Протестиращите събират подписи за сваляне на имунитета на Сидеров

Протестиращите започват да събират подписи за свалянето на имунитета на лидера на „Атака” Волен Сидеров.

Обратно в новината

Коментари - Протестиращите събират подписи за сваляне на имунитета на Сидеров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма ли някоя твърда ръка, която да усмири тези "протестиращи"? Взеха много да нахалстват.

ТОГАВА СЪБИРАЙТЕ КАКТО СТЕ ТРЪГНАЛИ В СПИСЪКА ДА ВПИСВАТЕ И ТИЯ ДЕТО НЕ ВЛИЗАТ В ПАРЛАМЕНТА И ТЯХ ДА ГИ ВКЛЮЧИТЕ ТАКА ЛИ ИНАЧЕ НЕ ИДВАТ ДА СИ ПОДАДАТ ОСТАВКИТЕ И ТОГВА ВМЕСТО ББ И ЦЦ ЩЕ ИДВАТ ОТ ЛИСТИТЕ НОВИ МАЛДИ И ВЪЗПИТАНИ ХОРА

Тия политици се изкараха по бедхи и от църковни мишки.Това което ми направи впечатление че прокурорите бяха доста имотни финансово добре,даже доста добре биеха политиците по точки.

НЕ ГИ РАЗБИРАМ. НЕ ИСКАТ БСП, ГЕРБ,АТАКА,ДПС.... А КОЙ ТОГАВА ДА НИ УПРАВЛЯВА?ВМЕСТО ПАРТИИ ДА БЪДАТ ЛИЧНОСТИ, ТАКА ГО РАЗБИРАМ, НО КОЙ МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ ДА НАПРАВИ ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ, ЧОВЕК С ПАРИ, ОТКЪДЕ ГИ Е СПЕЧЕЛИЛ, ЕДВА ЛИ Е С ЧЕСТЕН ТРУД...

Да се събират и подписуи за да се направи пълен одит както на Цветанов и на Станишев (заедно с моника и всички негови роднини, вкл. тъста и тъща му), на Местан/ Павел, на Йордан Цонев - ментата, на Сидеров, Пеевски, Миков, Мая Манолова, Орешарски. Р. Овч.

ТОЗИ ПЛЪХ, СИДЕРОГЛУ, ЩЕ БЪДЕ ПРЕБИТ С КАМЪНИ, ЗАЩОТО Е РОДООТСТЪПНИК!!

колко случаино завчера сорос посети атина???какво тарси на балканите този подлец. на някои не му ,,харесва,, да има ,,националистическа партя,, в булгаря. за дпс -нищо!!!те са чисти и едва ли не ,,подведени,, от сидеров. ционисткото ,,лоби,, в булгаря деиства. накрая ще я ,,разцепите,, и територялно!!!,,мацедоня,, на ,,мацедонците,, , тракя на турця , и софя на софянците!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ПРИ НОВИ ИЗБОРИ АТАКА ЩЕ ИМА МНОГО ПОВЕЧЕ ДЕПУТАТИ. Жестоко се лъжат тези, които мислят че лумпените на Сорос , които вилнеят по софийските улици, представляват народа. "Селяците" които миришат на лук и вкиснало, са много по наясно кой, кой е, от самонабедилите се за умни, крсиви, учени, последователи на недуразумението Е.Сугарев.

протестиращите могат само една свирка да му направят на Сидеров, те за друго не стават

Жлъч, жлъч защо ли? Явно усещате края на Тройната коалиция!

пич е Волен. Атаката срещу него в БТВ от дебеланата Лора не осъществи целите си и сага...нова стъпка. Човека казва истината, ама у нас свестните считат за луди

Болен бил пич.... мръсен национален предател, скоро ще запее друга песен , много голям ербап е когато около има глутница от неграмотни мутри , това е най голямото падение на тези 3 партии направили коалициия а БСП и ДПС подкрепят с мълчанието си този жалък нешастник ... но кокала е сладък и трудно се пуска но скоро ще ви изметем безморални гадове...

стига се плюнчи, че се сецнеш....бегай да копаш картофите

С твойте 3000 протестиращи пияници, наркомани и "интелигенти", ще ви изринем с една лопата, боклуци скапани!

