МВР предупреди за провокации, но 29-ят протестен ден беше мирен

В 29-ия ден на протести от МВР съобщиха, че постъпват сигнали, че отново се подготвят провокации. Не се стигна обаче изобщо до напрежение. И този път хиляд се събраха пред Министерски съвет, за да настояват за оставката на кабинета.

Обратно в новината

Коментари - МВР предупреди за провокации, но 29-ят протестен ден беше мирен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оказа се, че хубавото лятно време, съчетано с мизерията на голяма маса софиянци, плюс разюздани facebook комуникации, безпомощност на МВР и Жандармите да се справят с нарушаващите закона, създаде мода за всекидневен евтин, грозен купон в центъра на София, където всеки пие алкохол според джоба си на цени от бакалия, а не в заведение, друса се ако му харесва и прекарва с приятелката, или със съпругата и децата си евтино вечерите! Дивашките звуци на вувузели и крясъци са функция на погълнатият алкохол и/или дрога! Бедняшки забавления, идващи даром за реставрация режима на ген. Бойко Борисов!

Бива да се спретне едно голо хоро или да се направи една хубава оргия пред парламента, така ще се вдигне и рейтинга на правителството

Българи, отправям един призив: Да наложим мораториум на покупките които не са належащи и които вкарват ДДС в хазната. Моля всеки да разпространи тази идея и да ударим властта финансово. Аз лично имам нужда от 2 броя мобифони на цена около 1500 лв и съм сметнал ,че от тези пари 300 лв ще отидат в бюджета и отложих покупката за след падането на Орешарски А и другите покупки в които плащам ДДС съм ги ограничил до минимум. Храна само от Пазара. там не дават касов бон ине внасят данъци а и подпомагаме нашите земеделци. Ако 500 000 души намалят покупките си с ДДС с 300 лв месечно. това прави 25 милиона ДДС по малко в хазната. Не бързайте и с плащането на авансови вноски за други данъци. Само така ще ги стиснем за гушата тези бандити.

Основната НПО, която клати дървото е ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО, финансирана от Сорос, а не от българското правителство. Тази организация е спец по организиране на протести в третия и втория свят, когато нещо не е по угодата й (може да е дърво на площада, министър или диаметъра на рулото тоалетна хартия, поводи винаги има).Разбира се тя си има изпълнителен "национален" орган наричан за БГ Типинг пойнт. Така че да се чуди човек, колко заблудени овце се юркат по площадите освен организаторите и "професионалните" платени протестиращи. Махнаха Бойко, ще махнат Орешарски и ще изгрее "ярката" звезда на Кристалина (СТАЛИНКА) или другарката БЕЗУХАНОВА (ако не броим старите чанти дето се натискат за софрата). Тогава Ани Цолова и "дясната интелегенция" ще получат очаквания оргазъм. За съжаление единствената истински лява партия в България е АТАКА, затова наши и чужди тарикати така неистово скачат против нея. Просто трябва да сменят водача или да се приобщят към нова ЛЯВА партия, която рано или късно ще се появи.

