Меркел пое отговорност за лошия резултат на ХДС в Берлин

Ангела Меркел пое отговорността за лошото представяне на своя Християндемократически съюз (ХДС) на регионалните избори в Берлин.

Обратно в новината

Коментари - Меркел пое отговорност за лошия резултат на ХДС в Берлин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много са ми смешни и жалки таквиз като меркелката и последователите и дето ''поемат'' някаква ''политическа отговорност'' ама кокала не пускат и дефакто от таквоз ''поемане'' НИЩО не произлиза . От толкова ''поета политическа отговорност'' което си е БЕЗотговорност БЕЗнаказана и в България гледаме как сме ''цъфнали и вързали'' защото ''поелите'' я все по тлъсти и нагли стават

За нищо не става, тая безсолна, мазно-претоплена пача Искаха , да го вкарат в затвора, но, погали го, Папата !

Поемането на отговорност се извършва,чрез подаване на оставка като партиен лидер или си искане на вот на доверие като национален лидер, или сподаване на оставка и нови избори за канцлер.Кое от всичките направи Меркел???

Те, я харесали и тя се надупи вгроба да рови кокали до гори Евро - пачата !

С цялото си политическо поведение Госпожата ни демонстрира,че желае да се запише в историята на човечеството.Много Велики са го правели,но за жалост са завършвали живота си като заточеници или като затворници.Този европейски политик трябва да понесе последствията на своето безумно поведение,жалкото е,че е на 60 години и много малко време и остава за да се възползва от наказанието си.

И за Украйна беше същото. До последно не искаше да налага санкции, ама Туск тогава се изцепи

Всъщност нека да си спомним как тръгна всичко: Меркел разплака едно момиченце, като му каза, че трябва да го екстрадира. Тогава журналисти и фейсбуци ревнаха, че е коравосурдечна. Нали така? Е след това беше поканата. Мамка ви седесарска-сороспийска.

Меркел каза, че ако желанието на народа на Германия е страната да не потъне в безконтролна и нерегулирана миграция, тя "ще се бори за това". Добро утро, како Маро!!! Ти досега мислеше, че желанието на народа е да "потъне в безконтролна и нерегулирана миграция" ли , ма , тъпа ГДР-ска, комсомолска краво!?

Бабо Меркел,где така? На,джамия Мустафа. Амити къде със тоз калашник? Бе гяурки без буркини днеска сгащих.

Хубава снимчица...като че ли казва "Е, тъпа съм, но вие защо ме избрахте, сега ще си правя каквото си знам "

да,сте остане в исторята като малоумен политик,докарала чалмите в германия.до сега в исторята всички държавни глави са се борили до смърт с враговете си,а тази ги домъкна,без дори да се допита до народа си.

Абе тая кога ще я линчуват бе? К'ви отговорности поема, к'ви алабализми бе?

Не съм очаквал, че тази "жена" е толкова страшна....горко им на децата около нея!

Пита внучето Бойко баба си Меркел. Бягай че сега за теб идват - отговаря му тя.

Германците и да отсвирят бабиерката, то тя ще продължи да се разпорежда с българите.

Икономиката й работеше и неглижираше какво и говори Борисов, за това, че идват само мъже млади по 30 човека. Орбан пък направо и говори на майка, защото е унгарец и знае какво е било преди няколко века.

На практика меркел си призна, че е популист. ляв, комсомолски популист, който по примера на хонекер не разбра къде сгреши, защото тя се има за непогрешима, като "П"артията, от която се е пръкнала. което бе изтъкнато не, а натъртено в словото ѝ от самата нея. Тя за пореден път тя твърдя, че е постъпила напълно правилно, само хората не я разбирали, понеже не им било обяснено достатъчно (и) правилно. Пълна наглост, като се има предвид гнусната, манипулационно-цензурна вълна, която залива масмедиите. Не дай си обама някой да критикува тази "политика", или да каже нещо за академиците, дизайнерите и инженерите, които щели да хранят пенсионерите. (като как, след, като пенсионерите ще са отдавна умрели я от глад, я заклани на някой площад.). BYE-BYE, merkel!

