Борисов: Категорична победа на ГЕРБ - стабилна България

По повод новата 2013-та година премиерът Бойко Борисов каза, че очаква политическа стабилност след вота през лятото, за да се избегне опасността от икономически срив в държавата. Пътят към тази стабилност бил категорична победа на ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Категорична победа на ГЕРБ - стабилна България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Господин Премиер,като ти гледам некадърните кадри,калинките и разните ти там други буболечки ,пък и други едри ,закръглени екземпляри,не виждам кой ще я стабилизира тази България. Късно е чадо! Мандалото хлопна!

Нашия човек в ГЕРБ

... "Прост народ, слаба държава"... Е докога!?!

никога не съм бил по-силно мотивиран да гласувам на избори....

Нали и не само ти то и за това правят референдум с някъв нищо не означаващ въпрос, а именно да разходят една част от народа пък белким се откажат после и останат само купените и нагласените гласове.

България в момента е - Обърканото стадо от Ноам Чомски, добре че скоро свършва лова, много лъжи и измами от Тиквата. Как ще впечатлиш хората, спираш им влака и те пищят, пускаш влака който преди 3 дни си спрял и те доволни, като животните, много матриал за правене на луди.

Ей Борисов, какви са тия нови лимузини за милиони, по време на криза. Това ли е стабилността по банкянски, за това ли няма за майките, за пенсии, за заплати, за здраве, за образование, за наука, и за какво ли не, за това ли всички данъци са нагоре и наложи десятък в/у спестяванията, за да може да си возите охранените телеса в нови каляски. Никъде го няма това, даже в любимия ти ЕС.. НИкаво гласуване за теб, само съд и забрава во век и веков.

Победа за ГЕРБ ли? С такова нетърпение ги чакам тия малоумници да се ометат, че ако спечелят пак веднага се омитам оттук!

Цвьк

Че се критикува, спор няма. Но да са много форумните участници-не ми се вярва... Това си ти, с многото никове. Сам си задаваш въпросите и сам си отговаряш. Критикуваш се сам, конспирациите си ги създаваш сам. И най- жалкото в случая е, че го правиш толкова дълго в този форум, че си започнал да се взимаш на сероизно и не знаеш кое е реалността и кое не. Да го кажа с прости думи- шизофреничен си. Но какво ли не прави самотата...

Леле, колко си издухан. Конспирациите не са въображаеми, а реални. И то не ги прави един единствен център, а са твърде много, знайни и незнайни са тези центрове. По въпросът за "banned IP". През лятото имах бая як диалог с дир-а. Разбрахме се и за "Синдромът на 100-те маймуни". Обаче когато ми махнаха банът, вече беше късно. Явиха се не 100, а колко точно са вече "маймуните", знае ги само модераторът.

Този зеленчук го видяхме какво може, т.е. по-точно какво не може - да управлява. Няма как човек прочел само една книга в живота си, плюс устава на БКП за приемния изпит в Симеоново, да има акъл да управлява цяла държава. Да не говорим за физкултурника-милиционер, и еврейския чиновник - душманин на финансовата политика на страната (не случайно е изгонен от МВФ, и няколко държави, на които е бил изпратен пак да "помогне").

Г-н Борисов,време е вече да назоваваме нещата с ИСТИНСКИТЕ им имена! Много Ви моля,не УПОТРЕБЯВАЙТЕ повече думата ГЕРБ,а я ЗАМЕСТЕТЕ с познатата Ви до болка дума ПАРТИЯТА! Колкото по-бързо спрете с тази ЗАБЛУДА,толкова по-бързо ще ИЗПЛУВАМЕ!

Без ГЕРБ е още по- добре,освен ако не наложат коалиция като на Беров! Или иначе казано проектът ГЕРБ е жив само срещу заплаха от безличен кабинет като "Тройната коалиция" Беровото правителство" и все такива помияри! При такива ББ може да бъде предпочетен, но иначе няма никакъв шанс!

