Сидеров заплаши телевизии с камъни, ще налага закона на Орлов мост

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров поведе контрашествие из София, което няколко пъти блокира движението. Той заплаши, че ще замерят телевизии с камъни и нахлу в БНТ, за да иска обяснение за "лъжите им". Протестиращите пък нарече алкохолици и наркомани.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров заплаши телевизии с камъни, ще налага закона на Орлов мост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Палячо...Какво друго да му кажеш на този човек, просто един платен клоун. Съвсем скоро ще си отиде, така че няма да чуем повече за него. ДАНО!

потърсете в гугъл фразата "сидеров гол" без кавичките и ще разберете каква е голата истина. типичен хомусексуалист, а сега на какъв юнак се прави. аз съм сигурен, че този човек е употребявал ако не и в момента да употребява Кокаин.

слабо Волене, слабо... вземи пак се съблечи дюс гол тогава наистина ще има голям ефект. link

гласувахме за теб да пазиш балгарите, зивеещи на село от зиганите,а ти полуде. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Adit0

Сидеров единствен търси реален контакт с протестиращите и с гражданите като цяло. Само той може да си позволи да разобличи продажните ни медии, които се подмазват на управляващите, независимо кои са те. Но не получава уважението, което заслужава. Всички партии искат да се отърват от Атака, особено след като Сидеров стана шеф на антикорупцията.

Явно 5 вековното турското робство ни видоизменило гените и сме свикнали да сме раята и да си траеме - до кога. Може деянията на Волен да изглеждат налудничави в очите раята, но аз го подкрепям. Мишоци като някой, които нямат смелост и завиждат на Волен за неговите действия, пишат ТУК за разни подписки и други глупости, вместо да го подкрепят. Мишоци, събудете се и се учете от "лудия" Волен Сидеров !

Развесели ме, мерси.

Единственото реално спасение от WC е пълното му игнориране както от медиите, така и от протестиращите...Всеизвестно е, че децата и лудите най-много се радват, когато са център на вниманието. Разумно е да не се коментират изцепките му и по форумите. Това определено ще го извади от равновесие.

браво волене ,всеки кийто каже истина и е последователен в действията си ,е опасен за мафията. аз съм с тебе.

Що не млъкнеш бе,идиот ? С кого си бе,кратунчо... Изчезни !

Приберете този фашист в затвора заедно с ислямистите Доган и Местан.

Браво ВОЙВОДООО, вярваме ти, с теб сме ВОЛЕНЕ!!!

Сульо и Пульо правят ежедневни "протести" през деня, а късно вечер се гушкат под юрганите и се правят че незнаят какво става на моста. Защо и Сидеров да не си протестира, още повече че ще освободи движението по Цариградско шосе?

Тъжно ми става като чета и гледам как един ненормалник подлудява и разиграва циркове пред цялата държава ,а тълпата протестиращи кротко му казва : "Ти льош,ти льош" Така казвал виетнамеца когато порицавали изнасилвача на сестра му и майка му. Ееееех,Родино!!! Много овце има по улиците ти !!!

Има много овце по улиците, но най-голямата се нарича "реалист".

Да излезе да си приложи закона вечер.Ха-ха.

Не е луд този който яде баницата а този който му я дава. Ние българите сме много тъп народ. 45% от нас не гласуваха проявявайки безхаберие. Голяма част от другите който гласувахме пък напълнихме парламента с мутри и ненормалници.Сега искаме да ги свалим от влас.С разходки и лозунги на 50хил. няма как да стане и то само в София.Комунистите и Сидеров ни показаха как се сваля правителство само преди няколко месеца. Това е начина цяла България на протести. Иначе скоро няма да разтурят седянката.

малко ти се е скъсила ПАМЕТТА. Зимата хората излязоха сами и никой не посмя да яхне протеста (всъщност Атака и ВМРО това чакаха ама им свиха опашките на бързо) Сега протеста няма ефект, защото е купен и се видяха енергията му още при първите капки дъжд.