Подкрепям напълно - у нас свестните считат за луди, още от Ботево време е така и все още. Не им изнасят истините на някои и затова го обиждат човека!

Срещу такива - само в целта!!! Без никакво колебание!!! Да му се свали имунитета и това е!!!

Може да е луд, ама само той казва истината. Всички останали ни мантросват с демокрация и ЕС. Е какво видяхме от как ги имаме и двете. Мрем като мухи,бедни и болни, без деца, да само мангалски ни останаха. Аре бегайте да му вземете имунитета, та по-бързо да се свършва в тая държава. По-добре ужасен край, отколкото ужас без край

За съжаление на много хора и посолства,Сидеров не казва ни една лъжа ! Всичко,за което предупреждаваше още преди години се оказа истина.Предупреждаваше за ЕРП -тата и стана така,че цената на тока е непосилна за българина,та чак се превърна в лукс през 21 век.Предупреждаваше за етническа неравнопоставеност на българите и се случи Катуница.Предупреждаваше,че ЕС ще обезкърви икономически България - случва се ! ЗАТОВА ВИ Е СТРАХ ОТ СИДЕРОВ,ЗАЩОТО КАЗВАНОТО ОТ НЕГО СЕ СЛУЧВА ! Дали темпераменнта му граничи с удобна за някой лудост е въпрос на гледна точка.Идеите на Сидеров са плашещи за тези,които десетилетия наред ни приспиваха с ТВ шоута,а други ни прожектираха филм,в които колкото повече обедняваме,толкова по-демократични сме били ставали.Не Сидеров докара Българите дотам,че да са най-бедната държава на европейският континент - не само в ЕС ! Няма негативен списък,в който да не сме на първо място в него,а това пак не е заслуга на Сидеров.Ако сравним медийната "лудост" на Сидеров с тихата психопатия на българоубиеца Симеон Дянков,от която сме,като след война,то аз предпочитам Сидеров !

прав си ...напълно, жалко, че малко го разбират. Толкова е психясан и оскотял народа, че не му се иска да си върне националните богатства и построеното от него самия. Жална ни майка с такава простотия и оскотялост.

ПРАВ Е ПОЕТА:СВЕСТНИТЕ У НАС СЧИТАТ ЗА ЛУДИ!!! ВОЛЕН , БЕЗ ИКОНОМИЧЕСКО ОБРАЗОВАНИЕ, ВИДЯ ТОВА, КОЕТО ДРУГИТЕ НЕ ВИДЯХА. ЧУЖДИТЕ ИНВЕСТИТОРИ У НАС СА НАЙ-ОБИКНОВЕНИ КОЛОНИЗАТОРИ. СТАНА ТАКА: ВСЕ ЕВНО ЧЕ ИМАХМЕ АПАРТАМЕНТ. В НЕГО СИ ЖИВЕЕХМЕ И НЕ ПЛАЩАХМЕ. ПРОДАДОХМЕ АПАРТАМЕНТА НА ЧУЖД ИНВЕСТИТОР. СЕГА МУ ПЛАЩАМЕ НАЕМ.

сравнение с апартамента ми хареса, но само трябва да допълниш, че след като продадохме апартамента, същият ден крадци ни откраднаха и парите от продажбата, та сега се чудим от къде да плащаме и наема!

боланеееее боленееее ага болене!

нема да му барате имунитета на човека, вижте го колко е слабичък, требе да се охрани, не да му се срива имунитетчето !

Затвор за подстрекателите-протестиращи. Ред и законност в страната.Повече да не се търпят тези нещастници.

Изроди мръсни, толкова ли се страхувате от Сидеров. Това че иска мир и спокойствие в страната толкова ли е страшно за Вас.

аз лично не се страхувам, поради което и не ходя с пищов на работа. Къпя си се по 2 пъти на ден (звучи чудно за някои , но тук така е прието) - което, надявам се, ме изключва от определението "мръсни". За "изрод" дали съм не мога да кажа, но поне съм възпитан и не обиждам инакомислещите. Надявам се, Искра, да съм Ви бил от полза. За волен не се притеснявайте - най-вероятно изживява някой "катарзис" завалията. Лека вечер!

