НДСВ се връща на местните избори

Ръководството на НДСВ започва разговори с местните структури за издигане на кандидати за кметове на частичните местни избори през есента, е решил Политическият съвет на партията на свое заседание днес.

Обратно в новината

Коментари - НДСВ се връща на местните избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За какви посегателства и за каква олигархия говорят тези?Та нали точно тяхната олигархия воглаве със Симеончо опоска каквото имаше за опоскване.Кого заблуждават тези?Царят е мъртъв-да живее царят!поне да си направят труда да се пп0озамаскират малко,за пред хората.Какви идеи имате,каква визия за бъдещето предлагате?А,да,изли е да питам.Не може една олигархия да е далеч от мамбото!

Жалко, че НДСВ не успя да влезе в парламента. Тази партия е ценна за България, в нея са най- добрите и подготвени политици. Нали ние си избираме как да живеем? Ако прасето иска да се въргаля в локвата, трябва ли да му разваляме кефа?

а, нека се връщат, че и аз да намажа нещо от краденето. Първия път не сварих.

абе ти олигофрен ли си бе червен мизерник ЩО твойте агенти доносници начело с ГОЦЕ не му взехте заграбеното а 4 години крадахте заедно с него Сега Бойко ви виновен Ей кьорави живяхте и кьорави ще умрете

Настана време ТУРИСТЪТ от Мадрид да се прибере у дома си.

SRAM !!!!!!!! Sled vsi4ko.............

НДСВ се допогребва на местните избори .

Абе НЕЩАСТНИК нали щеше да спреш да пишеш в този форум защото не могли да гарантират сигутноста на ника ти? Защо сега продължаваш?

По-голям олигарх от собствения им лидер, си мисля аз, че няма в БГ. Безсрамниците, неуспели да се налапат добре, пак ще искат политическа изява. Не ми се говори вече за тези продажни мишки Кобурготски, Цоневци, Свинаровци, Абаджиевци, Костовци, все изпечени крадци, все елитни олигарси.

Дедо Йоцо, гледаш ама не виждаш.И ти в злобата и завистта си към постигналите нещо в живота, без да ближат ничий з....к, повтаряш това което пишат платените журналисти.Ако наистина виждаше, нямаше да пропуснеш очевадните неща,които направи това правителство.Не всичко е идеално,ното направи НАЙ-МНОГО от всички останали.Кой накара работодателите да осигуряват работниците си макар и на минимални прагове? Кой прибра поне една не малка част от митниците - само за първата година приходите бяха в пъти повече,отколкото при Иван Костов. А разни псевдоикономисти/Явн им е платено/ казаха нещо за външния дълг и папагалите започнаха да крякат.България губи от това, че в управлението на страната липсват някой от добрите управленци от НДСВ. Ама неграмотници и нереализирани кариеристи дремят по цял ден във форумите и си изливат злобата.Щото в къщи и на работа сте НИКОИ.

Тия пък, кой ги бръсне за лива?!....Не знаех, че още се пънкат да намажат от властта... По-добре насреща да имаш БСП - поне знаеш кой ти е опонент, а не като тия плазмодии.......

До(СТИВСТЕФАНОВ (04.08.2009 г. 15:30ч.) точно българинът даде властта н Дедо Симо сега, след като гласува за ББ.ДядоСимо въобще не му пука дали в парламента или не. той си награби имоти за 500 милиона и си осигури защитник в лицето на ББ. И знайте, че още дълго ще владее имотите си ,ще сече горите на България, защото ББ и цялото олигархично мнозинство в НС няма да позволят косъм да падне от главата му. Сега негово нищожество може да излезе в заслужена пенсионна почивка, а народът български ще лапа мухи и ще обеднява още и още, докато изчезне като индивид от картата на Европа- ПроЗ народ Слаба държава беден живот

Дедо Мони вече си замина. Защо не си взе и шутовете със себе си. За добро или лошо вече никой не им има вяра. На изборите за европарламент хората гласуваха за Меглена Кунева не за НДСВ. Радвам се, че хората в България малко от малко почнаха да се усещат и да се държат като европейци.

Аман от 800 цървули...на парламентарните ви пратихме в историята, сега на местните ще ви пратим в архивите. Мръсна, гадна Кобурготска сган!

Нека да заповядат, щом натъртеното от последния ритник е започнало да позавяхва върху гъза им.