Паметта изобщо не ми е къса.Но ти явно си сляп. Пролетта точно се възползваха БСП и Атака да яхнат протеста на хората. Съвсем скоро показаха платените лумпени на АТАКА. А мутрите от БСП само седят и им гледат сеира.

Кой е диктатор тоя който си подаде оставка или тоя който счупи вратата на министерсни съвет

Затвор за Сидеров!

Ама Линче, от кога те чакам в Сливенския затвор?

Браво Волене, давай така, ти ще ни оправиш !

Ей, боклук сидерски.. Не знаеш ли, че който е тръгнал на война срещу медиите, е загинал в миг? Ще бъдеш погребан, и в историята дори няма да влезеш, нещастник! МРИ по- скоро!

Господин Сидеров,... :) Предполагам, че нямате време за Новини, камо ли за четене.. "Германия е силно обезпокоена от ситуацията в България ........Шефът на комисията Гунтер Крихбаум - депутат от управляващата партия ХДС на канцлера Ангела Меркел, коментира, че избори и смяна на правителства са съвсем нормални процеси в една демокрация. "Когато обаче са разпознаваеми тенденции, че едно правителство иска да жертва държавата, това е неприемливо", заяви той. "Сега става дума за това да се изгради наново загубеното доверие от страна на собствения народ, но и от страна на европейските партньори", каза още той." И... да Допълним изказването с един цитат... Г-н Сидеров! "Депутатите в Бундестага са силно обезпокоени, че новото правителство е на власт, само защото "се съобразява с дясноекстремистка и антиевропейска партия като "Атака".! Край на цитата!

е целта на всичко, което се случва след референдума. Жалкото е, че и на ЕС не им пука много за нас, защото се убедиха, че за нищо не ставаме. Правителство избрано с 15% взаимно изключващи се гласове не е способно дори да подаде оставка, без да стане за смях.

Болен е бесен и луд по дифоут! Мястото му не е в парламента, а в лудницата на 4 ти км.! Там го очакват в най-скоро време! Този човек трябва да си обърне внимание на здравословното състояние, защото става опасен, както за своите хора, така и за протестиращите!

Зверски ми омръзна от тоя психопат!!

Волен е герой, закрилник на чорбаджии и турци

Давай Волене напред! Трябва да се сложи ред. От далече си личи, към анархия се върви.Бойко Цецо и Доган пазят ги срам. Ти сам се пази като Левски бъди нацията поведи.

Волен е наистина побеснял. Явно прякора му "Болен" наистина отговаря на действията му.

Абе този Сидеров бръкна в аспусите на много тикви, брачеди, помияри , статисти и купчината чакащи некадърници. Ама ревнаха бре , ама в един глас. Нема как то ако на сто магарета им пуснат една муха конска става една . Тук работата е олеле на пет хиляди мухи се оказа ,че и една конска муха им стигна.

Тоя Сидеров бръкна, но в собствения си задник! И сега извадил си осраната лапа, маже наред. Историята такива като него ги мята в забвение.

Цената на еленергията е висока заради ВЕИ, като преференциално изкупуваните количества на високи цени( от 825лв/мвтч) , гласувани от ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ. РАЗБЕРЕТЕ ГО! Но за това мълчат и хвърлят вината върху други. Както преговорите за АЕЦ Белене приключиха юни,2006г и не намериха Инвеститори и Кредитори до 2009г, по време на най-богатите години и след това упрекваха Герб че не ги осигурили по време на кризата. Това е морала на българските политици от тройната. Мизерни душици, осигурявали единствено собствените си интереси за сметка на народа.

WC се оказа напълно изтрещяло парче. Очакваме скоро да го видим с каска по улиците...

нали всичко осъзнаваме, че турците ни управляват с помощта на този клоун...от него зависи дали ДПС са министри и управляващи..дори Станишев го каза- ако Атака се откажат, кабинетът пада

него ли виждате,че е комплексар не се занимавайте с него няма да го има в следващия парламент много на сериозно се е взел да се сети, че няма вечни хора

сидеров правителството е изплашено от уличните хулигани на боко и цвъко тиси държавата озъптиги включително и помиярските медии в тази затихваща държава трябва нещо да се направи

Adit0

Има поне няколкостотин души, които са организирани провокатори и се опитват да се смесят с останалите протестиращи. Тези хора са платени от ГЕРБ и целта е държавен преврат. Медиите не отразяват достатъчно ясно ситуацията, защото те са продажни. И като шеф на антикорупционната комисия, Волен Сидеров е длъжен да иска прозрачност от тях. Всички останали се опитват да заблудят народа.

