Административната сграда на София област облепена с надписи ВИС-2

Протест пред Областната администрация на "Витоша" 6 е планиран за днес срещу решението на кабинета депутатът от ДПС Емил Иванов да бъде назначен за областен управител.

Обратно в новината

Коментари - Административната сграда на София област облепена с надписи ВИС-2 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заради такива кабинети сме на това дередже!

Е не е ли нахално, на мястото на Емил Иванов в Парламента влиза небезизвестният Сали с незаконното енерго! Безобразие!!!!!

Питам се колко плащат на драскачите - защитници на Орешарски /БСП + ДПС + Атака/? Трябва да е доста, освен ако причината е някакъв личен дефицит. Питам се, още кой трябва да каже, че това управление е изключително вредно за България. То не бе интелектуалци / знаем, че за драскачите това са лумпени/, то не бе посланици, то не бе Европейски съюз, то не бе редови и честни членове на БСП. Кой още, господа управляващи?! Знам, че вечер трудно заспивате. Освободете себе си и нас, от това гнусно и неморално управление.

За всеки ще намират кусур. Явно протестът има много добра организация и финансиране. Искам да знам кой стои зад това. Тази полиция спи ли? Няма ли агенти?

Протеста е спонсориран основно от енергийната мафия, в лицето на Бориславова и Прокопиев, първите мерки на новото правителство засягат главно шайката фотоволтаични и ветрогенераторни кръвопийци!

С какво назначаването на откровени мутри допринася за борбата със зелената енергийна мафия?

много точно казано!

Обикновено назначенията на БСП и ДПС са: роднина-престъпник-роднина-престъпник-роднина-престъпник... В случая обаче са: престъпник-престъпник.

До всички герберчета. Цитирам хипертоника: По- добре такъв кабинет, отколкото никакъв. Айде, да се скриете някъде, че разваляте флората и фауната!

след като не мина номера с пеевски вадят още по гнусен кадър егати управленския потенциал има тоя мандат Е НЕМА ПО-ГНУСЕН МАНДАТ !!!

вяра , морал , етика .... какво е т'ва ? ВАЖНА Е ДАЛАВЕРАТА !!!

ВИС и СИК вече ги няма, сега са обединени под съкращението ГЕРБ!

емо свогенски стана звезда- цяла БГ го мисли и страда!

Една протестираща казва: Искаме сами да се управляваме. Тези дето подскачат и викат "оставка" се стремят да докарат на държавата потически хаео в които ББ да седне пак на трона

Бойко ни докара колосален дефицит в бюджета. Тия дето поскачат по жълтите павето май искат Втора Гърция да станем

Унуй недоразумение Симеон Дянков хубавичко ни е нахакал ДДС-то.

Тия протестиращите ги разбрахме за кво подскачали - за петзвезден лукс на морето.

И ЗАПОЧНА СЕРИАЛА НА СИК

СИК срещу ВИС! Най-новият сериал на наша територия :)

Сериалът "Безумното управление на ББ и Цв ЦВ" свърши

Бойко да спрат да го будят. Нека спи да се отрвем от алчните му ръчички

Боко бил на път да излезе да се разправя с натрапниците, но Яне с целувки го примамил обратно в леглото!

А вие знаете ли че Станишев краде?

Не, я разкажи? Или направо бегай при прокурора с доказателствата!

Той пък прокурорът веднага ще започне проверка...

Много е трудно да угодиш на хора, които не знаят какво искат!

Еййй много червен боклук е включен да драще из форумите! Не разбирате ли продажни душици, че тези пари които ви дават после щи ги дръпнат от вашите джолове и тези на децата ви? Вие сте едни родоотстъпници и нещастници и засружавате презрението на цяла България!!!

Отчет: За изминалия период от време сме назначили на важни и отговорни постове роднините на всички цигански барони и крупни бизнесмени с криминално минало. Имаме готовност за раздаване на свои хора на взетия тайно от МВФ заем от 3 милиарда долара. Създадени са и сигурни канали за изтегляне от страната в случай на по-скорошен от очаквания през септември крах на държавата.

