Стотици хора скандираха ”Оставка” въпреки дъжда

Стотици хора излязоха под дъжда в столицата, за да протестират срещу кабинета за 16-ти ден. Недоволни блокираха прохода "Шипка" и два пъти гарата в Пловдив. В събота бе и третият контрапротест.

Обратно в новината

Коментари - Стотици хора скандираха ”Оставка” въпреки дъжда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ,вече се вижда,че свършват парите на Буда!Вече са доста по-малко!Викайте докато можете,може и да ви чуе някой в глуха България-Мафия!

Викйте, викайте, мУмчета. Може сорос да ви даде по някое кексче. За най-гласовитите, специална награда - екскурзия-участие на гей-парада в Берлин.

Разхождайте се в парковете СЛЕД РАБОТА! Оставете правителството да работи!

Извинявай-да прави какво???

стотици хора въпреки дъжда отидоха на работа, ще отидат и утре .. айде стига с тези разходки и разнасяния на плакати!

и КАКВО ОТ ТОВА? Само викат и се правят на велики. Във Варна какво стана- викаха, крякаха, а сега при гласуване ги няма никакви. ТОЛКОВА СТЕ ЖАЛКИ. Ще видите, че пак ще ви употребят, като след 97 ма година. ТРЯБВА ДА СЕ ГЛАСУВА!

за кого?

Как така за кого. До сега не сте ли решили? Във Варна живеят стотици хилади. От тях ДОСЕГА трябваше да излъчите човек. Като не сте го направили сега много-бързо решете КОЕ Е ПО-МАЛКОТО ЗЛО. Защото с викане, разходки и палежи се махат тия. А народа има поговорка "Погледнал се Илия , пак в тия". Гласувайте.

КОЛКО СТОТИЦИ???? МОЖЕ БИ СТОТИЦИ КОИТО ВЗЕМАТ НАЕМИ ОТ ИМОТИ ЛИ РЕСТИТУТИ!!!!!! В БЪЛГАРИЯ НЕ ВСИЧКИ СА РЕСТИТУТИ ! ИМА ХОРА КОИТО НЕ СТОЯТ ПО ОФИСИТЕ В СОФИЯ И СИ МИСЛЯТ, ЧЕ СА СОЛТА НА ЗЕМЯТА! ИМА ХОРА ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС, КОИТО РАБОТЯТ! АМА НАЛИ СТЕ В СОФИЯ И МЕДИИТЕ ВИ ВЕЛИЧАЯТ, ВСЯКАШ ОТ ВАС ЗАВИСИ ВСИЧКО!!!!

Я па тиаа.

Подпишете тази петиция, моля: http://www.peticiq.com/20130512

Добре, защо лъжете хората!? Къде ги видяхте тия хора, имаше стотина пияници и това е.....

Кофти обаче че Канал 3 излъчва на живо - така че всеки може да си направи изводите

Защо не смените заглавието на: Стотици неизвестни, повечето платени - се опитват да подменят вота на милиони!

НАЙ-ДОСТОЙНИТЕ И ГОРДИ БЪЛГАРИ СА НА ПЛОЩАДА. ТОВА Е ЦВЕТЪТ НА НАЦИЯТА, НАЙ-ДОБРОТО НЕЩО, КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ НА ТАЗИ ОКРАДЕНА И ЗЛОЩАСТНА ДЪРЖАВА. ЕВРОПА Е С НАС ! МНОГО СМЕ, КРАСИВИ И ИНТЕЛИГЕНТНИ И ИМАМЕ НАЙ-СИЛНОТО ОРЪЖИЕ - БОРИМ СЕ ЗА НАШИТЕ ДЕЦА, А НЕ ЗА ВАШИТЕ ОХРАНЕНИ ЧЕРВИВИ ЛИГЛЬОВЦИ, ОТГЛЕДАНИ И ОХРАЕНИ С НАШИТЕ ПАРИ. ВСИЧКИ НА ПЛОЩАДА И ДОКРАЙ ! БЕЛИ ХОРА - БЯЛА ДЪРЖАВА, ЧЕРВЕНИ ХОРА - ЧЕРВИВА ДЪРЖАВА !

Може за неблагоприятни условия да има допълнително възнаграждение? При жега, дъжд и градушка двойно възнаграждение на професионалист-протестиращите

Коя точно Европа е вас!!?

Се искам да питам - турските "богати и красиви", дето щяха да бутат ердоганеца, до къе стигнаха? Щото, последно чух, че седели нвеподвижно и кротко, тихичко, и гледали в една точка. Стандартна реакция след яко пата кюта от полицаи, де.

