Неприличен кадър разклати рейтинга на съперника на Меркел

Кадър, на който социалдемократът и кандидат за канцлерския пост на Германия Пеер Щайнбрюк размахва среден пръст, може да изиграе лоша шега на конкурента на Ангела Меркел преди парламентарните избори на 22 септември.

Обратно в новината

Коментари - Неприличен кадър разклати рейтинга на съперника на Меркел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Грижат се за бъдещето на децата си и не избират какви да е политици!

Това ли само е направил съперника на Меркел?Това не е нищо спрямо речника на ББ,че той говори, като махленски ганстер.

понеже замбитата са програмирани да нямат време за дебатите в райхстага, ги обработват масово и с тълкуването на глупави снимки. явно докато не съсипе всичко няма да се спре, или опомни и тази откачалка и това си е..

Явно Меркел не е одобрила размерите на този пръст.

Демокрацията изкривява светоусещането и един съвсем нормален жест, предизвиква поредица от скудоумни реакции. Обзалагам се, че Меркел ще й се прииска не само среден пръст, но и онова, което той олицетворява, но ще се направи на "морална", ще го извърти така, че да изведе дивиденти за себе си и отново да "държи" властта.

Крайно време е избирателите в Германия да сменят г-жа Меркел, в противен случай нещата малко се разминават с демократичността и мандатността.

Меркел пак ще бъде канцлер. Това е ясно за всички в Германия.

При интервю на новоизгряващи винаги задавам въпроса: Кой е най- дългият пръст на ръката?.. не се знае , може да потрябва!!

Питали са го кой назначи Пеевски.

Ако тове беше въпроса щеше да покаже орехче

Ей , така е! Заради студа при вас!!

Питали са го дали Боко ще бъде премиер ??

Тука се оля! Мислиш ли, че този знае кой е Боко??! Абсолютно невъзможно!!

Ако тигрите бяха играли поне приятелска.. в Германия- щеше да го знае!!

И от мене германците имат един такъв същия!

На футбол ли?? Това е само меродавно!!

Swebus

Нормално е културните хора да се възмутят от неприличен жест. В чалготеката наречена България отдавна сме докарани до такова скотско състояние от ежедневната борба да оцелеем, че подобни неща не ни правят впечатление.

В "България отдавна сме докарани до такова скотско състояние от ежедневната борба да оцелеем, че подобни неща не ни правят впечатление.", но това е целта на занятието.