”Алтернатива за Германия” печеливша в ”супернеделята”

Консерваторите на германската канцлерка Ангела Меркел губят в две от трите провинции на местните избори съгласно данни от екзит-пол.

Обратно в новината

Коментари - ”Алтернатива за Германия” печеливша в ”супернеделята” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още едно доказателство, че козата си сака пръча! Та как ще се казва новият чичко Адолф на Бундестага?

Прочетено в "Мокрите сънища на една неуспяла канцлерка"... "...Аз виждам деня на техническия бум на "Мерцедес", на "Ауди",на "Порше" и "БМВ" , КОГАТО МИЛИОНИТЕ СИРИЙСКИ ВИСОКОКВАЛИФИЦИРАНИ ИНЖИНЕРИ СЕ "ВЛЕЯТ" В "МЕРКЕЛОВАТА" АВТОМОБИЛНА ПРОМИШЛЕНОСТ ! ТОГАВА И НЕМСКИ КОСМИЧЕСКИ КОРАБ СЪС СИРИЙСКИ КОСМОНАВТИ ЩЕ КАЦНЕ ПРЪВ НА МАРС...! СМЕЙТЕ СЕ , НО ТОВА ЩЕ Е НА 100% НЕМСКАТА "ИНТЕГРАЦИЯ" В ДЕЙСТВИЕ... ?! " Прочетено в "Мокрите сънища на една неуспяла канцлерка"...

Забавни са опорните точки на соросоидалните КОЙ? орки тук: 1. Който не е съгласен с мигрантите е рубладжия, путиноид, рашист и т.н. 2. Всеки, несъгласен с политическото КОЙ? статукво в Европа е "евроскептик", което е лошо, ама мнооого лошо, направо е престъпно! Защото искането да се реформира ЕС в полза на европейските граждани е равносилно на искане за разпадането му, а искащите са... виж т.1. 3. Който задава въпроси, защо внасяме мигранти, а държим европейците (най-вече - европейските младежи) безработни е ... виж т.1 и 2. 4. Който не иска да се слее в новата (типично по комунистическа) единна европейска ислямизирана нация, а държи да си остане българин, германец, французин, християнин или пък иска Европа да запази културно-религиозния си облик... е расист, ксенофоб, ислямофоб, нацист, фашист и изброените по точка 1. 5. Демократично е британците да ограничават правата на европейските граждани и да правят референдум за оставането в ЕС. Всички други подобни искания (особено по отношение на правата на мигрантите) са престъпление и резултат от ...виж т.1 ... и т.н., и т.н.

По-полека, че ще ти падне феса от вълнение...

В Германия вече истински мъже няма. Като им гледам телевизиите, само едни каки ги управляват. Нямат бъдеще ...

Германия е една прекрасна федерална република. Тука може да говорите на повече от 10 неразбираеми езика без усложнения.Знаеме че просите-това е достатъчно. Свободни места има за коминочистачи,проститутки и ВИК . В отбора ни по-футбол само вратари не вземаме.

През 90-те години немалко учени от омразния на туземието БАН си намериха преподавателска и изследователска работа в Германски Университети и научни центрове. Сега вече се връщат в България като германски пенсионери със съвсем прилични пенсии.

Многократно съм твърдял, че комунизмът е мнго по-голямо зло от фашизма. 1. Отминава по-бързо. 2. Избива по-малко хора. Единствен недостатък е, че може да се реставрира, докато комунизмът е толкова ялов, че и това не може. С последното намекват за проблем с Германия.

Палачинката се обръща неомолимо! Ауф Видерзеен Ангела!

Време е баба Ангелинка и дедо Бойко в заслужена пенция!

Преди нея да се пенсионират Станишев, Манолова, Миков и цялото Позитно. Също и баба Бокова. Според негодността е редно да има поредност.

Ей, няма такава наглост друга като на политиците! Хората им показват, че не им харесва каквото правят , ама те - не - няма да отстъпим. Тъпи ли са или да? Също като нашите - не им искаме винетките, искаме да си къмпингите, ама те - не, та не ще правите каквото ние искмае! Е , къде е волята на народа? НАли ние сме ги избрали, за да слушат нас, а не ние тях! Като не слушат - трябва един шут в гъза, по-здрав! Та и немчолята - народа им вика - спрете, то пак си знае неговата, и нямало да си променят политиката!Ха! Висша форма на нахалство!

Ако от изборите зависеше нещо щяха да ги забранят.Политиката е компромис на възможното,а не да правиш невъзможни неща.Тези които обещават и се мъчат да вършат невъзможното просто отлагат във времето необходимото.На Германия са и нужни млади хора иначе рано или късно я чака катастрофа като България и именно за да не стане като България умните глави там са предложили да се внесат мигранти нещо което САЩ правят отдавна.

Filip Vasilev

Да, на Германия са нужни млади хора и по-точно млади ислямски нерези! Тъкмо те, ще оправят демографската криза там

...Алтернатива за Германия печеливша в супернеделята... ---- а България е печеливш в супер трагедията... както винаги... ----

скоро ще вземат първо място

Да не би да напуснат НАТО и ЕС и да се присъединят към евразия ?