ПО ПРИНЦИП ВИНАГИ ТРЯБВА ДА ИМА ПРОТЕСТИ И ИЗИСКВАНИЯ ОТ ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА НЕЗАВИСИМО ОТ КОЯ ПАРТИЯ СА! НО СЕЛАТА СА ПРАЗНИ - НИКОЙ НЕИСКА ДА СЕ ВЪРНЕ НА СЕЛО - ЗАЩО ЛИ - АМИ НА НИКОЙ НЕ МУ СЕ РАБОТИ СЕЛСКА РАБОТА! ОСТАНАХА САМО ЕДРИТЕ ЗЕМЕДЕЛЦИ КОИТО ПОЛУЧАВАТ СУБСИДИИ ОТ ДЪРЖАВАТА И ТОВА Е РЕДНО - НО ,ТРЯБВА ДА СЕ ПОДПОМОГНАТ И ДРЕНИТЕ СТОПАНИ - А БЪЛГАРСКИТЕ ЗЕЛЕНЧУЦИ ДА НЕ БЪДАТ ОБЛАГАНИ С ДАНЪЦИ ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ РАЗВИЕ ОТНОВО ЗЕМЕДЕЛИЕТО В НАШАНА ДЪРЖАВА! ГОСПОДА ЕТО ВИ ЕДИН ИСТОРИЧЕСКИ ФАКТ - СЛЕДОСВОБОЖДЕНСКА БЪЛГАРИЯ ИМА 3 МИЛИОНА ЖИТЕЛИ И 12 МИЛИОНА ОВЦЕ - ТОВА Е ЕДИН ИСТОРИЧЕСКИ ФАКТ! НО ОСТАВЕТЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО И МУ ДАЙТЕ ШАНС ПОНЕ 100 ДНИ - ИНАЧЕ КАФЕТО,ЧАЯ,ЧЕТЕНЕТО,КОЛОЕЗДЕНЕТО И ХОРАТА - ФАНТАСТИЧНИ СА - НО АЗ НАБЛЮДАВАМ Е ОГРОМНО ОЛЕВЯВАНЕ НА МАСИТЕ И ОСОБЕНО ОТ МЛАДИТЕ КАКТО И ПЪЛНА АНАРХИЯ?!?! ОСТАВКА ЛЕСНО СЕ ДАВА - А ПОСЛЕ - КОЙ , КАК И ПО КАКЪВ НАЧИН - ДЕ ГОЛ Е КАЗАЛ - ФРАНЦИЯ НЯМА ПРИЯТЕЛИ - ИМА САМО ИНТЕРЕСИ - ПИША ГО ЗАЩОТО ФРЕНСКИЯТ ИЛИ НЕМСКИЯТ ПОСЛАНИК АМА НИКАК НЕ МЕ ИНТЕРСУВАТ - ЗАЩОТО ТЕ МИСЛЯТ САМО ЗА СВОИТЕ ДЪРЖАВИ- ПУК ИМ ЗА НАС?!

Оставка на некадърния вътрешен министър. Имало данни за готвени провокации, а няма такива.

Много им харесва на управляващите протеста да е мирен и интелигентен, защото така могат с месеци да се правят на глухи и слепи.

Долу чалгата!

Написах този коментар за да проверя дали ще го махнат защото не е по темата, нали така? Но изглежда, че това е по темата, а на човека по-долу който написа за южен поток и огромния кредит от русия, което е пряко свързано с причина за протеста, за тях това не е по темата... интересно

интересно ми е защо: аз като българин ходих за 5 дни на почивка в турция/евтино е! а г-н Местан другаде ? 2,защо г-н Сидер ага почива в Париж а аз едвам ходих до Сандански за 2 дни? и така нататък...................... значи аз мога да имам дори и малко морал и да не ми стигат парите? ами ако реша да ритна морала си кой ще остана?

Да попитам севсем сериозно защо маркирате като спам ? Какво не ви харесва ? Лъжа ли са коментарите ? Всичко е по темата - Протести и защо протестират хората ? Защо маркирате като Спам ?

Щото си досаден и ограничен. Разбра ли?

Ограничен съм и затова Протестирам !

Оставам, ама ми се заминава...

Терминал2 с еднопосочен и без испращане на евро ! Идиотщини и упадък , Пълен хаус , Монополисти, Олигарси, Мутри,Турци, Цигани, Пенсионери и Милиционери! с една дума Комунизъм !

Абе не е най-лесния нашият език, ама не е и чак пък толкоз труден, бе...

Най - добре е да се закрие държавата!:( От известно време издирвам един човек и до сега без успех. Посъветваха ме, да го потърся сред внуците на някой от емигрантите. Описанието му е: Световно известен, приблизителна възраст 40-50г. семеен с две деца, доказан професионалист, некорумпиран, партийно необвързан, разговаря нормално, не пие, не пуши, не се дрогира, няма извънбрачни връзки и незаконни доходи. Ако някой го забележи да се обади!

На 35 години съм, ненавиждам престъпния комунизъм, имам си и лични причини - цял един съсипан живот на фамилията ми и лично моя. По-престъпни от тях - няма и няма да има!

Бреей... И кога успяха, бе?!

Малко ли ти се вижда!?

Цвтан Василев и дясната му ръка Пеевски срещу Европа ! Купувам си днес Вестник Уикенд собственост на гусин Пеевски и какво намирам Вътре - Тайният Кръг На президента (с малки букви)- разпространява се безплатно с в. Уикенд собственост на Ню Медия Груп ! Цитат: dw. de Строго секретно: медиите в България Според публикации в пресата Уикенд вече е част от "Нова българска медийна група" на Ирена Кръстева и е свързан с банкера Цветан Василев. Изданието отрича подобни връзки. Иво Инджов припомня първоначалната експанзия на "Нова българска медийна група". Групировката, собственост на майката на Пеевски Ирена Кръстева, е финансирана с кредити от Корпоративна търговска банка. Банката е с мажоритарен собственик Цветан Василев. Според Медиапул банката минава за близка до кръгове от ДПС, но Василев отхвърля тези твърдения

Еми... Купувай си Уикенди и Шокове... Ходи да гледаш Левски (хахаха...) и ЦСКА (още малко време)... Слушай Цецка квабешетам - гаджето на Делян Пеевски... Гласувай за банкянските свине... И продължавай да се оплакваш, че в тази страна е задължително да си някаква форма на боклук не за да забогатееш, а просто да постигнеш сигурност в живота си!