ади бабу къш! Късно е да се разкайваш!

Време е Меркел да си създаде един Мюсолмананархически съюз - там ще е много тачена.

Целото гедере гласуваше за нея през двата мандата, от патриотични чувства. :))

Кои са съвременните ни политици, продали България за чужди интереси???

Кеф ми прави да гледам посърналата й физиономия! Но напразно! Друг на нейно място досега да е получил 100 пъти разрив на ... сърцето и душата !

Пое отговорност,но не подава оставка.Трябва и още малко време за да сложи край на европейската цивилизация и бавно да я замени с мюсюлманска!

Баба ти си отива и ти го направи. И си прибери ушатия Цв Цв с цецомобилите и Цецка Цачева в килията - загубата няма да е особено голяма. Роско Офшора може и него в килията да си прибереш.

Бойко призна, че се е намъчил, когато е целувал баба Мерга "На различни места"

Ще поемат ли отговорност че предадоха България за стотинки на интересите на ФАЩ и на лудата баба Меркел? И да напуснат политическия живот достойно достатъчно окрадоха и унищожиха.

Поела отговорност и какво от това?Ще поеме ли отговорност за хилядите хора юрнали се голи и боси да прекосяват морета и континенти? За хилядите удавени жени и деца?Ако имаше малко малко ум нямаше да се подиграе със половината свят.

Цялата тази политика, тази бабичка прокара въпреки: 1. Мнението и сигналите, които и подаваха германците. Както население с протестите си, така и службите им. 2. Мнението на всички погранични държави и горчивият опит, който започнаха да придобиват вследствие правата на онези, които не признават човешките права на другите. В крайна сметка Европа ли беше длъжна да плаща сметката за бунището, което създадоха Русия и Америка. Тези последните се величаят, но като че ли е за наша сметка.

Не трябва да се вярва на ренегати и предатели....Много европейци милеят да се върне времето назад и някой трабант да беше връхлетял детската количка на бебенцето Ангела!

Но не за безумието дето сътвори.Съжалява че не е могла да приеме много повече мигранти.Не била подготвена - 1 милион.Колко ли щеше да приеме ако беше подготвена.Прекрасно е че времето неможе да се върне назад.Немският народ не понася неподготвени хора още повече пък канцлерка която незнае нито какво приказва нито какво върши.

Немският народ е понасял всякакви канцлери, кайзери, бахури. Та целият свят дори успя да съюзи срещу себе си, поради тази си поносимост.

Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен.Алберт Айнщейн

май късно дойде акъла в главата

друкпът

Ами може ли един човек да вземе еднолично такова решение

Ако питаш дали физически може да вземе такова решение? - Очевидно е, че може. И можа. Ако питаш има ли право да вземе такова решение? - Законно право има, морално обаче няма и никога не е имала. Но, както обикновено законното не винаги е морално!

От както съществува ХРИСТИЯНСТВОТО и ДРЕВНИЯТ КОНТИНЕНТ ЕВРОПА, няма по-некадърен ХРИСТИЯНСКИ ЛИДЕР като баба ти меркел! ДА Я СЪДИ ВОЕНЕН СЪД ЗА ПРЕДАТЕЛСТВО НА ЕДННА И СИЛНА ЕВРОПА, И ДА Я СЪДИ ГОДПОД ЗА ЗЛИТЕ ДЕЯНИЯ, ДАНО ГОРИ В АДА

Амин!

Господ я осъдил вече ,тя е ялова.Но браво ,все пак надделявва разума в тази държава,въпреки че е табу да се говори против Меркел,но почти и набиха шута.Но ако това е сценарий да се върнат леко националистическите настроения,макар и на висока цена -хитро.