Аз не съм на протестите. Искам да работя спокойно, да се движа из града безпрепятствено и да спя спокойно нощем. Много ли искам? При положение, че вие като свалите ТЕЗИ олигарси ще седнат други. Щото в политиката ДРУГИ водачи Няма!

Тебе пък кой те пита?

Шон, Сега много се цитира Ботев и Левски. Те мислили ли са какво ше стане,ако...

Предвидени са спешни мерки за овладяване на ръста на безработицата и подпомагане на реализацията на младежите.Необходима е политическа смелост и ограничаване на много частни интереси. Въпреки това и въпреки бойкота на ГЕРБ, бяха приети спешни мерки за намаляване на цената на тока. И вместо 40% увеличение от 1 юли, както бе поискано от производители, се създадоха условия с новия закон да има намаление с 5 на сто.

Помни, това което ще ти кажа: Ще дойде време когато ще съжаляваме за това намаление на тока с 5%. Не разбираш ли това? Не е толкова сложно.

"Младежката организация на ГЕРБ подарява 3 нощувки в петзвезден хотел на морето за най-хубава снимка от протеста." Ето кой организира протестите, взеха и награди да си раздават вече!

боко стана много нагъл и чак награди дава вече...взимайте си парите и това е , от всички нас са откраднати и сега дават на богато гадовете мръсни

ОРЕШАРСКИ ПАК ИЗЛЪГА! Кабинетът Орешарски още веднъж излъга народа! Явно БСП-ДПС-Атака /както понякога малко по-грубичко се изразява българинът/ - голям го вадят на обещания, но дойде ли време за изпълнение, стават царе на извиненията. Извинявайте, че сгрешихме!. Извинявайте, че назначихме Делян Пеевски!. Извинявайте, но ще продължим да ви правим на маймуни и да ви лъжем колкото си искаме!. Едно от предизборните обещания на БСП беше вдигане на минималната работна заплата. Именно това се оказа поредната лъжа на правителството. Управляващите за пореден път се отметнаха от думата си и прецакаха народа. Спука се балонът на поредното им жалко обещание минималната работна заплата да скочи от 1 октомври тази година. Оправданието е, че в момента бюджетът не позволявал подобен разход. Може и да е така. Но защо трябваше да лъжат, че ще го направят че и точна дата да фиксират? От синдикатите се възмутиха от офлянкванията на правителството. И заявиха, че вдигането на минималната работна заплата по никакъв начин не може да има отрицателен ефект върху бюджета. С което разбиха на пух и прах оправданията на БСП. 1 към 1

Абе ако си говорим честно, Боко и Цоко са си от ДС, та не се знае коя силова структура е по-могъща и престъпна... ВИС-2 ли? Илиеви гният по гробовете, а Бойко е милиардер!

Да е честит новият областен управител на София от ВИС-2 Правителството не успя в постигането на позитивни публични цели, коментира политологът Антон Тодоров в интервю за Нова телевизия тази сутрин. Според него всяко едно от спорните назначения на кабинета Орешарски до момента е основание за оставка. Тодоров смята, че същото ще стане и с назначенията във втория ешелон на властта. Политологът отбеляза, че назначеният в петък областен управител на Софийска област Емил Иванов е бивш застраховател на ВИС-2 в Своге, а по-късно става кмет на града. Тодоров обяви, че носи документи в студиото, за да докаже това. Това е опасността от нахлуването на криминалитета във властта, каза Антон Тодоров. Той твърди още, че Емил Иванов завършил, докато бил кмет на Своге, висше образование, благодарение на знанията на служителите в Общината. Политологът цитира бившия зам.-кмет Младен Райчинов, който казва, че се явил на изпит вместо Иванов. Очевидно никак не му е лесно на премиера Пламен Орешарски, смята историкът проф. Драгомир Драганов. Според него трябва да се разграничи кадровата политика на правителството от кадровия натиск на коалиционните партньори. Според проф. Драганов ДПС извива ръцете на Орешарски със скандални назначения. Напоследък не мога да си обясня маса неща, като се започне със скандалните назначения и се стигне до протестите, които вече изпълниха своето предназначение и в тях няма логика. Като че ли отвън се цели дестабилизация. А всяка дестабилизация играе в полза на олигархията, каза историкът и заподозря американски интереси, подпомогнати неочаквано от френския и германския посланик. vesti. bg

Така, така, а добрите хора бяха от СИК, нали?