Този от снимката по-горе,както се е размечтал.Но мечтите затова са МЕЧТИ - защото са неизпълними.Народа казва( ГЛАДНА КОКОШКА-ПРОСО СЪНУВА).

През 2013 г. започва краят на ГЕРБ! Уникална партия, създадена от полу идиоти (без висше образование) и завършени идиоти (с физкултурно и пожарникарско образование), с една единствена цел - да се краде като за световно! Човекът прочел една книга през живота си бълнува за втори мандат, но всяко начало си има край. Много от тези крадци ще напуснат България, други ще станат клиенти на прокуратурата. ГЕРБ се оказа голямото разочарование на тези българи които преди 4 години гласуваха за тях, но тази грешка повече няма да се повтори.

ГЕРБ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА! НЯМА ДА ТЪРПИМ НЕГРАМОТНИ, БЕЗОПИТНИ, БЕЗДАРНИ, НЕЧЕТЯЩИ, НЕОБРАЗОВАНИ, НЕКОМПЕТЕНТНИ, НЕГРАДЯЩИ, БЕЗДУХОВНИ, АТЕИСТИЧНИ БОКЛУЦИ!

Мацко, не мой с рого! Отпусни малко! А ти какъв боклук си?

С това излъчване,култура,възпитание и каквото щеш още си завършено герберче за ешалоните на властта или поне за високи партийни постове.Така,че не си пилей ресурса а тичкай да си получиш заслуженото-докато е време,че то тече и изтича

Атеисти са само комунистите. БСП са комунисти от капиталистически тип. ГЕРБ не са много по-добри и са от същото тесто, но нашият народ не можа да излъчи свестни политици. Все пак ГЕРБ е по-добре от комунисти, турци и ненормални монархисти.

Какви коментари .............и такива хора са навсякъде................жалко,всеки плюе и незнае какво иска !

А ти пък какво искаш?! И твоята си "простотя" да покажеш?

ако искаш да знаеш по времето на БСП беше много по-добре,а сега е само мизери,-точно сега ни определят като най-бедната страна в Европа и не ми казвай,че защото са я украли предишните,защото това което става в момента е много по-страшно от тогава.Всеки ден някой техен човек се е придобил с някой голям къс от страна ти и така още 4 години и тогава ще ни се свърши окончателно с държавицата!

Разбира се, че по времето на БСП бе най-добре. Само трябва да си спомниш за лукановата студена и гладна зима, за виденовата хиперинфлация, масова и касова приватизация и грабежа на банките, за станишевата тройна коалиция и спрените фондове, но не спрените хонорари от 1.5 млн на Доган и т.н.

Хубаво е, че си спомняш, дори само лошите неща! Но след втория мандат на ГЕРБ (ако има такъв) няма да си спомняш дори и името си! Да не говорим за името на държавата, в която живееш, защото ще бъдеш един от раята, без никакви права и собственост - ще бъдеш един роб!

Г-н Иванов да ни хванат БСП-то да ни дерат, че да видите дране, а? Или за вас г-н Иванов ДПС-то. Ако не спечели ГЕРБ, просто държавицата ни си отива.

През Новата 2013 г. правителството да се въздържа от извънредни разходи 6 месеца преди края на мандата си! Ясно е, че ГЕРБ няма да има втори самостоятелен мандат! Да не загробва следващото правителство, в което ГЕРБ най-вероятно няма да участва, с лобистки сделки! Това го изисква нормалната етика!

Айде сега: Сурва Нова Година - Нов Късмет !! ... и Нова работа към пожарната команда на Банкя !! хахах

Извинете,малко наивен съм.Сега пък частна пожарна команда ли ще си прави Бойко,щот на щат ми се не вярва да е.

ами като в Америка - доброволческа команда в малките селища. Но получават някои бенефити, като данъчни облекчения или полицейска снизходителност при нарушения ...

само това не бива да става за нищо на света.стига вече са ни драли гербаджии прости,алчни и престъпни!!!!!!!!!!!!!!!!!

