Испанският език, абортите и оръжието скараха Тръмп и Буш

Доналд Тръмп разкритикува противника си за президентските избори в САЩ Джеб Буш за това, че е говорил публично на испански, съобщи Франс прес.

Обратно в новината

Коментари - Испанският език, абортите и оръжието скараха Тръмп и Буш | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тръмп се заканва официално да почне две войни в Близкия изток и търговски войни с останалата част от света. Амерканците са ненормални.

Буш да вземе и мигрантите араби. Тъкмо ще си усъвършенства и арабския.

Няма за какво да се карате, всички знам от кои групи се назначавате, както и че следвате техните правила.

Затова пък има зрелища без хляб. Хлябът е на кредитните карти. А там банките са отчайващо жестоки :)

мани ги тея непрокопсали циркаджии

Клана БУШ държи 50% от нефтените кладенци в Саудитска Арабия, а другите 50% са на кралското семейство!! Саудитска Арабия е ОСНОВНИЯТ спонсор на джихата!!!!

Както се вижда - и на Бушови.

Ице...джихаДа ;)

Латиносите превземат САЩ, но по-добре те, отколкото мюсюлмани.

Американците са малумни кретени, справка тоя от снимката!

абе кво има да се коментира на испански или не сащ са сатаната! друго си е руският рай - путлер и мечето му

няма как български смотаняци да разбират от президентска надпревара в уса. това да не ви е путин и медведиев

Не съди за другите по себе си.

Наистина, това е цирк по-жалък и от Биг Брадър.

Какви са тия анти-демократични дискриминации на база раса, пол, език и принадлежност? Всеки ще говори на какъвто език си иска, нали на това ни учи великата демокрация досега. И освен това има нужда от радио и телевизия само на испански.

Абе, някой вярва ли на тези шменти-капели, които се вихрят в държавата отвъд Голямата вода?! Щом Обямбо-то го сложиха начело на най-силната п държава (все още) в света, при това с втори мандат, нищо не трябва и не може да ни учуди. Т.е. губена на вфеме е да се занимаваме с предизборния им цирк. Което впрочем е в сила набсякъде по света. Друг е господарят, който от едно невидимо измерение командва парада и назначава тези фигуранти, наречени политически елити.

имате предвид путин? господарят :)

Защо толкова първосигнално, момко! Този господар е известен (най-популярно) като "князът на този свят"! Всички се кланят на него. Някои повече, някои по-малко, но това не променя картинката. Но това не означава, че няма надежда и че трябва да забравяме за божествената искра/същност, която лежи в основата на човешката природа.

Не става дума за Путин, а за едни чичковци, които обичат да дават парички под лихва на лапни шараните.

кланът Буш ще избягат при Янукович!!

те се били скарали :) типична българска глупост

Типи4но канадска, мършо.

Тръмп, или както му викат 'The Donald', иска да прави трета партия и това никак не се харесва на Републиканците. Онзи ден онова плямпало Бил Орайли по Фокс Нюз се оплакваше, че Тръмп вреди на Републиканската партия, защото не посочва истинските виновници за дереджето в щатите, а именно 0бонго и демократите, които управляват последните 7 години. А вместо това Тръмп критикува всички политици в ДиСи и така отколонява вниманието от истинските виновници. Били е прав за това, но Тръмп си играе неговата игра. По-интересно става с кандидатурите на Демократите, обаче левите медии, сред които попада и дир-а, нещо нямат желание да дискутират. В момента Килъри е разследвана от ФБР за частния си имейл сървър (който се намирал в някакъв гардероб банята й) на който е получавала секретна информация докато е била държавен секретар. Ако бъдат повдигнати обвинения срещу нея, с предизборната й кампания е свършено. И без това рейтинга й върви стабилно на юг. От това се възползва социалиста Бърни Сандърс, а скоро в играта ще влезе и вицепрезидента Джо Байдън. Естествено 0бонго ще подкрепи Байдън, защото мрази клана Клинтън и ако Джо стане президент, това на практика означава трети мандат за 0бонго -- същата политика и почти същата администрация (с незначителни промени). Без да е президент, 0бонго може да дърпа конците на Байдън. За безпари толкоззз.... :)))

по-голям турлю-гювеч да има досега по темата... Тръмп и трета партия хахахаха! Килъри да й повдигнат обвинения? Хахахаха - просто е безумно това! Дължи толкова много пари, че ще е начело в политиката дори и републиканците да спечелят - просто трябва да ги върне. И тая каша я продаваш за без пари? Вземи си изстуди бозата в главата първо!