Какво работиш че имаш време и да протестираш,от къде тези сили!Имаш парички и водата да си платиш!Е срещу такива като теб е Сидеров,задоволен но протестиращ!Хората свалихме ГЕРБ защото сме безработни и няма пари да си платим водата и тока!Схващаш ли каква е разликата от февруари и сега?

Волене,жалко,Писа се националист а излезе поредната политическа гювендия.Е ,как да ти вярва народа,като си продаде задника?

Драги СЕМ, моля те не допускай да се излъчват репортажи с "отрядите на Атака"! "Отрядниците" от Атака редовно се явяват на публични места без сутиени. Може ли такива разплути мъже да изилизат покореми и цици пред хората, а да си забравят сутиените в къщи? Тази неестетична гледка не е полезна за децата и ти, драги СЕМ, трябва да се намесиш и да спасиш децата от тази неестетична гледка - отрядници без сутиени.

Нема такъв боклук като тоя.

Да се знае от протестиращите лумпени! Досега не е имало правителство, което да се одобрява от 100% от българските граждани - неграмотни герберчета!!!

АБЕ СИДЕРОВ. ЩОМ СИ ТОЛКОВА БАБАЙТ, НЕКА СЕ СРЕЩНЕМ САМИ , ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ - БЕЗ ТВОЙТЕ МУТРИ. МОЖЕ САМО ДА СИ ДОНЕСЕШ ПАЛКАТА. НЕКА ТЕ ВИДИМ КОЛКО СИ МЪЖ. ДА КАТЕГОРИЯТА ТИ Е ДВА ПЪТИ ПО-МАЛКА ОТ МОЯТА НО НАЛИ СИ СМЕЛ И СЕ ПЕРЧИШ. МОЖЕ КАТО РЕПЛИКА ДА СИ ИЗПРАТИШ ТЕЛЕФОНА ДА ТИ СЕ ОБАДЯ КЪДЕ ДА СЕ ВИДИМ И ДА СИ ПРЕМЕРИМ СИЛАТА. НО ТИ САМО ГОВОРИШ И НЕ СИ НИКАКЪВ МЪЖ. СИГУРНО ЗА ТОВА ЖЕНАТА ТИ ТЕ НАПУСНА

ПОДПОМОГНАТ ОТ БСП, СИДЕРОВ НАСАЖДА ФАШИЗЪМ И НАЦИЗЪМ. КАКТО НАЦИСТИТЕ И ФАШИСТИТЕ СА УНУЩОЖАВАЛИ ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА ТАКА И СИДЕРОВ СЕ ЗАКАНВА НА МЛАДИТЕ И ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА ОТ ПРОТЕСТИТЕ. НА ОРЛОВ МОСТ ТОЙ БЕШЕ ЗАПОЧНАЛ ДА " АРЕСТУВА" , ДА ПРОВЕРЯВА ДОКУМЕНТИ. ТОВА Е НЕЗАКОННО И ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО НО ЦАЦАРОВ СИ МЪЛЧИ. ТОГАВА ХОРАТА ТРЯБВА ДА ВЗЕМАТ СПРАВЕДЛИВОСТТА И ЗАКОНА В СВОЙ РЪЦЕ.

Ти пък си намерил с кого да сравняваш тоя буклук.

Тук Б. Борисов няма никакво отношение. На много хора вече е ясно, че Сидеров е национал-социалист. То ест фашист. Фашизмът е забранен със закон в Германия и целия Европейски съюз. Следователно Сидеров трябва да бъде незабавно арестуван и затворен.

Време е журналистите да покажат истинското лице на този ненормалник. Сложете му динената кора,та дано падне на тази част от главата си,която отговаря за мисленето.Как търпи българинът такъв простак да се прави на управляващ!!!!!! Как !!!!!

Давай Волене напред! Трябва да се сложи ред. От далече си личи, към анархия се върви.Бойко Цецо и Доган пазят ги срам. Ти сам се пази като левски бъди нацията поведи. От както ти се появи цецка цачева се състари към прокурора се обърна да я подмлади.