Борисов в Банкя=Стабилна България

Народа е казал:Вързан поп - мирно село.

е казал и вързал попа и заживял дълго и щастливо, защото нямало кой да го лъже и краде.

Не в Банкя, а в затвора!

Категорична победа на ГЕРБ, стабилна България - звучи радващо и оптимистично. Бойко пак каза точните думи на точното място. И заби още един пирон в з ... а на БСП-то...

Всъщност "Категорична Победа на ГЕРБ- стабилна България", звучи зловещо!! Също като "Сполука за България"! Превежда се: "Беднотия - до шия; кражба и корупция - на воля" !!!

Щом тиквата и сие искат властта значи е останала някоя и друга дюна за крадене.Защото Цвинокио налапа 29 декара,сега е ред и на тиквата

Никога повече бесепашите, лъжците като Симеон и Тройната коалиция на власт! Никога! Всички свестни хора, които мислят с главите си, и не са серсеми, нека да се замислят по въпроса, докато беснеят тук, безсилни другарите...

Ами сега кво да правим,като мен ме серсемосаха бат Бойко и четата му ГЕРБ.ИМАМ ИМ ПЪЛНО ДОВЕРИЕ И ИЗПЪЛНЕНА С РЕШИТЕЛНОСТ ГЛАВА В ТАЗИ НАСОКА

днес обещава утре забравя , ха да си взима милионите и Цветелинка и хоп по екзотични острови

Пак ще плачете на лято!...

НЯМАЛО РЕЦЕПТА. КАК В ТУРЦИЯ,ДЕТО НЕ Е ЧЛЕН НА ЕС,ИМА. В СЛИВЕН НАПРИМЕР ИМА ТУРСКА ФИРМА, КОЯТО РАБОТИ ЗА ЕС, В КОЯТО РАБОТЯТ ОКОЛО 1600 ЧОВЕКА.ЗАЩО ЛИ ФИРМАТА Е БАЗИРАНА ТУК...........

Как сте бре комунистчета? Кво врещите истерично, нема лапане за вас!

не само комунистчетата протестират , а целокупния народ- искаме си дюните в Несебър не щем герб да ги заменя със скалите в Колорадо

Калинките,Светланките,Цвъковците,неразплатените магистрали вече изядоха главата на иначе скромния бивш наркотрафикант/дали е бивш/,бодигард на Живков,момче на СИК,централния нападалтел на псетата от Бистрица Бойко Борисов и приятелката му Цеца общата/опа собственичката на банка/

"Геройко" да не забравя, че идва видов ден и милиардите източени от държавата за магистралчета и в метрото чрез близките фирми и Цвети ще излязат наяве, а това че съсипа бизнеса и държавата го разбраха и циганите.

Ами кумецът на Цветанов? Какво правим с него? А с Цветанов? Решете тези и подобните на тях случаи, а изборите оставете на нас.

Най-стабилно е на дъното.....прав е Популисов!!

Стабилна в бедността си и в богатството на Боко

Вервам ти, ама ти верваш ли си!? Така навремето когато бяха управляващи, лидерите на СДС преди изборите си "верваха" и ги загубиха - останаха като препарирани с пръст в устата! Това ги очаква и ГЕРБ - поредните калинки които ни обещаваха светло бъдеще!

EвЛАМПИ ПoпДИМИТРОВ = ЕвСветльо ПопМитев = Светльо Митев ! А!!

на България или на циганите и корумпираните политици бе г....но смра....иво....тъпа борческа кратуна

вече и тои не си вярва на кухите фрази и лъжливи обещания.

Море, вЕрва си! Остава НИЕ да НЕ Му вЕрваме, иначе ни е спукан гьонът от данъци и кражби. Това го имаше и при другите, и при бай Тошо, но тогава това бяха кокшкарски работи на самодейци, а сега цялата гербава олигархия и висши чиновници крадат като зомбирани, нагли чорбаджии! Ние не сме Рая, няма да позволим повече нагли подогравки с честните хора! За гербавите честният човек е комунист, а лекетата и подлизурките, калинките и веселинмаринчовците - наши хора! Ще има, и то скоро, зимата на нашето недоволство!