Има равновесие в управлението Комунягите крадът 4 години след това идва друга партия на власт пооправя нещата в България и след това идва комунягата пак да краде !

Помня, ама не се сещам някой да не е крал. Пък май се оказва, че баш комундетата крадоха най-цивилизовано. По европейски някак си...

Зад БСП застанаха само ---турци и цигани ---ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ГИ ИСКА !

Докато си протестирате,тия които ви плащат,ще станат,от Богати още по богати,а вие си протестирайте за 30лв на ден.

УЖАС! ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ ИСКА ДА КУПИ ФЕЙСБУК, ЗА ДА НИ ЦЕНЗУРИРАТ И В ИНТЕРНЕТ! Делян Пеевски иска да сложи ръка и на Фейсбук! Според отлично запознати източници, хората му са се свързали с Марк Зукърбърг, бащата и собственикът на Фейсбук, за да отправят изключително солидна оферта. "Изключително солидна" но само според Делян Пеенски и хората му. Като чул парите, които му се предлагат, Зукърбърг дълго се смял и заявил, че това е Фейсбук, а не поредният български вестник и не може да бъде купен за предложените смешни пари. Говори се, че в разговора Марк Зукърбърг подчертал, че има български корен и по тази причина добре познава нещата в България, защото се интересува и много чете. Марк Зукърбърг е много голям милиардер за 2012 г. състоянието му се е оценявало на 21 милиарда долара, а за 2013-та се чака още по-голям растеж. Той самият обаче не е алчен и е противник във Фейсбук да има много платени реклами или чисто рекламни страници. Да, зная, че приходите ни ще се увеличат, но това не ни трябва. Искаме Фейсбук потребителите да са доволни, а що се отнася до финансовите резултати, те напълно ни задоволяват като компания и смятам, че е излишно да ламтим за още и още пари, е философията на Марк Зукъ

ПАТИТЕ не са най - важното нещо! Но трябва да имаш ужасно много за да твърдиш такава глупост.:))))

ДРУГАРИ,...20г.,ПРАВЕХТЕ ОПИТИ ДА ''УПРАВЛЯВАТЕ"! ОПИТИТЕ ВИ СВЪРШИХА ,ИМАТЕ ---ЧЕРВЕНА КАРТОЧКА !

ТВ7 и Бареков бяха най-усърдните дупелизци на ГЕРБ и лично на банкянската мърша. Даже много се учудих на милото обръщение "капут". После кво стана... или преди това... Четях Телеграф. Направо смърдеше на герберизъм. Много показателна беше рубриката с "палец горе" и "палец долу". После отсъствах от страната за около месец. Връщам се, а Телеграф... опаааа... Не били журналист/к/ите проститут/к/и ли... Айде холан... И ние не пасем доматите с колците, я...

КАКВИТО И ИНСИНОАЦИИ ДА ВНУШАВАТ БЕЯ,ГЕЯ,ЗЛОДЕЯ И ОЛИГАРХА ДА СИ ТРЪГВАТ!!!!

Какво внушават?

Вчера се разигра типична за България сценка. Ченгетата предупредиха, че знаят кой и какво готви и че ако се опита - ще го закопчаят. След това, храбрите и доблестни протестиращи, дето чупеха оградата предишната вечер се на..акаха от шубе и се изпариха като дим.

Овцете възпроизвеждат овце. Овцете избират себеподобни овце. И тъй като овцете избират само овце, то и на следващите избори, ще бъдат избрани само овце!

Слави Трифонов показа ,кой е КУКЛОВОДЪТ НА ---ОРЕШАРСКИ: ------Д-П-С-----

Масовката взе тотално да умира и всичкото гербераст пак са свикани по форумите да надъхват глупаците, за да ги накарат да "мразят безплатно", че другата по-сигурна омраза им идва скъпо. Но защо другари герберасти пак с копи и пейст? Едни и същи бози пускате всеки Божи ден!