Заразно Болен (поет)

ЯВНО СИДЕРОВ НЕ Е САМ В ЛУДНИЦАТА. ТОЯ 8989 ( СИГУРНО ТОВА Е КОД В ПСИХИАТРИЧНАТА БОЛНИЦА) ТАКА СЕ Е РАЗВИХРИЛ В СТИХОВЕ ДА ВЪЗХВАЛЯВА СИДЕРОВ ЧЕ ЩЕ БЛОКИРА СЪРВЪРА. НО КАКТО СЕ КАЗВА ЛУД УМОРА НЯМА.

По БТВ психиатърът д-р Н.Михайлов категорично каза на Цв.Ризова - Волен Сидеров не е луд! Той просто играе своята печеливша роля! Протестиращите е по-добре да спрат да се занимават с него, защото накрая те ще изглеждат лудите!

Аз бих се подписал с двете си ръце за свалянето на имунитета му и хич няма да го бавя този ...

Реално този човек не е за парламента , а за селска кръчма...! Ама там няма кой да го търпи такъв и отдавна да са го пребили!

С покриване на ИСТИНАТА около скандала Пеевски и КУКЛОВОДИТЕ България МОЖЕ да цъфне и да върже (особено една малка част), но ТАКАВА България не би ми харесала... ;)

ivo10

Дайте ги тия списъци и ние да се разпишем.

Обръщение към "партай геносен" от "Юруш" - Спрете те му "коката" ще направи някоя беля!

За съжаление това е един много, много болен човек и не за улицата.

Нека някой от подкрепящите тук Сидеров да каже с какво е по-различен от всички представители на политическата олигархия, в т.ч. и Бойко Борисов след като прочете следните факти: Волен Сидеров, син на комунист, който премина през сътрудник на криминалната милиция, арестуван от капитан Богомил Бонев. После 168-сантиметровият ямболия става участник в Клубовете за подкрепа на гласността и преустройството, отдел към Шесто управление на ДС. Член е и на Независимото дружество за защита на правата на човека с председател Румен Воденичаров после негов присъдружник в коалиция Атака, и на Подкрепа. Без никакъв журналистически опит, оглавява седесарския всекидневник Демокрация, а десет дни след уволнението му списание София, издавано... още от алчно червения тандем Андрей Райчев-Кънчо Стойчев. После говорител на Овергаз част от Мултигруп. Тогава, по нареждане на Позитано 20 и лично на Илия Павлов другарят Сидеров става пресаташе на кампанията на изпълнителния директор на Първа частна банка Веселин Йосифов кандидат на БСП за кмет на столицата. Йосифов се ожени за сегашната конкубинка на Сергей Станишев След това Волен влиза в ролята на заместник на главния редактор другаря Петьо Блъсков в неговия Монитор. Лъжа ли е, че заместник-партийният секретар на вестник Отечествен фронт Блъсков и прекият му водещ офицер Валентин Моллов бяха създадени от Андрей Луканов? По онова време някой преквалифицира бившия яростен защитник на Ахмед Доган и на ДПС, другаря Волен Сидеров, в националист. Когато за първи път се кандидатира за кмет на София, зад Волен всячески застана Яне Янев, който по онова време май беше земеделец. Е чакам!!!!!!

Имайте късмета да му паднете в ръчичките на комитата-Волен, ще ви скъса задниците с палката и хич нема да ви бави!!!

Наденица, лапни го лапни го лапниго лапни го лапай патката животно!

Гърбавите ептен откачиха с техните манифестации, те едно нещо не направиха като хората , а власт ще ми свалят - пълни нещастници

ivo10

Червени ибрикчии и подлоги.

следващото мероприятие на ревльовците ГЕРБеристи, което ще премине, като всяко чудо за три дни...

Имунитетът на W.C. трябва да падне, но и да си понесе след това последствията.

Мдаааа - Волен е активирал писачи в дира.Досега не е имало такава активна защита на един отявлено психично разстроен човечец.Явно Волен е прочел коментарите към новините за себе си и освен на агитките сега трябва да се бръкне и за писачи по форумите.Има бол пари - харчи си ги човечецът.Как ги харчи - точно както един комплексиран и незначителен .Не че това ще промени истината и мнението на умните и интелигентни хора - игнорирайте писачите на Волен както игнорирате и самия него. Нека неговата лудост остане само негов проблем.