Генерал Борисов, гафовете на вашите хора вече не са случайни грешки, а системни. Явно в тая държава просперират неграмотните, неуките, такива дето са прочели по една книга в живота си... Един не видял какво подписва, друг не видял какви снимки монтират, трети не видял, че няма диплома, 4-ти не видял кого назначава. Явно не можете да управлявате, не можете да си подбирате хората. Прав е декана на историчекия факултет като казва, че това не е държавата за която са мечтали предците ни. Мислех, че малкото останали поддръжници на това образувание наречено изключително неудачно ГЕРБ, ще се засрамят поне лекичко от гладните деца, чиито родители работят в предприятие пряко управлявано от държавата. Няма такова нещо обаче, те си лаят нагло и безцеремонно, сякаш нищо не се е случило.

до всички гении които плуат по бб, yваjaвам вашето мнение но представете и алтернатива на бб, кои, кого и за какво, пак ли легалните преступници станишев и доган, те ако бяха политици в друга дурjaва отдавна да са ги осудили, пук и малко ли вi беше че ограбиха труда на вашите родители, попитаите ги тях за по големи заплати и пенсии защото по тяхно време имаше още фабрики заводи и още по тяхно време ги разпродадоха. както казах всеки може да плуе колкото си иска но да представи нещо конструктивно маи никои от вас не може, като ви чета изказванята маи ще трябват повече лудници да се отворят в бг, не ви ли е срам да се наричате българи да се биете в гурдите и в сущото време да се дупете на доган и неговото протеже станишев. не разбрахте ли ше докато няма гражданско общество такива като доган и станишев ще ви е..т колкото си искат и както си поискат а вие си пишете после в мемоарите.

Ив4о, голям си Наив4о! Освен това си от онези изкукали македонски шовинисти, които обявиха Бербатов за...! Питай Ванче Михайлов (мир на душата му) защо е искал автономия на Македония след войната! За да може по-лесно и бързо да се присъедини към майка България!

Бойче,сън за щастие са мераците ти! С тия данъци по лихвите дето ги наложи ще духаш супата

Цвьк

"Диалог" между Serseminbg и Евлампи. Третия пост на участника 565( нерегистриран) е типичния пример. Серсемина и 565 са едно и също лице.

Цвьк

До Модератора: Serseminbg( регистриран) compere( регистриран) 666 ( нерегистриран) Истината ще ви направи свободни( нерегистриран) и много други нерегистрирани никове са едно и също лице.( проверка на IP адреса ще го докаже). Защо позволявате това да се случва? В някои случаи лицето задава въпрос с един ник и сам си отговаря с друг ник. Някак си не е морално и честно спрямо другите участници във форума. Не мислите ли?

Член1

Не следим дали потребителите имат еднакви IP-адреси. В този смисъл не следим дали потребител се опитва да води монолози с различни никове. Ако мнението е откровен спам ще бъде премахнато.

Цвьк

Ами ето ви удобен случай за проверка...дори и да не премахнете поста, поне ще сте наясно,че такива работи се случват във форума.

Цвьк

Някакъв резултат ще съобщите ли?

Бат бойко, БГ управник, мишките го яли...Да вьскрьсва хитлер и да се захваща за работа...иначе мька и мька....

Категорична загуба на ГЕРБ - просперираща България!

теб за колко дена те пуснаха от лудницата.

герберастче,щом името си си написал с 4ка,къкво да говорим за мозъка дето го нямаш

А Боко обеща, че ако във Варна не изберем Кирето ще станем село. Ние Кирето не го избрахме Боко и ТИМ си го туриха и Варна замяза на махала.

