Реформаторският блок отново настоя за оставка на кабинета

Реформаторският блок потвърждава убедеността си, че правителството на Пламен Орешарски е вредно и опасно за българската държава и икономика и настоява за незабавната му оставка. Това се посочва в декларация на Реформаторския блок, разпространена от ДСБ.

Обратно в новината

Коментари - Реформаторският блок отново настоя за оставка на кабинета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изключително много разчитам на тях и затова им бабувах и още ще им бабувам...Аз съм обединител, а не палячо и смешник. И ще се боря за НСО!

Кои бяха тия и за какво се "борят"????

Всеки, различен от БСП-ДПС-АТАКА и ГЕРБ е добре дошъл!

Ха ха ха! Всички тези партии и партийки, обединяващ се в някакви си съюзи и съюзчета са все зажаднели за власт и овълчени за държавни пари индивиди! Само ги погледнете - от кол и въже, от минали управления, разсипали държавата, отпадъка от последните избори! И какво точно ни предлагат те - и РБ, и НФСБ, и президентската формация на Безуханова..... - освен искане за оставка и грачене срещу комунистите /между другото повечето от т.н. демократи са от същото котило/ да сте чули да се предлага нещо за бъдещето управление на държавата; за това как от празен чувал ще изтръскат бляскаво бъдеще за нас и страната? Тези са едно огромно НИЩО, без посока, без политика, само с една цел - да се възкачат на държавната хранилка и да цоцат....

До скоро определях за себеси това формирование като Реформаторски файтон. Изхождах от обстоятелството, че това са няколко политически проститутки, обслужили целия политически спектър. Напоследък обаче мисля, че това определение е погрешно - файтона все пак има движещи коне или катъри и посока. Склонен съм да приема, че това си е една чисто нашенска политическа КОЧИНА, с характерната и нетърпима смрад на изгниващи екстременти!

Господа реформатори както се наричате -Вие бая си Иван от село питате ли дали Ви подкрепя .От кое име говорите ?- Мислите ли че има хора зад ваззззз -много се съмнявам и сигурно съм прав .Ще ви видим на изборитеее

Че сегашното "експертно" правителство е съшито с бели конци и е БСП отроче е пределно ясно,но и тези костови изтърсачета от реституционно-рентиерски тип са като черни овце които се пречкат на възможността някой да създаде истински десен политически модел.

Във вас ми е надеждата!

рамадан костов-кънев, тили си решението за България, ти, марионетката на костов??? Не, не си ти, ти и твоят кукловод нанесохте непоправими щети на държавата и народа, време е да получите това което заслужавате- ЗАТВОР!

Аве, чугунен калъп!Освен да предизвикваш съжалителни за психо-състоянието ти, снизходителни усмивки, надали нещо друго има, в безотрадното ти умствено състояние!?Тъй ще си и вървиш!?Да си позволя и аз едно предвиждане!?

Още не е ясно кои са партиите в реформаторския блок, не ясно как ще си разпределят мандатите. Как ще работят, ако не успеят да вкарат депутати в парламента от всички партии в този блок? Но искат оставка сега и веднага. Ами ние не сме на ясно за какво точно ще гласуваме, ако решим да пуснем своя глас за този именно реформаторски блок. Винаги ни дават снимка на Радан Кънев, кои са другите лидери не знаем. Значи ли това, че ДСБ е прилапало другите партии и ги е обезличило? Първо искаме яснота, тогава да има оставки, за да не сбъркаме в избора си.

и от къде идете, господа другари комсомолци, та не вземете да се заврете обратно там от където изпълзяхте.

Изпълзяхте вие, антикомунистите и разрушихте държавата, време е да ви вкараме отново по дупките за да тръгнат нещата към добро!

По-добре първо се легитимирайте с програми, виждания, и същност на този блок. Че не виждам нещо общо помежду ви, освен, че не прескочихте 4-те процента. Пък после се изказвайте. С тези призиви "Оставка, оставка", без да предлагате нищосе представяте като едни клоуни, и нищо друго.

ДОЛУ ДИНОЗАВРИТЕ В СИНЬО!