Задръжте под стража ЦРУбабушкерата и я съдете по бързата процедура за национално предателство.

Къде пък тук видя ЦРУ ? Г-жа Меркел е учила и комсомолствала в гдр и ссср, по-скоро погледни към азия.

Тя е бачкала за Щази, има подозрения и за КГБ защото е била в Донецк определено време,за което не говори никога. Колко му е после да се е продала и на ЦРУ? Това са продажни душички.

се загрижили за Германия и Европа ??? Направо невероятно ! По-добре четете "россия нагло ограбва България", та белким нещо ви светне в гениалните азиатски чутури.

ДАЙТЕ му два цента!

Меркел прилича на онези съветски лидери, които доведоха до разпада на СССР. Става дума за късния Брежнев, Черненко, Андропов и апотеоза Горбачов. Меркел сякаш има задачата пък да разпадне ЕС. И тя е учила в съветски училища и институти, била е комсомолски секретар и вместо физик е станала политик. Има всички данни да закрие ЕС

не е исина колко си зуе! Мърморкел има за задачата да НАПРАВИ МУЛТИКУЛТУРНА ЕВРОПА! По заказ на евреите! Къдет единствениа бог ше бъдат ПАРИТЕ и нема да има традиционни власти, ценности и други пречки за поробване на гоите. И това с решаващата помощ на американската окупационна армия в европа..... СИСТЕМАТА Е МНОО ЯКА И ВСЕПОБЕЖДАВАЩА!

Това е атакистката версия ... Но не пречи на Меркел да прилича на късния Брежнев и другите ...

Всичко водещо се от принципа "на всекиму според потребностите" е обречено на провал...ЕС...СССР... има ли значение? Този модел на солидарно разпределение на благата вместо на пазарно просто не работи. Не знам колко буквени съкращения трябва да се провалят за да спре човечеството с това.

ХДС не е никаква консервативна партия. Това е обикновена левичарска популистка партия. Явно германците още не осъзнават, че ги водят към капан.

само така,меркел,и оланд,политически хамелеони,убиизи,на европеииските народи.....

танте меркел толквоа се увъртя, че ще докара някой нов Фюи (Фюрер), който да дообърка окончателно целия свят ......само преписвачите на библията са посочвали, че един човек (ако ще и божи син да е бил) да може да нахрани с 5 хляба и 2 риби половината близък изток......

Очаквана загуба на бабата. Както съм писал 100 пъти - тя вече няма да види власт. Това й е за последно. Минава към архива на историята. Ще й бият шута от собствената й партия скоро.

скоро немците ще я мразят, както руснаците Горбачов

Извинявай, немците от Немция ли имаш предвид? Или визираш германците?

тия шваби не са добре с мозъка от избиване на хора до вкарване на мигранти сас съмнителни качества ,ако въобще имат такива

Дааа, германеца може да говори такива еретични мисли, аз обаче, като ГРАЖДАНИН на България, която е член на ЕС - нямам това право, защото трябва да възхвалявам политиката на ЕС, в противен случай съм - мурзилка, путинец, кгб-ец и т.н. Бъгнах се тая ЕС-комисия, а в България много отдавна пак тръгна в друга посока.....но ще чакаме пак да се смени вятъра, Меркел да си отиде, след това ще я последва и бате Бойко...но до 2017г много золуми ще се направят още "Причината за лошите изборни резултати на ХДС е политиката, която позволява безкраен и безконтролен наплив на бежанци", заяви депутатът Ханс Михелбах.

Не си прав. Путин е виновен. Той е купил с рубли половината германци. Скоро ще купи и останалите, за да гласуват против Меркел!

изпуснал сте ключовата дума "рубладжия" ......

Бабо меркел, къде така ? На джамия, Мустафа!

Сега разбрахте ли ...защо дойде Хитлер на власт? Германците за кой ли път се проявяват като стадо овце, те не разбират "демокрацията" която Америка им даде след втората световна война, изопачиха я дотолкова, че на нормалните хора им си повдига от тази думичка. Да здравствует батюшка Путин!

Абе, фрау, абе Меркел -" историята се повтаря като фарс"! И не знам какво очаквате да видите, "като свалите маската" на лидера на АГ, но не трудно да се предположи - може да има едни такива характерни мустачки! А за това, скъпа фрау, си изцяло виновна ти и по-скоро абсолютно неадекватната ти "бежанска политика"! Не знам впрочем дали вече можем да говорим за "политика" или за его и инат - а който политик е тръгнал срещу народа си, хаир не е видял!

Историческата вина на Германия към много народи принуждава Меркел и правителството да провеждат съвременната мигрантска политика. Но вече е преминат някакъв психологически предел вътре в самата Германия. Мигрантите се превърнаха в основен проблем. Опозицията срещу Меркел расте. Нарушават се интересите и на много европейски държави и се руши европейското ,,единство'". Резултатът проличава на изборите .. . И т.н. ...

Мият стара вина и трупат нова ...... ! От германците никога не е идвало добро що се отнася до политика ! Единственното хубаво е надеждата този ЕС да се разпадне най-после !

