Тръмп предложи САЩ да забранят влизането на мюсюлмани

Доналд Тръмп предложи на мюсюлмани да бъде забранено да влизат в САЩ. Предложението му предизвика бурни реакции.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп предложи САЩ да забранят влизането на мюсюлмани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дойде момент(не дай,Боже),да почнат изстъпления и на Бг територия,както във Франция и Швеция,ще ми е любопитно ,кого ще коментира авераге обществото българско.От животинската агресивност не можеш лесно да се спасиш.

протестна мрежа няма ли да изрази позиция по въпроса??? хахахахахахахахахахахахахахахахаха

ТРЙМП ИМА ШАНС ДА Е СЛЕДВАЩИЯ ПРЕЗИДЕНТ ,А АЗ ЩЕ СЕ НАСЛЪЖДАВАМ НА БГ ТОЛЕРАСТИТЕ ,КАК ЩЕ СЕ ГЪРЧАТ ОТ ОСТРИЯ ЗАВОЙ КОЙТО ТРЯБВА ДА ВЗЕМАТ ЗА ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ ХАРЕСВАТ НА НОВИЯ НИ БРАТ

Ако този човешки отпадък, стане президент на САЩ, то значи системата тотално е загнила и е време за рестарт.

Мехмед, като ги мразиш толкоз американците, чий уй ще дириш по техните земи? Не разбрахте ли , мюслита гадни, че никой на земята не иска да ви види дори!

Защото проблемът и с исляма е нерешим с методите на демокрацията. Това е отговорът, който политкоректните политици в Евросъюза отказват да дадат на своите избиратели, макар че много добре го знаят. И точно поради това европейската цивилизация ще загине. Въпросът отдавна вече не е дали, а кога. След едно поколение вече ще стои въпросът не как да се интегрират мюсюлманите, а как да бъде запазено християнското малцинство.

Даже и демокрацията няма проблем. Държавното управление е имало проблеми с религията , но всички знаем какво е направил Болеслав Смели със епископа Станислав Щепановский в една църква хем. Или държавите за които исляма е равен на държавно управление ще се откажат от него или ще изчезнат като държави!

Може би още някакъв шанс да се реши - ако партии като тази на Льо Пен спечелят изборите с голямо мнозинство във всички европейски страни....

Не всички мюсюлмани са терористи, но всички терористи са мюсюлмани.

когато всички мюсюлмани станат терористи а всички националисти антитерористи!

Да, особено тея дето взривиха Света Неделя. Само мюсюлманин може да направи такова нещо.

И да им обясняваш, нанякои хора просто не им стига акъла да гледат толкова далече. Или всъщност, доста близо, баш пред очите им.

Аха, и ти беше там и беше очевидка, нали?

а не ви ли минава през твърдите кратуни, че чичо ви тръмп прехвърля проблема от болната глава на здравата? и вместо да посочи истинските виновници за хаоса в света, КОЙТО Е ДИРИЖИРАН ОТ ТАКИВА КАТО НЕГО, обвинява такива като нас???? А това, което в момента става на земите на мюсюлманите, НЕ Е ЛИ ТЕРОРИЗЪМ ОТ НАША СТРАНА - на християните??? какво толкова ви хареса в подобно СУПЕР ПОПУЛИСТКО изказване - я дръпнете хапката от устата на чичото и да видим каква ще я запее! ама май и на вас ви се иска да се биете и да сте господари - АМА НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, че сме от оная страна, не на чичото, и ще ни прегазят без да ни забележат.

Защо изобщо споменаваш за тероризъм от християните? Някъде в християнството да има някакво насилие??? Тези дето вършат насилие НЕ са християни! Тези са лъжливи безбожници.

mi pokrustvaneto kakvo e bilo ?

Този е нашия човек! За какви точно американски, а още повече европейски ценности говорим, когато ордите нахлуват през границите. Европейският съюз напълно е затънал в тъпоумие и боксува на едно място. Една година мина без никакво адекватно решение. Среща след среща, "бла, бла след бла ,бла", гърчове на безсилие и слабоумие. Не е лошо ЕС управниците да се вслушват какво казва Тръмп. Вижте какво става във Франция! Това ще стане и в Германия и др.

Тръмп - президент !!! Заслужава подкрепа от целият свят !

Защо в Европа нямаме такива Държавници.