Кой е до-Волен?

тоя който е е ЗАД-о-Волен! (срещу 25 лв)

бе хора тоя човек брани себе си .тои знае че е политически труб.аз сам насионалистка .но тоя очевик опетни името насионалист.народа ще го сади.туурско мекере *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За съжаление на много хора и посолства,Сидеров не казва ни една лъжа ! Всичко,за което предупреждаваше още преди години се оказа истина.Предупреждаваше за ЕРП -тата и стана така,че цената на тока е непосилна за българина,та чак се превърна в лукс през 21 век.Предупреждаваше за етническа неравнопоставеност на българите и се случи Катуница.Предупреждаваше,че ЕС ще обезкърви икономически България - случва се ! ЗАТОВА ВИ Е СТРАХ ОТ СИДЕРОВ,ЗАЩОТО КАЗВАНОТО ОТ НЕГО СЕ СЛУЧВА ! Дали темпераменнта му граничи с удобна за някой лудост е въпрос на гледна точка.Идеите на Сидеров са плашещи за тези,които десетилетия наред ни приспиваха с ТВ шоута,а други ни прожектираха филм,в които колкото повече обедняваме,толкова по-демократични сме били ставали.Не Сидеров докара Българите дотам,че да са най-бедната държава на европейският континент - не само в ЕС ! Няма негативен списък,в който да не сме на първо място в него,а това пак не е заслуга на Сидеров.Ако сравним медийната "лудост" на Сидеров с тихата психопатия на българоубиеца Симеон Дянков,от която сме,като след война,то аз предпочитам Сидеров !

Получи се странен куриоз - Атака със зъби и нокти бранят властта на ДПС и БСП, срещу която народът възстана. И това въпреки пламенната риторика, клетви и заклинания, с които в продължение на години облъчват публичното пространство. Щеше да бъде много смешно и гротескно, ако не беше отчайващо тъжно...

Ето това е флагманът (ако щете машата, а ако щете и нещо друго...) на настоящите управляващи, моралният стожер и етичният коректив на нацията. На неговите крехки рамене се крепи това правителство и този парламент. Щеше да бъде колос, ако не беше нещо съвсем друго...А самият той се изживява като атлас може би или каквото му подскаже подсъзнанието. Да се смееш ли, да плачеш ли?По-скоро много да внимаваш, когато гласуваш!

ЖУРНАЛИСТИТЕ СА ПЛАТЕНИ! ТЕ СА ДОЛНА СГАН, НЕ ОТРАЗЯВАТ ПРАВИЛНО ПРОТЕСТИТЕ И ВСИЧКИ НОВИНИ. ЛЪЖАТ, ПРЕУВЕЛИЧАВАТ, СКРИВАТ И Т.Н. ОЩЕ ДЯДО МИ КАЗВАШЕ, ЧЕ ТЕ СА ЗАКОННИТЕ ЛЪЖЦИ В ДЪРЖАВАТА, ХА-ХА!

Харесвате ли демокрацията на Путин ? А, демокрацията в Украйна ? Предпочитате ли държавно управление като на страните в ЕС ? Както искате го наричайте - демокрация, комунизъм, посткапитализъм, технокрация ...... Въпросът е какво избирате за децата си ?

Не и на неолинерализма и обезкървяването на държавата ни от чъждите колонизатори!!! Трябва да си върнрм златодобива от челопеч(дънди прещъс метал ДА БЪДАТ ПОЗОРНО ИЗГОНЕНИ!!!) също така ерп-тата вън от моята държава!!! Не на бруталния капитализъм които ни се налага от вашингтон!!!!

И Волен като Яне. Ще го забравим.