СКАНДАЛНО: 1,8 милиарда лева на 1 250 000 българи отиват в офшорка Зад сделката за пенсионен фонд Доверие прозира Цветан Василев, собственик на Корпоративна банка, Виваком, Булгартабак, ТВ7. Притежателят на 92% от капитала на пенсионния фонд Доверие австрийската застрахователна компания Виена иншурънс груп (Vienna Insurance Group AG / Wiener Versicherung Gruppe (VIG) заяви официално, че е приключила преговорите за продажба на дяловете си във фонда с компанията United Capital PLC. Сделката подлежи на одобрение от компетентните органи в съответствие с българското законодателство. Купувачът... още е United Capital PLC.Според информация на Капитал, дружеството е регистрирано във Великобритания, но е с офшорна собственост. Сред основните акционери в UnitedCapital е българското дружество Риджънт кепитал, управлявано от Румен Нанов. Самият той е акционер в компанията и представител на един от големите собственици в нея Пош ентерпрайзиз ЛЛС, регистрирано на Сейшелите. Финалната цена на сделката е 170 млн. евро,доста над разумната пазарна цена,според експерти. Това подсилва съмненията,че купувачът има интерес не към развитието на бизнеса, а към използването на натрупаните средства и годишните постъпления от вноски на осигурените. Доверие управлява близо 1.8 млрд. лв. (920 млн. евро) по сметките на 1.25 млн. осигурени. Скандалите зарaди неясния купувач започнаха през миналата седмицс. За рисковете от сделката най-напред алармираха от КНСБ ,понеже синдикатът е акционер във фонда. КНСБ се противопостави на непрозрачността на преговорите и предупреди, че заради неяснотата кой е купувачът, съществува риск за цялата пенсионната система на България. От КНСБ поискаха срещи с премиера и регулаторите КФН и КЗК, както и с ДАНС. Безпрецедентно в знак на протест срещу непубличната процедура подадоха оставка всички членове на ръководството на Доверие.

Ааааа, за ГЕРБ може! Всичко може! За протестиращите важи едно правило - искам ГЕРБ да ме крадат, яко да ме крадат, но от тях да са! Искам да съм некачествен материал, да садя картофи, да ям филии с мас, а любимците от ГЕРБ да грабят яко! Против пенсионерите са, които изядоха фискалния резерв! Така, че ..... за ГЕРБ или хубаво или нищо!

Народът: Наглеци, даваме ви шанс до 18-ти юли да си отидете с добро! Наглостта на политиците няма край. Гаврата с нас като народ продължава. Корнелия Нинова пак поиска шанс за това правителство, и тези нейни думи предизвикаха истинска вълна от народно негодувание! Ама за какво ви е тоя шанс бе, другарко? Назначихте Пеевски ревнахте дайте нов шанс, назначихте министри туркофили, дето искат учебници на турски в българските училища пак плакахте за шанс, оня ден сте сложили убиец да ръководи областната управа на Смолян. Взехте заем с 3% лихва на месец пак се извинявате, пак искате шанс. Даваме ви шанс да си отидете с добро! Ти ги плюеш, те викат Божа росица Гаврата с хората продължава, за какъв шанс говорите, назначавате на възлови места хора с криминални досиета, с присъди, уволнявате кадърни за да назначите сестрите и родата си. За какъв шанс става дума вече, шансът ви е един - оставка и вън от властта. Даваме ви шанс до 18-ти! Абе, Корнелия, на кой да дадем шанс, бе? На вашата партия и на правителството, дето няма един мъж? Лидерите ви са се скрили зад полите на разни Маи, разни Корнелии и чакат жените да им свършат мръсната работа И докато вие с Мая лаете и обирате народния гняв, набедените ви лидери само се чудят какво още да плячкосат! Тя иска да каже моля ви, оставете ни още малко да покрадем! Дадохме ви шанс. Опропастихте го на няколко пъти и сами се закопахте с Пеевски. Сега ни разигравате и ни правите на маймуни. Марш от властта!