Да разгледаме накратко успехите: - Премиер - леторез. Никой така и не разбра кога работи и мисли за бъдещето. Не разкри нито една държавна стратегия или концепция. Разузнаванията на партньорите ни го имат за обикновена мутра - справка уикилийкс. - Правосъдие - мъка, мъка. Непрестанно критикувани. Нямаме положителен доклад на тема правосъдие. Причина да не сме в Шенген - Икономика - затрит малък и среден бизнес. Тотален монополизъм с явен протект на държавата. Огромна междуфирмена задлъжнялост, която я стартира държавата ,която бави плащания над година. - Социално - Безработица по-голяма отколкото при Виденов. Геноцид над майките и децата. Нерешен проблем с разширените права на малцинствата. - Армия- Официално армия няма да имаме от тази година. Всичко над подполковник напуска с изключение на обръча около Аню Ньойски. Въоръжението - нарязано. Купуваме прескъпи самолети трета ръка , но пък американски. - Външна политика - нямаме, но се забъркахме в няколко големи скандала. Дипломатите ни продават оръжие на кюрдите и на Мали. Последната сделка е с Су25 , които през Грузия заминават за Мали. - Вътрешни работи - терористи и чужди тайни агенти ни имат за плацдарм. Престъпността е нереално висока, също се ползва с протекции от държавата. Множество полицаи са уловени в бандите. Безнадежно! - Медицина, Образование - на дъното. Най-зле не само в Европа , но се мерим с държави от третия свят. И още и още. Край няма. ВЯРНО Е , ЧЕ ГЕРБ ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ. Дерзайте!

недей така с лошо де- той другаря Борисов ни обясни на нас "лошия матрял' ясно и точно:- Наследеното отпреди него е било толкова зле- че ще му трябват поне 25- 30 години- или поне 45- но и тогава да не скочим да се усетим и да кажем : "45 години стигат- аз мисля , че стигат и 3,5 години- видя се разрухата и нищетата от безхаберието и некадърността на тази власт- СЕГА СЕ ПИТА- ТРЯБВА ЛИ ДА Е ИЗОБЩО В ПАРЛАМЕНТА ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК И КАКВО ДА СЕ НАПРАВИ ЗА ДА НЕ СТЪПИ ВТОРИ МАНДАТ ТАМ ?

А БЕ НЕ Е ЛИ НАЙ-ДОБРЕ ДРУГАРЯ БОРИСОВ , КАТО СЕ Е ЗАГОВРИЛ НА ТЕМА : "..ГОЛЕМИ ГРАБЕЖИ В БЪЛГАРИЯ..." - И ВСЕ ДРУГИТЕ СА ВИНОВНИТЕ- КОЛКО ЛИЧНО ТОЙ Е ДАЛ НА ПРОКУРАТУРАТА- И КОЛКО СА ДАДЕНИ ПОД НЕГОВ НАТИСК... ТАЙ , ЧЕ ДА СИ ТРАЕ С ТИЯ ГРЪМКИ ФРАЗИ- И НАЙ-ДОБРЕ ДА СЕ СКРИЕ НЯКЪДЕ НАДЪЛБОКО - ЗА ДА НЕ СЕ ИЗПРАВИ НАРОДА И ДА МУ ПОИСКА ЯСЕН И НЕЗАБАВЕН ОТГОВОР НА ВЪПРОСА: -" ...ЗАЧО КУМЕЦЪТ НА ДЯСНАТА МУ РЪКА - ДРУГАРЯ ЦВЕТАНОВ- Е ЗАМЕСЕН В СДЕЛКАТА С ДЮНИТЕ В НЕСЕБЪР..." ИЛИ- АКО Е ЗА НАШИТЕ ХОРА- АРШИНА Е ДВОЕН- ТЕ МОГЪТ ДА СИ ПРАВЯТ ДАЛАВЕРКИ- А ЗА НАРОДА- ДА ГО КОМПЕНСИРА- ЩЕ МУ ВДИГНЕ ДАНЪЦИТЕ ОТ НОВА ГОДИНА -НАЛИ ТАКА ... КРАДЕЦА СИ Е КРАДЕЦ- И НИКОЙ НИКОГА НЕ ТРЯБВА ПОВЕЧЕ ДА МУ ВЯРВА- - АЗ ЩЕ МУ ПОВЯРВАМ- АКО УВОЛНИ ЦВЪЦКО ЗА ДАЛАВЕРАТА С ДЮНИТЕ-И АКО ГО МАХНЕ ОТ ПАРТИЯТА СИ...- НО ТОВА НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ - ТАКА , ЧЕ МУТРИТЕ СИ ОСТАВАТ СПЛОТЕНИ И ЕДИННИ- И НАЙ-ВЕЧЕ - НЕДОСЕГАЕМИ !!!!!!!!!!!!!