Дано да съм избрал точният момен за да ви разкажа какво съм чул от дядо ми (10.10.1884 20.09.1975) който е живял по време на Турското робство в Кърджали. Когато са нямали за ядене майка му го е пращала да вземе храна(брашно,яйца...) назаем не от имащите заможни българи а от бедните турци, а и обратното е ставало -бедните турци са взимали на заем от бедните българи. Защото ако са взимали от богатите е трябвало да връщат в повече (с лихва: за 4 яйца е трябвало да върнат 6) Та според мен Религията и политиците са виновни за това че стигнахме до тази ситуация и дано да има свестни политици и господ да ни опазят от кашата забъркана от Обама, Меркел, Путин, .... и др. Идиоти Чавдар М Аз съм Атеист. Само за справка на неверниците 1. Не пропагандирам комунизъм дядо ми е бил полицай до 1944г 2. През Балканската война след победата на българската войска в станалата край него битка при Кърджали на 21 октомври (8 октомври стар стил) 1912 г. градът е освободен от Хасковския отряд и окончателно остава в България а до тогава е бил под пряката власт на османския султан.

Това, което споделяш няма нищо общо с темата и с проблема (исторически) с исляма. Навсякъде има доб ри хора и винаги е имало. Осъзнай се за какво става дума в днешния свят и с т.нар. "бежанска криза". Разходи се из Истанбул и виж в какво е превърната една от светините на християнството църквата "Света София". Поинтересувай се какво се случи с християнските паметници на културата, много от тях действащи, в днешна Сирия.

как изведъж всички станаха толкова вярващи в бог и толерантни кум други религии ? всяка религия е създадена за да се справят с хората и да ги вкарат в рамки ! вярата в господ няма нищо общо с религията това е само поредната игра на 2% от населението на земята които вярват само в това което им хареса и си гледат кървавите игри с наслада !!! а само след една глобална катастрофа хората биха разбрали колко са млки и независими (нищо не зависи от нас) и ще си пукнем като въжки мнооо туппооо братт

Представете си християни да тръгнат да се заселват в Сирия,Ирак,Либия как ви се струва те ще бъдат ли доволни и любезни.Никога.Това е най свирепата религия.

Човека казва истината....А другите кандидати защото не смеят да я кажат лаят по него като глутница улични помияри....Помияри държани на каишката на еврейските лобита управляващи САЩ и ВПК то- военно промишления комплекс!! И това са ФАКТИ!

За да решиш един проблем, първо трябва правилно да го дефинираш! Сега ми е ясно, защо тоя човек е станал милионер! Просто има трезво и ясно мислене и то в САЩ, където това е лукс за по-голямата част от хората! А сега, като политик, не се страхува да изказва и публично мнението си! А че е прав е повече от сигурно! Аз не съм чул за християни - джихадисти, т.е. религиозни фанатици, които са готови да убиват всички останали, които не споделят религиозните им убеждения! И не съм чул и видял терористични заплахи и публични екзекуции от християни! Ако не съм прав, поправете ме!

1. Не е милионер, милиардер е. 2. Не само християни. Нито будисти, нито хиндуисти нито някакви други се сещам да вършата това. Само мюсюлмани. Изводите всеки сам може да си ги направи.

Явно не си чел в историята за кръстоносните походи, завладяването на Америка и Африка, и всички останали убийства, извършени в името на христианството.

Кво им обясняваш.То промития мозък .....

А отчиташ ли това кога е било и сега кой век сме... а и завладяването обикновено е било в името на "короната" ;)

Няма как да ви поправя - просто, "прочетохте" мислите ми, че човек, като Тръмп- рационален, трезво мислещ, реалист, много добре си е премерил думите. И е абсолютно прав! Защо тези, които сега се зъбят срещу него, не се озъбиха, когато Щатите дигнаха невиждани ограждения на мексиканската граница? Защо китайците, например, които са вероятно милиони, в САЩ, не извършват терористични актове? Малко ли са будистите, пак в САЩ - те защо не колят и стрелят, на база религия, в името на Буда, например.? Следователно, само една религия създава терористи на верска основа. Следователно, Тръмп е много напред с материала, а инфантилните ни европейски политически овчици, продължават да си блеят неолиберални и културоНЕреалистични молитви.Е, да, де, ама открай време се знае:"Лозето не ще молитва, а иска мотика!" Кой както иска да го разбира, щото тя, мотиката става и за копаене, но може да бъде и оръжие! ...при нужда...

Борисов е нашия Тръмп.

на американските ви ценности! Като ви подпукат рязаните с калашници друга песен ще запеете! Дано скоро и е Европата им уврат главите. Във Франция вече се усеща ...

