Избирателната активност за ЕП - един от най-важните въпроси в навечерието на предизобраната кампания

България се откроява като единствената страна членка със значителен спад в нивото на намерение за гласуване

Обратно в новината

Коментари - Избирателната активност за ЕП - един от най-важните въпроси в навечерието на предизобраната кампания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В ес няма демокрация, но вменяват, че я има и че има европ. ценности, които са разтегливи като ластик и са в интерес на шепа чиновници и на големите. Членките не са равни, не можеш да имаш различно мнение или да правиш реформи у дома каквито искаш, а нали всяка страна е различна и има различен поглед на всичко. Обясняват, че щом взимаш пари, трябва да си солидарен блабла, но всички внасят пари, а тези давани на отделните нали им се полагат. Въобще, ще пращаме хора да взимат космически заплати и да тровят живота с наредби всякакви.

И аз искам да прибирам по 20к ойро на месец, да си ходя у нас на държавни разноски, да си назнача любовницата на заплата да ми врътка свирки по цял ден, пък понякога да ме опъват негрите и арабите с дебели патки, като ме срещнат на улицата.

Азе нема да гласувам щот' с гласуване Евросъюза нема да се оправи. И друго си мислим - т'е отиш'ел съм уж у богатия запад, седн'ал съм у едно кафене, гледам некви богати европейци минават по улицата. Дотук добре обаче що ми мирише на лайна? Без майтап мирише си направо на лайна. Целия европейски съюз мирише на лайна. Даже председателката на европейската комисия има лайняно име - Урсула фон Лайнен. Мислим да бегам некъде по далеко, например у Чили. Баси как мирише на лайна на запад , не мо'е да се трае!

Ха ха навред тръбят и тровят с медиите си нормалните хора

500+