на площада до край ?? докато хванем артрит? това с протестите е много романтично, но безмислено в държава като България. Дори по магически начин изведнъж БСП и ДПС изчезнат пак няма да можем да се възстановим от затритата икономика и умопомрачителният демографски колапс. Вариантът е само един - Терминал 2 и "Пак ще се срещнем след 2000 години". Не знам дали съзнавате, но в момента държавата е уродливо, неработещо (естествено) творение съществуващо само да обслужи нечии интереси. За да се "оправим" трябва да изградим държавата от нулата, а това е много по-трудно от колкото изглежда. В момента на площада има 10 хиляди протестиращи, но питайте ги някой от тях може ли да поеме отговорността да направи България европейска държава. Всеки чака някой друг да свърши сложната работа. За това бъдете реалисти и хващайте пътя. Не ви гоня - само доброжелателен съвет.

Брей, чак тъжни ми стана. Ше зема да си поплача за твоята участ тежка корава, както е казал поета. А ти бързай, да не изпуснеш самолета, ей!

Колкото и да е пълна гербаджийската каца с мед ,все ще се изпразни и тогава, НАНАЙ ПРОТЕСТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Престани да говориш за герб!!!

29 милиона трудно ще ги похарчат герберите , нали трябва да им останат и за изборите, кой ще плаща за 400хил.допълнителни бюлетини?

Съвсем наскоро по БНТ излъчиха материал-скрита камера как момчета,приближена до Сидеров дават наставления на едни други момчета как да изкарат едни бързи 30 лв в полза на болния ...май гледате избирателно ..

Къде ги видяхте тези стотици.Желаното , което се разминава с дйствителноста е много опасно.Заблудата нарочнали е?

Бюджетните държавни хрантутници, назначени от ГЕРБ стачкуват. За парички и за далаверата.

Страх ги е ,че ще им изстинат столовете , защото в държавна администрация се назначават НЕ калинки, а образовани, със стаж, опит и морал хора. Тези на площада ще бъдат уволнени и дано след тях видим наистина работеща държавна машина. Поддържам Правителството!

Червени боклуци, в нормалната политика, и в нормалните държави, извинението означава ОСТАВКА. В кремъл не е така. После не сте смръдливи пионки на москва. Това е олигархията - съветска и милиционерска, нагла и безумна.

Не бързай с оставката , 3 1/2 год. гледахме грешка след грешка , а сега на втората седмица кряскате , нека минат поне 6 месеца пък ще преценим

Луд умора няма, днес стотици, утре десетки!Тъпанари нещастни!!!

Искам си парите дето се твърди, че се плащат! Що се отнася до хората,които протестират, че живота е непоносим и аз съм с тях. Жалкото е, че плужеци като ГЕРБ използват протеста. Добрата страна е, че Атака вече е с ясна червена позиция.

Върви в Банкя, там ще ти платят, отрепко!!

В офис в Студентски град

Абе, май много хора има на заплата във форума и то май червени симпатизанти!!! Не се обиждайте - нищо лично - просто си личи по коментарите Ви и така сами се издавате, а иначе обвинявате другите, че на тях им се плаща! Ама, много елементарно и плоско изпъквате!

не ни се плащата като на теб. и затова ще загубите и следващите избори. защото сте безпринципни. защо не викахте оставка преди две години к,огато назначаваха калинки и закриваха болници. ЛИЦЕМЕРИ

Не съм от ГЕРБ! И второ, те не загубиха последните и предпоследните избори (това е факт), така че ти каква информация имаш и от къде не знам .....:))))

гея, бея и злодея се сдушили да обслужват кукловодите и за теб това е спечелени избори. Я пак към изборните резултати, които бяха купени и фалшифицирани точно от бсп, която не е сама в парламанета, а е коалиция за българия и дпс, партията на доносниците от дс

Имена Станишев.Цацаров. Сигнал. Василев.Еврото. Скандал. Цветанов.Крайслери.Ухо. Сарафов.Миро.Колело. Борисов.Кокинов. Пидал. Палета.Костинброд.Чувал. Победа.ГЕРБ.Калинки.Спор. Кръчмар.Ключалка.Нов отбор. Сарай.Доган. Местан.Кафе. Станишев.Натиск.Менгеме. Бадемов.Пеевски.Протест. Атака.Сидеров.На шест. Линднер.Инокс. Прецедент. Офшорки.Кипър.Президент. Любов.Омраза. Без пари. Колички. Бебета. Свирни. Радан.Московски.Суета. Кисьов.Мартинчо и Каба. Разгром.Разбор.Нов Бенедикт. Полиция.Антиконфликт. Кулезич.Томова. Война! Бареков.Роми.Красота?! Кеворк.Кошлуков.Дикоff.Глуми? Компас?Пегас!Разгулни думи...