А.ДОГАН СИ ЗНАЕ РАБОТАТА ПРАВИТЕЛСТВОТО ПРЕДЛАГА НА НАРОДА ----"ЗЕЛЕН ХАЙВЕР"!

Реално погледнато избирателите са шефове на депутатите. :) На БСП и ДПС директните шефове значи са им хора над 80 г и цигани. Евала

И Слави Трифонов ЧАК ,застана срещу ---БСП/ДПС---!

си е мутренски турбадур от време оно. Той и екипа му откровено подкрепиха Кунева. Кога е бил за БСП че да биеш тъпана? Те са си за Кунева.

Источник: otzvuk. net, pernik1. com, 1kam1. eu ПОЗОР! Орешарски клекна на ДПС! ТУРЧИН УБИЕЦ е назначен за зам.-областен управител на Смолян! Орешарски явно е решил да се присмива на цяла България! Убиец е назначен за зам.-областен управител на Смолян! Това е падението на кабинета Орешарски! Въпреки, че е съден за наръгване с нож, ДПС натисна премиерчето за орехчетата и престъпникът Бейхан Дуран зае висш държавен пост! Скандалните назначения на кабинета Орешарски, заради които в страната ни вече 28 дни не стихват протестите, не подминаха и Смолян. Криминално проявено лице зае втората най-висока държавна длъжност в областта. Бейхан Дуран, предложен от ДПС, встъпи като зам.-областен управител. Бейхан Дуран бе представен официално на служителите на областна администрация от губернатора инж. Димитър Кръстанов вчера следобед, съобщиха от пресслужбата на БСП Смолян. Дуран е роден през 1980 г. в Девин. Бил е кмет на село Грохотно, както и общински съветник в Общински съвет Девин. Магистър по социални дейности и публична администрация. Все още не е семеен. Най-вероятно Бейхан Дуран ще отговаря за социалните и хуманитарни дейности в област Смолян, заяви управителят инж. Димитър Кръстанов. Заповедта за назначаването на Бейхан Дуран е пристигнала миналия ден, пише още в прессъобщението. Дуран попадна в полицейската сводка и местните вестници през лятото на 2007 г. няколко месеца преди да бъде избран за кмет на село Грохотно, Девинско, като кандидат на ДПС.

ДРУГАРИ ,......ДО КОГА ЩЕ СЛУГУВАТЕ И ПРОДАВАТЕ НА ----ТУРЦИ и ЦИГАНИ ???

ИЗНЕНАДА: Орешарски няма да увеличава минималната работна заплата Управляващите се отказаха да вдигнат минималната заплата от октомври, както бе записано в плана на премиера Пламен Орешарски. Причината за новото объркване на правителството и отлагането били проблемите в приходната част на бюджета, както и договорени, но невключени в разходната част плащания. В платформата за управление на Орешарски бе отбелязано, че минималната заплата ще се увеличи от 1 октомври. От БСП коментираха неофициално, че това е жест към бизнеса, който и в момента е силно затруднен заради кризата. Въпросът с минималната заплата все пак ще бъде поставен за разглеждане в тристранката. Работодателските организации също смятат, че актуализирането на минималната заплата не трябва да става в течение на годината, а да съвпада с началото на бюджетната процедура. Синдикатите, които настояваха най-ниското месечно възнаграждение да се вдигне от 310 на 340 лв. още от 1 юли т.г., обаче смятат, че извинението с недостатъчно приходи в бюджета не е основателно. Вдигането на минималната заплата има неутрален ефект върху бюджета, защото наред с по-големите разходи за труд в администрацията се получават и по-големи приходи от данъци и осигуровки, казват експерти от КНСБ. По сметките на синдикатите от увеличението ще бъдат засегнати 130 000 души. От тях 105 000 са в частния сектор, а останалите 25 000 в държавната и общинската администрация. Преди решението за размера на минималната заплата обаче тристранката трябва да приеме механизъм за актуализацията му всяка година. Целта е това да става прозрачно при обективни критерии. За фирмите е важно да се съобразят с възможностите на икономиката, защото има пряка зависимост между повишаването на минималната заплата и ръста на безработицата, заявиха от БСК. Другият важен за бизнеса критерий е минималната заплата да не надхвърля 40% от средната. Източник: link