Да подава оставка Меркел. Няма никаква подкрепа не само в германия,но и в целия ЕС.

Само оставки не би трябвало да решат нещата. ТРЯБВА СЪД!

Меркел с нейната партия веднага да се измитат. Те са опасност за Европа.

и това е правелно !тези които по стари знаят от ялтинската среща че всеки ръководител на двете ГЕРМАНИИ ТРЯЬБВА ДА СЪЛАСЯВАТ ПРОГРАМИТЕ СИ с ам-те и руснаците (СССР) И това една от причините Меркел да не обръща внимание за подслушването от ам-те Второто е за това че е била щази коетохамерите скриват от западните немци (но има и тези които досещат - знаеща отлично руски !!!

Ако бързо не се измете Меркел, може да дойдат на власт и много по опасни партии. Тя разваля ЕС. Трябва да и се потърси съдебна отговорност.

Борисов се представя за най-голям приятел на Меркел. Заедно гледали мач в кухнята ...

а не я хвалите и радвате ? Нали мечтата ви е сриването на ЕС и да дойде император Путин ?

к'ва гопожа мое да е тая двамцата сте за харема на халиф Ердуган. Боже, колко задръстеняци има на тая земя?

Защото е американско куче,искаме политици които да работят за европа ,а янките да си гледат границата с мексико

"...баварският партньор на ХДС обаче критикува политиката на Меркел към бежанците и настоява, че трябва да има промяна в кур(с)а."

шии бият шута на тая. Немат си представа в каква каша ги вкара тая кикимора. Сталинград ще е рай за швабите хубав спомен.

Тая "кикимора" може да е доволна. Ще остане в историята като изпълнител на плана за арабизирането на Европа.

Меркелица губи и в трите... Това, че комшията ти печели от лотарията, не те прави и теб победител, нали?

Нима някой очакваше друго? Нека отбележим все пак, че последните години КОНСЕРВАТИВНАТА партия на Меркел-ханъм водеше доста либерална политика

"Пече" се новият Хитлер!

Той отдавна е "опечен". Само очаква подходяю момент да започне Кристална нощ II.

sps_hrsf@abv.bg

аз предлагам да почне от ноща на дългите ножове

Плебсът винаги е реагирал добре на червената лампичка!

Явно Германия в лицето на Меркел спазва някаква линия на поведение,която по странен начин не се обяснява в средствата за информация.Но че тази секретна линия на поведение ще бъде стопирана ,в това двемнения не може да има!Щом дори Австрияе срещу Германската политика,щом дори държави външни за Евросъюза и съдействат ,а и "Вишеградската четворка" е против_промяна ще има и Германия ще бъде поставена на мястото си!Пък ако ще да е чрез някое "вето"!Проблема на Германия ще стане и вътрешен,само е въпрос на време!Ще дойдат ултррадесните на власт и може пък да е за хубаво!

Ще печели! Само да не изскочи на сцената и нещо по национал - социалистическо .....

Тя още не разбира какво прави...

Германия ще решава да приема ли нашественици или не. Но не искаме те да идват в България или да ни ги разпределят по "еврейска квота".

Аз съм гражданин и на ЕС - Германия е в ЕС, следователно не искам бежанци и в Германия!

Безгласна буква си като нас... ще продължат да си правят каквото искат

честито на печелившите, а изперкел да отиди да почине някъде по скоро

Това е демокрация в действие. Само съветските, пардон руските бащици са безгрешни и несменяеми.

Следващата Меркел с мустачки ли ще е?

долу некадърната баба....

Най сетне

а вие тук си гласувайте за Тиквата докато не ви "оправи" хубаво ..........

Ами тя вече ги е оправила хубаво. Прочее глупостите на тиквата са сравними с тези на Меркел. Просто стадото не вижда или не иска да види накъде го водят с тази политика на заеми, ненужния фалит и ограбване на КТБ, здравната реформа, реформите в образователната система, в правораздаването и в МВР и т.н. и т.н.. То луд "демократ" умора няма. Сравнете развитието на страната и живота в България от 1948 до 2074 (26 години) и от 1990 до 2014 (пак 26 години) и тогава говорете. Ще спомена само Димитровград и Кремиковци, възхода на металургията, химията, селското стопанство, електрониката, ядрената енергетика и т.н. и т.н.. Да имам само безочието на "демократите" и апологетите и пропагандаторите на "дъвката" за глупаци колко сме били зависими и все още сме от Русия, но напълно сме независими от САЩ, колко ни е загробила и ограбила Русия и какъв просперитет и рог от изобилието са се изсипали над България след безкористните помощ и съвети на братска Америка.

Ами честито да е на Меркел!

Сега като почнат да се будят спящите клетки германосите ептен ще я втасат. Трябва им един нов Хитлер на тях, иначе отиват на дъното.

Меркел е неоткриваема за коментар...Може би е емигрирала като ...Хонекер....

След тръгване от КРАЙНО ЛЯВО, следващата спирка на махалото е КРАЙНО ДЯСНО...