Оскотял гладува той, освирепял оставка вика. Гладува той за една платена политика. Печален образ на продадени идеали. Гладува той за лични облаги. Гладува той за едни протести, забравил що е политика. Гладува той за своята си клика. И стихове реди сякаш пърди. Но нещо намирисва, защо гладува той?

страхотно е и интересен стил! рзвесели ме.

Adit0

ГЕРБ избягаха от отговорност, после някак си спечелиха пак изборите. После пък не приеха мандата, защото нямаха достатъчно гласове. И сега единствената им идея е да се подаде оставка веднага, за да спечелят пак изборите. А всяка тяхна предизборна кампания е уникално скъпа за народа, също както тяхното управление. И после като не получават отново задоволителен брой гласове, пак ли няма да приемат мандата? Не заслужават да бъдат избрани отново.

Политически трупове!

Скочиха като ужилени протестиращите "интелегентни" богаташи, щом рзбраха, че ще поправят пенсийките на беднотията и тока няма да поскъпне. Професор Знеполски пък изпищя, че се говорело за класово общество и величаене на пролетарските поети.Интелегенцията винаги е била подгъзник на властта, и първа се е отказвала от нея при промяна посоката на вятъра.Тя трябва да се използва, но не трябва да и се доверява както е казал Мао.

е много си тъп, 310 лв много пари. А тока, тока ще ти го нахедрят тъпкано. Точно социалистите го вдигнаха 15 пъти, ПЪТИ. А доходите къде останаха. "Как къде, в можсква, отговаря р.овч и вальо тохлото"

стачкуващите,ден година храни

асфалтираните неасфалтираните улици в Банкя, а хабите асфалта в София за легнали полицаи. Плащам бесни данъци , а ходя по кал и трошляк

НАЙ ВРЕДНОТО СЪЩЕСТВО ЗА БЪЛГАРИЯ - ББ, НАВРЯЛО СЕ ВЪВ ВЛАСТТА И САМО СЕРЕ И ПОВРЪЩА, А АРОДА БЪЛГАРСКИ НАЛИ Е "ТОЛЕРАНТЕН" КЪМ ПРОСТОТИЯТА.......... ТЪРПИ ......И СИ ИЗКАРВА ЛУДОСТТА НАПЛОЩАДА........

Трай бе тъпанар!Научи се да пишеш първо!Ти си вреден,най-вече за себе си...

Като казваш за лудостта на площада и не знам защо,но в съзнанието ми изниква едно лице...wc

Вече един милиард хора се събраха пред прозореца на Орешарски да зеят ,,оставка" Големо зеяне падна ,амо си пойдоха бърже.

Не си от умните и от най кадърните - не може да броиш!

Що се плашите от дъжда хиляди милиони? Само олигарх, шеф и лайно се бои от дъжда - защото се разкисва!!!!

Защо и до кога ще чакаме парите от земетресението как ще изкараме зимата с Дивотино ул Миньор 102

Наистина са прави хората като казват"луд умора няма..."На мен ми предлагаха 30 лв да отеида ана митинг..Ха,ха за 30 лв ане ходя да п....Защото съм успял човек.а тия клошарите, неуспелите, пиянките ще отидат.Аз тях не ги броя.Те са бедни пролетарии.нека викат.Те от зор от викат.Как ще се наредя с тях.Нали ще ме видят колеги и ще кажат"До там лия докара"Били демократи.Не им вярвам.Ако бяха демократи щяха с достойнство да приемат факта ,че не могат да съставяьт пхравителство.Ние обявихме преди изборите че Премиер ще е Оришарски.Който иска го подкрепи.Вие не го искахте ,те го покрапихте.Като се преброихме сме повече,които го искаме.Закакво ревете.И кои сте вие ,че ще сваляте правителство.И между вас съзрях на Георги Мишев синът,дето като си дойде в Йоглав ходи по махалата дано го почерпи някой с една домашна ракия.Ужас.И той демокрот.И той барабар П етко с мажете.