Ти не си народа бе, миндил, не говори от негово име! Скапани герберчета, нещо взехте да вехнете откакто Рапона не е на власт, боли ли? Свиквайте, тоя боклук приключи с политиката, време е за затвора!

все ми е тая , не ги искам . Оставка!

И КВО СТАНА СЯ,ЗА СИК И ТИМ НЕ ОСТАНА МЯСТО ЗА РЕКЛАМА!!!!:-))))))))))

Защо не протестирахте когато предишния областен управител на София област от ГЕРБ беше кметът на Правец Красимир Живков - близък на Валентин Златев и Бойко Борисов. Сега същия този Живков вече е на работа в Лукойл.

защото тогава им беше сигурна далаверата, а сега виждат опасност да ги разкрият

Същите тези хора, които сега облепят със стикери, с гордост преди време лепяха същите тези стикери по вратите си... Това са протестиращите....Срам!

700 лева нето, да не ходиш на работа!? Колко безработни и при това интелигентни хора има! Ами- дайте да се сменим, като ви мързи и се правите на интересни.

Прави са хората. Съдебната система у нас винаги е била продукт и слугинаж на червената вихрушка и организираната престъпност.

Всеки ден гражданите, които са за европейско развитие на България, ни изнасят открит урок. Темата е: как трябва да се развиваме по европейски. По време на изложението всеки един от депутатите дава личен пример на работа не бива да се ходи, но привилегиите, като част от заплатата, осигуровки, ведомствено жилище и субсидии за партията, задължително трябва да се получават. Бившият министър на вътрешните работи потвърждава, че в тази държава всеки може да прави каквото си пожелае, та дори да противоречи на закона. Той също дава пример със себе си от последните дни отказал да получи полицейска регистрация като криминално проявен по Наредба, която разписал, и която прилагал спрямо другите граждани на страната. Заключението на гражданите, които са за европейско развитие е, че България задължително трябва да бъде управлявана от ГЕРБ, та дори да се правят избори всеки ден.

А що бе, Нинке? Тихолов, Пеевски, Иванов, бат''Сали, Близнаков и т.н. и т.н. все са за европейско развитие на държавата, не по-малко от ЦЦ. И имат голямото предимство да отстояват позициите си на сигурно във властта, с имунитет... Е, имали криминално минало, но пък няма да им търсим кусурите сега...

Боко да не се занимава с лепене на лепенки на конкуренцията, а да се яви днес да обяснява за разходките с любовниците си с правителствения самолет!

На площада днес видях около 20 протестиращи, които по всякакъв начин се опитваха да пречат на непротестиращите, минаващи оттам. Един надуваше ръчна сирена, а другите се караха с полицаите, защото трябвало да блокират движението. Това какво е? Демокрация или свободия?

огромната част от протестиращите са наясно, че герб са същите престъпници като другите 3 партии в парламента и няма да гласуват за нито една от тях

Като не ти изнася, хващай рейса и при бат Сали в Самоков

Съгласен съм,че не искате мутри и аз неискам.Но защо гласувате за Бойко,Пашата,Маргините,Галеви и продължавате да гласувате.Това са все гадни мутри.

Те не искат други мутри, искат си гербаджийските, не разбрахте ли? Това не са протестиращи, а наети от клакьорите ГЕРБ и президент, назначен от ГЕРБ!

и 4те партии в парламента са престъпни организации, издънки на бившата комунистическа номенклатура; изходът е в реформаторския блок, който ще се води от относително неопетнени и разумни хора и чиито предложения за реформи са напълно в духа на това, което искат интелигентните, работещи и перспективни хора на Б-я, с чиито данъци се издържат социално по-слабите слоеве от населението и от чиято добавена стойност се възползват мафиотите, които източват държавата вече над 20 години

Точно така! А реформаторския блог изобщо не е издънка на Костов, Кунева и Касим Дал и сие, които нямат нищо общо с комунистическата номенклатура, на чиито "реформи" се нагледахме с години...Там са все млоди и достойни хора, които нямат нищо общо и с неправителствените организации, милеещи за просперитета на татковината. Толкова сте смешни, че просто съм потресена....