Ария на Крадлив Мони от операта Царедворци.

Нещастни веселяци.

Дедо Симо и малките идиотчета юпита да си обират крушите ! Да си вземат с тях комунягите, сините демокретени и резеняците ! Аз казах !

Пригответе каруцата-дедо цар тръгва да си събира електорат.Не ви трябват два коня,и един ще ги закара до София.

НАХАЛНИЦИ - МАХНЕТЕ СИ ЗАВИНАГИ РЪЦЕТЕ ОТ ДЪРЖАВАТА. ЗАЩОТО ИМА И ЗАТВОРИ.

И с какво помогнаха на страната, ако не е тайна. Та Симеон отвори една уста да глътне и цяла България. Напротив той трябва да бъде съден и да върне всичко, което ограби с неговите палячовци.

Забравил си да споменеш и Миленчо Велчев,който в пъти ни зароби с преобразуването на външния дълг от долари в евро и с лихва 7 процента........

КРАДЛИВ ДЕДИ ОТ МАДРИД ПАК ЩЕ СЕ РЕДИ НА ДЪРЖАВНАТА СОФРА.ЩЕ СТАНЕ КОГА П..И КАЖЕ КУ-КУ.БЪЛГАРИНА НЕ Е ТОЛКОВА ГЛУПАВ.ВЛАСТ ЩЕ ГЛЕДАТЕ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН.

Егаси наглата дебелана Христина...

Пожелавам им успех! Дано се представят прилично.

bravo parvenzi priateli na b.b.simion go napravi po negovo vreme general v mvr saga sche mu e prisnatelen boku muskula i mutrite okolo nego kade e valkat be boku

лелеее,сериозно ли бе хора,майтап си правите и как ще стане това,я споделете!!!

Нямат шанс да спечелят избори, но имат добрата възможност да харчат още много пари на българския данъкоплатец!!! Такава е нашата България. Леят се народни пари на гърба на сиромашкия ни народ. Нека да ни е честито!!!!

За затвора сте всичките, национални предатели!

НДСВ вече е музеен експонат.......

Не мога да ги дишам вече тия мършляци!

Не забравяйте всичко ,което се случи при Симеон-спря омразата ,която изяждаше народа между червени и сини! А на Симеон спрете да завиждате. Това не ви прави по-богати.Хванете се за Ирена Кръстева,Доган. Симеон е част от историята- не я очерняйте. Дайте шанс, на който иска да гласува за тях. При тях са най- интелигентните и кадърни хора. Те първи оставиха кариера в чужбина и жертваха най-хубавите си години в мисълта да помогнат на страната си! Ако не са вашите хора,поне не пишете глупости по техен адрес. Ако ви се рови в мръсотията - има Костовци, Михайлови ,Христовци и т.н. Бъдете непримирими с тях!!!!!!!

смешльовци . какво НДКПСС - ? те трябва да събират багажа за пандела . още малко . и там да правят месни избори .

Абе придворни клоуни, аз вече забравих че сте съществували, а до изборите кой си мислите, че ще ви помни. Събирайте си тумбата и си търсете друг цирк.

Няма Да Се Връщат... На бунището на историята са, както обичаха да казват навремето соц. идеолозите, а и ком.социалистите се оказаха там....

Are begaite ottuka.

Ще им се да се връщат ,но иска ли ги някой?!?!?

Тия/НДСВ/ми припомнят историята за вълка и ланшното агне,което търсел на баира.

Кой ли не ни защитава от олигархията.

Може да се върнат на.....ако искат.

Те първо да кажат кой ще е новият им цар,че този избяга по чорапи, пък после да приказват.Кой ще гласува за вас, бе нещастни царедворци,не ни трябват нови 800 дни да ни оправяте!

НДСВ са вече история, какви местни избори, какво чудо

Що не спрат да харчат народни пари, не разбраха ли че не ги щат избирателите.

Ох малеее, беше тя и на месните ще е толкова колкото на парламентарните. Каквото беше, беше свърши се с НДСВ, забравете за крадлив Симо и компания.

Ех,как ще му отива на господин Царя да стане кмет на нашето село.

Тия пък, кой ги бръсне за лива?!....Не знаех, че още се пънкат да намажат от властта... По-добре насреща да имаш БСП - поне знаеш кой ти е опонент, а не като тия плазмодии.......