столетният бабишкер е изкуфял

кога ще се асфалтират улиците и тротоарите в жк Обеля обещано от Софиянски и до ден днешен нищо гробница трето метро няма да мине!!!! Навсичко от горе ни взеха и автобус 150 а тия да си заминават

Поне се научи да му пишеш правилно името на твоя премиер,че като ти чете човек пасквила разбира колко си успял.

система е изцяло блокирана Публикувана от link в България Дата: 2013-06-30 13:16:00, видяна 666 пъти Не са правени никакви инвестиции, правени са ремонти само на хартия. Енергийната ни система е изцяло блокирана. Това заяви енергийният министър Драгомир Стойнев на пресконференция, която можете да гледате тук.

От хиляди станаха стотици, до ден-два ще станат десетки. Само не знам колко трябва да останат, та да се спре с блокадите на Орлов мост. Двама, трима, десет?

Аз съм оправена,за мен не мисли ,ами си гласуваи за бозов-ще ти дадат фес!!!

Ти не ми давай фес, ами си сложи рубашка. От къде реши, че фес нося. Акъл на пиле носиш май!

Че си оправена- оправена си! Само че недостатъчно!!

БРАВО НА ВАС!!!!С ВАС СМЕ!!!!АЗ ГЛАСУВАХ ВЪВ ВАРНА ЗА ПОРТНИХ-НАПРАВЕТЕ ГО ВИЕ ВАРНЕНЦИ!!!!

Голяма гордост, Николова! Този с руското име и финансите зад гърба, той ще те оправи!

как не разбрахте от тук на татък ГЕРБ само ще губи

Искам да споделя с всички вас гордостта удовлетворението ми от изявата на моута съгражданка В. Дърева. Най -после се намери човек, който да каже къде се намираме и какво ни чака. аз, като по-възрастен, помня времето, когато носителите на най-висшите човешки и граждански добродетели, бяха стругаря, леяра, звеноводката и тракториста. А разните там интелигенти- учители, юристи, инженери , икономисти ,по презумция бяха второстепенни членове на обществото без които наистина не може, но трябва ежедневно да им се напомня, че са паразити на гърба на работническата класа, тъй като не са прокопали нито метър канал например. Затуй бяха и т.н студентси бригади, бригадирски движения и т.н - да знаят тия хайлязи студентчета кой какъв е. И днес, като чета по форумите, как думите " интелигентни и образовани, а дори и възпитани" се използва като ругатня , си спомням тези години и виждам, че мечтата на г-жица Дърев за завръщането им не е много далеч.

умнико

намен оставка май вече не ми стига,..... искам линч! Това е вече брутална наглост! Народа на България ви каза да си ходите!

го смени,изпий си хапчето и бегом в леглото

КОЙ ГИ ОРГАНИЗИРА ТИЯ ПРОТЕСТИ/ЗА ДА ОРГАНИЗИРАШ ПРОТЕСТ ТРЯБВА ДА ВЗЕМЕШ РАЗРЕШЕНИЕ ОТ ОБЩИНАТА/ 2 КОЙ ГИ ПЛАЩА ТИЯ ПРОТЕСТИ ЗАЩОТО ТАМ ИМА ПОЛИЦАИ КОИТО ПАЗЯТ РЕДА 3 ТРЯБВА ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА ПРОТЕСТИТЕ ДА ПЛАТЯТ ЗА ПОЛИЦАИТЕ КАТО ЗА НЯКАКВО ОРГЕНИЗИРАНО МЕРОПРИЯТИЕ КАКАТО СЕ ИСКТА ХИЛЯДИ ОТ КАНЦЕРТИ И МАЧОВЕ КОЙ ГИ ПЛАЩА ТИЯ РАБОТИ Г-ЖО ФАНДЪКОВА КАЖЕТЕ ГИ ЗАЩОТО ТЕ ТРЯБВА ПРЕДВАРИТЕЛНО ДА ВНЕСАТ НЯКАКВА СУМА В ОБЩИНАТА ЗА ДА СЕ ОРГАНИЗИРА ДАДЕНО СЪБИТИЕ ИЛИ Е ЗА СМЕТКА НА ОБЩИНАТА И ЦЯЛА СОФИ Я ИМ ПЛАЩАМЕ А

отговорът на въпросите ти е един: Народът на България ви каза да си ХОДИТЕ!

