Избиратели номинираха "241-вия депутат" за шеф на парламента

Но дори симпатичното улично куче избяга на втория ден от дебатите

Обратно в новината

Коментари - Избиратели номинираха "241-вия депутат" за шеф на парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Но дори симпатичното улично куче избяга на втория ден от дебатите ..." А дупетатите търпят ли търпят... на " ползу роду " ! Хвала дупетатину !

Само един въпрос: Когото наричате ВАШИТЕ народно представители, “най-добрата ви извадка”, която сте излъчили в България ПОМИЯРИ, това всъщност какво говори да вас? Тогава вие самите какви сте? И то по вашата собствена оценка? Още веднъж - когато от едно място си тръгнат отвратените - оставатЕ отвратителните!

“Но дори симпатичното улично куче избяга на втория ден от дебатите” Когато от едно място си тръгнат отвратените, остават отвратителните! Над 2.5 милиона българи си тръгнаха от България, когато падна желязната занеса на ЛАГЕРА през первезната имитация на демократичен преход, половината при управленията на Вутрата-рецидивист Борисов! “Лидер но най-голямата партия в България”!!! ! И това казва всичко!

Не обиждайте кучето. То не е помияр. Помиярите са всички 240, които минаха покрай него, барабар с останалите официални лица. Нещо са се взели много насериозно мишоците в Парламента ! Трябва ни нов модел, но НЕ Президентска република ! Заради гусин Президента стигнахме до тук!

Яснооо, щом е било в Парламента и е избягало от там, не го търсете из софийските улици. То най-вероятно вече е на Терминал 2.

Голям майтап! :) "Днес рижото куче, което зевзеци в социалните мрежи нарекоха "241-ия депутат", не уважи с присъствието си сградата, на която стои завета "Съединението прави силата"." То и аз вече се отказах да гледам този цирк! Циркът е умишлен - не е да не могат, не искат да изберат дори председател, защото искат да ходят на избори, понеже си мислят, че тогава ще вземат повече проценти. Имам още малко идейки защо го правят, но ми трябват доказателства и пак да проверя дали правилно съм свързала точките. :)

240 пумияра в парламента и един охрана отвън хахахах

Не кучето е помияр, а депутатите от ПП, БСП и ДБ, защото не позволяват да започне работата на парламента. Позор!

Как точно те пречат, след като даже оттеглиха кандидатурите си? Наистина е нормално да има прости хора, но моля не ни го развявайте на всяка цена, всеки ден пред очите.

Забелязахте ли, че дори едно кюфте никой не му предложи? Пазят си ги. Яко! И сигурно им е припикало килимчето, да им върви по вода.

Егати - по-добре да внесем швейцарски политически администратори, да дадем 10% от БВП-то на Швейцария - 100 пъти по-добре ще е държавата. Зарежи тия мекотели комунистически и ДС изчадия…

както е тръгнало електроратът скоро ще стигне до консенсус да обеси всички депутати пред парламента, а общинарите - пред общините!

Туй кученце да се обади на котарака Лари и да се разберат за положението в България и Англия (видео конференция )

Няма го Пиночет , щеше да оправи набързо всички недоразумения в парламента

Война ли чертежи ли ? Не се знае! Обаче този цирк е за отвличане на вниманието !

Не обиждайте кучето, като го сравнявате с депутат.

защо обиждате животинката! тя никога няма да може да направи такива бели като депутатите! Организацията "честни лапи" да заведе дело!

Кучето чака , Боку-Толупа да го вземе и занесе като Подарък на Путин , а Цецу -Ухото ще носи каишката !!;)

С това, което правят 2 дни ИЗБРАНИТЕ се разбира, че са "ОСЪЗНАЛИ" , че страната има нужда от РЕФЕРЕНДУМ ...и НАРОДА ...да реши КАКВО... управление е НЕОБХОДИМО !! Явно Парламентарното ....се е ИЗЧЕРПАЛО!!;) Слави-Чалгаря потрива ръчички и е... ХЕПИ ..Вероятно... ще излезе ПРАВ с Предложението...което Направи !! Това БЕЗУМИЕ ...ТРЯБВА да се СПРЕ !!;)

Видя ли някой да пише по този начин, ту главни букви, ту малки, периодично многоточия, множество удивителни и пр., ми се повръща, просто защото знам, че ще прочета една повръщня! Не сбърках!

- Сър, каква е ролята на Корнелия Нинова в политиката, Сър? - Джон, тя успешно пречи на комунистите да вземнат властта!

Много хубаво стихотворение !

- Сър, подочете германски недомислици доведени до успешен крак от русняците, Сър! - Джон, примерите са много: V1, V2, StG44 и др. - Сър, защо руснаяците не искат да доведат до успешен край германския проект "държава България", Сър? - Защото е много сбъркан, Джон!

Чакам с нетърпение матрияла да разбере, че кучето е прибрано в приют и за откачените общинари ще настъпи истински Армагедон. Ще гледам с любопитство.

Лягай си бе! Стига си висял на пост!

И теб трябва да затворят в този приют за кучета -ти си бясно псе боковист дето лае по нормални хора....затваряй си муцуната...и ако никой не те осинови до 14 дни да те евтанизират.

Че кучето е прибрано в приют.

Буци Тулупа като стана кмет на СОфия и ги излъга, че няма да има улични кучета до три години, след три години пак ги излъга същото и т.н..... така Шаро жив пример пред парламента, че тулупа лъже и не става за управляващ....

На вас комунягите кво ви пречи животинката? Та вие сте за разстрел, не кучето.