Лили, добре ги редиш, ама защо не ти прави впечатление какъв е произхода на парите на Сидеров? Нима си съгласна, че парите, които Сидеров харчи са добити в Парламента, давани на него като политик от залъка на най-бедния данъкоплатец-българския да го управлява и му носи полза.А преди да влезе в него 2005 г Сидеров беше беден като църковна мишка. Какво полезно е допринесъл Сидеров за българския народ в 8 години парламентарстване? НИЩО! Но, ги прибира без грам угризение на съвестта. Този паразитен начин на получаване на доходи в правовите държави се определя за КОРУПЧИЯ, но не и в България. Западнякът упражняващ реална демокрация разделя категорията "политик" от категорията "редови гражданин", защото знае , че че грешките на редовия гражданин носят негативи само на него, докато грешките на политиците се плащат от цял народ. Докато имаме вашето мислене на нехаене по отношение на политиците си как харчат парите на данъкоплатците, България вечно ще кисне в клозета на Европа, ще бъде най-бедната и най-ограбваната от собствените си политици и никога няма да стане правова държава.

Сидеров смажи ги тия боклуци а като дойде време....А ТО ЩЕ ДОЙДЕ! Тогава ще се скрият като шушумиги каквито са в мизерните си дупки. Много са смели по форумите нали? :)

... хайде майка, ходи да хапнеш пица пред централата, ...

Аз си имам собствена пицария бе мизерник :) Неможеш да ми стъпиш на нищо освен на едно..........Герберска шматко.

мръсни помияри имам предвид протестиращите гербаджии и журналисти навремето буров е заявил пред комунистическият съд каквито сте и вие "ако моята остаряла глава може да спаси държавата давам ви я "не мислете че главата на сидеров може да спаси скапаната държава трябва много сидеровци

Прав си. И ако не си разбрал точно затова хората са на улицата. Ти си стой в къщи и чакай нещата да се оправят.

ivo10

Той може и да е на улицата заедно със Сидероглу, с черни дрехи и червени фесове.

Ей, лабораторна мишчице, кога д-р Сидерщайн те пусна от клетката?

. За сваляне на имунитета на Волен Сидеров link сваляне на имунитета на Волен Сидеров link

Здр, Къде да отида за да се подпиша, дайте малко инфо. Благодаря

И баба ви да се подпише пак няма да се върне Герб на власт а таква като вас ше си останат мизерници и лумпени викачи за 10 лева на ден. Умирайте в кофите бе нещастни мишки!

Сидераското измекярче, аре пистолета в г..а и дим да те няма. Явно татко ти е вдигнал тарифата на лумпените като теб та вече не само кибичат пред централата ви за парче пица, а ни заливат с помия и във форумите.

. Една съвсем малка клика от абмициозни, безсъвестни и същевременно безумни, престъпни и групави протестиращи организира комплот с цел да отстрани ВОЛЕН СИДЕРОВ, искайки по този начин, да унищожи и цялата ИМПЕРИЯ на партия АТАКА

Империята на помярите е в кучкарника. Теб кога те пуснаха от там?

АНАРХИЯТА НА ДЕГЕНЕРАТИТЕ ЩЕ ПРИЗОВЕ ВЪЛЦИТЕ ДА ВЪЗСТАНОВЯТ РЕДА

Подпиши се, бе! Подпиши се, бе! Подпиши се, бе!

Джон, лапни го лапни го лапниго лапни го лапай патката животно!

Тези които се изказват в защита на Сидер са жалки нещастни и неграмотни предателчета, заслужавате си съдбата нали!

АБЕ ДА ЗНАЕШ ДА ДАВАТ СТАДИОН ПОД НАЕМ ЗА ЕДНО КУЛТУРНО РАЗВЛЕКАТЕЛНО МЕРОПРИЯТИЕ

тия протестиращи са една малка клика безразсъдно продажни криминални елементи подтиквани от боко тиквата.

Оо, хер Химлер, нима сте жив още?

КАТО ГЛЕДАМ ДЕГЕНЕРАТИТЕ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА МАЙ ЩЕ СТАВАМ ОТ ГРОБА

Сваляйте имунитета на вашите любими мутри-Борисов и Цветанов!Те трябва да са в пандиза,а не в Парламента!Вие обаче сте сбъркани хора,които си пазят престъпниците,а тези които са против тях са луди!Лудите сте вие!