛИ ЧАСА СИ СЪТВОРЯВАЛ ТЪПОТИЙКАТА СИ ...

КОГАТО СЕ ГОВОРИ ЗА ПОДОБНО ПРОУЧВАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ СЛЕДВА ДА СЕ ВЗЕМА ПРЕДВИД КОЙ ГО Е НАПРАВИЛ. Изпълнителя е представляваният от цариста Борислав Цеков Институт за модерна политика В президентските избори през 2011 г. Борислав Цеков и екип от оглавявания от него Институт за модерна политика изготвят доктрина за "граждански и надпартиен кандидат за президент" и лансира тази политическа формула чрез президентската кандидатура на Меглена Кунева, получила 1ч % от гласовете на 2з.10.2011. Цеков е политически мениджър, член на Инициативния комитет и оглавява Стратегически комитет, който написва президентската платформа, основните политически тези и послания на кампанията. Той е автор на предизборният слогън на Кунева - "Гласът на хората". Представителите на Гражданската мрежа за модерна политика събират повече от з000 подписа за седмица в подкрепа на кандидатурата на Кунева и ръководят корпуса на доброволците на кампанията. В местните избори Цеков координира създаването на граждански листи в няколко областни града (Пазарджик, Пловдив, Сливен, Враца) и по-малки общини (Садово, Лом, Криводол, Хайредин) като част от създадената Гражданска мрежа за модерна политика. СТИГНАХМЕ ДО ТАМ, ЧЕ МИГЛЕНА КУНЕВА - ПРЪМОВА ДА СИ ПРАВИ СОБСТВЕНО ПРОУЧВАНЕ И ДА "ПЕЧЕЛИ" ИЗБОРИТЕ. Ставащото е манипулация и наглост на тези царски гадина. ГЛАСУВАШ ЗА БОРИСОВ, КУНЕВА ИЛИ СТАНИШЕВ - ИЗБИРАШ БОЙКОВИЯ ЦАР !!!!!!!!!!!!

elena_ole

Осъзнай се българино, гласувай отново за Жорж Ганчев, поне пак го дават по телевизията. Като си дал 17% преди години за тази велика личност, как да ти се учуди човек, че имаш подобен избор сега ??? Все тая кой ще те управлява, важното е да има надежда в следващите сто години докато се затрием.

са осъзнае. кога престане да си избира вазелина. по цвят на мушкато

Шуши, защо пишеш с такъв ник?

Типично за поддръжник на КОМУНОИДИТЕ е да казва на бялото - черно. Аз самият не съм роден в София, но мога ли да кажа, че в София живеят простаци, само защото не съм роден в София и така ми изнася?

Българските социолози са не толкова подкупни колкото работят по едни остаряли методи и с много тесен кръг и неразнороден тип респонденти, което дава силно изкривена картина. Нерядко се случва запитванията да се правят в държавни учреждения, което в нормални държави е и забранено със закон, от там идва нереално високият рейтинг на държавни служители като премиер и президент, за който се знае, че е почти с нулев такъв. Резултати от порядъка над 10-15% са просто нереалистични, знае го и начинаещ социолог. За информация виж. подобни проучвания от Германия, Франция и др. цивилизовани държави. Изводът е прост, видите ли рейтинг от порядъка 15% и нагоре, значи просто си правят гаргара с Вас, както е и в случая. Честита Коледа и успешна нова 2013 година.

Ако не си манипулатор, си просто глупав... Българските социолози са ПЕРФЕКТНИ социолози... Само че нямат 1000 респонденти, а няколко десетки хиляди... И, внимание, като получат поръчка от някой кандидат за слава, нали трябва да му вземат парите! И подбират 1000 души, винаги 1000..., които се вписват в профила на кандидата за слава, като потенциално най поддържащи го... И ето ти +3-5% за когото трябва(плаща)... Респективно 3-5% по-малко за тоя, дето не плаща...:О)))!

аз как да стана толкова мъничко подкупен в тесен кръг. остарял сам и ми се видят криви нещата. рядко го правя в държавни учреждения , няма комфорт. и рейтинга е увиснал но плащат. над 10 -15 е вярно нереалистично.знаят го и начинаещите деца от дома..социалното училище. ако искаш пак ще обнемим изгледи.

Е ,точно този ли пухльо е номер 1...!!!Боже опази България и всички нас!!!

Кои стоят зад него!...(Впрочем не е особено трудно да се досетиш, ако си наблюдателен!)Те точно такива пухльовци назначават , защото са удобни и послушни...

Зад него стоят тези които са направили социологическото проучване Кой е собственика на Института за модерна политика?? Оказва се, че това е ЦАРИСТА БОРИСЛАВ ЦЕКОВ !!! В президентските избори през 2011 г. Борислав Цеков и екип от оглавявания от него Институт за модерна политика изготвят доктрина за "граждански и надпартиен кандидат за президент" и лансира тази политическа формула чрез президентската кандидатура на Меглена Кунева, получила 1ч % от гласовете на 2з.10.2011. Цеков е политически мениджър, член на Инициативния комитет и оглавява Стратегически комитет, който написва президентската платформа, основните политически тези и послания на кампанията. Той е автор на предизборният слогън на Кунева - "Гласът на хората". БОЙКОВИЯ ЦАР Е ЗАМИСЛИЛ НОВА СХЕМА И КОАЛИЦИЯ - ГЕРБ ПРЪМОВА И УЧЕНИКА МУ СТАНИШЕВ. За когото и от тези да гласуваш избираш ЦАРЯ НА БОЙКО !!!

Цвьк

Някой знае ли какво стана с Идея за Бг и Дядо Йоцо ?

много прост народ сме,ако гласуваме са ГЕРБ