Никой не иска да е шеф на Националното следствие

Няма кандидати за директор на националното следствие, стана ясно на заседанието на прокурорската колегия към Висшия съдебен съвет.

Обратно в новината

Коментари - Никой не иска да е шеф на Националното следствие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все още сред следователите има съвестни и свесни хора.Но на мафията такива не им трябват.Та за това и новият директор ще е от това котило - мафиотското. 27г.следвствието е подложено на геноцид и унищожение. От 1500 сега са 400,а щатът на разследващите полицаи е увеличен и е над 2000 калпака: неуки,прано неграмотни, незнаещи и неможещи,но послушни.На следователите не им възлагат разследвания. Щатът им се заема от прокурори.С промените в НПК заринаха полицията с работа.За това и резултатите от борбата с престъпниците са плачевни. Последният удар дойде от Цацаров с предложението - да махнат категорията на труд на следователите и прокуратурата с този акт вече " цъфна и върза".

Много просто , ВСИЧКИ СА КОРУМПИРАНИ . ----БЪЛГАРИЯ , НАЙ-БЕДНА ,...ЗАЩОТО Е НАЙ-КОРУМПИРАНА , ОТ ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ . И всеки един от тях си мисли , ЧЕ НЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА НЕГО !?

ujabg

Аз искам!

Какво да разследват? Всички престъпници са роднини в НС, МС Общини!!! Свинарник.

Е,кой ще е тоя ,който ще иска?Как се бори МАФИЯ.Държава няма,кой ще е на негова страна?"парламент,правителсто,правосъдие"само думи изпразнени от съдържание.Честен човек е абсурд да се хване.Ще натъкмят някой от мафиот.

КОРНЕЛИЯ НИНОВА И ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ! Тези са си лика прилика ''следователи''.

Къде е Корнелия, къде е Пеевски, бе?! Та, Пеевски... дебелакът- "баш" бизнесмен от "Лаком дол"... се беше запътил да става Собственик на Държавата БГ?!Само Манипулатор може да сравнява несравними величини...

Изчаква се последният момент - 25 октомври. И вероятно кандидатът ще е един. Пак ще има надбягване с един кон....

Има подходящ, та дори и повече от подходящ и това е г-н Пеевски. Никой друг - вЕрвайте ми, истината ви казвам, за да не се колебаете! Подходящо е момчето - изпитано, верно и яко?! Изберете го, за да не сгрешите!

Ма т'ва верно ли?... Свършиха ли вече мутромилиционерогерберастките "калинки"?... :::))) Вай, вай, вай... :::)))

Аз искам. Къде да ходя да си разписвам документите? P.S. Нямам вуйчо владика и не си пия кафето с Него.

Щом нямаш..., а и не си пиеш кафето с НЕГО - отивай веднага в Симитли (при Кмета)...!!! :::))) Дааа...!!!