Вие малоумните не може ли да се зацепите, защо не им е мястото по улиците на помиярите ? ПОне няколко причини има....Трябва да ви застрелят всички идиоти подръжници на Буци ТУлупа и боковизма......те дори комунистите можеха да решават дребните проблеми на обществото.....

тия вътре не са виновни! винови са кретени дето ходят на избори!

Псето служителите от общината го прибраха в приют за да не пречи на депутатите. За тва вече го нема около Парламента. Не пречеше на никого животинчето. Компирката заслужава 10 тояги на голо. Общинарите са само за кразба, золум и пакост. Никаква полза от тях.

цяло куче е првекалено много за такава работа! един мишок ще е по-подходящ и по-евтин!

Шаро , просто чака Мисирките , да даде Интервю ,...тоест,... да им обясни.... Какви ги вършат ония... 240 бесни кучета ,...ВЪТРЕ ... които се давят за Кокала вече 2 дни, наредени пред държавното корито и се бутат като гладни свине !! За това,... стои и чака ,...НО.... го заобикалят.... Защото,... чекмеджетата му,..са ... ПРАЗНИ !!;)

Боку си рита мач и му дреме на шнорхела за окигофрени като теб.

Не става за депутат това като го гледам. Направо Премиер или Президент да направим животинката. 1-2 пържоли на ден ще го ощастливят и толкоз, няма да гълта бездънни милиардни заеми... И ще служи вярно на туй отгоре...

Ами избирахте си Волен лудото, патриоти олигофрени, променени идиоти, Мая общата и Дончева крадливата, чалги и друга сган. Що да не си изберете и куче? То животинчето ще си яде по някое кюфте и поне няма да прави пакости.

Ммммдааа, тия в парламента са по-големи помияри от това животинче.

Прочело е какво пише, видяло е други като него и иска да се присъедини към тях. А може и да е някой прероден депутат, който не си е изкарал докрай мандата. Е, или пък му е замирисало на депутатски кюфтета...

ПП и ДБ саботират българската държавна власт, Това не може да се поощрява.

240 кучета ни лъжат, че ако ги изберем, ще ни дадат по 9 фурни хляб. Но май скоро ще си го облизват като това куче отвън.

Ганка и Ганчо искаха промяна и получиха промяна. Промяната не им хареса и сега искат куче. Матрияла не струва.

Животинчето искаше да се сгрее, седеше и се припичаше на Слънце с надеждата някой от тия да се сети да му подаде и кучешки пауч или консерва. Но не би ! Един идиот не му хрумна да го нахрани и погали по-дълго. Това искат тия невинни същества. А не шутове и стрелби по тях. Дано го намерят и осиновят, идва Зима и не трябва да е навън ! Беше с ушна марка, значи е минало кастрация. Надявам се да има хепи енд за него. Там е опасно, може (недай си Боже) и кола да го бутне. Дано намери дом, младо животинче е , видимо. Но не в някое село на къса верига и един комат стар мухлясъл хляб, където да служи на прости селяни за безплатна аларма срещу цигани.

ЧАКАМЕ СЮЛЕЙМАНЧО ПАСИ И РАСИМ ПОМАКЛИЕВ ... ДА ИЗТЪРГУВАТ БЕЛИТЕ МАНАСТИРИ :))

За кучето нема ,а бат Бойко пържоли раздаваше хем!

Преди 2 години писах, че е много по-продуктивно в НС да се назначат 239 овце и един коч за председател - по-икономично - издръжката е бала фураж/ден. Няма корупция и далавери, няма да има и разлика в свършената работа. И кученцето щеше да поостане с овцете, а не да се измете далеч от тая срамна сбирщина.

Казва се Лена-кучката.

Кучето, ще свърши по-добра работа от Киро-олигофрена.

Едва ли и това знамение ще отклони алчните душици, които още в първия ден продължиха борбата си ЗА КОКАЛА! Не очаквайте никаква милост от тези КЕЛЕПИРЧИИ!

Появата на това куче не е случайно явление. Всеки може да го тълкува колкото му стигат възможностите. Но 'появата' му говори за едно нещо съ сигурност - на народа толкова му е писнало от политика, че не куче, ами мравка ще си намери да се занимава с нея. На никого не му пука какво правят тия в парламента. Докато не го закачат.

прав сте на всички страшн ни писна..от всичко това но нищо добро не ни чака с такова отношение към политиката

Депутатско кюфте за това умно същество

да го подари на жужу

Като гледам парламентите в България като представителна извадка, ако направят психически прегледи на всички в България сигурно поне 80 % ще трябва да ги освидетелстват…

Това симпатично куче сигурно се чуди: - Боже, къде съм попаднало сред толкова много самодоволни идиоти!

А извадките в САЩ какво ти говорят?! :) ИЗВАДКАТА БАЙ ДЪН?!

Изобщо не може и сравнение да става! Макар че и тук не липсват дори и откровени кретени - предимно сред привържениците на Тръмп.

Хм, изкара 75% от американците КРЕТЕНИ, почти колкото в България. 75% от американците определят, че Сенилния е избран с ФАЛШИФИЦИРАНИ избори.

Ама ще се радваш на една зелена карта, нали, ще изприпкаш в САЩ, само ако можеш. Ей, жалки, малки, дребни душици, с огромно его, множество претенции и до там.

Я да видим, дали някой депутат ще осинови това мило същество???????

Това никога не е било народ, а, както казва големия бълг. художнк Борис Димовски - СБИРТОК. Тоя сбирток знае само едно - да се инати.

като Про100 киро.

Толкова си прост,че ти трябва бУквар..

Магаре има по - голям шанс от кучето.

Чудесна балада!Симпатично куче!Надявам се да си намерят хора,които да се грижат за него.Заслужава!