Ко съ кефите? Тръмп иска да ги изгони от Америка, а Европа ги кани с отворени обятия. Да и е яко дупе на Гейската Ивропъ

МЮСЮЛМАНИТЕ ТРЯБВА ДА ЖИВЕЯТ В СОБСТВЕНИТЕ СИ МЮСЮЛМАНСКИ СТРАНИ, ИНАЧЕ СЕЯТ САМО СМЪРТ И ОМРАЗА ТАМ КЪДЕТО ЖИВЕЯТ ДРУГИ РЕЛИГИИ. Тръмп говори много правилно.

И защо този Ибрахим Хупър от Съвета за американско-ислямски отношения ще се изказва:"Влизаме в сферата на фашизма", а какво да се каже за избиването на около 3000 невинни човека, нямащи нищо общо с религозна или каквато и да е било друга омраза/11.09.2001/, това не е ли фашизъм, какво ще каже за невинните жерви от Париж на 13.11.2015г., за обезглавените от ИД жертви, това не е ли ФЕШИЗЪМ..... и да Доналд Тръмп е прав. Докато не се разбере каква е целта на този тъй наречен мюсулмаски свят - трябва тези хора да се държат далече и не само он Америка, а от целият цивилизован свят, какъвто е Европа. Нама нищо сантиментално в това - просто ПРЕДПАЗНА МЯРКА.

това ли - ами унищожените хилядолетни паметници на културата в Палмира, когато сирийски пленени бойци са привързвани към колоните и взривявани, за изкланите жени и деца - изверги

Просто и Ясно!!! На Тръм му стиска да каже това което мисли и иска американския народ!!! На хората им омръзна от непрекъснати войни с терористите от Ал Кайда и ИДИЛ които самия Краварник създаде!!! Хората по целия свят искат само едно ! И това е МИР!!! И американците искат същото! А не малоумния износ на демокрация от департамента на лудите крави в Фашингтон!!!

не е верно тва! ХОРАТА ПО ЦЕЛ СВЕТ ИСКАТ ПАРИ! А ТЕ СЕ ПИЧЕЛЪТ С ИЗНУДВАНЕ, УБИЙСТВА, ПРИСВОЯВАНЕ И ВОЙНИ..... ТА, МИРЪ Е САМО БЛАГОРОДНА ГАРНИТУРА НА ДУМИ. АЙДЕ ТРЕТАТАТААААААА...ИДВАЙ, ЧЕ МИ СТАНА СКУЧНО

Тръмп използва евтин популизъм, което показва че за жалост сам не е особено политически грамотен. Ако наистина разполага с толкова много средства както се рекламира, поне да беше купил интелигентни политически съветници!

Еврейчетата няма да го оставят да стане президент, за съжаление...

Защо, нали обещава да трича чалмите?

Защото те си играят с чалмите, но пред нас са във война...

Няма да го оставят, защото Тръмпи вече и тях ги оплю.

Тръмп може да загуби, само ако Бойко Борисов и Цветан Цветанов са му съперници.И знаем нещо от света.Иначе еврейчетата ще го поставят там, а това , че се гласи забраната в САЩ да се употребяват думи, като-расова дискриминяция и човешки права ще маучите по-късно.А за етническа тоерантност просто няма да съществува.Край,, това беше.На съвременния свят фанатици-самоунищожители и нови Чинги Ханове не са нужни.

Дупе да ви е яко, защото този ще стане президент :) И няма да има Тошко Африкански приказки за любов и разбирателство!

Този е визионер!

Руки идва от Рукие-турско женско име(Ай лав Ю -турска комедия).Та на въпроса.Радваш се на дружбата си с талмудистите, но после да няма сълзи и сополи.Какво предлага Тръмп-да си живеете в мир в свещените земи и да се трепете на воля в тях.За какво са ви омразните САЩ.И за да не ставате визионери, ще се превърнете в джхадиери-летци към Аллах и 70 девици.

Да ги забраняват, че туко виж някой мюсюлманин станал президент на САЩ.

Тръгнал рублофил да ми пише за робовладелци. Няма по-големи мравки-роби от руснаците. По-зле са материално от българите дори, а всички на едно мнение с вожда си Путлер, който с кражби на техните пари е станал най-богатия в света ... между другото.

също като б.б,пак с нашите пари , нали ???

Е как да разберат , много лесно :) една свинска глава и по една пържола , галят главичката и ядът пържоли :) Ако са вегани само галят и селфи с главата :)

Ислямът и ционизмът трябва да бъдат забранени, точно както нацизма - тази стара моя мисъл виждам,че вече частично я споделя и Доналд Тръмп - по отношение само на исляма!!! И ислямът, и ционизмът, и нацизмът са идеологии за господство на свръхраса, за изтребление на другите раси, и докато у нацизма има известна логика за явно интелектуално превъзходство на бялата раса над другите, то семитските идеологии ционизъм и ислям стъпват само върху дивата омраза срещу неверниците! И върху нищо друго!