си има пристрастия, но задайте си въпроса, защо за тези партии няма гласувал нито един циганин? Защо около 400 000 гласа са отишли напразно. Ами другите 400 000, които се разпиляха? Има ли по - лош, по - отвратителен парламент от този?

Програмата Орешарски в действие.... Какво е действието?

Безкрайно, безочливо нахалство от изхвърлени на политическото бунище, непотребни и вредни за народа вечни кандидат-депутати.

Ма много ми е чудно какъв кабинет и експерти за комисии биха предложили от РЕ Блока. Кунева Премиер? Гном за МВР? Кънев за министър на финансите? Да дадат алтернатива на сегашните, че да се посмеем малко. Пък ако е сполучлива мога да се мина и да гласувам за тях... Ама не. Само приказки в стил "Това не става!". Ние сме Против. Само шум в пространството колкото да им се чува името да не ги забравим съвсем. Това поведение вече се изтърка. В последно време изявите на РЕ Блока са ми като реклама на прах за пране или дамски превръзки - досаждат.

Тези и за предният кабинет казаха същото и за по-предният и за още по-предният,само за още по-предният не казаха ,че е вреден.

с право са го казали. Да не би да не си на същото мнение?

реформаторският блок дали не иска по-директна процедура- направо да прави правителство, с премиер раданчо, респ, вуйчо ваньо?

Реформатори Пръкнаха се реформатори! В школата на вехти автори. РИформа- Филип Димитров, на реститутите покров. Земята във реални граници, за ликвидатори и други задници. Съборен с мравките на вота! На своите изял комплота. С рИформа я подхвана Костов. Страна ошушкаха до кости! Заводи,банки и юзини и даже детските градини, лапнаха сини партизани, а за народа- мани, мани... След Костов, царските лапачи, Кошлуков,Кунева-играчи! Със адвокатски колектив, в рИформата ни коректив. Гори и всички Е-Ре-Пе-та, злато, сребро и мед където, с концесии се подариха. За миг не се и умориха... А днес разбитите авари, отново драпат. Господари!? И име даже си приписват, от минало не се стъписват! България май има сок, за цедката с Реформа-блок. Pasi,18.08.2013.

Ей,бездарнико! Ходи на Буздлужа да ги редиш тия тъпотии .Наборите ще са много впечатлени.

Искам да се обединим всички българи около нещо позитивно, да спрем да се мразим и да дойдат млади и неопетнени хора на власт.Иска ми се да вярвам, че това може да се случи с общи усилия.Нима не искаме всички ние в държавата ни да има законност и ред, да е по-добре заплатен труда ни, като в белите държави.ТРЯБВА САМО ДА ПОВЯРВАМЕ ЧЕ МОЖЕМ!Но нека всеки да се погледне добре и да си зададе въпроса дали и той не е малко виновен за положението на България.Нека не си затваряме очите когато станем свидетели на кражба, побой, или друго злодеяние.ИСИНСКИ ВЯРВАМ ЧЕ ВСИЧКО ЩЕ СЕ ОПРАВИ, НО С МЛАДИ И КАДЪРНИ ХОРА - И НАЙ-ВЕЧЕ ХОРА С МОРАЛ И ГРАЖДАНСКО СЪЗНАНИЕ.

не става така, макар че би било добре. В този народ има огромно противопоставяне поради огромното му невежество и възможността на изучили на запад майстори на внушенията и мантрите, да го манипулират умело в свой собствен интерес. Посадена е умишлено огромна омраза, като са обособени изкуствено двестрани, като винаги едната страна трябва да доминира над другата...това е. Сега доминира по-малкото лошо, а по-голямото лошо иска да го бутне. Има една рецепта , ама все още не сме узряли за нея.......рецепта от вида на Пиночет, но по-рафинирана. Но разплатата със всички управлявали след 1989г., забогатяли за една нощ, два месеца или 10 години, да бъде тотална, видима и обещаваща....иначе пак така. Но и по-малкото лошо и по-голямото лошо умело си партнират това да не се случи пазейки се един друг...резултата е видим...тотялна 23 годишна разруха и грабеж на 100 миларда национални активи и никой зад решетките, продадени активи на Чез, Еон, спрени блокове все във вреда на българите и никой във затвора-Защо-прочети по-горе

Какво точно смята да реформира пръмова? Размера на комисионните от париба.

