Избягалият затворник Манджата пратен на обект без охрана

Без резултат продължава издирването на 42-годишния пловдивски затворник Георги Танчев-Манджата, който успя да избяга.

Обратно в новината

Коментари - Избягалият затворник Манджата пратен на обект без охрана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че той човекът не е избягал, той просто си е тръгнал ... То нямало от кого да избяга даже ... явно работата със затворниците е битер плачевна ...

стоят още някои в затвора, нека си излязат хората, те също имат права., може пък те да оправят тая държава като изметат боклука и му вземат паричките. Г-жа министърката още ли е тук или чака всички да излязат от затворите и тя да си тръгне последна след добре свършената работа.

Ценностите в България са само едни , КОРУПЦИЯ !

В какъв смисъл? "Притежавал" е развратна полицайка на бала с марихуана в "състояние" на "тежък" "рецидив" без "презерватив"?! Е, извинете госпожице свиня но имате отвратителен вкус за мъжете.

Че то не останаха затворници в панделата . " Ние не мислим, ние действаме".

Новината като цяло си е безумна, но две изречения ме впечатлиха особено с абсурдното си съдържание: "Хората проявили човещина и така затворникът избягал...МВР се надява той да се вразуми и да се прибере сам". Хора, в каква държава живеем?

Какво точно те учудва? В коя сфера човек не трябва сам да си свърши работата, ако я иска свършена като хората? И затворниците явно сами трябва да се пазят, сами да влизат в затвора и т.н. ....

,...а го набараха , а го самоубиха ! Най-новата стратегия на МВР е , намираш го и го самоубиваш .

Съмнявам се , въобще дали някой го търси , да не кажа НЕ ВЯРВАМ ЧЕ НЯКОЙ ГО ТЪРСИ . Това показва практиката в България , до ден днешен ,.... ''САМО'' 94% ОТ НАРОДЪТ НЯМА ДОВЕРИЕ В ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ !

Като "избегал се е отклонил по околовръстното". Тъпизмииии.

,,Манджата",ще яде ,,черпака",кога го сбарат...най-вече от ,,колегите" си по съдба! А иначе,пределно става ясно,че в ,,МАНДРИТЕ" работят престъпници и са собственост на...ТАКИВА !

Батман да изпрати спец-чистачките да го намерят. А Депардио и онова нещо, ако не са на море да обясняват колко много усилия полагат и как не им се получава;)

"Като (я) няма Манджата, ще кусам черен хайвер с лъжица" /Ц Цачева-"Мамата"

Luna0102

Сигурно се е самоизял, ако е бил много гладен.

Този наистина си е за 3 год. присъда ,има да лежи по малко от година ,в общежитие ,да работи в мандра при манджата където му се и плаща и въпреки това бяга ,освен ако не е нарко зависим друго обяснение няма .

Полицията в момента е на такова ниво, че задника си с фенер през деня не могат да намерят, но важно протести да има за вдигане на заплатите. А този- ще огладнее и ще се върне. Или няма- просто ще влиза където му удобно и ще си взима- полицията.... няма я!

В затворите има ли останали все още някакви хора?

надзирателите

Както каза пича по-горе, надзирателите, на това отгоре не са и достатъчно, искат попълнения, както и по-високи заплати естествено ... Оп, извинявам се, чистачките също са там!

Звучи малко зловещо, че няма следа от него. От доста хора вече няма следа. По различни поводи.

Vinetou

"МВР се надява той да се вразуми и да се прибере сам." Е това ме кефи! Имам и предложение МВР да стане Министерство на несбъднатите мечти.

Е, недей ги товари с нова работа, де - МВР и без това вече вършат работата на статистиката, сега и за мечтите да отговарят... много им е;) А иначе - понеже той се е "отклонил", сега се надяват и сам да се прибере;)

Ей не се научихте да отразявате правилно новините!;)) Сутринта Цуркиния зам. дебело подчерта, че този специално "не е избягал" - Той "се е отклонил"!;))) Не знам дали този евфемизъм трябва да оправдае обещанието му, че "няма да има повече избягали затворници" - и не знам тези , дето си излязоха през парадния вход на ЦСЗ дали трябва да ги броим за избягали...;)

Tърсете Манджата при Леба

закъснели сте.