Много го е еня някой на какво и на кого вярваш. Да не почвам да ти изброявам кой на кого е батко и братко, зет или шурей, коя е дъщеря, снаха или внучка и какво са откраднали ... До утре няма да стигне времето... Ха не се напъвай.

и сега какво - Цветанов от привилегированите ли е , та ще си чука далаверките - И прав е серсема- да стане цар Тиква сега - и да ни каже пред всички- докога ще има двоен аршин- и защо- ако гербери крадат- а останалите, ако разберат, а не дай боже -поискат обяснение- стават лош матрял..- така ли да те разбираме тебе- другарю Гербер ?

НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ С МАФИОТИТЕ ОТ ГЕРБ !!! ЧИ ИДВАТ СЪС СИЛНО ЧУЖДЕСТРАННО МУТРЕНСКО ПРИСЪСТВИЕ - И НИ СЪЗДАВАТ ДИСКОМФОРТ И ПРИТЕСНЕНИЯ..- НА НАС НИ СТИГАТ САМО МЕСТНИТЕ МУТРИ...- ДА СИ ЛАФИМЕ НА НОВИНИТЕ ОКОЛО СВИТИЯ ПАЗАР НА БЯЛО...- ОПС- ИЗПУСНАХ СЕ - ПАЗАР НА БЕЛЬО ДЕ !!!!!!

Много коментари и едно голямо "Няма нищо"... Посочете по-добрата алтернатива на ГЕРБ !Лесно е само да плюеш, но скоро пак идва време за избори.

Всяка друга алтернатива е по-добра от недоразумението ГЕРБ!

Дам Др. Борисов - съгласен съм един път с ВАС-ПРИ КАТЕГОРИЧНА ПОБЕДА НА ГЕРБ- НАИСТИНА ЧЕ ИМА СТАБИЛНА БЪЛГАРИЯ!- Но -ако обичате - довършете си мисълта:- СТАБИЛНА БЪЛГАРИЯ СЪС СТАБИЛНО ПОТЪВАЩИ ОСТАТЪЦИ ОТ ИКОНОМИКАТА- ВСЕ ПО-СТАБИЛНА , ПО-ГОЛЯМА И ВСЕОБХВАТНА КОРУПЦИЯ- ПО ВСИЧКИ НИВА НА ВЛАСТТА-ДРАСТИЧНО НАРАСТВАЩА НО ПЪК СТАБИЛНА ИМИГРАЦИЯ- С ПОСЛЕДВАЩА- СТАБИЛНА ЦИГАНИЗАЦИЯ И ТУРЦИЗАЦИЯ НА СТРАНАТА НИ - ЗА ОСТАВАЩАТА ЧЕСТНА (ИЛИ ЧИСТО НАИВНА ЧАСТ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО- НЕПОСИЛНИ НО СТАБИЛНИ ДАНЪЦИ И ЦЕНИ- ВСЕ ПО-ГОЛЯМА И СТАБИЛНА СВЕТОВНА ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА (КОЯТО ВИ РАЗМЪТИ МОЗЪЦИТЕ- И КОЯТО ВИЕ С ВАШЕТО БЕЗИДЕЙНО И НЕКОМПЕТЕНТНО ПРАВИТЕЛСТВО УТРОЯВАТЕ В БЕДНА БЪЛГАРИЯ) , СТАБИЛНА МИЗЕРИЯ И НИЩЕТА ЗА НАШИТЕ РОДИТЕЛИ-ПЕНСИОНЕРИ ( С ЧИИТО ГЛАСОВЕ ВСЪЩНОСТ ДОЙДОХТЕ И НА ВЛАСТ- И СЕ НАДЯВАТЕ СТАБИЛНО ДА ГИ ПОДЛЪЖЕТЕ ПАК))...- НАИСТИНА ТЕЗИ СТАБИЛНИ ТЕНДЕНЦИИ - ЩЕ ОСТАНАТ СИЛНИ И ТРАЙНИ И ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СТАБИЛНИ- НАЙ-ВЕЧЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАШЕТО СТАБИЛНО УПРАВЛЕНИЕ - И ПРЕЗ СЛЕДВАЩИТЕ ЧЕТИРИ ГОДИНИ-- ТА ДОТОГАВА И СЛЕПИЯ ДА ВИДИ И ГЛУХИЯ ДА ЧУЕ -КОЛКО СТЕ СТАБИЛНО-КРАДЛИВИ И ЛЪЖЛИВИ....