Ционизмът беше забранен, но защо го реабилитираха, един господ знае.

И какво ще правим с над 1 милиард мюсюлмани по света след това? Ще им дадем идеален повод за война. Цялата омраза, с която ни захранват в последно време, цели точно това - една голяма, тотална война, в сравнение с която всички други ще ни се струват играчка. Съзнавате ли какво искате изобщо?

искаш ли да си запазиш християнство, будизъм, даоизъм, юдеизъм непременно ще се опре до война. Колкото и да си толерантен към мюсулманите. Просто защото в КОРАНА Е ЗАЛОЖЕНО НЕТЪРПИМОСТ КЪМ ДРУГИ РЕЛИГИИ. Може да има мир само ако приемеш исляма. За тебе остава избора - или навеждаш главицата и ставаш мюсулманин или си вдигаш гордо главата и се биеш - СРЕДЕН ПЪТ НЯМА

предлагаш 1 млрд. да казва на 6 млрд как да живеят ли?

друг изход - тука положението е кой-кого. Явно с отстъпки пред исляма нищо не става. Трябва да се обърне другия край ...

Що за въпрос?!! Ама изобщо не ме вълнуват мюсюлманите по света, вкл. и колко на брой са,че са 1 млрд.! Да си живеят в пустините и да не ми досаждат, никой не се кани да води война с тях,а ако има такъв, то си е проблем между тях! Но в държави като България ислямът и ционизмът във всичките им форми трябва да бъдат забранени!

Пропуснал си комунизма ! И комунистите са луди фанатици като мюсулманите .

Дадох ти плюс, дано да се види, че нещо куца при мене дир. И аз съм на същото мнение, и съм била наричана много пъти фашист у Западната Европа, но същинските фащисти искат да наричат такива като мене и тебе фашисти и да манипулират истината. Да, ционизма и исляма са откровен фашизъм - защото и двете имат същите цели като фашизма - да разделят хората на лоши и добри и да извършват геноцид. Също така наблюдавам масово безумие и идиотизъм навсякъде където е стъпила въпросната фашистка пропаганда. Хората буквално истерясват. Това не само че не е нормално, ами направо вони на фашизъм. Видиш ли пропаганда, истерии, мераци за геноцид и открити проповеди за изтребване (от Исляма да изтреби другите религии) - разбира се, че е фашизъм. Когато го разберат промитите мозаци, ще е късно. затова канчето по кратуната и да не знаят много, няма друг начин.

И как ще разберат кой-какъв е?Със сваляне на панталоните на граничния пункт?А жените?То кораба потъва те байрака вдигат

loyola

Явно този е техният "Сидеров".

Остана и на другите резаци да искаш забраната :) Не елоша идея, но много закъсняла и неприложима! Бутафория! Самите американци са рязани :):):)

Бих гласувал за Тръмп !

проблема е, че в щатите дори християните ги обрязват и стават половоосакатени. това е масова практика там, защото някой ги е излъгал, че това било по-хигиенично. може би щеше да е така, ако живеехме в 15-ти век насред пясъците, където няма вода. само, че ние сме 21 век и повечето хора на планетата имат вода в домовете си. и всеки ден се мият и то по няколко пъти.

Гледам долу някакви кокиченца рублофилски тръгнали да сравняват първата икономическа сила в света - САЩ с 15тата в света - Русия. Очевидно икономиката не им е силна страна на феновете на рублата. Е, то си личи и от курса. 1$ = 70 рубли.

Обичаш си робовладетеля? Иначе има неща в които са по-добри, но и неща в които са по-зле. Не всичко е пари.

ми те си ги печатат тея долари като тоалетна хартия ве отворко

За президент на Щатите трябва да гласуват хората в почти целия свят, защото от него зависи политиката на много от държавите. Същото се отнася и за избирането на руския .

В Америка всичко е постижимо. Избраха си черен за президент, сега ще си изберат и човек който ще направи това което казва!

Един от малкото политици със здрав разум и който не се изказва като слугинаж на разни невидими тъмни сили.

Доналд Тръмп съвсем изперка. направо се чудя как е направил тези пари.

продължавай да се смееш на твойте пари, а той знае как ги е направил

Всъщност няма абсолютно никакво значение кой ще е Президент на САЩ. Политиката ще си остане същата.