Това държание ли е според вас на един управляващт ...смешници ОСТАВКА ,ОСТАВКА

Най-големият предател в българския Парламент. За съжаление винаги ги е имало в историята ни!

Сидеров и неговата свита все повече заприличват на Оранжевата гвардия на Стамболийски. Знае се как приключи всичко.

От архива : 29.04.2009 "Водещ: Добре, кой е основният противник, политически противник на Атака, ДПС ли? Волен Сидеров: В момента това е съюзът ДПС БСП, защото този съюз задкулисно работи за втори мандат, втори мандат по начин, по който ще бъде завоалиран с други участия, но се работи по този въпрос. Водещ: Задкулисно. Давате пример с промените в изборното законодателство. Волен Сидеров: С всички възможни политически интриги, с разбиване на пространството срещу себе си и с интригантстване, и с използване на поставени фигури."

Справка: АТАКА не подкрепя партии,АТАКА подкрепя идеи и закони които работят за БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ!

Нещо ми липсват тези дни лакеите хвалещи ДПС тук във форума. Дето хвалеха дръндарския циганин, че бил "велик вожд", че Лютфито бил "голям държавник":))) неджо, баджо, мелихата ... и тем подобни. Защо си глътнахте граматиката? Гушкате ли се с Волен и Атака, цункате ли се а :)))) Ехооо, къде стееее :))))

Ауу,искам да съм Волен! Глей кв'и цицорести репортерки му се навъртат!

Протестиращите са с отклонения също като В. С.

милата тя, а робите какви са или крадеш, маймуно от държавния бюджет. За това и плачкаш злобно. Е няма да я бъде вашата, мършо /1875/

На човек, като му се изчерпа търпението и като види, че има сили и начин да промени нещо - действа като Сидеров. Доре, че е толкова енргичен ! На тези избори не съм гласувал, но ако има други - със сигуност ще подкрепя Сидеров. Като правя анализ на отминалите събития - стигам до извода, не Станишев е виновен за всичко, а Бойко Б.. Не бъдете мишки и геури, а вземете пример от Волен за не стандартно поведение и решимост. Може би това е правилния начин.

я вземи иди на един преглед заедно с идола си , пък ако не става виж някой здравичък циганин да ви го натегли по един път отзад- па дано се успокоите....

Ако ти си здрав манго и си го закъсал, това си е твой проблем. Не си падам по мъже. Ако всичко се решаваше с чукане до сега, то нямаше да сме в това положение, понеже до сега са ни го начукали много пъти, ама някой, чак сега разбират че са го ебли.

Миндил, и ти ли с пръснат пръстен отзад като фюрерчето си?

Ей неграмотник ! Нещо ядеш буквите :)))

То решимостта звучеше добре... Но за съжаление решенията на решимостта му са стъписващи... Например: Решително се противопоставя на ескалиращото потурчване на българите. Решението му: Един отбор с турците и така като стане турчин нататък вече няма накъде повече да се потурчва... Решимост без реални решения води отново до нерешима ситуация...

Българските турци нека се вгледат внимателно за кого са гласували - за коалиция с един психично болен нацист, който се опита да разпали етнически конфликт, като ги нападна пред джамията! Поискайте сметка от вашите шефове - начело с Местан и Доган! Питайте ги колко ваши са предали, докато са служили на ДС!

Едните съюзници ги издали на другите им съюзници в коалицията! Чудо голямо. Че нали и корана и шериата ги учи на къде, къде по-сериозни абсурди. Иначе, ако случайно на сидеров може да му се прикачи нещо нацистко то самият съюз с турско осъзнаващите се шемети изяснява, че става дума за турски нацизъм с черешка върху тортата от ярко червен комунизъм. Така че, много добре им изнася подобна коалиция.

В изказванията на Сидеров се вижда абсолютно презрение към хората с друго мение. Силата на политика е да намери баланса и в поведението и в действията си. С тези си прояви той се представя като абсолютен хъшлак. А и нека да не забравя, че винаги мнозинството определя посоката. За него ще е по добре да се съобразява с това или е бита карта.

Защото т.н. протестиращи не тормозят цяла София. Ти зачитат другото мнение. Баламурник.