за реформа едни работещи блокове в АЕЦ Козлодуй на първо време

Предлагам на т.н. "РИформаторски блок" да се преименува на "Ку блок" Моите доводи: - Повечете членове се казват "К" - Кънев, Костов, Кунева, Кемал.." - като "истински к.рви" са минали през половината партии в България - т.е. пак "К" - весели и забавни са т.е. стават за "Клоуни" и как "К" И така к.. к.. ку... ку-ку.. и се получава "Ку Блок" Въпреки, че са един трабант хора, трябва да се отнасяме сериозно и към нашите КЛОУНИ, а на времето Паси-то ни вкара с трабанта в НАТО

Само Реформаторски блок чрез ДСБ най-точно критикува левицата с типичните си носталгично-мафиотски назначения и стъпки към следваща криза, затова тя вече ще е на мушката на БСП/БКП

Само това искане е достатъчно да разбере човек , че тия хич ги няма !Ако се проведат избори веднага , тия пак ще са извън Парламента и ще настояват пак за избори !Я си гледайте интереса бе неудачници , напишете си първо Програма , да е ясно кои сте Вие и за какво се борите ?Хората Ви възприемат като пионки на Иван Костов и това ще Ви провали !!!Не че пак няма да се издъните на следващи избори!!!

а пък тези нои са и какво ще реформират не разбраха ли че със стари курви нов бардак няма да се получи .Електората им каза май месец баста и сега да си гледат старите снимки от времето на младините им

Щом Радан така активира дежурните драскачи по-долу да плюят по него значи популярността на реформаторите застрашава позициите им.Но да свикват и да му опонират по същество , а не с банални обиди.

Това беше майтап , нали Аналитиков , ха,ха , ха - ще ме спукаш от смях!!!Застрашавали казваш .....ха , ха , ха

ви е отхвърлила световната икономическа система-оказахте се нежизнени,няма СССР,СИВ,Варшавски договор и ти си го знаеш,нали?!

Седесето Пак оплеска дупето

Радан мачка лошите. Те квичат неистово.

С голо дупе таралежи - дето вика Боката!

оная работа със задника си

колко ниско може да падне уж грамотен човек!Да не може нищо смислено да напише , а да ползва изрази ,които даже хамалите на Сточна гара не използваха .Жал ми е за такива хора!

Тез смешници ще трябва да почакат малко за избори:), а колкото повече се отлагат изборите, толкова повече ще се карат тъпанарите:):):):):)

Те затова бързат толкова! Като влезат и ще се изпокарат, а същото ще се случи и ако изборите се забавят още малко...

Вие червени гниди, щете не щете,усещате,че само тези млади българи от Реформаторския блок могат да измъкнат страната от посткомунистическата тиня в момента.И явно затова така се активирахте против тях,та даже задействахте и мадридския кагебист Симеон, лакомния цар!

Какви млади българи? Там са всички стари муцуни и са събрали само пропаднали политици. Опитват се да се метнат на вълната на протестите, но самото им участие и воплите им показват, че процесите не могат да доведат до положителен резултат. Реформаторския блок е най-яркия борец за запазване на статуквото.

Костов, Кунева, Нейнска....все младежи

терориста касим дал

тия лузъри, нали ги биха като маче о дирек на 12.05 тая година, взеха ли 1 процент/демек гласували са за тях-мама, татко и аз/, кво се пънат пак....ех тая копаня, ехххх

не си спомням Реформаторския блок да е участвал в избори досега.Явно нещо се поуплашихте от това обединение на активни млади българи,нали?!

Много добре се ориентирате в политическата комбинаторика! Ако им съберем процентите на всички от последните избори, веднага става ясно, че изобщо не са участвували в тях!