колега, много си далеча от фактологията. например, в америка не управляват демократите, и т.н.

едно уточнение: на глупави коментари НЕ отговарям просто нямам време да споря с разни идиоти ако коментарът е по същество, макар и само едно изречение, тогава може :)

и най-добре не пиши изобщо тука, и без това вече се напълни с всякакви идиоти...

,,.."Джеб ми харесва. Приятен тип е. Но той трябва да даде пример, като говори на английски, когато е в Съединените щати", каза той в интервю за консервативния уебсайт "Брейтбарт",,??? местан какво каза за маичиният си ,,език,,???

В САЩ няма официален език. По тази причина се заиграват.

Чакаме истинският президент, а той може да е само Буш.

друго не ви остава, освен да чакате да ви спуснат годо ли беше, мъдо ли беше...

САЩ от 6 години са без президент, и това е лошо за целия свят, истински мъж като поредния Буш е логичният избор.

jizast

Точно пък този Буш не е еталон за мъжественост ама карай да върви.

Не го познавам, но се надявам да е като баща си и брат си, щото наистина ми писна от жените на Хилари и Мишел!

"припомнят изказвания на Тръмп в подкрепа на абортите или на ограничаване на продажбите на оръжие.". та, кое викате е погрешното тук? ето какви "хора" са част от "новия световен ред". как го каза другарката... трябва да си голям ръб, за да си на страната на тези...

вие сте много голям ръб, колега

по-добре ръб, отколкото цитиранат другарка с незнайния пол, която започна да трие. защото е педерас.

единствено президентът путин може да ги разбие всичките тези мишоци. тои ще бъде президент на земното кълбо

Всъщност си много прав но надали го иска...

не е въпрос дали путин иска, а дали бойко борисов би му позволил, в качеството си на президент на вселената.

Да живее кланът Буш.Такива като Тръмп са мишоци.

Фамилията Буш е велика, Тръпм няма да я победи с някакви си нападки.

Точно този Бу хич не го харесват, даже в Тексас. Влез в един американски форум да видиш колко го недолюбват. Хем пък като се изцепи, че американците трява да раотят повче часове, а не да искат по-високи надници: загуби всички шансове да стане любимец на народа.

На Долалд Тръмп малко хора в света могат да му се качат на малкия пръст. Истински биткаджия. Жалко че в БГ няма такива лидери а само жалки гладници.

jizast

Тръмп е в стихията си. Той никога не е слизал от ефир и знае как се играе тази игра. Всички проучвания му дават преднина и то голяма пред другите републиканци. Проблема е с кучката Килъри. Тя примамва гейовете, мексиканците и феминистките, а те са като нашите турци, с чугунени глави. Магаре да им сложиш те ще го изберат щом им обещава изгоди.

Хиляри е лебийка и обратна. Защо онзи симпатяга Били Минета се натискаше с Моника. Щото Хил - както и казват в нейните среди - мъжко име на Хилари - не му буташе отдавна. Нема да седне да лъска бастуна човека - млад, здрави готин пич. Ако изберат тоя парцал Х, ще има едно гоуемо Х на картата на Америка. Бог да я прости тази хубава държава, ако Х стане президент. Ама нема да стане. Хората имат нужда от президент - пич и биткаджия. Да живее Доналд /Косъма/ Тръмп.

Фамилията Клинтан се отървали за винаги от 60 политически съперници, изпращайки ги към отвъдното по различни прикрити или директни начини.