не бъркай кънев с костов; може засега да ти изглежда, че е просто негово протеже, но това е далеч от истината; той е друг тип човек, който не се ежи в изявленията си, но аргументите му тежат; казвам ти го, защото го познавам много добре; ясно е, че той камък по костов няма да хвърли, защото така не се прави; политиката на диалог и разбирателство обаче е негова, а не на костов; ясно беше, че с костов начело това е невъзможно и това го знаеха много от членовете на дсб; всеки в Б-я смята, че много ги разбира нещата, защото чел и чул; аз съм наясно с правотата на това, което казвам, защото знам нещата отвътре без да съм член на ДСБ или фен на костов; а колкото до пръмова - засега няма как без нея в Б-я на гражданите, но поне няма да е в управлението на реформаторския блок

Цвьк

Ще се получи, колега, само изчакай до есента...точно тези, които защитават кабинета в момента, точно те ще го свалят.

На площада днес видях около 20 протестиращи, които по всякакъв начин се опитваха да пречат на непротестиращите, минаващи оттам. Един надуваше ръчна сирена, а другите се караха с полицаите, защото трябвало да блокират движението. Това какво е? Демокрация или свободия?

Като не ти изнася, хващай рейса и при бат Сали в Самоков

Какво този е дал на България, че да става областен управител? Какво този е взел и продал от България, за което трябва да бъде наказан? 99,99 % от хората в България са по-подходящи да заемат длъжността областен управител на област София. Да си национален предател, крадец, изнудвач, явно е най-голябото качество, което в момента се цени и овластява.

"Като голям скандал определи президентът Плевнелиев назначението на Боян Чуков за шеф на Съвета по сигурността към Министерски съвет. Така е, скандалът е голям, защото Чуков е ченге на ДС, откровен привърженик на путинската евразийска доктрина и близък с Алексей Петров - Трактора. Назначението му не е съвместимо с европейския курс на България и е откровена подигравка с протестиращите, които искат държавата да скъса връзките с мафията. Но принципите важат за всеки. Президентът Плевнелиев не се притесни ни най-малко, че кариерата на неговия собствен съветник по национална сигурност, ген. Стоимен Стоименов също е с дълбоки корени в червената номенклатура, за която СССР беше "като слънцето и въздуха". Освен това Биволъ разкри, че Стоименов е семейно свързан с фигури от ъндърграунда. Неговият зет Самир Искандер Франсис е бил бизнес съдружник с такива видни фигури на престъпния свят като Бойко Борисов - Буда, Златко Баретата и шефът на групировката "Уралмаш" Константин Циганов, експулсиран от България като опасен за националната сигурност."

++++++++++++++++++ Точно така е. Ако продължава така протестът скоро ще се раздели на сини ивиоти и такова, които искат пълна промяна на системата, нестрадащи от цветова и посокова обремененост. Омръзнало ми е да ме вкарват в рамки - ляв-десен, червен-син, българин-турцин-циганин. Трябва да гледаме конкретния човет какъв, а не насловни обременителни белези и да слагаве клейма.

Какво стана с онези бюлетини, които си стояха в един склад на някаква печатница? Кой ще понесе отговорността за опорочените избори и вкарването на страната в този лош сценарий?

както се вижда опитват се да замажат нещата с протести за отклоняване на вниманието

Борисов: Напускащи ГЕРБ не могат да ме изнудват, аз не завися от никого. Божееее, в каква грешка си!!! Сам знаеш, от колко много хора зависиш!!! Затова кръвното отива нагоре, за разлика от рейтинга и партията ти!!! Хахахахахахаха и президентчето нещо не те слуша, а

Боко тиквата добра инициатива е измислил - ВИС срещу СИК! Иска му се да се върнат мутренските години ама за съжаление няма да му се получи

Не мога да приема,че са толкова тъпи и незнаещи.Назначават утвърдени криминални типове на държавни постове по принуда, защото престъпността / както и всеки мутрофон и мутреса/ обича да се перчи със силата си.Демек, ние сме баровците, не ни дреме от вас.Жалко за орешарски, но не трябва да се забравя,че никога не е късно човек да се изложи!