Вече няколко пъти съм имал възможността да заявя! Той е! Тръмп е нашият човек!

Хмм, това някак е дискриминация на религиозна основа. Не се ли борихте за равноправие и свободи, бе, г-да американци?

Е ,след като мюсюлманите не признават свободите на християните и искат да се играе по техните религиозни норми дори и в чужди страни......................

Тоя е по богатия и лъскав вариант на волен сидеров. Говори това което искат да чуят хората (много от тях глупости) но зад закрити врати е практичен и ше направи точно обратното ако мисли че му изнася!

И в Европа да се забрани влизането им. Влезлите да се кастрират, ако не искат да си ходят.

Точно така - ЧАЛМИТЕ в ЕС! И негри ПИЧ! - Ако Обама вече не ги е избил!

Браво ПИЧ.

Крайно време беше и американците да имат своя Жириновски!

искането му ми допада.

Браво на Тръмп! Ето един наистина мислещ човек! Всичко друго е демагогия! Ако отидете в Саудитска арабия ще разберете, че там няма къде да изповядваш християнската си религия! Подкрепям с две ръце Тръмп! А другите демагози да отидат при роднините на жертвите и да ги попитат за тяхното мнение!

Няма какво да ходят при роднини! Да ги изпратим на екскурзия до пясъците на арабския полуостров! Да видим как ще мислят след това! И дали ще има с какво да мислят, ако им резнат зелката!

Поздравявам Тръмп за смелата позиция! Докато Европа се опасява от и се чуди (но само се чуди) какво да прави с ислямския радикализъм, в Норвегия държавата се е заела сериозно с християнския радикализъм. И отнема 5 деца от румънско семейство. Децата отиват на училище и повече не се връщат.... заради... "християнско радикализиране и индоктриниране", тъй като едното дете е говорило на съучениците си за Бог.

Абсолютно е прав. Да си седят по държавите с такава религия е най-добре. Ама кой е ТРЪМП, с парите си може да предложи всичко. Парите са сила и власт. Кои сме ние - най-бедните в ЕС. Всеки си прави каквото си иска с нас, кове ни законите, наставляват ни от вън за всичко друго, само не зачеват темата за нищетата и ниските доходи на късметлийте в кавички, които работят за без пари. Такъв стана света, малките и слабите никой не уважава. Всичко опира до пустите пари.

Евала на Тръмп! Япония да не би да е по-недемократична от САЩ? 1. В Япония е забранено разпространението на исляма и се преследва от закона, защото го считат за углавно престъпление. Мюсюлманите нямат право на продължително пребиваване и се следят изкъсо от службите за сигурност. 2. Ангола обяви също исляма за извън закона и забрани изповядването му, та дори и вноса на корана дори. Явно Доналд Тръмп е по-умен от всички останали президенти на САЩ - според мен, и ако бях жител на САЩ бих гласувал само за него!

В 6 държави християнството е подложено на най-силни преследвания: Саудитска Арабия, Иран, Афганистан, Сомалия, Малдивските острови и Йемен. На Малдивите от 2008г. конституцията забранява на немюсюлмани да получават гражданство. В Египет ислямистите горят православните коптски храмове, а християните-копти бягат от страната. В Ирак християните бягат вече много години, защото ислямистите са ги обявили за "законни жертви". В Танзания през май 2013 г. беше взривена християнската църква в град Аруша по време на неделна служба, което доведе до десетки убити. В Узбекистан на християните им е забранено да притежават Библията в домовете си. В Индонезия от януари 1999 г. до януари 2001 г. бяха убити над 5 хиляди християни, а повече от 250 хиляди напуснаха домовете си, за да се спасят от онези, които им поставиха условието "ислям или смърт". В Нигерия само от началото на 2013 г. са убити повече от 800 християни. Там още през 1966 г. бе извършено страшно клане и бяха убити межу 50 хиляди и 100 хиляди християни. Това доведе до най-кръвопролитната гражданска война от втората половина на ХХ век, чиито жертви станаха 3 милиона души - главно християни. В Руанда през 1994 г. тълпи от племето хуту, подстрекавани от правителството и от западни съветници избиха с мачете и мотики 800 хиляди християни от племето тутси. От началото на 2013 г. във Франция започнаха да разрушават християнски храмове под предлог, че липсват пари за тяхното поддържане. По време на разрушаването на един шедьовър на неоготиката - катедралата "Свети Яков" във френския град Абвил, което беше извършено по препоръка на Европейския съюз, демонстративно и преди очите на множество свидетели християнското разпятие беше хвърлени в контейнер за боклук.