тоя пременения като циганин за годеж, нали наследи Костов, демек ДСБ. Е ДСБ , ако не съм забравил участва в изборите...и кво стана. Та сега за реформаторския блок...кои са в него Раданчо, демек Костов, Нейнска, Куневица....егати комбинаторите....никакви реформатори не са

Младите хора на България: - Ив. Костов; - Н. Нейнска; - Касим Взел; - Куневица; Е, при това положение, предпочитам да съм "стар"

Тези смешковци на Светльо Витков трябва да се мазнят и да му викат "дон Светльо"! Само той може да ги вкара в парламента

има нема, пък току се появи в новините с некоя простотия, та да не го забравят

Двайсе и кусур години не ви дойде акъла! И преди и сега СДС ни излъга!

Ауу,ужас,вече всякакви анонимници започнаха да искат оставка!Какво е пък това нещо "Реформаторски блок"?

Тоя пък ,кога стана циганин,кога му почерня задника...

На тези им бабува лично Плевнелиев - очаква се да не могат да постигнат единство. Изявите им защо сега изобщо се отразяват? Те са мечтатели за нов служебен кабинет на президента.

Горкия, пак изпълзя! Страхува се, че ако два дни не се появи пред микрофоните, никой няма да помни кой беше този ...

Нещастници. Първо хората да ви припознаят и да ви вкарат в парламента, и тогава поставяите условия. Гробокопачите на СДС искат реанимация и после какала от властта.

ЕГАТИ И ПРОТИВНАТА МУТРА !!!!!!!!

Ти ще се жениш ли за Радан та го оглеждаш визуално?!Вие червените боклуци ,с нисък интелектуален заряд, никога не коментирате по същество предложенията на опонентите си ,а реагирате по павловски -с първа сигнална система.Както и с криваците в лагерите в Ловеч и Белене.

И вашта майка също .......

Свиквайте с тях другари и другарки, те ще ни управляват!

Даже е ясно и от кога започват с управлението-НА КУКУВО ЛЯТО!

Абе тия мъртъвци кой ги брои за нещо?

С едно предложение за форумния ти ник!По точната му форма трябва да е "д-р Маймунгеле"!Така по-точно ще отразява същноста ти!

Пич, ако в тоя реформаторски блок, всички сте с твоята интелигентност, не ви трябват политически противници - сами ще се затриете... Защото с интелигентноста на маймуна /да ме извинят маймуните за сравнението/ ще стигнете само на едно място - на кучето в г-за, където междувпрочем се намирате и сега...

Абеее Ярдане, кой си и какво представляваш че да искаш бе? То бива бива простотия ама как да не се дразни човек. И "то" при хората се нарежда и оставка иска,нямам думи......Ярдан Кънев,скрий се бе.......

Навремето сините мравки разрушиха СДС и докараха на власт болния професор Беров, подкрепян от тях, БСП и ДПС. Получи се същата тройна коалиция като сегашната. ,,Реформаторите" мечтаят да повторят историята,

Може ли да се репчи и чеплези като идиот от позицията на нищото, т.е на т. нар. "реформаторски блок" = "орел, рак и щука", нещо не само извънпарламентарно, но и абсолютно незначително! Още се чудя на уважавания д-р Николай Михайлов по какви причини препоръча този оплезен идиот като надежден и мислещ демократ!

Много ви боли,нали? Жалки гербери!

Но това не пречи да бъде окачествен като нахален слагач и обикновен идиот този от снимката. И то "барабар Петко с мъжете" и то в компанията на абсолютно малоумния досадник Мартинчо Димитров, оня СДС-председател (не му помня името), наглата Куневица, пИдала Зеленогъзчо, и куп други такива изроди-интересчии и гладни кокошки (дето просо сънуват)!

Резонаторския Блок отново тъпо се разбуча. Сега и БАСТАрдите са се затирили натам да пригласят...

РБ намери ли личността, която търсеше за лице на блока? До колко е готова управленската програма. Побързайте защото простотиите на властимащите не се търпят вече.

Между толкова "г.зове", как може да се намери "лице", не ми е никак ясно!

Нереализирани мухльовци!

Позитановци, тук сте инструктирани похвално, но защо няма никой от вас в темата за веригите.:)) Отивайте там, че сте станали за смях.