Тези президенски джавканици са шоу за средно-статистическия американец... иначе президента на щатите е само една фасада, представителна фигура.. кое как ще стане го решават съвсем други хора в ЦРУ и ФЕД.. видяхме Обамата как напоследък го игнорират, Натаняху даже му се изтърси в сената, без дори да му се обади... това е все едно да идеш у комшията, докато той е у тях и да клецаш жена му в спалнята... такива работи за американските президенти

jizast

Разбираш ти от американски президенти, колкото свиня разбира от компютри.

що бе? цацаров и пеевски са компютърни експерти

Това, което си написал е велика глупост от времето на ст. война и СССР.

другари, да благодарим на историята, че президентът путин е единствен и велик и никои не смее да спори с него. тои ште изкара поме 15-20 мандата без да се скара с някои претендент

Дали ще изкара 30 40 мандата путин незнам но бушарките се борат за 5 ти мандат...

са по-назад от нас очевидно :) Че как няма да говориш предизборно, на какъвто си език искаш? Ми то просто не е демократично да се правят такива забележки.

беше ирония :)

американски източници, всички досегашни американски президенти са роднини, изключвайки последният, разбира се. В статия, за която говоря, разследването бе до 18 коляно роднински връзки. Сега какво обсъждаме, кой от семейството ще заеме поста, ами това е семейна работа, не е наша.

И в Америка като навсякъде. Разправии между президенти. Нищо ново под слънцето :-))

нека разгледаме и ролята на Джордж Буш човека рабираше от едно и то много добре за да има стабилност в света цените на нефта трябваше да са определено силни след него тази роля остана незаета и това доведе до утопична надървена реалност е светът нема избор америка има но вероятността да се тръгне по отъпкания път е най переспективна фантазии от типа на глобален свят в преклонна възраст вече са отхвърлени от реалността тъй че изборът - изборът в крайна сметка ще го направят американците

Джеб Буш е женен за испаноезична и се опитва да лапне гласовете на латиносите с право на глас. Семейство Буш е ясно какво може да предложи на САЩ света - война в Близкия изток,която този път ще е ТСВ. Така,че по-добре клоуна Тръмп да спечели номинацията, но едва ли Буш са много влиятелни и долни.

Следващият Президент на САЩ е известен на цял свят година преди изборите и това е Хилари Клинтън! Така че дразгите в републиканската партия са само за забавление на масите. Ами самата Хилъри Клинтън беше на сватбата на Доналд Тръмп, който пък се оказа и един от най-големите спонсори на демократическата партия при предишните избори. Но си признавам, че Тръмп много ме кефи, макар да няма голям шанс пред Джеб Буш!

jizast

Всички проучвания сочат, че Тръмп води пред втория с голяма преднина, без значение кой е втория.

Тръмп, където той се описва като демократ, призовава за вдигане на данъците и за национализиране на системата за здравеопазване -------------------------------------------- хм - с такива призиви президентска кампания в сащ определено не се печели вдигането на данъците които и така са доста яки ще разкаже играта на свободната инициатива национализацията на здравната система ще бутне едновременно здравеопазването,образованието и фармацевтиката честно - тръмп върви към утопия

в този саит е много по-подходящо да се пише за путин и медведев, поради спецификата на читателите

Идиоти като теб, които под всяка статия им се привижда Путин.

в крайна сметка накрая президентът ще се казва буш това е и моето желание има доста неща да се решават а той е най - мъдрия от всички

Ако е "мъдър" като брат си.. зле ни се пише тука далече от САЩ! Нали сега им сърбаме попарата след "освобождението и демократизирането" на Ирак и Либия! Само се чуда как още има тъпанари като теб да вЕрват?

явно мисловният процес ти е осма тангента тук не става въпрос за верване а за убеденост лек сън

Да му изядеш на храста у.!

заапи си името ай сеа натисни:)

Тръмп е пич,само той има шанс с/у демократите. Буш е неизбираем - Хилърито ще го смаже.

ако тръмп стане президент целият свят ще го яде...

Обнадежден съм, че ще видим индиански президент, които е по-голям клоун и от последния Буш!