тази китна картинка,каквато беше комунистическа България какво стана!Бяхме страна без пукната магистрала,а сега какво-магистрали са готови или се правят усилено във всички посоки!Друго си беше,тогава-никакви фондове от Европа и пълна изостаналост!Спечелихме отличието ,с което се гордеехме:последни в Европа по всичко,а сега започнахмеда го изпускаме ,а във финансово отношение сме отличници!Увеличавахме на 3 пъти пенсиите ,е с по един-два лв.,а някой и по-малко,а сега-два пъти с по 70лв:от 01.07.2009г.и сега от 01.04.2013г.Ядяхме храна,за която не знаехме,какво е:хартия ли е,кренвирши ли,соя ли?Друго си беше тогава:бяхме свикнали с престъпниците и беше интересно:днес отвличат един,утре-друг,следва трети,четвърти,режат се уши,пръсти ,а бе екшън!А сега е скука!Оня премиер си стоеше тука,или най-много в Москва,за инструкции,а този все го мляскат -днес в Брюксел,утре-в Берлин,в САЩ,в Лондон,Путин му идва на крака!това не е добре!Не отиде на Бузлуджа нито веднъж,не направи нито една заменка,не стана от голтак милионер,няма хотел,няма вила в Алпите,няма сметка в Цюрих!С една дума -мъка!

Що ли се напъваш и се хабиш напразно. Ще спечели ГЕРБ и Борисов ще е отново Премиер. ,, ...и ще остане съграденото от нас..." е казал поетът. А от предишните управления останаха само руини, не само материални, а и духовни... Това го знаят и слепите и глухите, даже го почувстваха.

леле- чак тука на село усещаме силната активизация на силите около великия наркодилър Тиквундер Борисов !!! - дали баба - не са пласирали някоя едра пратка на вътрешния пазар- или бабе са прецакали поредният конкурент.... но усетихме- че са отпуснали свежи пари на драскачите-герберасти .

"И без член 1 - по комунистически". Същата мимикрия е и около нас - Сърбия, Румъния, Македония..Мноооого има да правим преход и затова ще минем не на "втора" скорост, а дори на трета или задна.

Няма как да стане, че ни лъжат и че се лъжем е вярно, но само по веднъж.

Да бе да, само по веднъж.

Като казвам по веднъж имам в предвид , че всички управлявали до сега не са спечелили втори мандат или се лъжа?

Борисов: Категорична победа на ГЕРБ - стабилна България/категорично и стабилно бедна/. Категорична загуба на ГЕРБ- жива България и Българи.