И Президента е вътре. във класацията,но не го казват. .................................................. Милионите евро се стопиха на шепа жълти стотинки С много труд и упоритост агенция 1КЪМ1 се добра до списък на известни българи, които са загубили милиони евро в Кипър. Най-интересното е, че някои от тях и до днес дават дават интервюта колко са бедни и молят държавата за привилегии при пенсионирането си. Други пък мълчаливо трупат пари и още по-мълчаливо крия в офшорна зона или чужда банка далеч от погледа на НАП, както и от клюката.Ето списъка. Венци Стефанов собственик на ФК Славия. Има пари и в офшорни зони в Панама. Венета Райкова - съвсем неочаквано име! Популярна е като водеща на "Горещо" и "Къщата на Нова" по Нова телевизия, хвали се непрекъснато, че има огромни доходи и едва ли става въпрос просто за съвпадение на имена. Петра фолк певица. В България е известна с хитовете си Хищна хиена, Командира, Котаците и маците. Живее с кипърски богаташ. Вероятно той е човекът, който й е дал парите. Петра е изгоряла с 6 милиона евро. Лили Иванова прима на българската естрада. Във всяко интервю подчертава, че държавата трябва да й отпусне специална, персонална пенсия. Лили била на косъм от това по времето на Вежди Рашидов. Но когато прегледал основно документите й, тогавашният културен министър възкликнал: Как да й дам персонална пенсия? Та тя дължи 1 милион лева данъци на държавата!. Нейното общо състояние се счита, че е около 10 милиона лева 5 милиона евро. Поне 1.5 милиона евро от тях са потънали в кипърската криза. Слави Трифонов водещ в бТВ. Неговата загуба е в порядъка на 5 милиона евро. Васил Найденов поп изпълнител, известен с прякора си Васко Кеца. При цялото ни уважение към него и към творчеството му, човекът явно има склонност към данъчни измами или далавери, защото беше сгащен от НАП да укрива доходи в продължение на дълги години за което обвини счетоводителя си, че бил некадърен. Васко Кеца беше глобен, а след това принуден да вкара около 500 000 лева в държавната хазна. Говори се, че спестяванията му са около 3.5 милиона евро 7 милиона лева.

Вината не е в партиите, а в народа. Тъп народ, бедна държава. Не може БСП и ДПС да са със най много дни управление на държавата за 23 години преход и ние да продължаваме да ги избираме и да се чудими да се маем защо сме толкова зле...

Ха,те това е истината.Ще ти докарат страната до фалит и ще ги избираш!После,що сме били последни.И разни полуидиоти гласуват,че и ги защитават.

Д-р Николай Михайлов в предаването Лице в лице при Цветанка Ризова постави нелицеприятна диагноза на протестиращите: Нейните фенове от градовете и специално от центъра на София, имат една, бих казал, характерна надменност, едно самочувствие, което е забелязано от критично настроени и проницателни хора отляво. Забелязаха това. Забелязаха тази спокойна, самоуверена и в някакъв смисъл хедонистична гражданска инициатива, инициатива на удоволствието и на доброто прекарване вечер, семейно, дори и с кучетата. Дечурлигата са там, около това има някакви тромби, които произвеждат травматичен за ухото звук Това, така да се каже, е малко или повече шик. То стана нещо като градска мода.

Даже във вестниците преди това излезе още по-оголващ текст, пуснах им го тук да четата ама го изтриха за секунди....

Източник: svobodata. com Мандатоносител на това олигархично правителство е Цветан Василев Чие е това правителство? Това е въпросът, който напоследък си задават всички наблюдатели, при това с все по-недоумяващи интонации. Ще се опитаме да отговорим конспективно на този въпрос, като се основаваме не на предположения, а просто на неговия структура и състав, както и на изразените до този момент намерения, намерили израз в публичните изказвания на неговия премиер и неговите министри. То претендира да е програмно, но не е. Първо защото в българската Конституция не фигурира подобна опция за уравление на държавата, и второ защото около две трети от министрите в него имат съвсем ясни партийни ангажименти: или са депутати от подкрепящите го партии, или принадлежат към администрацията на същите, или са заемали ключови позиции в правителството на предишната тройна коалиция. Има и трето: защото в него наистина участват и някои експерти, но тяхната експертиза няма нищо общо с позицията, която заемат. Най-красноречивият пример: професорът по синтаксис Мариана Георгиева начело на министерството на младежта и спорта. То е коалиционно дотолкова, доколкото беше избрано с гласовете на БСП и ДПС плюс златния глас на Волен Сидеров, който направи този избор възможен. Проблемът обаче е, че в случая не става дума за нормални партии, а за мутирали продукти на бившата комунистическа партия и нейния силов апарат Държавна сигурност.

Еди, гледай си гладната стачка! Не спами!