На 12 май народът на България конституира това 42-ро народно събрание, колкото и да не ти е угодно на теб, Бойко, Кунева, Костов, Москов , Кошлуков, Кулезич и сие и това правителство. Ти сигурно от махморлук си проспал изборите-интелигентино

събудете се време е за действия...явно управляващите това искат..размирици за да проумеят че нещо не е на ред и народа не ги иска....ТОВА ЛИ Е...ИЗПРОБВАТ ТЪРПЕНИЕТО НА НАРОДА...НАЛИ УЖ ТРЯБВА ДА СА В УСЛУГА НА НАРОДА..НО ТЕ ИСКАТ ДА СА В УСЛУГА НА САМИТЕ СЕБЕ СИ.ЗАЩО Е ТОЛКОВА ВАЖНО ДА ОСТАНАТ НА ВЛАСТ.НАРОДЪТ НЕЕ РОБИ..ИМА СИ МНЕНИЕ И ПОЗИЦИЯ КОЯТО Е ЯСНА...ОСТАВКА!ВЪРВЕТЕ СИ ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ

на 12.05 къде беше, аре сиктер, нема през седмица да правим избори и да се харчат едни 20 милиона, щото те сърби, че твойте не са на власт и в парламента

По-евтино ни излиза избори всяка седмица отколкото милиарди дългове след едногодишно управление

Стотици протестиращи не са представителна извадка на 7 милиона българи. Подобре тези стотици да бяха гласували, нямаше сега да вият по площади!!!

Заглавието е невярно. Би трябвало да бъде "Стотици протестираха и в дъжда", защото думата "въпреки" се отнася до някаква пречка, а дъждът сам по себе си не е такава.

Протестиращ се закани да летува на площада За н-ти пореден ден в София се проведе протест срещу правителството на Пламен Орешарски. Към новината 18:37 24 юни 2023 В София протестът започна към 19 часа, с единствения човек на площад "Независимост. Демонстриращия не премина по обичайния си седем и половина километров маршрут от Министерски съвет през Орлов мост и покрай централите на партиите БСП, ДПС и обратно до Министерски съвет и Орлов мост. Нямаше напрежение между протестиращия и полиция. Протестиращия направи своеобразна сватба по между си (можел сам да се оножда) На Орлов мост беше поставена кутия за събиране на подаяния за протестиращия В социалната мрежа призоваха за спиране многобройния протест Протестиращия поизнемощял шепнеше "Оставка и "Мафия,в опит за подскоци и призив ,кой не скача е червен... Отстрани Васко кръпката подсмърчайки си шиеше скъсанта ризка Обявилите гладна стачка ,бяха изяли и единствената палтка на палатковия лагер

Овцете в една държава са винаги повече от интелигенцията!

интелигентно блеене

е ентелегент-доцент. А цв. цв. е полуюрист даже. Взел е във ВИФ само един изпит с глава-оня дето се седи на челна стойка

Нали за това скачах те!

Контрапротестът Около 200 души излязоха в събота по обяд край НДК с призиви в подкрепа на правителството....Управляващите не могат да съберат и роднините на контрапротестта,ако го направят ще са повече от 200!!

добре, че не ви взимат още на сериозно. Хората работят, не са от платената администрация. И гледай да не ви взимат на сериозно.......

нима тройната коалиция дошла на власт с измама е серизана

защо са толкова малко,явно само на тях правите впечатление,пък и техния жалък протест се равнява на вашия най-голям

Оставка, долу антибългарската тройна коалиция. Долу Националсоциалистите.

Автомагистрала Тракия е блокирана от протестиращи край Пловдив.

Къде по-точно?

Малееееее, герберската сган как е налазила форума!

Скоро у нас никой няма вече да гласува. Що да гласуваме като ситите шопи или гладния Едвин казват какво да ставаАй сектир...

Всички протестиращи са минати, явно са се надявали на революция - но трябва да знаят че тя не се прави от "интелигенти" с пълни стомаси - които ходят на разходка с кучета и внучета, а се правят от хора живеещи в недоимак с празни стомаси с деца на които им дават по левче - два на ден ! Сития на гладния не вярва!!!

задължили са ги да ходят от босовете в герберските фирми. А служителите назначени в администрацията от Герб са ги заплашили с уволнение ако не участват в масовката. Другите са познатите сдс муцуни

Абе много закръглени мозъци тук!Може ли да сте толкова опростачени????

Комунетата навсякъде водят страните си до фалит. Ето и Бразилия рухна само преди година две нашата комунистка Дилма взе власта, а днес и искат главата

Тъпите мисли на един ограничен човек.

Интереснооо,на футболен мач за 2-3 хиляди зрители се казва,че посещаемостта е слаба.Сега за 2-3 хиляди се казва - масови протести. Журналисти и анализатори,моля обяснете ми!