Разберете братя, не е това, което е било миналия век, не се ли оправиме сами, няма кой, как не го виждате толкова години....

ТЕЖКА ЧУМА ЗА БАБУНЯ

Като всеки комунист и тая поема отговорността на едри хапки, с пържолка и салатка.

И изпива вината .

Така ще каже и Боко много скоро! Но ако Кака Му Меркел си играе много успешно картите, наредени от АЕЛ (от Американското Еврейско Лоби), нашият Гуру ще се направи на сърдит и ще ни обвини в това, че по Коледа ядем свинско!

Политици ма конци като Меркел и Бойко никога сами не биха подали оставка.Техните господари не биха им разрешили.Меркел са кланя на Молох и се бори за каузата на Ротшилд за Нов Световен Ред.Не и пука за германците въобще.

''АКО МОЖЕХ БИХ ВЪРНАЛА ВРЕМЕТО НАЗАД'',КАЗВА ЕДНА ЗАКОРАВЯЛА КОМУНИСТКА,КОЯТО ВЪВ ВРЕМЕТО НАЗАД Е РАПРОСТРАНЯВАЛА КОМУНИСТИЧЕСКА ПРОПАГАНДА И С ПАДАНЕ НА БЕРЛИНСКАТА СТЕНА БЪРЗО КАТО ХАМЕЛЕОН ВЛИЗА В ХРИСТИЯН-ДЕМОКРАТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ.ДА,АМА НЕ!!!ГЕРМАНЦИТЕ И СВЕТА ВИДЯ,ЧЕ МЕРКЕЛ НЕ Е НИТО ИСТИНСКА ХРИСТИЯНКА,НИТО ДЕМОКРАТ,А ЗАКОРАВЯЛ НОМЕНКЛАТУРВН КОМУНИСТИЧЕСКИ КАДЪР,КОЙТО НЯМА МЯСТО В УПРАВЛЕНИЕТО НА ЦИВИЛИЗОВАНА И ПРОГРЕСИВНА ГЕРМАНИЯ,НИО ПЪК В ЕВРОПА-КОМУНИСТИТЕ ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗХВЪРЛЕНИ ОТ ВСИЧКИ НИВА НА УПРАВЛЕНИЕ,ЗАЩОТО ЗА ЗЛОБНИ И НЕКАДЪРНИ И КАТО ХОРА ,И КАТО ''ЛИДЕРИ''!

"Комунисти" "фашисти", "леви" "десни", това са залъгалки за малоумниците по целия свят. За съжаление, последните са 80 процента от населението и затова сме на този хал. Дясна и лява ръка са те на едни и същи глобални престъпници, които ни готвят такава демоНОкрация, че сталиновият "комунизъм" ще ни се види като пионерски лагер. Тези 80 процента са престъпно прости. И комунисти, и антикомунисти.

Прави ли ви впечатление,че когато стане въпрос за мюсулманите нито един политик ни в Европа(освен Орбан) нито в САЩ не дава и косъм да падне от главата им, а напротив умаловажава и прикрива гнусните им престъпления и явнатите им преструвки на бежанци.Дали е случайно а???

докато не си тегли куршума няма да повярвам, че е искрена това им е любимия похват на продажните марионетни политици - да се разкайват след това което са сътворили по поръчка много добре знаеше какво твори старата вещица, обаче американците явно здраво я държат и няма мърдане

По-добре да се наеве за първи път в живота ; ))

Ситурно тези тъжни думи са произнесени след виждането на тази снимка...

Ако можех, бих ти го набил отзад.

Много е просто другарки и другари! Тази крава работи не за германския народ ,а за световната финансова мафия и корпорации ,които искат да унищожат националните държави и да се превърнат в световни господари ,а хората в биомаса от потребители и роби без никаква социална защита от държавата ,а всичко ще е един добре организиран печеливш бизнес -от частните детски градини до погребалните агенции !? Разбира се който не дай си боже изпадне от "играта" ,ще мре !?